Η καθαρίστρια μας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια καθαρίστρια πολύ καυλιάρα θα βάλει φωτιά στο σπίτι και στο παντελόνι του φίλου μας…

Η ιστορία:

Η γυναίκα μου δουλεύει αρκετά και λογικό είναι ότι δεν προλαβαίνει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού εκτός από τα απαραίτητα. Έτσι λοιπόν μια φορά την εβδομάδα έρχεται η κυρία Άννα. Η κυρία Άννα είναι μια μεσήλικη άσχημη και χοντρούλα κυρία αλλά πάρα πολύ καλή στη δουλειά της.

Κάπου στα μέσα του Αυγούστου κι ενώ εγώ είμαι με άδεια και τα πρωινά το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι, μου ρίχνει η γυναίκα μου την ενημέρωση ότι την επόμενη το πρωί θα έρθει η κυρία Άννα και πρέπει να σηκωθώ νωρίς. Μέσα στα νεύρα και το ξενέρωμα εγώ της λέω να κάνει όλο το υπόλοιπο σπίτι και να αφήσει το δωμάτιο μου για το τέλος έτσι ώστε να κοιμηθώ λίγο παραπάνω. Σημείωση ότι την κυρία Άννα την έχουμε πάρα πολλά χρόνια από το πατρικό μου και στην ουσία με έχει μεγαλώσει και έτσι μπορώ ακόμα και να κυκλοφορώ γυμνός μπροστά της.

Το επόμενο πρωί λοιπόν έρχεται και αφού κοιμάμαι σαν το ζώο κάποια στιγμή ξυπνάω από τη φασαρία μέσα στο σπίτι. Όπως κάθε άντρας το πρώτο πράγμα που μου έρχεται είναι να πάω τουαλέτα κι έτσι σηκώνομαι με το μποξεράκι και πηγαίνω. Τελειώνω από την τουαλέτα και φεύγω για κουζίνα να φτιάξω καφέ και να καπνίσω το πρωινό μου τσιγάρο. Και ξαφνικά αυτό που αντικρίζω ανατρέπει τα νεύρα και το ξενέρωμα του πρωινού ξυπνήματος. Μια αιθέρια ύπαρξη περίπου στο 1.80 με απίστευτο κορμί είναι ανεβασμένη σε μια σκάλα και καθαρίζει τα φωτιστικά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.

-    «Καλημέρα!», λέω ορθά κοφτά και συνεχίζω: «Η κυρία Άννα;»

-    «Η κυρία Άννα είναι με μια ίωση και δεν μπόρεσε να έρθει…», είναι η απάντηση, «…κι έτσι ήρθα εγώ. Είμαι η κόρη της. με λένε Κατερίνα και την βοηθάω όσο μπορώ γιατί η μαμά μεγάλωσε. Μην αγχώνεστε, θα σας κάνω εξίσου καλή δουλειά με τη μαμά…», μου απάντησε και συνέχισε τη δουλειά της.

Έφυγα για την κουζίνα χωρίς να πω κουβέντα αλλά ακόμα ζαλισμένος από αυτό που είχα αντικρύσει. Αφού πέρασε κάνα τεταρτάκι άκουσα τη φωνή της:

-    «Μπορείτε να μου κρατήσετε λίγο την σκάλα για να κατέβω;»

Και χωρίς δεύτερη σκέψη είχα φύγει.

Η Κατερίνα φορούσε ένα πολύ καυτό τζιν σορτσάκι και όταν έφτασα κάτω από τη σκάλα είδα τα πάντα. Αυτόματα το μποξεράκι μου άρχισε να φουσκώνει και δεν πέρασε απαρατήρητο από την Κατερίνα, αφού είδα το βλέμμα της να κολλάει εκεί και ένα πονηρό χαμόγελο να σχηματίζεται στα χείλη της.

-    «Πάω να κάνω ένα ντουζάκι πριν καθαρίσεις το μπάνιο και στα λερώσω πάλι…»

-    «Νομίζω ότι σας χρειάζεται ένα κρύο ντουζάκι…», μου λέει χαμογελώντας πονηρά και συνεχίζει: «Κάνει πολύ ζέστη».

Έφυγα για το μπάνιο και αφού ξεκινάω το ντους, ακούω την φωνή της:

-    «Νομίζω ότι δεν πήρατε πετσέτα…»

Και ανοίγει η πόρτα. Κάνω να ψιλοκρυφτώ εγώ αλλά με σταματάει λέγοντας:

-    «Μην ντρέπεστε, κάνω γυμνισμό κι έχω δει πάρα πολλούς άντρες γυμνούς. Για να νιώσετε πιο άνετα μπορώ να γδυθώ κι εγώ. Άλλωστε κάνει πολύ ζέστη και τα ρούχα κολλάνε επάνω μου».

Αφού γδύθηκε και είδα ένα ολόγυμνο απίστευτο κορμί με ένα τέλεια ξυρισμένο μουνάκι, ήρθε δίπλα μου και μου είπε:    

-    «Μήπως χρειάζεστε βοήθεια στο ντους;», και πήρε στο χέρι της το σφουγγάρι.

Εκεί πια δεν ήθελα άλλο, η Κατερίνα άρχισε να με τρίβει στο στήθος κι εγώ έριχνα νερό και στους δυο. Αφού μου έχει περάσει όλο το κορμί και έχουμε ξεβγάλει τις σαπουνάδες, με κοιτάει χαμηλά, μου πιάνει το καυλί και μου λέει:

-    «Εδώ δεν καθαρίζει καλά με το σφουγγάρι, νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο…», και αμέσως γονατίζει και το παίρνει στο στόμα.

Αφού επιδίδεται σε μια απίστευτη πίπα κι εγώ βρίσκομαι σε άλλη διάσταση της λέω:

-    «Πάμε να συνεχίσουμε στο κρεβάτι;»

-    «Όχι μωρό μου, θα τελειώσεις εδώ και θα τα πιω όλα. Σήμερα θα κάνω μόνο αυτό για να περιμένεις την επόμενη φορά που θα έρθω να καθαρίσω…», μου απαντάει.

Μετά από πέντε λεπτά άρχισα να τελειώνω και η Κατερίνα να με ρουφάει αχόρταγα. Τελειώσαμε εκεί και όπως είπε δεν κάναμε τίποτε άλλο μέχρι την επόμενη εβδομάδα που ξαναήρθε. Το τι έγινε την επόμενη εβδομάδα θα το γράψω στην επόμενη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 25677)