Βιτσιόζα διεστραμμένη δασκάλα (6ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ενώ ο Μαρκ είχε βγει έξω απ’ το βενζινάδικο και συνομιλούσε με τρεις άγνωστους η Μαριάννα αποφάσισε ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προσπάθησε να το σκάσει. Τους άκουγε που μιλούσαν και γελούσαν μεταξύ τους έξω κοντά στο περιπολικό. Ήξερε πολύ καλά τι θα γινόταν σε λίγο. Ο Μαρκ είχε αποφασίσει να την «δανείσει» σ’ όλους όσους χρειαζόταν για να πάρει τις προμήθειες που ήθελε. Έπρεπε να βρει τρόπο να το σκάσει οπωσδήποτε.

-    «Αυτή η καρέκλα με πονάει τρομερά. Σε παρακαλώ βοήθησέ με λίγο. Ο κώλος μου πονάει φριχτά!», είπε στο νεαρό βενζινά που είχε μείνει μαζί της για να την προσέχει.

Πριν βγει έξω ο Μαρκ, την είχε γδύσει εντελώς σκίζοντας την στολή της αστυνομικίνας. Της είχε λύσει τις χειροπέδες και μετά την ανάγκασε να κάτσει σε μια απ‘ τις δύο καρέκλες και την έδεσε εκεί κλειδώνοντας τα χέρια της με τις χειροπέδες πίσω απ’ την πλάτη της πάνω στην καρέκλα. Ο Θωμάς καθόταν στην άλλη καρέκλα χαζεύοντας τη γυμνή κορμάρα της. Εκείνος είχε ντυθεί και είχε συμφωνήσει με τον Μαρκ να την προσέχει μέχρι να γυρίσει.

-    «Και τι θέλεις να κάνω εγώ που πονάς;», τη ρώτησε. «Εκεί σ’ έβαλε ο φίλος σου να κάτσεις και εκεί θα μείνεις μέχρι να γυρίσει».

-    «Εντάξει, Θωμά ότι θες εσύ. Μήπως όμως θα μπορούσες να έρθεις να μου τρίψεις λίγο τον κώλο μου; Πονάει φριχτά κι όπως βλέπεις είναι αδύνατον να τον τρίψω μόνη μου».

-    «Δε θα θυμώσεις αν σ’ ακουμπήσω; Προηγουμένως δεν ήθελες ούτε να σ’ αγγίξω».

-    «Αυτό ήταν πριν. Τώρα πια, μετά απ’ ότι έγινε, δεν με νοιάζει καθόλου για το αν με ακουμπάς ή όχι. Άλλωστε είσαι και νόστιμος νεαρός...», είπε η Μαριάννα ήσυχα.

-    «Αλήθεια, το εννοείς αυτό;», ρώτησε έκπληκτος ο νεαρός.

-    «Φυσικά. Έλα λοιπόν, τι περιμένεις; Έλα και τρίψε μου λίγο τον πονεμένο κώλο μου…», συνέχισε η Μαριάννα που δεν πίστευε ποτέ ότι θα ήταν ικανή να τα πει αυτή αυτά τα λόγια!

Αλλά τώρα έπρεπε να τα καταφέρει να ελευθερωθεί και ο μόνος τρόπος ήταν να καλοπιάσει και να παρασύρει αυτό τον απαίσιο βενζινά που της είχε ξεπαρθενέψει την κωλοτρυπίδα της και που λίγο ήθελε να την σκίσει στα δύο με το τεράστιο καυλί του. Τώρα όμως θα ‘λεγε οτιδήποτε προκειμένου να μπορέσει να ελευθερωθεί!

Ο Θωμάς, ντροπαλός σαν παρθένα, την πλησίασε αργά και διστακτικά ακούμπησε το χέρι του στο μπούτι της.. «Ώστε έτσι;», σκέφτηκε από μέσα της η Μαριάννα. «Χωρίς τον Μαρκ που τον παρέσυρε ο Θωμάς ήταν ένας κανονικός νεαρός. Θερμός βέβαια αλλά φοβισμένος απέναντι στις μεγαλύτερές του γυναίκες!». Το γεγονός αυτό της έδωσε κουράγιο να συνεχίσει.

-     «Μμμμ… Έτσι μπράβο. Νιώθω πολύ ωραία!», του είπε η Μαριάννα ψέματα.

Ταυτόχρονα ανασήκωσε τον κώλο της όσο μπορούσε από την καρέκλα και του είπε:

-    «Έλα, πέρασε τα χέρια σου κάτω στον κώλο μου και τρίψε μου τα χτυπημένα σημεία».

Ο Θωμάς υπάκουσε κι έκανε ότι του ζήτησε η ξανθιά.

-    Μμμμ… Έτσι είναι πολύ καλύτερα... Ωωωχχχ! Όλος μου ο κώλος πονούσε φριχτά από το μαστίγωμα με την σωλήνα. Αααχχχ. Έτσι μπράβο, τρίψε με...», του είπε ψέματα η κοπέλα.

Ο νεαρός ξεθάρρεψε κι άρχισε να τρίβει πιο έντονα την καυτή σάρκα του κώλου της υπέροχης ολόγυμνης κοπέλας.

-    «Έλα, χώσε το χέρι σου μέσα στα κωλομάγουλα μου. Τρίψε μου τη σούφρα. Έλα…»

Ο Θωμάς υπάκουσε ξανά και την ώρα που ακούμπησε το δάχτυλό του στην κωλοτρυπίδα της ξανθιάς, εκείνη άρχισε να βογκάει και να τρίβει τον κώλο της στα χέρια του. Ο νεαρός βενζινάς τα ‘χε χαμένα απ’ την αντίδραση της Μαριάννας.

-    «Έλα! Ναι! Ωωωχχχ! Μ’ αρέσει!»

Άλλο ένα ψέμα, σκέφτηκε η Μαριάννα αλλά τώρα όλα συγχωρούνταν.

-    «Ναι! ‘ Έλα! χώσε μου το δάχτυλό σου στην κωλάρα μου ‘Έλα παίδαρε! Βάλτο μου!»

Η κωλοτρυπίδα της ήταν ακόμα καυτή και μουσκεμένη από τα χύσια του νεαρού. Έτσι ο Θωμάς δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να γλιστρήσει το δάχτυλό του μέσα στη σούφρα της. Οι κινήσεις του δεν θύμιζαν σε τίποτε τον ψυχρό βιαστή που ήταν προηγουμένως. Περισσότερο έμοιαζε μ’ ένα φοβισμένο ντροπαλό μαθητούδι!

-    «Μμμμ! Ναι!», μούγκρισε η Μαριάννα καθώς ένιωσε το δάχτυλο του νεαρού να χώνεται διστακτικά στην κωλοτρυπίδα της. «Ναι! Έτσι! Είναι φανταστικό! Έλα, κούνα λίγο το δάχτυλό σου στην κωλάρα μου! Έλα, κούνα το όπως κουνούσες την ψωλάρα σου λίγο πριν! Έλα παίδαρε! Γάμα μου την κωλάρα με το δάχτυλό σου!», του είπε η Μαριάννα που ξαφνικά ανατρίχιασε από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Οι κινήσεις του δάχτυλου του νεαρού στον κώλο της με έκπληξη διαπίστωσε ότι δεν της ήταν καθόλου μα καθόλου δυσάρεστες. ‘ Ένιωσε τα τοιχώματα του κωλάντερού της να ερεθίζονται από το χάδι του δάχτυλου του Θωμά ενώ η σούφρα της από μόνη της άρχισε να ανοιγοκλείνει πάνω στο δάχτυλο που τη γαμούσε. ‘ Ήθελε να του πει να σταματήσει, αλλά το σχέδιο που είχε, επέβαλλε να του πει να συνεχίσει.

-    «Μμμμ… ναι! Είναι τόσο ωραία! Έλα… Συνέχισε… Μη σταματάς…», του είπε.

-    «Μπορώ να αγγίξω και το μουνάκι σου;», ρώτησε διστακτικά ο νεαρός.

-    «Γιατί όχι; Άλλωστε έχεις δυο χέρια έτσι δεν είναι;»

Γελώντας ευτυχισμένα ο Θωμάς άπλωσε το άλλο του χέρι και της χούφτωσε το μουνί χαϊδεύοντας απαλά τις ξανθιές της μουνότριχες.

-    «Μμμμμ…», αναστέναξε η Μαριάννα ενώ άλλη μια ανατριχίλα σάρωσε τη σπονδυλική της στήλη.

-    «Είναι τόσο απαλό!», είπε ο νεαρός, ενώ έστειλε ένα του δάχτυλο να της χαϊδέψει τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα ενώ το δάχτυλο του άλλου του χεριού εξακολουθούσε να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα της.

-    «Μμμ… Μ’ αρέσει πολύ! Τι γίνεται όμως με σένα;», ρώτησε δήθεν τυχαία η Μαριάννα. «Ξέρω ότι θέλεις πάρα πολύ να μου χώσεις το καυλί σου και στο μουνάκι μου, έτσι δεν είναι;»

-    «Που να πάρει ο διάολος, ναι! Το θέλω πολύ!»

-    «‘Έλα… κάντο!»

-    «Ω, Θεέ μου!», είπε ο Θωμάς που έβγαλε το χέρι του απ’ τον κώλο της και πήρε θέση μπροστά της για να μπορεί να χώσει τον πούτσο του που είχε πρηστεί ξανά απ’ την καύλα στα ρόδινα μουνόχειλα της Μαριάννας.

-    «Τι κρίμα που δεν μπορώ να ευχαριστηθώ κι εγώ το γαμήσι σου!», είπε η Μαριάννα.

Προσπάθησε και έβγαλε μερικά δάκρυα απ’ τα μάτια της.

-    «Γιατί δεν μπορείς;», ρώτησε με ενδιαφέρον ο νεαρός.

Στο μεταξύ είχε πιάσει τα πόδια της κοπέλας, τα είχε σηκώσει ψηλά και τα είχε ακουμπήσει στους ώμους του, καθώς ετοιμαζόταν να χώσει την ψωλή του στα ρόδινα μουνόχειλα της. Τα λόγια της όμως τον έκαναν να σταματήσει.

-    «Δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ αν δεν έχω ελεύθερα τα χέρια μου. Να μπορώ να χαϊδεύω τα αρχίδια του γαμιά μου, να του σφίγγω τα κωλομέρια με τα χέρια μου ενώ αυτός θα μου χώνει την ψωλάρα του στη μουνάρα μου! Να τον σφίγγω όσο γίνεται πιο κοντά στο κορμί μου και όταν γαμιόμαστε δυνατά και όμορφα, να καταλάβω πως ετοιμάζεται να χύσει στη μουνάρα μου. Γουστάρω τρομερά να χώνω το δάχτυλό μου μέσα στην κωλοτρυπίδα μου και να χύνουμε και οι δύο ασταμάτητα, συνέχεια. Αααχ! Μόνο να είχα ελεύθερα τα χέρια μου και θα σου έκανα ένα γαμήσι που θα το θυμόσουν για όλη σου τη ζωή».

-    «Διάολε, δε γίνεται να σου βγάλω τις χειροπέδες. Ο φίλος σου θα με σκοτώσει...».

-    «Ναι, αλλά...», προσπάθησε να πει η Μαριάννα αλλά την ίδια στιγμή ο Θωμάς έσπρωξε τον πούτσο του και τον έχωσε βαθιά μέσα στο μουνί της.

Τα μουνόχειλα της άνοιξαν διάπλατα και ο νεαρός χώθηκε μέσα της μέχρι τον πάτο του μουνιού της. Οι πουτσότριχες του τρίφτηκαν στην κλειτορίδα της. Η Μαριάννα κυριεύτηκε από απελπισία. Ήταν η τελευταία της ευκαιρία για να το σκάσει και δεν είχε καταφέρει τίποτε. Τα μάτια της γούρλωσαν από φόβο καθώς την ίδια στιγμή άνοιξε η πόρτα και μπήκε στο βενζινάδικο ο Μαρκ παρέα με τρεις άγνωστους.

Ποτέ πριν δεν είχε νιώσει τόσο φοβισμένη και ντροπιασμένη στη ζωή της. Ο Θωμάς της γαμούσε το μουνί με τα μπούτια της ψηλά σηκωμένα και ακουμπισμένα στους ώμους της, ενώ η ίδια ήταν δεμένη με τις χειροπέδες ανήμπορη να αντιδράσει πάνω στην καρέκλα της. Ο νεαρός είχε χύσει ήδη δυο φορές. Μία μέσα στο στόμα της και μια στην κωλοτρυπίδα της και τώρα ετοιμαζόταν να χύσει και στο μουνί της. Πριν προλάβει όμως να το κάνει ακούστηκε σκληρή η φωνή του Μαρκ.

-    «Πανάθεμά σε Θωμά! Εσύ πήρες το μερίδιό σου. Τραβήξου από κει μη σε πάρει ο διάολος! Άντε τράβα έξω και έχε το νου σου μέχρι να τελειώσουμε την ανταλλαγή μ’ αυτούς τους τρεις καλούς ανθρώπους που δέχτηκαν να με βοηθήσουν!», του είπε και πιάνοντας τον απ’ τον ώμο τον τράβηξε βίαια απ’ το μουνί της Μαριάννας και τον έσπρωξε προς την πόρτα του βενζινάδικου.

Η Μαριάννα δεν αντέδρασε καθόλου. Ήξερε πολύ καλά γιατί είχαν έρθει εκεί μέσα αυτοί οι τρεις άνθρωποι. Τους είχε ακούσει που συζητούσαν και γελούσαν προηγουμένως έξω, κοντά στο αυτοκίνητο. Και είχε ακούσει και τα τηλεφωνήματα του Θωμά λίγο πιο πριν.

Ήξερε πολύ καλά τι θα συνέβαινε. Και ήταν αρκετό για να νιώσει μια ανακατωσούρα στο στομάχι της. Προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κοίταξε προσεκτικά τους τρεις θέλοντας να δει με τι έμοιαζαν αυτοί οι άνθρωποι που αδίστακτα αντάλλαξαν λίγα αντικείμενα με ανθρώπινο κορμί! Διάολε, εδώ πάνω σ’ αυτά τα βουνά φαίνεται πως υπήρχε πραγματική έλλειψη γυναικών!!!

Ο πρώτος ήταν ο Τάκης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος γενικών προμηθειών του χωριού. Ένας ψηλός γεροδεμένος άντρας με σκούρα κυματιστά μαλλιά και ανέκφραστο πρόσωπο. Τα ρούχα του ήταν φτηνά αλλά καθαρά και καλοσιδερωμένα. Η Μαριάννα κατάλαβε πως έπρεπε να τον προσέχει πολύ αυτό. Η ματιά του ήταν ψυχρή, δολοφονική...

Ο δεύτερος άντρας ήταν ο Μιχάλης ένας πωλητής οινοπνευματωδών ποτών. Κι αυτός ήταν ψηλός και γεροδεμένο μόνο που είχε ξανθά μαλλιά και ένα παχύ μουστάκι. Στα παγωμένα μπλε μάτια του φαινόταν μια φοβερή σεξουαλική πείνα. Σαν να είχε να δει γυμνή γυναίκα κάμποσα χρόνια! Τι να συνέβαινε άραγε; Δεν ήταν παντρεμένος Η Μαριάννα αναρωτιόταν πως θα ξέμπλεκε απ’ αυτή την κατάσταση.

Ο τρίτος άντρας ήταν αυτός που την ξάφνιασε περισσότερο απ’ όλους τους άλλους. Γιατί δεν ήταν καθόλου άντρας! Αλλά μια γυναίκα, η Άντα. Ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού με αντρικά ρούχα. Είχε ψηλό καλοφτιαγμένο κορμί, ένα υπέροχο όμορφο πρόσωπο και μακριά κατάμαυρα μαλλιά. Η Μαριάννα φαντάστηκε αυτή την ψηλή αμαζόνα να παίρνει μέτρα στους άντρες για τα ρούχα τους ή να τους βοηθάει να κουμπώσουν τα παντελόνια τους... Σίγουρα θα ‘χει γαμηθεί με τους μισούς άντρες στην πόλη, σκέφτηκε η Μαριάννα. Μα τι στο διάολο ήθελε αυτή από την Μαριάννα;

Αυτό παραπήγαινε! Ο Μαρκ το είχε παρατραβήξει αυτή τη φορά. Ένας αδίστακτος γαμιάς, ένας σεξουαλικά πεινασμένος και μια αμαζόνα! Και όλοι αυτοί είχαν έρθει για να πατσίσουν τα λεφτά τους με το κορμί της! Αν ποτέ ξέμπλεκε ζωντανή απ’ αυτό τον εφιάλτη να μόνο πράγμα θα έκανε σίγουρα. θα σκότωνε αμέσως τον Μαρκ! σκέφτηκε απεγνωσμένα η Μαριάννα.

-    «Ώστε εσύ είσαι η πουτανίτσα!», είπε ο Τάκης χαϊδεύοντας το περίγραμμα ενός θεόρατου πούτσου πάνω απ’ το παντελόνι του. «Λοιπόν, ξέρεις ο φίλος σου δεν μας είπε ψέματα για το πως είσαι!»

-    «Συμφωνώ απόλυτα!», είπε και ο Μιχάλης. «Αυτή η πουτανίτσα με το ξανθό μουνάκι έκανε τον πούτσο μου να καυλώσει μονομιάς!»

Η Άντα πλησίασε και έπιασε το αριστερό βυζί της χαϊδεύοντας το.

-    «Μμμ… Πραγματικά καλή! Μια γυναίκα της πόλης με απαλή επιδερμίδα. Βάζω στοίχημα ότι δεν σου ‘χει γλείψει ποτέ άλλη γυναίκα το μουνάκι σου, έτσι δεν είναι κουκλίτσα μου;», ρώτησε την Μαριάννα ενώ ταυτόχρονα με τα μακριά νύχια της χάιδεψε τη ρώγα της Μαριάννας κάνοντάς την να ανατριχιάσει.

Η Μαριάννα μίσησε την μαυρομάλλα Αμαζόνα. Ποτέ πριν δεν είχε νιώσει τόση απέχθεια για κάποιον απ’ την πρώτη ματιά. Το άγγιγμά της την αηδίαζε. Σκέφτηκε πως θα προτιμούσε να την χάιδευαν και να της έβαζαν χέρι καμιά δεκαριά άντρες παρά να την ακουμπάει έστω αυτή η χωριατοπουτάνα με τα κορακίσια μαλλιά!

-    «Τι λες γι‘ αυτούς κουκλίτσα;», ρώτησε σαρκαστικά ο Μαρκ γελώντας. «Είσαι έτοιμη να περιποιηθείς τους καινούριους μου φίλους; Τους έχω ήδη πει τόσα πολλά για σένα. Δεν πιστεύω να τους απογοητέψεις. Έτσι δεν είναι;»

-    «Δεν πρόκειται να τους αφήσω να με γαμήσουν! Δεν πρόκειται να κάνω οτιδήποτε! Και τώρα ξεφορτωθείτε με όλοι σας! Στο διάολο να πάτε, αφήστε με ήσυχη!», ξέσπασε θυμωμένη Η Μαριάννα.

«Αχ, μόνο να ήταν ελεύθερα τα χέρια μου!», σκέφτηκε. «Ή αν δεν ήταν τόσο πολύ έστω! Ή αν...»

-    «Μου φαίνεται ότι θέλει να παραστήσει τη δύσκολη!», είπε ο Μαρκ. «Νομίζω ότι πρέπει να της δώσουμε ορισμένα μαθήματα!»

-    «Ναι, έτσι μου φαίνεται κι εμένα!», συμφώνησε ο Μιχάλης. «Άλλωστε εγώ τη βρίσκω με τις γυναίκες που τους αρέσει να το παίζουν σκληρές. Ξέρω ακριβώς πως θα τις κάνω να σκέφτονται μονάχα αυτό που θέλω εγώ!»

-    «Ναι! Πρέπει να της δώσουμε ένα καλό μάθημα!», συμφώνησε και η Άντα.

-    «Μου φαίνεται ότι διαβάζεις ακριβώς τη σκέψη μου!», της είπε ο Μιχάλης.

Έβγαλε στα γρήγορα το παντελόνι του και το πουκάμισό του.

-    «Συμφωνώ μαζί σας!», ακούστηκε και ο Τάκης. «Ας γδυθούμε όμως πρώτα καλύτερα όλοι. Μετά θα αρχίσει το πανηγύρι».

Σε λίγα λεπτά και οι τρεις είχαν γδυθεί εντελώς. Η Μαριάννα ανατρίχιασε απ’ το φόβο της καθώς τριγύρω της το μόνο που έβλεπε ήταν καυλωμένοι πούτσοι, βαριά αρχίδια, δυο πελώριες βυζάρες και πυκνόμαλλο μουνί. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να τους αποφύγει έτσι όπως ήταν καρφωμένη δεμένη στην καρέκλα. Το περιβάλλον μέσα στο δωματιάκι του βενζινάδικου θύμιζε καρναβάλι και το κορμί της ήταν το επίκεντρο του γενικού ενδιαφέροντος!

Ο Μαρκ δεν είχε γδυθεί. Είχε τραβήξει την άλλη καρέκλα δίπλα στην πόρτα και καθόταν ικανοποιημένος κοιτώντας τους τρεις που πλησίαζαν απειλητικά την Μαριάννα. Ακούμπησε το πιστόλι στα γόνατά του για κάθε ενδεχόμενο και απολάμβανε το σώου.

Η Άντα πλησίασε πίσω απ’ την Μαριάννα ξεκλείδωσε τα χέρια της απ’ την καρέκλα και μετά κλώτσησε μακριά την καρέκλα στέλνοντας την ξανθιά δασκάλα να κυλιστεί στο έδαφος. Η Μαριάννα έβγαλε μια τρομαγμένη φωνή και κοίταξε πάνω της το πυκνότριχο μουνί της Άντας. Έτρεμε από το φόβο της. Οι άλλοι δυο γυμνοί άντρες πλησίασαν κυκλικά κλείνοντας της το δρόμο από παντού.

-    «Άρχισε να με γλείφεις!», είπε ο Μιχάλης πιάνοντας το καυλί του με το χέρι του και πλησιάζοντάς το στο πρόσωπο της Μαριάννας που στο μεταξύ είχε γονατίσει στο πάτωμα.

Η ξανθιά κοπέλα προσπάθησε να γυρίσει αλλού το κεφάλι της για να τον αποφύγει αλλά βρέθηκε κατάφατσα στο καυλί του Τάκη.

-    «Καλά, τότε γλείψε το δικό μου πρώτο!», της είπε ο Τάκης γελώντας.

Η Μαριάννα αλαφιασμένη γύρισε πάλι το κεφάλι της και το στόμα της βρέθηκε κατευθείαν πάνω στις μαύρες σγουρές πυκνές μουνότριχες της Άντας.

-    «Έλα, γλείφτο μου!», της είπε η γυναίκα.

Η αμαζόνα φαινόταν καθαρά ότι προτιμούσε πολύ περισσότερο το κορμί της Μαριάννας από τους δυο πούτσους που είχε δίπλα της.

-    «Δε Θέλω!», είπε τρομαγμένη η Μαριάννα ενώ κατάλαβε πως ήταν περικυκλωμένη από παντού.

Η μυρωδιά των δυο ψωλών και του μουνιού χτύπησε βαριά στα ρουθούνια της.

-    «Παρατήστε με! Όλοι σας! Είστε μανιακοί! Αφήστε με ήσυχη!», ούρλιαξε υστερικά η Μαριάννα.

-    «Μου φαίνεται πως έτσι χάνουμε την ώρα μας…», είπε ο Μιχάλης. «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος αν Θέλουμε να την αναγκάσουμε να συνεργαστεί».

Οι άλλοι δύο συμφώνησαν μαζί του. Έψαξαν τριγύρω για να βρουν κάτι να οπλιστούν. Έπρεπε να μάθουν σ’ αυτή την πρωτευουσιάνα τους νόμους της επαρχίας. Η Μαριάννα στεκόταν ακίνητη γονατιστή στο πάτωμα. Η μόνη πόρτα που θα μπορούσε να προσπαθήσει να το σκάσει φυλαγόταν από τον Μαρκ! Τα γόνατά της πονούσαν, το ίδιο και οι δεμένοι καρποί της. ‘ Όμως δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτε για να το σταματήσει.

‘Όταν οι τρεις νέοι ιδιοκτήτες της γύρισαν ξανά προς το μέρος της η κοπέλα κατάλαβε ότι τώρα είχε πολλά περισσότερα πράγματα που την ανησυχούσαν. Ο Μιχάλης κρατούσε στα χέρια του ένα μεγάλο μαύρο λαστιχένιο σωλήνα, πιθανότατα τον ίδιο που είχε χρησιμοποιήσει προηγουμένως και ο Μαρκ. Ο Τάκης είχε βρει μια συρματόβουρτσα με κοντάρι.

«Θεέ μου!», σκέφτηκε τρομοκρατημένη η Μαριάννα. «Θα χρησιμοποιήσει αυτό το απαίσιο πράγμα πάνω στην απαλή επιδερμίδα μου;». Άρχισε να τρέμει απ’ το φόβο της. Και τι θα της έκανε η Άντα μ’ αυτό το φριχτό ξύλινο κουπί που κουνούσε απειλητικά προς το μέρος της;

Η Μαριάννα ζάρωσε όσο πιο πολύ μπορούσε, τρέμοντας από το φόβο. Παρακαλούσε τη γη να ανοίξει για να την καταπιεί! Οι τρεις καταστηματάρχες πλησίαζαν αμείλικτα την ανυπεράσπιστη λεία τους. Ο Μιχάλης της επιτέθηκε πρώτος χτυπώντας την με τον λαστιχένιο σωλήνα χαμηλά στην πλάτη της. Η Μαριάννα ούρλιαξε δυνατά, αλλά η φωνή της κόπηκε απότομα καθώς το ξύλινο κουπί προσγειώθηκε με φόρα στα ακάλυπτα βυζιά της. Αφόρητος πόνος απλώθηκε στο στήθος της. Η κοπέλα νόμιζε πως θα λιποθυμούσε.

-    «Έλα Τάκη, η σειρά σου! Έλα τρίψε της την κωλάρα με τη βούρτσα σου!», ακούστηκε η φωνή του Μαρκ που τους παρακολουθούσε από την πόρτα.

-    «Μη! Σας παρακαλώ! Μην τον ακούτε!», βρήκε τη δύναμη να πει η Μαριάννα πριν την ξαναχτυπήσουν. «Δεν ξέρω τι σας είπε, αλλά εγώ είμαι μια δασκάλα από μια μικρή πόλη πολύ μακριά από εδώ. Με απήγαγε και μ’ ανέβασε εδώ πάνω σε τούτα τα βουνά. Δεν ήθελα να τον ακολουθήσω, με ανάγκασε με τη βία. Σας παρακαλώ, ακούστε με. Σας λέω αλήθεια!», τους ικέτευσε με δάκρυα στα μάτια.

Τα λόγια της όμως έπεσαν σε κουφά αυτιά. Η συρματόβουρτσα την ακούμπησε χαμηλά στο στομάχι της και τρίφτηκε πάνω της. Την ίδια στιγμή η κοπέλα νόμιζε πως την κάρφωναν εκατοντάδες καρφίτσες πάνω στο δέρμα της. Κύματα πόνου απλώθηκαν. Τρελαμένη από τον πόνο κύλησε στο πάτωμα μπρούμυτα για να προστατέψει το μουνί της.

-    «Αααχχχ!», ούρλιαζε από τους πόνους.

Η καινούργια θέση της όμως άφηνε ακάλυπτα τα τρυφερά της κωλομάγουλα. Τα χέρια της ήταν βέβαια κλειδωμένα στην πλάτη της αλλά δεν ήταν δυνατόν να φτάσουν τόσο χαμηλά. Σχεδόν ταυτόχρονα η λαστιχένια σωλήνα, το ξύλινο κουπί και η συρματόβουρτσα έπεσαν πάνω στα κωλομέρια της, χτυπώντας της και γρατζουνώντας την. Τα μάτια της στριφογύρισαν στις κόγχες τους από τον πόνο. Ανατριχίλες διαπέρασαν ολόκληρο το κορμί της. Ποτέ πριν στη ζωή της δεν είχε φανταστεί μια τέτοια τιμωρία!

Η σωλήνα ανεβοκατέβαινε με μανία πάνω στην σάρκα της και άφηνε νέα σημάδια κόκκινα δίπλα στα παλιά που τη είχε κάνει ο Μαρκ. Η συρματόβουρτσα έκανε ακόμα μεγαλύτερη ζημιά. Τριβόταν πάνω στη λευκή επιδερμίδα των μπουτιών της αφήνοντας παντού εκατοντάδες κοκκινίλες και γρατζουνιές. Το κουπί προσγειωνόταν στα κωλομέρια της στα κενά της σωλήνας κάνοντας όλη την σάρκα της να πονάει φριχτά και να τρέμει..

-    «Ωωωχχχ! Αααχχ!! Μηηηη!!!», ούρλιαζε τώρα ξετρελαμένη η κοπέλα από τους πόνους και άρχισε να κυλιέται πάνω στο λαδωμένο βρώμικο πάτωμα.

Την χτυπούσαν παντού ακολουθώντας την. Τελικά η κοπέλα μη μπορώντας να αντέξει άλλο τους πόνους στον κώλο της γύρισε ανάσκελα. Το ξύλινο κουπί ήταν αυτό που έπεσε πρώτο στις ανυπεράσπιστες βυζάρες της. Ο ήχος του χτυπήματος αντιλάλησε μέσα στο δωμάτιο. Η κοπέλα ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει. Ανοιγόκλεινε το στόμα της αλλά αντί για φωνές ακούγονταν μόνο γρυλισμοί και βογκητά καθώς προσπαθούσε να αναπνεύσει.

Η μαλακή άσπρη επιδερμίδα των τεράστιων βυζιών της άρχισε να μελανιάζει. Οι ρώγες της απ’ τον πόνο πρήστηκαν και ζεμάταγαν στην κυριολεξία. Ποτέ πριν δε θυμόταν η Μαριάννα να είχε ξαναδεί τόσο πολύ πρησμένα τα στήθια της. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή... Η συρματόβουρτσα και η λαστιχένια σωλήνα προσγειώθηκαν με φόρα ταυτόχρονα στο κάθε βυζί της χωρίζοντας τα.

Η Μαριάννα ξαναβρήκε τη φωνή της αλλά μόνο για να ουρλιάξει φριχτά σαν ζώο που το έσφαζαν... Τα χτυπήματα όμως εξακολουθούσαν να πέφτουν βροχή στις βυζάρες της και το στομάχι της από τους τρεις απάνθρωπους βασανιστές της. Νόμιζε πως η σάρκα της θ’ άνοιγε στα δύο και θα πετάγονταν έξω τα σπλάχνα της! Τόσο πολύ πονούσε!

Κουνούσε το κεφάλι της δεξιά αριστερά ανεξέλεγκτα ουρλιάζοντας, ενώ τα ξανθά μακριά μαλλιά της βρωμίζονταν στο λιγδιασμένο πάτωμα. Τότε τα χτυπήματα κατέβηκαν πιο χαμηλά στις μουνότριχες της και τα μπούτια της. Τότε η Μαριάννα γνώρισε τον πλήρη πόνο! Η λαστιχένια σωλήνα είχε το ιδανικό σχήμα για να τρυπώνει ανάμεσα στα μπούτια της και να χτυπάει τα τρυφερά της μουνόχειλα.

Η συρματόβουρτσα της έτριβε τα μπούτια σκληρά αδυσώπητα γρατζουνώντας την παντού. Και το ξύλινο κουπί χτυπούσε χαμηλά στο στομάχι της στο μουνί της και τις ξανθιές της μουνότριχες. Ο πόνος απ’ όλο το κορμί της είχε συγκεντρωθεί στο μυαλό της.

Με κάθε χτύπημα το κεφάλι της χτυπιόταν κι αυτό με τον ίδιο ρυθμό στο πάτωμα. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτε για να προφυλαχτεί από τα χτυπήματα. Βογκούσε και ούρλιαζε ενώ κυλιόταν σαν γουρούνι στο πάτωμα. Και τότε αποφάσισε ότι θα έκανε οτιδήποτε για να σταματήσει τους πόνους.

Άρχισε να τους φωνάζει απελπισμένα ότι θα τους υπάκουε ότι και αν της ζητούσαν. Τους φώναζε ότι θα τους έπαιρνε τσιμπούκι, ότι θα τους έγλειφε παντού, ότι θα γαμιόταν με όλους τους, ότι θα έκανε τα πάντα αρκεί να σταματούσαν να την χτυπάνε. Τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν και εκείνη θα έκανε ότι κι αν της ζητούσαν. Τελικά ύστερα από αρκετή ώρα ικανοποιημένοι οι τρεις βασανιστές της αποφάσισαν να σταματήσουν τα χτυπήματα για να της δώσουν τη δυνατότητα να αποδείξει ότι έλεγε την αλήθεια.

Πέταξαν στην άκρη τα φριχτά όπλα τους που της είχαν προκαλέσει τόσους φριχτούς πόνους και την ξαναπλησίασαν περικυκλώνοντας την. Την έπιασαν από τις μασχάλες και την βοήθησαν να σηκωθεί στα γόνατά της. Δάκρυα αυλάκωναν τα μάγουλά της ενώ ο πόνος είχε παραλύσει ολόκληρο το κορμί της που το ένιωθε σαν ξένο. Δεν τολμούσε να κάνει την παραμικρή κίνηση γιατί έτσι ακίνητη πονούσε λιγότερο.

Οτιδήποτε που θα σταματήσει τους πόνους, σκέφτηκε από μέσα της. Χωρίς να διστάσει πλέον ούτε δευτερόλεπτο άπλωσε το κεφάλι της προς τον πούτσο του Μιχάλη που στεκόταν πιο κοντά της.

Η ψωλή του άντρα ήταν καυλωμένη, τεράστια και σημάδευε το ταβάνι. Όλη αυτή η ιστορία με τα βασανιστήρια τον είχε καυλώσει φοβερά. Η Μαριάννα άπλωσε τη γλώσσα της πάνω στον καυτό πούτσαρο του Μιχάλη. Άνοιξε περισσότερο το στόμα της και η ψωλή του γλίστρησε μέσα χτυπώντας στον ουρανίσκο της. Αδιαφορώντας η Μαριάννα έσπρωξε το κεφάλι της πάνω στο καυλί του βασανιστή της και το ρούφηξε μέχρι βαθιά στο λαιμό της. Το κράτησε εκεί βαθιά μέσα στο στόμα της για αρκετή ώρα.

Καθώς ρουφούσε την ψωλή του Μιχάλη οι άλλοι δύο πλησίασαν περισσότερο, άπλωσαν τα χέρια τους και της χούφτωσαν τις πονεμένες βυζάρες της. Η Άντα και ο Τάκης άρχισαν να τρίβουν να ζουλάνε και να τσιμπάνε από ένα βυζί ο καθένας. Η ήδη πονεμένη σάρκα των βυζιών της Μαριάννας ξαναπήρε φωτιά. Οι δύο βασανιστές της ανυπομονούσαν να ‘ρθει και η δικιά τους σειρά για να δοκιμάσουν το στόμα της.

Γονατισμένοι εκεί στο βρωμερό πάτωμα του βενζινάδικου μ’ αυτούς τους τρεις από πάνω της η Μαριάννα ένιωθε τουλάχιστον ανακουφισμένη που είχαν σταματήσει να την κοπανάνε και να την βασανίζουν.

Έτσι για να συνεχιστεί αυτή η διακοπή των χτυπημάτων άρχισε να κουνάει τα χείλια της πάνω κάτω στο σκληρό παλούκι του Μιχάλη όσο καλύτερα μπορούσε. Ο πούτσαρος μπαινόβγαινε εύκολα σαλιωμένος από την καυτή γλώσσα της ξανθιάς. Έφτανε τη μύτη της μέχρι τις σκληρές πουτσότριχες του Μιχάλη καθώς ρουφούσε μέχρι το λαρύγγι της τον πούτσο του. Η Μαριάννα πρόσεξε πως η ψωλάρα που έγλειφε σκλήρυνε κι άλλο.

-    «Μμμμ…», βόγκηξε ο Μιχάλης ενώ έριχνε πίσω το κεφάλι του από την καύλα που ένιωθε. «Τώρα κάτι γίνεται!!! Έτσι πουτανάκι! Γλείψε με! Ρούφα και τα αρχίδια μου στη στοματάρα σου!».

Άπλωσε τα χέρια του στο κεφάλι της κι άρχισε να το κατευθύνει στο ρυθμό που τον ερέθιζε περισσότερο. Η Μαριάννα έγλειφε και ρουφούσε όσο μπορούσε καλύτερα τη χοντρή ψωλάρα που μπαινόβγαινε όλο και πιο γρήγορα στις μουσκεμένες κόκκινες χειλάρες της. Έσφιξε τα χείλια της περισσότερο πάνω στη σκληρή καυτή σάρκα της πούτσας του έτσι που να νιώθει κάθε φλεβίτσα και κάθε νεύρο που φούσκωνε πάνω της.

Έκλεισε τα δόντια της δαγκώνοντάς τον ελαφρά. Ύστερα με τη γλώσσα της του έγλειψε την πελώρια τρύπα στο πουτσοκέφαλό του. Τα βογκητά και η τρεμούλα του άντρα της έλεγαν ξεκάθαρα τι ήταν αυτό που γούσταρε πιο πολύ. Χοντρές σταγόνες χύσι βγήκαν από την τρύπα του πουτσοκέφαλου του όταν η Μαριάννα του το ξανάγλειψε.

Η γεύση από τα υγρά του πάνω στη γλώσσα της την αηδίασαν για μια στιγμή. Η ανάμνηση όμως των χτυπημάτων την έκανε να ξεπεράσει μονομιάς την αηδία και να συνεχίσει το τσιμπούκι στον βασανιστή της.

Πέρασε τη γλώσσα της ξανά στο χώρισμα του κεφαλιού της πούτσας του Μιχάλη που βογκούσε όλο και πιο δυνατά. Ύστερα ξαναρούφηξε τη χοντρή ψωλάρα μέχρι τον πάτο του λαιμού της. Το κεφάλι της άρχισε να πηγαινοέρχεται πάνω στο καυλί του όλο και πιο γρήγορα.

Τότε ο άντρας τράβηξε απότομα την ψωλή του έξω από το στόμα της γονατισμένης μπροστά του ξανθιάς. Η ψωλάρα του σπαρτάρησε για μια στιγμή στον αέρα και αμέσως μετά άρχισε να εκτοξεύει πίδακες από άσπρο καυτό χύσι παντού στο πρόσωπό της και στις βυζάρες της.

-    «Αααχχ! Χύνωωω! Πάρ’ τα καριόλα!!! Σου χύνω στην μούρη ξεσκίστρω!!!», ούρλιαξε ο Μιχάλης, ενώ ολόκληρο το κορμί του σπάραζε από τους σπασμούς δυο φοβερών οργασμών!

-    «Ει, για κάνε χώρο και για μένα!», ακούστηκε η φωνή του Τάκη.

Βούτηξε την ξανθιά από τα μαλλιά και τράβηξε το στόμα της πάνω στη δικιά του τεράστια πούτσα, αδιαφορώντας για τα χύσια που έσταζαν στα μάγουλά της και τις βυζάρες της. Η Μαριάννα ξεπερνώντας γρήγορα το σοκ από το χύσιμο του Μιχάλη στο πρόσωπό της άρχισε να γλείφει με την ίδια ορμή και την ψωλή του δεύτερου βασανιστή της. Στην αρχή του σάλιωσε με την γλώσσα της από το κεφάλι μέχρι τα αρχίδια την πούτσα του κάνοντάς την να γυαλίζει. Ακόμα και οι πουτσότριχες του μούσκεψαν.

Μετά άρχισε να ρουφάει την ψωλάρα εκατοστό - εκατοστό μέσα στα βρεγμένα χείλια της. Τα μάγουλά της φούσκωσαν από την υπερφυσική πούτσα του Τάκη. Τα χείλια της είχαν ανάψει από την τριβή. Άρχισε να τον ρουφάει και να τον γλείφει ταυτόχρονα.

-    «Ωχχ! Ναι! Έτσι! Μ’ αρέσει! Γουστάρωωωω! Η πούτσα μου ποτέ δεν ένιωσε πιο όμορφα! Πάρ’ την όλη πουτάνα στο στόμα σου! Έτσι! Να σου γαμήσω το λαρύγγι!!!», ούρλιαζε καυλωμένος ο Τάκης.

Η Μαριάννα κούνησε κυκλικά το κεφάλι της αναγκάζοντας τον πούτσαρο του Τάκη να τριφτεί στα μάγουλά της και τον ουρανίσκο της. Αμέσως μετά ρούφηξε τόσο βαθιά την ψωλάρα του που την ένιωσε να ακουμπάει στις αμυγδαλές της!

-    «Μμμμμφφ!», μούγκρισε η κοπέλα καθώς ολόκληρο το στόμα της είχε γεμίσει ασφυκτικά από το χοντρό κρεάτινο παλαμάρι του δεύτερου βασανιστή της.

Επειδή κόντευε να πνιγεί τράβηξε πίσω το κεφάλι της μέχρι που ο πούτσος του Τάκη γλίστρησε έξω απ’ το στόμα της. Επειδή φοβήθηκε όμως μήπως αυτό αποτελούσε αφορμή για καινούρια χτυπήματα βιαστικά έβγαλε τη γλώσσα της έξω κι άρχισε να γλείφει γύρω γύρω, παντού, το πουτσοκέφαλο του άντρα που βόγκαγε από την καύλα.

Ο Τάκης κόντευε να πέσει κάτω απ’ την ηδονή που του χάριζε η ξανθιά αιχμάλωτή τους. Τα γόνατά του λύγιζαν από την καύλα. Η γλώσσα της Μαριάννας έγλειφε τώρα παθιασμένα την τρύπα του κεφαλιού της ψωλής του. Η κοπέλα τον άκουσε να βογκάει και ένιωσε αμέσως μετά τα χέρια του να την γραπώνουν από το κεφάλι και να την τραβάνε προς το μέρος του σηκωμένου σκληρού κρεάτινου κονταριού του!

Της τον έχωσε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Ολόκληρη η θεόρατη πούτσα του εξαφανίστηκε μονομιάς στο καυτό στόμα της. Τα μάγουλά της είχαν φουσκώσει και τα δυο από την χοντρή ψωλάρα του Τάκη. Ο άντρας άρχισε να κουνάει μανιασμένα το κεφάλι της κοπέλας πάνω στην ψωλή του που πονούσε από την καύλα. Το πρόσωπό του είχε σφιχτεί.

-    «Αααχχχ… Ετσιιιι!!! Θα μπορούσα να αφήσω για πάντα τον πούτσο μου στην στοματάρα σου κουκλάρα μου!», φώναξε ο Τάκης.

-    «Διάολε! Και η δική μου ψωλή ξανακαύλωσε έτσι που σας βλέπω! Άσε με να της τη βάλω ξανά λιγάκι στην καυτή στοματάρα της!», είπε ο Μιχάλης που η πούτσα του είχε ξανασηκωΘεί.

-    «Ει! Για μια στιγμή! Τι γίνεται εδώ; Είναι η σειρά μου νομίζω. Έχουμε ίσα δικαιώματα σ’ αυτή την τσούλα! Έλα πουτανίτσα γλείψε την μουνάρα μου τώρα!!!», είπε η Άντα παραμερίζοντας δυναμικά τους δυο άντρες και παίρνοντας θέση εκείνη μπροστά στο στόμα της γυμνής γονατισμένης ξανθιάς που περίμενε, χωρίς να διαμαρτύρεται, να αποφασίσουν ποιος είχε σειρά να την χρησιμοποιήσει.

Τουλάχιστον δεν σκέφτονταν να την ξαναχτυπήσουν, σκέφτηκε ικανοποιημένη η Μαριάννα.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")