Πάθος χωρίς όρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μέχρι που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα αχόρταγη για σεξ, αποφασίζει να γίνει σκλάβα του πάθους για έναν άγνωστο άντρα;

Η ιστορία:

Τον γνώρισα στο site. Δε μιλήσαμε πολύ. Ήξερα από την αρχή πως ήθελα να τον γνωρίσω. Εκείνος γύρω στα 35 παντρεμένος, εγώ γύρω στα 25 σε σχέση με πολλά προβλήματα. Μου ζήτησε το κινητό μου και σχεδόν σαν υπνωτισμένη του το έδωσα. Ίσως είχε ξυπνήσει και πάλι ο υποτακτικός μου εαυτός.. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβαινα πολύ αργότερα.

Με πήρε τηλέφωνο και βρεθήκαμε πολύ σύντομα. Πήγα εγώ στο χώρο εργασίας του. Δεν μπορούσα καλά - καλά να τον κοιτάξω στα μάτια. Το κεφάλι μου συνεχώς ήταν σκυμμένο σχεδόν συνεχώς στο πάτωμα και του είχα πει ήδη το πρώτο μου ψέμα! Το όνομά μου δεν είναι Κατερίνα. Αλλά αυτός θα το μάθαινε όταν θα ένιωθα πιο σίγουρη για αυτό που επρόκειτο να γίνει. Είπα πολλά αλλά έτσι ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι στην ηδονή!

Την πρώτη φορά μόνο μιλήσαμε αλλά το δεύτερο τηλεφώνημά του δεν άργησε και αυτή τη φορά έγινε πιο συγκεκριμένος... Ήθελε να είμαι σεμνά ντυμένη απ’ έξω και όσο πιο πρόστυχα ντυμένη από μέσα. Θα βρισκόμασταν στο χώρο που εργαζόταν το μεσημεράκι. Δε μου ήταν δύσκολο να κάνω ό, τι ζήτησε (για την ώρα), έκανα μπανάκι πριν πάω στη δουλειά το πρωί έβαλα ένα σετ μαύρα σέξι εσώρουχα, μαύρες ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα και το τζιν μου, ένα μαύρο t-shirt και σακάκι.

Έφτασα στην ώρα μου. Το μαγαζί ήταν ισόγειο αλλά εκείνος με έστειλε σε ένα γραφείο που βρισκόταν στον επάνω όροφο. Είχα εντολή να γδυθώ και να τον περιμένω εκεί. Με ερέθισε η εντολή! Ανέβηκε και δεν είχα βγάλει ακόμη το τζιν μου. Με κοίταξε.. είχε ένα τόσο απαιτητικό ύφος, ένιωθα τόσο λίγη γι’ αυτόν.

-    «Δε γδύθηκες ακόμη; Δεν είσαι όσο υπάκουη έλεγες... Κρίμα!»

Τράβηξε το τζιν μου και το έβγαλε. Και έτσι γονατισμένη μπροστά του τον έβαλα στο στόμα μου... Ένιωσα τη γεύση του. Ήθελα να του δείξω πόσο τον ήθελα. Σιγά - σιγά τον πήρα όλο μέσα.. Με κοιτούσε και ζητούσε να τον κοιτώ στα μάτια μέσα από τα γυαλάκια μου (στοιχείο που τον ερέθιζε στο πρόσωπό μου). Δεν είχε γδυθεί, μόνο το παντελόνι του είχε πέσει στο πάτωμα.

-    «Σήκω και σκύψε πάνω στο γραφείο τσουλάκι!»

Δε χρειαζόμουν τίποτε άλλο για να σκύψω... αλλά αντί να τον νιώσω να μπαίνει στο μουνάκι μου που έσταζε από καύλα νιώθω τη ζώνη του στο χέρι του και με δύναμη έπεσε στο κωλαράκι μου.

-    «Νόμιζες πως θα σε γαμήσω πουτανάκι; Νόμιζες πως με καύλωσες τόσο όσο έπρεπε; Θα τον κοκκινίσω τον κώλο σου και μετά θα σε ξεσκίσω στο πήδημα!»

Και η ζώνη του έπεφτε ζεστή στο κωλαράκι μου... δεν μπορούσα να συγκρατήσω το μουνάκι μου που ήδη έσταζε... ήθελα σαν να τρελή να χύσω. Σαν να το κατάλαβε, μου φώναξε:

-    «Μην τολμήσεις να χύσεις! Θα ζητήσεις άδεια και μόνο αν σου το επιτρέψω θα το τελειώσεις..».

Και τότε χωρίς να το καταλάβω μπήκε μέσα μου. Σκληρός μεγάλος μπήκε βαθιά. Νόμιζα πως μου ξέσκισε τα σωθικά... και δεν άντεξα μίλησα:

-    «Σας παρακαλώ Κύριε.. πρέπει να χύσω…»

-    «Ούτε να το σκεφτείς!»

Μα δεν άντεχα και τέλειωνα.. ίσως το κατάλαβε και…

-    «Τέλειωσε πουτανάκι μου.. θέλω να νοιώσω το μουνί σου να συσπάται γύρω από τον πούτσο μου».

Και τέλειωσα. Είχα έναν από τους πιο έντονους οργασμούς... εκεί στο γραφείο σκυμμένη με κάποιον που είχε κατακοκκινίσει το κωλαράκι μου είχε ξεσκίσει το μουνάκι μου και τώρα…

-    «Έχυσες εσύ... τώρα είναι η σειρά μου! Γονάτισε!»

Του έγλειψα τα αρχίδια και έπαιξα με τον πούτσο του. Τον κοίταξα με ικετευτικό ύφος του είπα:

-    «Σας παρακαλώ Κύριε...Θέλω να πιω κάθε σας σταγόνα! Χύστε με το πουτανάκι!»

Ένιωσα το ζεστό του σπέρμα να με πνίγει. Και εκείνη τη στιγμή χαμογέλασε..

-    «Θα γίνεις το σκλαβάκι μου..»

Από τότε πέρασε ένας χρόνος...και πολλά ακόμη συνέβησαν! Πόσο τυχερή είμαι που ο Κύριός μου έχει φαντασία και θέλει να με ικανοποιεί... εμένα και τη διαρκή πείνα μου για... σεξ!

(Copyright protected OW ref: 24128)