Η γυναίκα μου με τρέλανε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι γίνεται όταν η κυρία αποφασίζει να δοκιμάσει την «πίσω πόρτα» του άντρα της;

Η ιστορία:

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να γράψω κι εγώ την ιστορία μου. Είμαι πολλά χρόνια με την γυναίκα μου και μπορώ να πω ότι περνάμε πολύ καλά σε γενικά πλαίσια και κυρίως στον σεξουαλικό τομέα. Η ιστορία που θα διηγηθώ συνέβη πριν από έξι περίπου χρόνια και είναι απόλυτα πραγματική.

Γενικά η γυναίκα μου δεν έχει πολλές αναστολές στο σεξ και είναι ανοιχτή στα πάντα. Ένα ωραίο χειμωνιάτικο βράδυ και αφού έχουμε κάνει μπάνιο και ετοιμαζόμαστε για το κρεβάτι μου λέει:

-    «Θέλω να ξυριστείς από τη μέση και κάτω».

Η απορία σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου αλλά δεν με χάλαγε καθόλου η ιδέα και έτσι ξαναμπήκα στο μπάνιο. Άπλωσα αφρό γύρω από τα γεννητικά μου όργανα και ξεκίνησα να ξυρίζομαι. Την βλέπω τότε να εμφανίζεται στην πόρτα του μπάνιου και να μου λέει:

-    «Άσε με να το κάνω εγώ αγάπη μου…», και παίρνει στο χέρι της το ξυράφι.

Μου απλώνει λίγο ακόμα αφρό και νιώθω το χέρι της να φτάνει στον κώλο μου. Η απορία ζωγραφίζεται στο πρόσωπο μου και μου την λύνει άμεσα..

-    «Οι τρίχες κρατάνε μικρόβια και ειδικά σε αυτά τα σημεία υπάρχουν πολλά».

Οπότε κι εγώ έκατσα σαν καλό παιδί να με ξυρίσει παντού. Πάμε λοιπόν στο κρεβάτι μας και ξεκινάμε τα προκαταρκτικά ώσπου σε λιγάκι έχω αρχίσει να επιδίδομαι σε ένα τρελό γλειφομούνι ρουφώντας την πρησμένη κλειτορίδα της και γαμώντας το μουνάκι της όσο πιο βαθιά μπορούσα με την γλώσσα μου. Σε πέντε λεπτά νιώθω τα υγρά της να έρχονται και ρουφάω αχόρταγα μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Με γυρίζει και παίρνει το καυλί μου στο στόμα της ώστε να το ετοιμάσει με την απίστευτη πίπα που ξέρει να κάνει. Στα πέντε λεπτά το καυλί μου έχει πρηστεί σε απίστευτο βαθμό και έρχεται να κάτσει επάνω λέγοντας:

-    «Πώς θα το πάρω όλο αυτό μέσα χωρίς να με ξεσκίσει καύλα μου;»

Αφού επιδίδεται σε ένα τρελό χορό επάνω στο καυλί μου αρχίζει να χύνει ουρλιάζοντας.
Γυρνάει και το παίρνει πάλι στο στόμα και μου καθαρίζει όλα τα υγρά της αλλά τον ετοιμάζει για το κωλαράκι της.. Μετά από αρκετό ξέσκισμα που της έχω κάνει στον κώλο έχουμε φτάσει στο σημείο να μην χρειάζεται πλέον λιπαντικό αλλά μόνο λίγο σάλιο και είναι έτοιμη να με δεχτεί.

Την γυρνάω στα τέσσερα και αρχίζω να γλείφω την κωλοτρυπιδούλα της βάζοντας την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορώ, ενώ εκείνη ταυτόχρονα χαϊδεύει το μουνάκι της βάζοντας μέσα δυο δαχτυλάκια και βογκάει. Σηκώνομαι, ακουμπάω το κεφαλάκι του πούτσου μου στην τρυπούλα της και αρχίζω σιγά - σιγά να σπρώχνω κάνοντας την να ουρλιάζει από καύλα και από πόνο.

-    «Τι γαμήσι τρώω η πουτάνα από τον γαμιά μου!» λέει.

Και την αρχίζω σε ένα ανελέητο γρήγορο σφυροκόπημα. Αφού την γαμάω στο κωλαράκι της για ένα δεκάλεπτο καταλαβαίνει ότι όπου να ‘ναι θα χύσω και με σταματάει.

-    «Όχι ακόμα μωρό μου, σήμερα θέλω πολύ παιχνιδάκι. Ξάπλωσε να σε περιποιηθώ…»

Κι ενώ το καυλί μου κοντεύει να εκραγεί, κάνω απίστευτες προσπάθειες και τελικά τα καταφέρνω να μην χύσω. Ξαπλώνω δίπλα της και ξεκινάει ένα απίστευτο παιχνίδι με την γλώσσα της αρχίζοντας από τον λαιμό και κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά, ενώ τόση ώρα βασανίζει τα αρχίδια μου χωρίς να αγγίζει το καυλί μου για να μην χύσω. Σιγά - σιγά η γλώσσα της αρχίζει να γλείφει την ξυρισμένη περιοχή γύρω από το καυλί μου και να ανεβαίνει κάποιες φορές αργά και βασανιστικά μέχρι το κεφαλάκι.

-    «Άνοιξε τα πόδια σου, θέλω να ρουφήξω τα αρχίδια καύλα μου!», μου λέει κι εγώ την υπακούω.

Η γλώσσα της παίζει με τα αρχίδια μου ώσπου την νιώθω και αρχίζει να κατεβαίνει προς τον κώλο μου. Με καυλώνει απίστευτα η αίσθηση αλλά ενδοιασμοί έχουν αρχίσει να γυρίζουν στο κεφάλι μου.

-    «Χαλάρωσε αγάπη μου…», μου λέει.

Με τα χέρια της πιάνει και ανοίγει τα κωλομέρια μου κατεβάζοντας ακόμα πιο χαμηλά τη γλώσσα της αλλά χωρίς να έχει ακουμπήσει ακόμα την τρύπα μου.

-    «Μωρό μου αφού ξέρεις ότι ...», ψελλίζω.

Και πριν ολοκληρώσω με διακόπτει και μου λέει:

-    «Εμπιστέψου την γυναικούλα σου και θα δεις πόσο όμορφα θα περάσουμε σήμερα…!»

Χωρίς να της χαλάσω το χατίρι, χαλαρώνω στο κρεβάτι και νιώθω την γλωσσίτσα της να ξεκινάει πάλι από τα αρχίδια μου και σιγά - σιγά αφού τα χέρια της ανοίγουν τα κωλομέρια μου να παίζει γύρω - γύρω από την τρυπούλα μου και ορισμένες φορές να μου την πιέζει έτσι ώστε να μπει λίγο πιο μέσα.

-    «Σου αρέσει μωρό μου η περιποίηση της γυναίκας σου;»

-    «Μμμμμμμ… μη σταματάς καύλα μου, είναι απίστευτο!», απαντάω συνεπαρμένος από την πρωτόγνωρη αίσθηση.

Ξαναρχίζει σπρώχνοντας τη γλώσσα της, λίγο πιο έντονα αυτή τη φορά, κι εγώ το απολαμβάνω βογκώντας. Νιώθω την γλώσσα της να ανεβαίνει προς τα αρχίδια μου πάλι και την θέση της επάνω στην κωλοτρυπίδα μου παίρνει το δάχτυλο της το οποίο παίζει απαλά με την μουσκεμένη από το σάλιο τρύπα μου. Την κοιτάζω και πριν πω οτιδήποτε μου κάνει:    

-    «Σσσσστ… σώπα καύλα μου…»

Και νιώθω το δάχτυλο της σιγά - σιγά να εισχωρεί στο μέχρι τότε παρθένο κωλαράκι μου. Αφού βλέπει ότι δεν αντιδρώ αλλά αντίθετα δείχνω να το απολαμβάνω, αρχίζει να βάζει και να βγάζει ρυθμικά το ένα δάχτυλο. Σιγά - σιγά το ένα δάχτυλο γίνονται δυο και μου γαμάει το κωλαράκι μου όλο και πιο έντονα και πιο γρήγορα ρουφώντας ταυτόχρονα με πολύ ένταση τα αρχίδια μου. Η καύλα μου έχει φτάσει στο αποκορύφωμα και το μόνο που κάνω είναι να βγάζω βογκητά.

-    «Είδες τι κάνεις τόσα χρόνια στο δικό μου κωλαράκι γαμιά μου; Τώρα ήρθε η ώρα μου…», μου λέει.

Και πριν απαντήσω μου βάζει και τρίτο δάχτυλο και αρχίζει να τα βάζει με μανία ενώ εγώ φωνάζω από καύλα και ελάχιστο πόνο. Γαμάει έτσι με τα δάχτυλα για αρκετή ώρα τον κώλο μου και αφού ανασηκώνει το κεφάλι της και βλέπει στα μάτια μου ζωγραφισμένη την καύλα, παίρνει στο στόμα της το καυλί μου όσο πιο βαθιά μπορεί.

Με τα δάχτυλα της στον κώλο μου και το καυλί μου στο στόμα της δεν χρειάστηκα περισσότερο από δυο λεπτά για να χύσω μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος, το οποίο και κατάπιε λαίμαργα όλο. Μου σκούπισε με την γλωσσίτσα της το καυλί και ξάπλωσε στην αγκαλιά μου.

-    «Πώς σου φάνηκε η εμπειρία;», με ρώτησε.

-    «Ήταν απίστευτο καύλα μου!»

-    «Έχουμε και συνέχεια αλλά θέλω να με πας σε ένα sex shop…», μου είπε και της έγνεψα καταφατικά.

Την επόμενη ημέρα λοιπόν βρεθήκαμε σε ένα sex shop να ψωνίζουμε αλλά θα σας το διηγηθώ την επόμενη φορά.

(Copyright protected OW ref: 24109)