Σε swingers club στο Άμστερνταμ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο φίλος μας, αφηγείται πως τα πέρασε με την γυναίκα του σε ένα club για swingers στο Άμστερνταμ...

Η ιστορία:

Λόγω περικοπών στη δουλειά, αναγκάστηκα να αναλάβω κι άλλες υποχρεώσεις. Πλέον το δεκάωρο την ημέρα είναι στάνταρ, ενώ η αμοιβή... η ίδια. Τουλάχιστον άκουσα κάτι σχετικά ευχάριστο. Θα έπρεπε να περάσω τρεις μέρες στο Άμστερνταμ για ένα σεμινάριο.

Μιλώντας με το διευθυντή μου, συνεννοήσιμο άνθρωπο, του ζήτησα να έρθει και η γυναίκα μου. Μάλιστα του είπα ότι τη διαφορά στα έξοδα θα την κάλυπτα εγώ. Ευτυχώς για μένα το παραπάνω έξοδο που ήταν το εισιτήριο, καλύφθηκε κι αυτό.

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή λοιπόν στο Άμστερνταμ. Δεν είχα πάει ποτέ αλλά είχα ακούσει ότι εκεί υπάρχουν ωραία swingers club. Η γυναίκα μου είχε ενθουσιαστεί. Για να καταλάβετε, εγώ με τη γυναίκα μου έχουμε κάνει πολλές φορές παρτούζες. Έχω δημοσιεύσει μάλιστα και ιστορίες εδώ. Έτσι η ιδέα να πάμε σε ένα από αυτά τα κλαμπ της άρεσε πολύ όπως βέβαια και σε εμένα. Από το ίντερνετ βρήκα δυο τρία τέτοια κλαμπ και τα σημείωσα.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και σχεδόν αμέσως εγώ έφυγα για το ξενοδοχείο όπου γίνονταν τα σεμινάρια. Η Κούλα έμεινε στο ξενοδοχείο και έκανε μια μικρή βόλτα εκεί γύρω στο κέντρο της πόλης. Ήρθε λοιπόν το βράδυ και έπρεπε να επισκεφτούμε το κλαμπ. Μπήκαμε σε ένα ταξί, είπα στον ταρίφα που θέλαμε να πάμε και ο ταρίφας το αντιμετώπισε σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα. Εδώ αν έλεγες κάτι τέτοιο σε κανένα δικό μας θα είχε βγάλει την ψωλή του και θα έλεγε… έλα πάρε κλπ, κλπ.

Φτάσαμε, μπήκαμε μέσα και στην είσοδο πληρώσαμε από 60 ευρώ σαν ζευγάρι. Μας έδωσαν και κλειδί από ντουλαπάκι και μας εξήγησαν τους κανόνες. Η χρήση του προφυλακτικού ήταν απαραίτητη. Μας τόνισαν κανόνες για τη δική μας ασφάλεια και μας είπαν ότι αν κάποιος δεν θέλει κάτι, αυτό είναι νόμος. Μπήκαμε μέσα. Σχετικά άδειο το μαγαζί. Αρκετή ζέστη, τρεις άντρες στο μπαρ κάθονταν με τα μποξεράκια τους, ενώ ένα ζευγάρι γύρω στα πενήντα, κάθονταν σε έναν καναπέ φορώντας λίγα πράγματα. Πήγαμε στα αποδυτήρια και βγάλαμε τα ρούχα μας. Η Κούλα φορούσε ένα φοβερό άσπρο φορεματάκι. Δεν φορούσε σουτιέν και έτσι τα βυζιά της φαίνονταν. Από κάτω φορούσε το πιο μικρό βρακάκι που είχε. Εγώ είχα ήδη αρχίσει να φουντώνω. Βγήκαμε έξω και καθίσαμε να πιούμε ένα ποτό.

Ήταν κοντά στις έντεκα η ώρα. Μέχρι τις δώδεκα το μαγαζί είχε κοντά στα δώδεκα άτομα. Όλοι άντρες εκτός από τα δυο ζευγάρια που ήμασταν. Είχαν έρθει κάποιοι να μας μιλήσουν, αλλά κατευθείαν σταμάτησαν διακριτικά όταν τους λέγαμε ότι πίνουμε πρώτα ένα ποτό να χαλαρώσουμε και μετά. Παράλληλα κάποιες κοπέλες του μαγαζιού χόρευαν όπως στα δικά μας τα μαγαζιά, αλλά αυτές δεν κυκλοφορούσαν ανάμεσα μας. Ήταν μόνο οι ανάφτρες. Φύγαμε από το μπαρ και καθίσαμε σε ένα καναπέ. Σχεδόν αμέσως ένας τύπος μας πλησίασε και μας ρώτησε αν μπορεί να καθίσει. Κάθισε δίπλα στην Κούλα και πιάσαμε κουβέντα. Σπαστά αγγλικά αυτός, σχεδόν σπαστά εμείς, αλλά συνεννόηση έβγαινε.

Σιγά, σιγά το χέρι του κατέβαινε στα μπούτια της Κούλας που φαινόταν να το απολαμβάνει. Το χέρι του χάιδευε τα βυζιά της Κούλας ενώ εκείνη σιγά, σιγά του χάιδευε τη πουτσα πάνω από το μποξεράκι. Αυτός σκύβει και άρχισε να γλείφει τα βυζιά της γυναίκας μου πάνω από το διάφανο φορεματάκι. Η δική μου η ψωλή ήταν ήδη κάγκελο. Αυτός έβαζε δάχτυλο στο μουνάκι της Κούλας γλείφοντας παράλληλα τα βυζιά της κι αυτή είχε βάλει το χέρι της μέσα στο μποξεράκι και του τη χάιδευε. Σηκώθηκε και κάθισε στα πόδια του ξένου. Του κουνήθηκε κι αυτός της έπιανε τα βυζιά. Τριγύρω είχαμε και κοινό καθώς μας κοιτούσαν. Ο τύπος μην αντέχοντας ξάπλωσε στο καναπέ την Κούλα και έβγαλε από το πλάι την ψωλή του βάζοντας την στο στόμα της. Η Κούλα του τη ρούφηξε μέχρι μέσα γιατί δεν ήταν και πολύ μεγάλη, ενώ αυτός ενθουσιάστηκε. Μέσα σε δυο λεπτά ο τύπος έχυνε πάνω στο φορεματάκι της.

Πολύ γρήγορα τελείωσε αυτός, αφήνοντας μας αναμμένους. Μετά σαν να μη συνέβαινε τίποτα μας χαιρέτησε και έφυγε. Σχεδόν αμέσως μας πλησίασε ένας μαύρος κοντά στα πενήντα. Χωρίς να χάνουμε χρόνο η γυναίκα μου κάθισε δίπλα του κι αυτός άρχισε το πασπάτεμα ενώ παράλληλα κουβεντιάζαμε. Όταν τον ρωτήσαμε αν οι μαύροι έχουν μεγάλη πουτσα αυτός γέλασε και σηκώθηκε πάνω. Έκανε στο πλάι το μποξεράκι του και μείναμε άφωνοι. Χωρίς σημάδι στύσης η ψωλή του ήταν μεγάλη.

Η γυναίκα μου την έπιασε αργά, αργά και αμέσως την έβαλε στο στόμα της. Του τη ρουφούσε με τόσο πάθος. Ο μαύρος γρήγορα έγινε πολύ μαύρος. Η ψωλή του ήταν τεράστια.

Όταν μετά από αρκετή ώρα η γυναίκα μου σταμάτησε το τσιμπούκι, αυτός άλλαξε προφυλακτικό και κάθισε δίπλα μου, λέγοντας μου ότι θα ξεσκίσει τη γυναίκα μου. Η Κούλα κάθισε από πάνω του και σιγά, σιγά η πούτσα του μπήκε μέσα στο μουνάκι της. Σιγά, σιγά άρχισε να τη γαμάει πιο γρήγορα μέχρι που η γυναίκα μου έφτασε στον πρώτο της οργασμό. Αυτός συνέχισε να τη γαμάει και μετά την έριξε στον καναπέ στα τέσσερα.

Τότε η γυναίκα μου έβγαλε τη δική μου πούτσα λέγοντας μου πως αυτός την έχει ξεσκίσει και πως τον νιώθει μέχρι τη μήτρα. Εγώ σχεδόν στα πρόθυρα του να χύσω της το έχωσα στο στόμα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Ο μαύρος τη γύρισε ανάσκελα και άρχισε να τη γαμάει ξανά ενώ εγώ είχα σταθεί από δίπλα της και έχυνα το πρόσωπο της. Ο μαύρος έβγαλε το προφυλακτικό του και έχυσε πάνω στην κοιλιά της γυναίκας μου βάζοντας και τα δικά του χύσια στο φορεματάκι της.

Γύρω είχαν μαζευτεί άλλα τρία άτομα που την έπαιζαν, ενώ έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη η γυναίκα μου με τα χύσια μου στο πρόσωπο της, τους έγνεψε να έρθουν κι αυτοί.

Σύντομα είχε και τα δικά τους χύσια στο πρόσωπο και το σώμα της...

(Copyright protected OW ref: 23091)