Η αχόρταγη παντρεμένη Σαλονικιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σας γράφω μια περιπέτεια που είχα με μια παντρεμένη από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, τη Μαρία.

Είναι μια σαρανταπεντάρα που ντύνεται σαν εικοσάρα και γαμιέται σαν δύο σαραντάρες μαζί. Την είχα γνωρίσει πριν τρία χρόνια όταν ήμουν μπακούρι και μόλις την είδα τρελάθηκα! Περιττό να σας πω ότι έχει κατακτήσεις αμέτρητες. Ουρά οι άνδρες την περιμένουν από κάτω από το σπίτι της μόνο για να την δουν.

Όταν την γνώρισα εγώ γαμιόταν με έναν γείτονα τραπεζικό. Εκείνη την εποχή μετακομίζαμε και το σπίτι ήταν άδειο, είμαστε βλέπεις και γείτονες. Είχε αρχίσει το νταραβέρι με ματιές, υπονοούμενα και συζητήσεις. Έμενε το ψητό. Την κάλεσα λοιπόν να βγει λίγο από το σπίτι της για να την δω, όπως και έγινε.

Βρεθήκαμε στο άδειο σπίτι και αμέσως φιληθήκαμε και τριβόταν επάνω μου. Σήκωσα την φούστα της και τι να δω; Δεν φορούσε κιλοτάκι! Της έβαλα δάχτυλο και ήταν ήδη υγρή.
Σκύβει και μου βγάζει τον πούτσο έξω και τον πιπιλάει, σαν μαστόρισσα που είναι. Μετά μου στήνει την κωλάρα της, το πιο δυνατό της σημείο και με παρακαλάει να της τον χώσω.

θόλωσα την αρχίσω στα σκαμπιλάκια και της λέω να με παρακαλέσει. Αυτή πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να με παρακαλάει. Την πιάνω από τα μαλλιά και της τον χώνω άγρια. Βόγκαγε σαν σκύλα. Έχυσε τρεις φορές επανωτά. Εγώ κρατιόμουν. ήθελα περισσότερα.

Τον βγάζω και χωρίς να σαλιώσω την κωλοτρυπίδα της, της τον περνάω μέσα. Εκεί να ακούσεις παρακάλια...

-    «Μη σταματάς γαμιά μου! Θέλω κι άλλο η πουτάνα!!!», και τέτοια.

Μου ήρθε το σπέρμα στα αφτιά και μόλις έχυσε άλλη μία, ήμουν έτοιμος ο άρχοντας να της τα δώσω. Έπρεπε την πουτάνα να την δω με το σπέρμα μου στα χείλια και έτσι έγινε. Έβγαζα και έβγαζα και αυτή κατάπινε και κατάπινε.

Η γυναίκα είναι δυναμίτης αλλά και κακιά πουτάνα! Τέλος πάντων καλά να είναι. A!! Η περιγραφή της: τότε που την γαμούσα ήταν ξανθιά 1.70 μέτριο στήθος αλλά κωλάρα. Τώρα είναι...
Γαμηθήκαμε αρκετές φορές μετά και στο σπίτι μου και αλλού. Ήθελε όλα τα πρόστυχα. Βγάλαμε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα.

Όταν έμαθα όμως ότι εκτός από τον άνδρα της και τον εραστή της είχε και άλλον εραστή, θόλωσα και από τότε ούτε να την φτύσω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")