Η κόρη της φίλης της μάνας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Του την έπεσε στα ίσια και  εκείνος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, μια που όπως μας αναφέρει, την είχε βάλει στο μάτι για καιρό.

Η ιστορία:

Η ιστορία που σας γράφω είναι αληθινή και συνέβη πριν δυο εβδομάδες.

Η μάνα μου είχε καλέσει μια φίλη της με την οικογένεια της για φαγητό στο σπίτι κάποιο βράδυ. Μπορώ να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα γιατί η κόρη της φίλης της μάνας μου ήταν ένας μούναρος, στην ηλικία μου. Με την κόρη γνωριζόμασταν περίπου δύο χρόνια, αλλά οι σχέσεις μας ήταν μόνο φιλικές.


Εκείνο το απόγευμα λοιπόν και αφού είχαν έλθει σπίτι, εγώ στο δωμάτιο μου, ήλθε η κόρη στο δωμάτιο και με ρώτησε αν έχω δουλειά γιατί ήθελε να μου πει κάτι. Με τα πολλά με τα λίγα λοιπόν μου εκμυστηρεύτηκε πως με γούσταρε από τότε που πρωτογνωριστήκαμε κι εγώ με τη σειρά μου παραδέχτηκα πως όχι μόνο δεν μου ήταν αδιάφορη, αλλά υπήρχαν και φορές που φαντασιωνόμουν πως έκανα κάτι μαζί της. Εκείνη έγειρε πάνω μου και φιλιόμασταν για κανένα τέταρτο. Με κοίταξε στα μάτια και ψιθύρισε στεγνά…

- Γάμησε με.

Πέσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε το χαμούρεμα, ενώ σε λίγο μου είχε βγάλει το τζην και είχα το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου και απολάμβανα ένα υπέροχο τσιμπούκι που μου έκανε. Σε κανένα δεκάλεπτο σηκώθηκε και άρχισε να γδύνεται με εμένα να της χουφτώνω τα βυζιά και να της δαγκώνω ελαφρά τις ρώγες.

Με κοίταξε στα μάτια και πιέζοντας με ελαφρά στους ώμους με έκανε να καταλάβω πως ήθελε να ασχοληθώ με το μουνάκι της. Κατέβηκα σιγά, σιγά στο μουνί της και άρχισα να το γλείφω, να πιπιλάω τα μουνόχειλα και να παίζω την κλειτορίδα της με τη γλώσσα μου.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι κι εγώ συνέχισα να τη γλείφω, ακούγοντας τη να αναστενάζει. Τύλιξε τα πόδια της στον λαιμό μου και μου ζήταγε να συνεχίσω. Το γλειφομούνι κράτησε κανένα εικοσάλεπτο και όταν ανέβηκα πάλι προς τα πάνω μουρμούριζε με κλειστά τα μάτια…

- Γάμησε με μωρό μου, θέλω να σε νιώσω βαθιά μέσα μου. Δυο χρόνια περιμένω να με γεμίσεις με το καυλί σου. Μη με βασανίζεις…

Η πούτσα μου χώθηκε μέσα στην τρύπα της προσφέροντας μου μια απολαυστική αίσθηση απόλυτης καύλας. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της κι εκείνη μου ζήταγε να τη γαμήσω δυνατά.

Αφού αλλάξαμε δυο τρεις στάσεις, με εκείνη από πάνω να χοροπηδάει σαν τρελή πάνω στην πούτσα μου, την είχα στα τέσσερα και τη γαμούσα θαυμάζοντας το υπέροχο κορμί της. Τότε με τρέλανε λέγοντας μου…

- Γάμησε με από πίσω μωρό μου. Θέλω να μου πάρεις την παρθενιά εσύ. Να κάνεις το κωλαράκι μου δικό σου και να το γαμάς όποτε θέλεις…

Άρχισα να της τον βάζω στον κώλο και τελικά της τον έβαλα σχεδόν όλο μα με χάλασε που καταλάβαινα πως πονάει και απλά υπομένει για τη δική μου καύλα.

Της τον έβγαλα και της είπα να ξαπλώσουμε κάτω από τα σκεπάσματα. Είδα την ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Ξαπλώσαμε και με εμένα από πάνω το καυλί μου βρέθηκε πάλι βυθισμένο στο υπέροχο υγρό μουνί της. Με αγκάλιασε με τα πόδια της στο στήθος και με τα χέρια στο λαιμό. Την γαμούσα όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο γρήγορα κι εκείνη ανάσαινε βαριά και ψιθύριζε ερωτόλογα.

Με καβάλησε και πάλι και σχεδόν χωρίς να κουνιέται, κι όμως η πούτσα μου ένοιωθε μια υπέροχη αίσθηση σαν τσιμπούκι που με έκανε να αφεθώ στην καύλα μου και να χύσω μέσα στο μουνί της κοιτάζοντας τη στα μάτια και λέγοντας της πως της γεμίζω το μουνί με τα χύσια μου.

Έγειρε πάνω μου και μετά από λίγο που μπορέσαμε να αναπνεύσουμε, βρεθήκαμε σε στάση 69 κάτω από τα σκεπάσματα. Όταν ξανακαύλωσα μου ζήτησε πάλι να τη γαμήσω από τον κώλο και αυτή τη φορά δεν τη λυπήθηκα καθόλου. Στο κάτω, κάτω πόσες φορές να της τη χαρίσω; Αφού τα ‘θελε κι ο κώλος της.

(Copyright protected OW ref: 22717)