Η γιαγιά της διπλανής πόρτας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Να τι παθαίνει κανείς από την καλή του την καρδιά. Τι πήγε να κάνει ο φίλος μας; Να βοηθήσει τη γειτόνισσα να αλλάξει μια λάμπα...

Η ιστορία:

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Είχα πάει στο διπλανό σπίτι να βοηθήσω μια κυριούλα γύρω στα 60, που με παρακάλεσε να της αλλάξω μια λάμπα. Πήρα λοιπόν μαζί και μια αλουμινένια σκάλα, ανέβηκα πάνω και κάποια στιγμή της ζήτησα να μου φέρει την καινούρια λάμπα για να τη βάλω. Καθώς λοιπόν έσκυψα για να την πιάσω το μάτι μου έπεσε στο άνοιγμα από το πουκάμισο της. Εκείνη με είδε κι εγώ αμήχανα γύρισα το βλέμμα μου στο φωτιστικό.

Για μεγάλη μου έκπληξη μόλις κατέβηκα από τη σκάλα είχε σηκώσει το πουκάμισο δείχνοντας μου τα κρεμασμένα βυζιά της και για ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη άρχισα να καυλώνω και ήθελα να τα ρουφήξω. Χωρίς να αλλάξουμε λέξη, έσκυψα και πήρα τη ρώγα της στο στόμα κι εκείνη με τράβηξε στον καναπέ όπου έγλειφα και ρούφαγα τις βυζάρες τις. Είχα καυλώσει απίστευτα κι αυτή μου έλεγε πως έχει να γαμηθεί χρόνια και με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Τη ρώτησα αν θέλει να τη γαμήσω κι εκείνη έγνεψα καταφατικά. Της ξεκούμπωσα το παντελόνι που φόραγε και το κατέβασα χαμηλά μέχρι που εκείνη ανασήκωσε τα πόδια της και το έβγαλε τελείως. Άρχισα να χουφτώνω με δύναμη τα μπούτια της και να τα φιλάω ενώ εκείνη μούγκριζε και με απογείωνε από την καύλα.

Μου ζήτησε να γδυθώ και μόλις έμεινα γυμνός άρχισε να παίζει τον πούτσο μου και κάποια στιγμή με έβαλε όρθιο μπροστά στον καναπέ, ενώ εκείνη ξάπλωσε σε αυτόν και άρχισε να μου τον τρίβει με τα πέλματα της. Όσο έβλεπα τη γιαγιά, γυμνή να τρίβει τον πούτσο μου σκεφτόμουν ότι ήθελα να γαμήσω αυτό το μουνί οπωσδήποτε. Άνοιξα τα πόδια της και όρμησα με τα μούτρα στο μουνί της. Ήταν τόσο μούσκεμο που η γλώσσα μου μπαινόβγαινε άνετα και με το χέρι έπαιζα την κλειτορίδα της. Με άρπαξε από τα μαλλιά και τραβούσε με δύναμη το κεφάλι μου πάνω στη μουνάρα της μέχρι που στρίγκλισε στην κυριολεξία την ώρα που έχυνε. Έκατσα δίπλα της στον καναπέ κι εκείνη ανασηκώθηκε και ξάπλωσε με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια μου.

- Για να το ξανακάνουμε σκληρό αυτό, μου είπε.

Άρχισε να τον γλείφει και να μου τον παίζει μέχρι που επανήλθε σε πλήρη στύση κι εγώ ζητούσα έντονα να της γαμήσω το μουνί. Σηκώθηκε με πήρε από το χέρι, με οδήγησε στην κουζίνα και ξάπλωσε πάνω στο τραπέζι. Την έπιασα από τα γόνατα και τα άνοιξα τόσο που πρέπει να πόνεσε ενώ ταυτόχρονα έχωσα το καυλί μου στη γερασμένη μούνα που είχα μπροστά μου. Τα ζουμιά της πλημμύριζαν τα κωλομάγουλα της και ο ήχος από τα αρχίδια μου που χτυπούσαν πάνω με τρέλαινε.

- Γάμα με άγρια…

μου φώναζε εκείνη κι εγώ της τον έχωνα με όση δύναμη είχα. Έβλεπα τα βυζιά της να πηγαίνουν δεξιά και αριστερά σε κάθε μου κάρφωμα και την άκουγα να μουγκρίζει σαν να τη σφάζουν και να μου λέει να τη γαμήσω ακόμα πιο δυνατά. Μετά από κανένα πεντάλεπτο άρχισε να ουρλιάζει και να βογκάει σαν τρελή. Ακούγοντας την δεν μπορούσα να αντέξω άλλο. Άδειασα τα χύσια μου βαθιά μέσα στο μουνί της φωνάζοντας και βρίζοντας τη κι έπεσα λαχανιασμένος πάνω της. Μετά από λίγο που ηρέμισα, ακόμα ξαπλωμένος πάνω της, και ενώ σκεφτόμουν τι είχε μόλις συμβεί, με κυρίευσε πανικός. Είκοσι χρόνια παντρεμένος και δεν είχα ποτέ απατήσει τη γυναίκα μου.

- Ελπίζω το ότι έγινε να μείνει μεταξύ μας. Δεν θα ήθελα να χαλάσω το σπίτι μου.

Δεν απάντησε για λίγο και ανησύχησα.

- Και βέβαια θα μείνει μεταξύ μας. Αρκεί να με γαμάς μια φορά το μήνα… απάντησε τελικά και συμφωνήσαμε σε αυτό. Αμέσως μετά έφυγα σχεδόν τρέχοντας.

Επιστρέφοντας στο σπίτι και αφού πέρασε κάνα δίωρο, άρχισα να τα σκέφτομαι ξανά και ξανακαύλωσα. Κοίταξα το ρολόι και σκέφτηκα πως η οικογένεια θα έκανε κάνα τρίωρο για να μαζευτεί σπίτι. Από την άλλη ένοιωθα ενοχές αλλά για να μην τα πολυλογώ βρέθηκα πάλι στην πόρτα της και χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε και μου είπε να περάσω. Της τόνισα για μία ακόμα φορά πως πρέπει να μείνει μεταξύ μας κι εκείνη μου απάντησε να μην ανησυχώ και πως δεν χρειάζεται να τη γαμάω μια φορά το μήνα αν δεν ήθελα.

Τότε της είπα πως θέλω πολύ να την ξαναγαμήσω τώρα. Μου είπε να γδυθώ και να ξαπλώσω στο πάτωμα μπροστά στον καναπέ. Εκείνη έκατσε στον καναπέ και άρχισε να μου παίζει μαλακία με τα πόδια της. Δεν κράτησε για πολύ αυτό και ξάπλωσε πίσω στον καναπέ λέγοντας μου να την κάνω ότι θέλω. Άρπαξα πάλι τα πόδια της, ένωσα τα πέλματα της και άρχισα να χώνω τον πούτσο μου ανάμεσα τους. Με σταμάτησε και μου είπε πως θέλει να της γαμήσω τα βυζιά. Με έστειλε στο μπάνιο να πάρω μια κρέμα σώματος που είχε και όταν γύρισα είχε γδυθεί τελείως και ήταν πάλι ξαπλωμένη στον καναπέ. Άνοιξα το μπουκάλι με την κρέμα και άπλωσα μια μεγάλη ποσότητα πάνω στις βυζάρες της. Άρχισα με το χέρι να το απλώνω απαλά. Οι ρώγες της σκλήρυναν και έγιναν τεράστιες.

Μου ζήτησε να χώσω την πούτσα μου στα βυζιά της. Κάθισα πάνω της και την ακούμπησα ανάμεσα τους. Εκείνη με τα χέρια της τα έσπρωξε και αγκάλιασαν το καυλί μου. Μου ζήτησε να τα γαμήσω δυνατά και έτσι έκανα. Μόνο στη θέα των όσων έβλεπα και με την αίσθηση της κρέμας που έκανε την πούτσα μου να γλιστρά στις βυζάρες της, γαμούσα σαν τρελός. Μου ζήτησε τα χύσια μου πάνω στις ρώγες μου και στο άκουσμα αυτού δεν άντεξα και προσπάθησα να τα αφήσω πάνω στις ρώγες της. Δεν τα κατάφερα όμως. Της γέμισα τα βυζιά με χύσια. Ντύθηκα και έφυγα για το σπίτι.

Δεν είμαι περήφανος για αυτή την ιστορία και δεν την είχα πει ποτέ σε κανέναν. Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία μέσα από το xstream. Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μια φορά την εβδομάδα και όχι το μήνα, πηγαίνω να ρίξω μια ματιά μήπως χρειάζεται κάτι η γειτόνισσα.

(Copyright protected OW ref: 22673)