Ούζο. Το πιο γλυκό ποτό (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ότι ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ συνεχίστηκε και το Σάββατο με τους τρεις γαμιάδες που έμειναν στο σπίτι μου...

Η ιστορία:

Ήταν μεσημέρι Σαββάτου όταν ξύπνησα. Σηκώθηκα και είδα τους τρεις ψωλαράδες να κοιμούνται σαν παιδάκια. Τους είχα ξεθεώσει. Καθώς έφτιαχνα καφέ, άρχισα να συνειδητοποιώ τι είχε γίνει. Είχα κερατώσει τον άντρα μου. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ο Νίκος, ο σύζυγός μου.

-    Τι κάνεις γλυκέ μου; τον ρώτησα καθώς απάντησα στην κλήση του.

Εκείνη τη στιγμή μπήκε στην κουζίνα ο κουμπάρος. Στάθηκε από πίσω μου και άρχισε να τρίβεται στην κωλάρα, χουφτώνοντας τα βυζάκια μου ενώ ταυτόχρονα μύριζε τα μαλλιά μου. Ένιωθα το καυλί του να μεγαλώνει και άρχισα να τρελαίνομαι.

-    Μωρό μου πρέπει να κλείσω τώρα.

είπα στο σύζυγό μου και έκλεισα το τηλέφωνο. Γύρισα προς τον κουμπάρο κοιτώντας το ψωλί του.

-    Πρωινές καύλες έχουμε;

είπα γελώντας στον κουμπάρο μου. Έπιασα την πούτσα του με το ένα χέρι μου και τον οδήγησα στο σαλόνι. Αυτός με ακολούθησε, μην μπορώντας να κάνει και διαφορετικά και τον έβαλα να κάτσει στον καναπέ. Έσκυψα μπροστά του και άρχισα μη την γλώσσα μου να πειράζω την πούτσα του.

-    Κατερίνα θέλω να πάρεις τα αρχίδια μου στο στόμα σου, είπε αναστενάζοντας.

Κοίταξα τα ξυρισμένα αρχίδια του κουμπάρου μου. Δειλά, δειλά άρχισα να τα παίρνω στο στόμα.

-    Έτσι μπράβο το μωρό μου. Ρούφα τα Κατερίνα, ρούφα τα.

Εγώ ήμουν μπουκωμένη με τα αρχίδια του κουμπάρου μου ένα με το ένα χέρι μου μαλάκιζα την ψωλή του. Ξαφνικά άκουσα ένα κινητό να χτυπάει. Ήταν του κουμπάρου μου.

-    Συνέχισε Κατερίνα, θα δω ποιος είναι και θα τον ξαποστείλω.

Εγώ τον υπάκουσα και συνέχισα ρουφώντας τα αρχίδια του. Ο κουμπάρος μου πήρε το κινητό στα χέρια του και άρχισε να γελά.

-    Σε άσχημη ώρα με πήρες κουμπάρε.

Θεέ μου ήταν ο άντρας μου. Πάγωσα και άφησα τα αρχίδια από το στόμα μου.

-    Συνέχισε μωρό μου…

είπε ο κουμπάρος μου, πιάνοντάς με από το κεφάλι και βάζοντας το μου εμπρός στο καυλί του.

-    Νίκο βρήκα ένα πουτανάκι χθες στη μπαρότσαρκα που πήγα με την παρέα, άλλο πράγμα σου λέω. Τρελό ξεκωλάκι.

Άρχισε να συζητά με τον άντρα μου στο τηλέφωνο, ενώ με το άλλο χέρι του συνέχιζε να κρατά το κεφάλι μου. Τελικά πήρα την πούτσα του στο στόμα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω.

-    Και ξέρεις Νίκο, τη λένε και αυτή Κατερίνα, όπως την κουμπάρα.

Ήμουν γονατισμένη ανάμεσα στα πόδια του κουμπάρου μου, τσιμπουκώνοντάς τον, ενώ αυτός μίλαγε στο κινητό του με τον σύζυγό μου. Το όλο σκηνικό άρχισε να με φτιάχνει. Πήρα όλο το καυλί του κουμπάρου μου στο στόμα.

-    Ωωωωωωχχχχ... Ρε Νίκο, τι τσιμπουκλού είναι αυτή;

είπε στον άντρα μου και συνέχισε…

-    Ρούφα και τα αρχίδια Κατερίνα, ρούφα τα.

Εγώ υπάκουσα πρόθυμα και άρχισα να γλύφω τα αρχίδια του.

-    Νίκο σε αφήνω τώρα, θέλω να της γαμήσω το στοματάκι της.

Έκλεισε το τηλέφωνο και σηκώθηκε όρθιος. Έπιασε το κεφάλι μου με τα δύο του χέρια και άρχισε να χώνει την ψώλα του μέσα στο στόμα μου σιγά, σιγά. Όταν την πήρα όλη μέσα άρχισε να μπαινοβγαίνει στο στόμα μου και σταδιακά επιτάχυνε το ρυθμό μου. Σε λίγο γάμαγε το στόμα μου με μανία.

-    Κατερίνα τι τσιμπουκλού είσαι εσύ…

μου έλεγε συνέχεια βαριανασαίνοντας, ενώ συνέχιζε να με γαμάει από το στόμα. Σε λίγο άρχισε να χύνει ακατάπαυστα. Εγώ κατάπινα τα ψωλόχυμα του, καθώς αυτός έτρεμε από ηδονή. Ύστερα ξάπλωσε στον καναπέ, ενώ εγώ σηκώθηκα και κατευθύνθηκα στην κρεβατοκάμαρά μου. Ο κουνιάδος μου και ο κολλητός του άντρα μου, μόλις είχαν ξυπνήσει. Σηκώθηκαν και πήγαν να φτιάξουν ένα καφεδάκι. Κάθονταν και οι τρεις επιβήτορές μου στο σαλόνι και αποφάσισα να τους ξαφνιάσω. Σε λίγο βγήκα από την κρεβατοκάμαρά μου φορώντας το νυφικό μου. Έμειναν μαλάκες και οι τρεις τους, με το στόμα ανοικτό.

-    Ελάτε γαμιάδες μέσα στη κρεβατοκάμαρα τώρα… τους είπα και πήγα πρώτη εκεί.

Ξάπλωσα και τους περίμενα με τα πόδια ορθάνοικτα και το νυφικό μου ανεβασμένο. Σε λίγο μπήκαν μέσα και οι τρεις τους.

-    Ρε κουμπαρούλα τι τσουλί είσαι εσύ;”

Είπε ο κουμπάρος και χωρίς να χάσει χρόνο βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με πηδάει. Με πήδαγε δυνατά με το ρυθμό του να γίνεται όλο και πιο γοργός. Σε λίγο ήταν έτοιμος να χύσει.

-    Μέσα μου σε θέλω, μέσα μου…

του ψιθύρισα στο αυτί. Υπάκουσε και σε λίγο άρχισε να χύνει μέσα μου.

-    Χύνω Κατερίνα, χύνω, χύνωωω…

Αφού άδειασε μέσα μου και την τελευταία σταγόνα του ξάπλωσε δίπλα μου. Αμέσως τη θέση του πήρε ο κουνιάδος μου. Με γάμαγε με πολύ γρήγορο ρυθμό

-    Ναι έτσι ξέσκισέ με αγόρι μου…

φώναζα ενώ ο κουνιάδος μου συνέχισε να με γαμάει. Σε λίγο άδειαζε και αυτός τα χύσια του βαθιά μέσα μου.

Ήμουν ξαπλωμένη ανάμεσα από τον κουμπάρο μου και τον κουνιάδο μου όταν άρχισε με τη σειρά του να με πηδάει ο κολλητός του άντρα μου. Ο ρυθμός του ήταν αργός αλλά με γάμαγε πολύ δυνατά προσπαθώντας να μπει όσο πιο βαθιά μέσα μου. Δεν άργησε και αυτός να αδειάσει μέσα μου σπαρταρώντας από ηδονή. Όμως δεν είχα σκοπό να σταματήσω εδώ. Μετά από λίγη ώρα η παρτούζα μου συνεχίστηκε με έμενα στα τέσσερα και τους τρεις πηδηχταράδες μου να με παίρνουν πίπα κώλο εναλλάξ. Ήμουν στον έβδομο ουρανό καθώς και οι τρείς τους έχυσαν μέσα στη σούφρα μου. Τώρα εκτός από το μουνάκι μου και η κωλοτρυπίδα μου ήταν γεμάτη από σπέρμα. Ήμουν σε κατάσταση έκστασης καθώς άρχισαν να με γαμάνε και τρεις τους ταυτόχρονα. Με την άκρη του ματιού μου είδα από τον καθρέπτη της κρεβατοκάμαράς μου τον εαυτό μου με μια πούτσα σε κάθε τρύπα μου φορώντας το νυφικό μου. Αυτή η εικόνα μου έδωσε τον πιο έντονο πολλαπλό οργασμό της ζωής μου. Είχα παραδοθεί ψυχή και σώματι και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πούτσες. Με εμένα να χύνω συνέχεια δεν άργησαν και οι παρτενέρ μου να χύνουν μέσα μου ο ένας μετά τον άλλο γεμίζοντας όλες τις τρύπες μου με τα χύσια τους.

Ξάπλωσαν και οι τρεις αποκαμωμένοι, και σε λίγο κοιμόντουσαν σαν μωρά. Εγώ έβγαλα το νυφικό μου και πήγα να κάνω ένα μπανάκι. Ήταν πλέον Κυριακή πρωί. Κάθισα στο γραφείο του άντρα μου και σκέφτηκα ότι αυτή την συγκλονιστική εμπειρία μου έπρεπε να την μοιραστώ μαζί σας. Άνοιξα το λάπτοπ και ξεκίνησα να γράφω τι συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο. Διαβάζοντάς την άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι μου. Αυτό ήταν το κορμί μου ζητούσε πάλι πούτσες. Πρέπει να σας αφήσω τώρα γιατί πρέπει να ξυπνήσω τους καβαλάρηδές μου για να μου δώσουν αυτό που θέλω.

ΠΟΥΤΣΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.

ΥΓ: Την συνέχεια θα σας την διηγηθώ μόλις τελειώσει αυτή η περιπέτειά μου.

(Copyright protected OW ref: 22375)