Η γυναίκα μου τα δίνει όλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα... Ποιος είναι ο σκοπός; Να πάψει το ζευγάρι μας να χρωστά τα μαλλιά της κεφαλής του. Τα μέσα; Διαβάστε τα...


Η ιστορία:

Με λένε Νίκο και την γυναίκα μου Ελένη. Λεπτομέρειες για μας θα διαβάσετε στην ιστορία «Δυο γερμανοί και η γυναίκα μου». Επανέρχομαι για να σας πω το τελευταίο κατόρθωμα της Ελένης που κυριολεκτικά αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα.

Δουλεύει σε μια μικρή επιχείρηση των δυτικών προαστίων σαν γραμματέας. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ένας χοντρός εξηντάρης τύπος, απ’ αυτούς που τους σιχαίνεσαι και μόνο που τους βλέπεις. Η Ελένη έχει παραπονεθεί αρκετές φορές ότι της πετάει υπονοούμενα και μάλιστα τώρα τελευταία την βάζει να του δίνει πράγματα από το πάτωμα για να παίρνει μάτι τα βυζιά της.

Δυστυχώς όπως πολλά ζευγάρια κι εμείς κάναμε τα όνειρά μας, πήραμε δάνειο για να αγοράσουμε σπίτι και με την κρίση τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, οπότε η δουλειά είναι απαραίτητη και συμφωνήσαμε να κάνει υπομονή και να μην του δίνει πολύ θάρρος. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι πέρυσι που είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά και από τον τύπο όποτε την έχει δεμένη από δυο μεριές.

Τα πράγματα προχωρούσαν κάπως έτσι μέχρι που τον Ιούνιο δεν είχαμε να του δώσουμε την δόση του δανείου, διότι προηγούνταν η τράπεζα. Του ζήτησε μια μικρή παράταση και αυτός της την έδωσε με ιδιαίτερη ευκολία λέγοντας χαρακτηριστικά:

-    «Μην στεναχωριέσαι. Και λεφτά να μην έχεις θα βρεθεί τρόπος να ξεπληρώσεις».

Αυτό μας ανησύχησε πολύ αλλά δεν είχαμε και πολλά περιθώρια. Τα πράγματα δυσκόλεψαν τον Ιούλιο, γιατί φυσικά ούτε και τότε είχαμε χρήματα και θα έπρεπε και πάλι να ζητήσει παράταση. Στην κουβέντα πάνω πρότεινα όταν θα πάει να του ζητήσει παράταση να βάλει ότι πιο σεξουαλικό έχει για να τον τουμπάρει. Η Ελένη συμφώνησε και την άλλη μέρα που έφευγε για την δουλειά έκανε ένα ντύσιμο που δεν έκρυβε σχεδόν τίποτε. Άσπρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ χωρίς σουτιέν και ένα εφαρμοστό μίνι που άφηνε το μαύρο στρινγκάκι να φαίνεται πεντακάθαρα. Μόλις την είδα της λέω:

-    «Αγάπη μου όχι μόνο την δόση θα σου παρατείνει αλλά θα σου την χαρίσει κιόλας».

Το μεσημεράκι που μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα μου πει λεπτομέρειες το βράδυ. Πράγματι τα πράγματα εξελίχθηκαν σχεδόν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ο τύπος μόλις την είδε έχασε την μιλιά του και αυτή όλη την ώρα τον τριγύριζε και του έδειχνε ασύστολα βυζιά και κώλο. Σε κάποια επίσκεψη μάλιστα στο γραφείο του είχε φροντίσει να είναι η ρώγα από το βυζί της σχεδόν έξω.

Φυσικά η παράταση δόθηκε αλλά αυτό που της είπε στο σχόλασμα μας έβαλε σε σκέψεις. Της πρότεινε να συζητήσουν για το ενδεχόμενο να σβηστεί τελείως η μια δόση πληρώνοντας σε είδος. Μας έφερε σε δύσκολη θέση αλλά η τράπεζα θα μας έφερνε σε δυσκολότερη οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσει προσπαθώντας να σώσει ότι μπορεί. Δεν χρειαζόταν και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε τι εννοούσε με το είδος και είπαμε να προσπαθήσει να αποφύγει το γαμήσι. Αν τα κατάφερνε με καμιά πίπα θα ήταν καλά.

Την άλλη μέρα ντύθηκε σαν κανονική πουτάνα και περίμενα με αγωνία τηλέφωνό της. Δεν σας κρύβω ότι η όλη φάση με είχε καυλώσει και το έβλεπα και σαν παιχνίδι. Πάντα σκεφτόμουν την γυναίκα μου να γαμιέται με άλλον, βέβαια όχι κάποιον σ’ αυτά τα χάλια. Το απόγευμα μου ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε: «Εντάξει η δόση αλλά έχουμε εξελίξεις. Θα στα πω σπίτι».

Όταν βρεθήκαμε και έμαθα τι έγινε, συνειδητοποίησα ότι ο τύπος είναι πολύ έξυπνος. Την ρώτησε τι ήταν διατεθειμένη να κάνει για τα χρήματα, η Ελένη του απάντησε ότι μπορούσε να του πάρει πίπα. Του έκανε την πίπα που είχαμε συμφωνήσει η οποία τελείωσε με χύσιμο στην μάπα και η δόση τακτοποιήθηκε. Εγώ από την μεριά μου είχα καυλώσει ξέροντας ότι το πρωί ένας ξένος πούτσος έχυσε την γυναίκα μου και δήθεν αδιάφορα ζήτησα λεπτομέρειες για το μέγεθος της ψωλής του, για το αν έβγαλε πολύ σπέρμα αλλά δεν μου είπε.

Η Ελένη όμως έφερε στο σπίτι και μια ακόμη πρόταση από το αφεντικό της που μας έβαλε σε σκέψεις. Της είπε ότι θα μπορούσαν να συζητήσουν και ολόκληρο το ποσό και μάλιστα ότι επειδή δεν θα είναι μια απλή πίπα καλό θα ήταν στην κουβέντα να είμαι και εγώ παρών. Εγώ μπήκα σε σκέψεις. Τι παραπάνω από πίπα και άντε ένα δυο γαμήσια θα ζητούσε; Κλείσαμε ραντεβού για φαγητό το επόμενο βράδυ και τον περιμέναμε σε ένα εστιατόριο κοντά στην επιχείρηση. Μόλις ήρθε με χαιρέτησε και χωρίς να διστάσει έσκυψε και φίλησε την Ελένη πεταχτά στο στόμα, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα το βυζί της. Εγώ πάγωσα και του είπα να μαζευτεί. Η απάντησή του μου έκλεισε το στόμα.

-    «Ρε φίλε όλο το πρωί είχε τον πούτσο μου στο στόμα της και έπινε τα χύσια μου. Το φιλί σε πείραξε;»

Φυσικά το βουλώσαμε και οι δυο. Εκεί έμαθα ότι τελικά δεν ήταν μια η πίπα αλλά τον τσιμπούκωνε συνέχεια για τρεις ώρες σχεδόν. Στην αρχή του πήρε μια και έχυσε σχεδόν αμέσως. Δεν την άφησε να πλυθεί αλλά την έβαλε κάτω από το γραφείο και είχε την ψωλή του στο στόμα του συνεχώς. Κόσμος έμπαινε και έβγαινε στο γραφείο και η Ελένη ήταν κρυμμένη με τον πούτσο του στο στόμα. Την έχυσε τέσσερις φορές και σε όλες ήταν κι άλλος κόσμος μέσα.

-    «Την πρώτη φορά που την έχυσα με κόσμο ζορίστηκε αλλά μετά έπρεπε να δεις πως έψαχνε τα χύσια όταν έμπαινε κόσμος!», μου είπε.

Η Ελένη δεν μιλούσε και εγώ δεν πίστευα αυτά που άκουγα αλλά περισσότερο δεν πίστευα αυτό που γινόταν. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο και έφτασα να παρακαλάω από μέσα μου να την χουφτώνει, πράγμα που δεν σταμάτησε να κάνει. Την είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση γιατί είχε σχεδόν βγάλει το βυζί της έξω και όποτε ερχόταν το γκαρσόνι της το έπιανε τελείως απροκάλυπτα. Βέβαια θα πρέπει να ομολογήσω ότι σε λίγο οι ρώγες της Ελένης είχαν γίνει τεράστιες, οπότε μάλλον το ψιλοδιασκέδαζε κι αυτή. Μετά από λίγο φτάσαμε και στην πρόταση η οποία ήταν η εξής…

Αυτός και άλλοι πέντε φίλοι του θα γαμούσαν την γυναίκα μου και θα έσβηνε το χρέος. Εγώ θα έπρεπε να παρακολουθώ. Κοκάλωσα. Αυτό δεν το περίμενα. Δεν ήξερα τι να απαντήσω και το έριξα στην Ελένη να αποφασίσει. Αυτή χωρίς να μιλήσει, συνέχισε το φαγητό της. Εν τω μεταξύ η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Πάντα ήθελα να την δω να γαμιέται και τώρα αν δεχόταν θα την έβλεπα με έξι. Σε λίγο άφησε το πιρούνι της κάτω και είπε…

-    «Νομίζω πως μπορώ να το κάνω, αν δεν έχει πρόβλημα ο Νίκος…»

Εγώ τότε δεν ξέρω πως γύρισα στο τύπο και του λέω:

-    «Φίλε την γυναίκα μου την ξέρω. Όχι μόνο μπορεί να σας πάρει και τους έξι αλλά μπορεί και να σας κάνει να μην μπορείτε να γαμήσετε άλλο!»

Του τύπου του άρεσε και τελικά στοιχηματίσαμε ότι αν απλά γαμούσε και τους έξι και μετά δεν μπορούσε θα έσβηνε το χρέος, αλλά αν αυτοί φτάνανε σε ένα σημείο που δεν θα μπορούσε να τους σηκωθεί άλλο από το πολύ γαμήσι θα μας έδιναν και 10.000 ευρώ.

Το ραντεβού κλείστηκε για το επόμενο Σάββατο. Οι τρεις μέρες που πέρασαν ήταν μέρες προετοιμασίας για την Ελένη. Ξύρισε το μουνί της, αγόρασε πρόστυχα εσώρουχα και στο σπίτι επικρατούσε ένα διαφορετικό κλίμα. Δεν την γάμησα καθόλου αυτό το διάστημα παρόλο που η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο.

Την Παρασκευή που κουβεντιάζαμε μου εξομολογήθηκε ότι φοβάται αφενός μεν ότι δεν θα τα καταφέρει και αφετέρου για την σχέση μας μετά. Πως θα αισθανθούμε όταν θα είναι πια ουσιαστικά πουτάνα. Της είπα να μην φοβάται και όλα θα πάνε καλά. Το ότι θα τα καταφέρει είναι σίγουρο. Όσο για το πουτάνα δεν το συζητάμε. Της είπα ότι έχω πιο ανοιχτό μυαλό απ’ ότι φαντάζεται. Αυτή με αποστόμωσε λέγοντάς μου:

-    «Πραγματικά Νικολάκη. Δεν δίστασες και πολύ να αφήσεις την γυναίκα σου να γαμηθεί με έξι μπροστά σου».

Το επόμενο βράδυ μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για το ραντεβού σε ένα διαμερισματάκι στο κέντρο. Η Ελένη δεν φορούσε σχεδόν τίποτε.

-    «Δεν έχει νόημα. Έτσι κι αλλιώς γυμνή θα είμαι».

Μόλις φτάσαμε στο διαμέρισμα και μας άνοιξε ο προϊστάμενος μας περίμενε μια έκπληξη. Μέσα ήταν αυτός, ένας ακόμη συνομήλικος του και τέσσερις νέγροι.

-    «Αυτοί δεν είναι συνάδελφοί σου;», του είπα.

-    «Δεν μίλησα για συναδέλφους αγόρι μου. Όταν μιλάς με επιχειρηματίες θα πρέπει να προσέχεις τι λένε. Οι συναλλαγές σου με τις τράπεζες δεν σου έμαθαν τίποτε;»

Γύρισα και κοίταξα την Ελένη, η οποία δεν μιλούσε. Ο τύπος έκανε τις συστάσεις.

-    «Παιδιά από ‘δω ο Νίκος και αυτή είναι η γυναίκα του η Ελένη. Ο Νίκος μου είπε ότι η γυναίκα του είναι τόσο γαμιόλα που στο τέλος δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας. Νίκο αυτοί είναι που θα γαμήσουν την γυναίκα σου. Ελένη, κοίτα πόσες πούτσες σε περιμένουν. Τα ονόματα δεν έχουν σημασία…»

Μέσα μου άρχισα να ανησυχώ κυρίως με τους αραπάδες. Φοβήθηκα ότι όχι μόνο τα 10.000 δεν θα παίρναμε αλλά δεν θα κατάφερνε να σβήσει και το χρέος. Το μόνο κέρδος θα ήταν ότι θα την έβλεπα να γαμιέται, πράγμα που το ήθελα καιρό. Η Ελένη γύρισε με κοίταξε και μου είπε:

-    «Μην φοβάσαι αγάπη μου θα τα καταφέρω. Έχε μου εμπιστοσύνη…»

Προχώρησε στο κέντρο του δωματίου προς τους νέγρους. Πήγε στον πρώτο τον φίλησε στο στόμα και του χούφτωσε την πούτσα πάνω από το παντελόνι.

-    «Ελπίζω να είναι αλήθεια αυτά που λένε για τους μαύρους…», του είπε.

Έβγαλε τα ρούχα της και γυρνώντας προς εμένα λέει:

-    «Κάτσε αναπαυτικά και κοίτα τι μπορεί να κάνει η γυναικούλα σου…»

Γυρνώντας προς την εξάδα τους λέει:

-    «Γδυθείτε αγόρια. Ας δούμε τι μπορείτε να κάνετε…»

Μόλις έβγαλαν τα ρούχα τους έπαθα πλάκα. Οι δυο λευκοί ήταν φυσιολογικοί αλλά οι μαύροι πρέπει να ήταν διαλεγμένοι. Οι ψωλές τους χωρίς να είναι εντελώς σηκωμένες ήταν τεράστιες. Η Ελένη γονάτισε μπροστά τους και άρχισε να τους πιπώνει και να τους μαλακίζει με την σειρά. Σιγά - σιγά οι ψωλές τους σηκώθηκαν και σε λίγο η γυναίκα μου ήταν κρυμμένη πίσω από ένα δάσος με πούτσες. Έγλειφε ασύστολα ότι έβρισκε μπροστά της και παράλληλα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι φρόντιζε πάντα να βλέπω πεντακάθαρα τι κάνει.

Δοκίμασε να βάλει δυο μαύρες πούτσες ταυτόχρονα στο στόμα της αλλά ήταν τόσο μεγάλες που χώρεσαν μόνο τα πουτσοκέφαλα και δεν έκρυβε την προτίμησή της στην ψωλή του ενός νέγρου που ήταν κυριολεκτικά τεράστια. Πρέπει να ήταν πιο χοντρή από το χέρι μου. Εγώ είχα καυλώσει αφάνταστα και έβγαλα την πούτσα μου και άρχισα να τραβάω μαλακία.

-    «Έτσι μπράβο αγάπη μου! Κοίτα να το ευχαριστηθείς κι εσύ γιατί εγώ με τόσες πούτσες σίγουρα θα περάσω καλά…»

Σε λίγο σηκώθηκε πήγε στο καναπέ και στήθηκε ανάσκελα για να αρχίσει το γαμήσι.

-    «Παλικάρια δώστε του να καταλάβει!»

τους είπε τρίβοντας το μουνί της. Πρώτος πλησίασε ο μαύρος με την τεράστια ψωλή αλλά μόλις πήγε να την βάλει στο μουνί της δεν τον άφησε…

-    «Όχι εσύ πουτσαρά μου. Τελευταίος εσύ. Θα έχει ιδιαίτερη περιποίηση. Καθίστε να τελειώσω με αυτούς τους δυο που νομίζουν ότι αυτά τα πράγματα που κρέμονται εκεί μπροστά είναι πούτσες κι εμείς θα τα πούμε μετά…»

Δεν πίστευα στ’ αφτιά μου. Η γυναίκα μου ήταν αυτή; Γύρισε μπρούμυτα στον καναπέ, έβαλε τους νέγρους μπροστά της και συνέχισε να τους πιπώνει και να τους μαλακίζει εναλλάξ και άφησε το μουνί της για τους δυο γέρους.

-    «Όλο δικό σας κύριε προϊστάμενε. Φροντίστε σας παρακαλώ να καταλάβω ότι με γαμάτε».

Οι δυο τύποι πλησίασαν από πίσω και ο πούτσος του αφεντικού ήταν ο πρώτος που μπήκε στο μουνί της Ελένης εκείνο το βράδυ. Έχυσε μετά από πέντε λεπτά και αμέσως πήρε θέση ο φίλος του. Αυτός πήγε κατευθείαν για τον κώλο της.

-    «Μπα, είσαι και μερακλής βλέπω. Ετοίμασε τον για τις πραγματικές πούτσες!», του είπε η Ελένη και ανασηκώθηκε για να τον διευκολύνει να μπει μέσα της.

Αυτό που με παραξένεψε είναι η ευκολία με την οποία μπήκε. Σε λίγο έχυσε κι αυτός και τότε η Ελένη γύρισε ανάσκελα και είπε:

-    «Ας δούμε και τις πραγματικές ψωλές τώρα…»

Οι μαύροι πέρασαν από μπροστά. Άρχισαν ένας - ένας να την γαμούν και να την χύνουν. Ο τελευταίος με την τεράστια ψωλή έκανε περίπου δέκα λεπτά να χύσει και σε όλο αυτό το διάστημα η γυναίκα μου βογκούσε με τρόπο που μόνο προσποιητός δεν ήταν. Την έχυσαν όλοι μέσα στο μουνί εκτός από τον φίλο του αφεντικού που έχυσε στον κώλο της. Μόλις βγήκε η τελευταία ψωλή από το μουνί της ένας χείμαρρος από χύσια πετάχτηκε από μέσα. Αυτή χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία με πλησίασε, μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και ένα στον πούτσο και μου είπε:

-    «Βλέπεις αγάπη μου; Εντάξει με το δάνειο. Πάμε για τα δέκα χιλιάρικα τώρα; Τι λες;»

Εγώ είχα τρελαθεί.

-    «Αν τα καταφέρεις καλά θα είναι…», της είπα.

-    «Όχι μόνο θα τα καταφέρω αλλά θα με γαμήσεις κι εσύ τελευταίος».

Πήγε στο κέντρο του δωματίου και είπε σε ένα νέγρο να ξαπλώσει στο πάτωμα. Κάθισε πάνω στην ψωλή του, πήρε στο χέρι για πίπα την αγαπημένη της πούτσα και είπε:

-    «Ας έρθει και κάποιος για τον κώλο μου».

Έτσι πέρασε αρκετή ώρα με διάφορες ψωλές να μπαινοβγαίνουν και να χύνουν το μουνί και τον κώλο της Ελένης και εγώ να μην μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η γυναίκα μου. Μετά από τέσσερα χυσίματα οι δυο λευκοί πήγαν στον καναπέ και προσπαθούσαν να σηκώσουν τις πούτσες τους αλλά δεν γινόταν τίποτε.

«Νίκο σβήσε τους δυο. Τελειώνω σε λίγο και με αυτούς τους τέσσερις.

Αυτοί οι τέσσερις όμως είχαν αντοχές και οι ψωλές τους ήταν όρθιες παρόλο που είχαν χύσει τρεις και τέσσερις φορές ο καθένας. Τότε η Ελένη σηκώθηκε και έβαλε τους δυο στο πάτωμα έτσι ώστε οι πούτσες τους να είναι η μια δίπλα στην άλλη. Κάθισε προσεκτικά και πήρε στο μουνί της και τις δυο ψωλές ταυτόχρονα. Έσκυψε μπροστά και είπε σ’ αυτόν με την τεράστια πούτσα να της τον βάλει στον κώλο.

Μετά από τόσο γαμήσι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να μπει. Εγώ έμεινα άφωνος με την πούτσα στο χέρι. Είναι δυνατόν μετά από δυο μαύρες πούτσες ταυτόχρονα στο μουνί της να καταλάβει κάτι όταν θα την γαμάω εγώ; Έτσι συνεχίστηκε και σιγά - σιγά η Ελένη πήρε το πάνω χέρι και ένας - ένας οι μαύροι αποχωρούσαν. Αυτός με την τεράστια πούτσα όμως δεν το έβαζε κάτω. Όλη την ώρα ήταν μέσα στον κώλο της γυναίκας μου. Στο τέλος έμεινε μόνο αυτός. Η Ελένη στήθηκε μπρούμυτα για να τον πιπώσει και γυρνώντας μου είπε:

-    «Έλα να γαμήσεις κι εσύ αγάπη μου».

Πήγα και κοίταξα το μουνί της και τον κώλο της και έπαθα πλάκα. Είχαν ανοίξει υπερβολικά, σαν να είχαν ξεχειλώσει και από μέσα έβγαιναν ποτάμια τα χύσια.

-    «Δεν θέλω να χάσω τόσα χύσια μωρό μου…», είπε. «Δώσε μου τα με το χέρι σου να τα πιω».

Δεν πίστευα στ’ αφτιά μου. Αυτή δεν ήταν η γυναίκα μου. Σκούπιζα εναλλάξ το μουνί της και την κωλοτρυπίδα της και της έδινα τα χύσια που είχα μαζέψει. Αυτό ήταν που τελείωσε τον αράπη γιατί αμέσως έριξε ένα χύσιμο που παρόμοιό του δεν είχα ξαναδεί. Η Ελένη προσπαθούσε να τα μαζέψει όλα αλλά της ξεφεύγανε και πέφτανε στο πάτωμα. Συνέχισε να ρουφάει την ψωλή όσο έβγαζε χύσια και μόλις τελείωσε άρχισε να μαζεύει τα χύσια από το πάτωμα και να τα πίνει.

Αυτό ήταν το τελειωτικό για τον τελευταίο. Έχυσε ξανά μέσα σε λιγότερο από μισό λεπτό και η πούτσα του άρχισε να πέφτει. Μόλις το είδε αυτό η Ελένη σηκώθηκε, άρχισε να χοροπηδάει και να φωνάζει.

-    «Τα κατάφερα! Τους γάμησα όλους! Αγάπη μου να είσαι περήφανος για την γυναίκα σου».

Με αγκάλιαζε με φίλαγε και με γέμισε από τα χύσια των γαμιάδων της. Δεν με πείραξε ιδιαίτερα. Κοίταξε προς τα κάτω και είδε την σηκωμένη πούτσα μου.

-    «Θέλω να με γαμήσεις τώρα…», μου είπε.

Την γάμησα από παντού και την έχυσα τρεις φορές. Πριν φύγουμε πήγε και πήρε ένα τσιμπούκι από τον προϊστάμενο και ένα από τον μαύρο με την μεγάλη πούτσα.

-    «Αυτά ήταν ένα δώρο για το αφεντικό και ένα δώρο για μένα. Είναι δύσκολο να ξαναβρώ τέτοια πούτσα».

Περιττό να σας πω ότι όλη την Κυριακή κοιμόταν.

(Copyright protected OW ref: 22214)