Η Κατερίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήθελα να σας αφηγηθώ την ιστορία μου όπως πολλοί έχουν κάνει. Λοιπόν ήμασταν εγώ και η Κατερίνα στο σπίτι μου και βλέπαμε βίντεο. Όμως περιείχε η ταινία και πρόστυχες σκηνές. Έτσι ώστε να μην σας τα πολυλογώ αρχίζαμε να γδυνόμαστε με μανία.

Μέχρι που καταλήξαμε να είμαστε αυτή από κάτω και εγώ από πάνω να της σκίζω το μουνάκι της που είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα.

 


Κατέβηκα πιο κάτω και άρχισα να της το γλύφω για να ηρεμήσει. Ταυτόχρονα της έβαζα δάχτυλο από πίσω.. Και πονούσε..

Όταν μου έλεγε να σταματήσω εγώ συνέχιζα και την καύλωνε περισσότερο. Όταν την είχα σκίσει και είχε τους αλλεπάλληλους οργασμούς και χαλαρώσαμε. Και ήταν στην αγκαλιά μου. Μου είπε ότι είχε κάνει κάποιες φαντασιώσεις που την καύλωναν. Και πραγματικά όταν έπιασα το μουνάκι της ήταν υγρό και μόνο που μου τα έλεγε.

Μου είπε προστακτικά ότι θέλει να τις κάνουμε τώρα! Και είπα «Καλά...». Μου είπε να ξαπλώσω και να μην αντιδράσω σε όσα θα μου κάνει. Έτσι και έκανα.

Ξάπλωσα και μου είπε να ανοίξω τα πόδια. Άρχισε με μανία να μου γλύφει τα αρχίδια και τον πούτσο μου είχε γίνει πάλι πέτρα από την καύλα. Σιγά - σιγά όμως ένιωθα την γλώσσα της να φτάνει στην τρυπούλα μου. Πήγα να της πω να σταματήσει, όμως μόλις πήγα να της το πω, νιώθω το δάχτυλο της να βυθίζεται μέσα.

Ένιωσα ένα ρίγος να διαπερνά το κορμί μου. Μου άνοιξε τα πόδια και της είπα να σταματήσει αλλά είπε:

-    «Εδώ τώρα εγώ διατάζω!»

Τρελάθηκα γιατί δεν την είχα συνηθίσει σε τέτοιο ρόλο. Συνέχισε να μου το βάζει με δύναμη και εγώ να πονάω.

Της άρεσε πολύ το θέαμα. Ταυτόχρονα μου έκανε πίπα. Είχα ζαλιστεί από την ηδονή. Όταν κατάλαβε ότι πήγα να τελειώσω μου το έχωσε με δύναμη και εγώ έχυνα σαν τρελός μέσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα και μου τον έγλυψε. Καθώς έγλυφε και την τρυπούλα μου για να ηρεμήσει λέει. Ήταν μια εμπειρία που ήταν πρωτόγνωρη για μένα και έγινε πρόσφατα..

Γεια σας και σας ευχαριστώ που αφιερώσατε το χρόνο σας για να διαβάσετε την εμπειρία μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")