The petite slut

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Υφάκι προχωρημένης γκόμενας και βαριές δηλώσεις από το γκομενάκι που... από ότι διαβάζουμε, μάλλον βρήκε τον μάστορα του.

Η ιστορία:

Εκείνη την εποχή έψαχνα υλικό για να εξοπλίσω το γραφείο μου. Είχα φύγει από μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, όπου ήμουν μηχανικός και προσπαθούσα να στήσω τη δικιά μου δουλειά. Καταλαβαίνετε το άγχος και τις αγωνίες. Πολύ τρεχάλα και συνέχεια συναντήσεις με συνεργάτες, χαμός. Σ’ αυτή την κατάσταση ξέκλεβα λίγο χρόνο για να τη βρίσκω σε μαγαζιά που διάλεγα διάφορα όμορφα πραγματάκια για το γραφείο μου. Σε ένα πολυκατάστημα μου είχε γυαλίσει μια μικρούλα πωλήτρια. Ήταν περίπου στα 20 (εγώ στα 30), κοντούλα (1.50 και αν, είμαι 1.80+), ασχημούλα, με ξανθά μαλλάκια, μικρό βυζάκι, αυθάδικο και προκλητικό ύφος. Ήταν αυτό που λέμε petite slut. Από την πρώτη στιγμή καρφωθήκαμε και φαίνεται ότι κάτι άρχισε να παίζεται. Πήγα στο μαγαζί μια δυο φορές και τελικά της είπα αν θέλει να πάμε για καφέ. Δέχτηκε αμέσως και μετά το σχόλασμα την πήρα με το αμάξι και πήγαμε για καφέ στα βόρεια.

Τη ρώτησα τι κάνει πως τη βγάζει, προσπαθώντας να καταλάβω τι καπνό φουμάρει. Η απάντηση με κούφανε!

- Έχω δύο γκόμενους, έναν για τις εξόδους και έναν για να κάνουμε έρωτα. Ο πρώτος είναι πιο μεγάλος από εσένα, έχει λεφτά και περνάω καλά μαζί του. Με πάει σε κλαμπάκια, στα μπουζούκια κάπου, κάπου κάνουμε και έρωτα. Είναι έμπειρος και με γαμάει καλά αλλά εγώ θέλω και λίγο αγριάδα.

- Ο μικρός πως είναι; Τόλμησα να ρωτήσω.

- Α…! Είναι ένα μπάνικο μωρό στην ηλικία μου. Ήταν αθλητής στο σχολείο και ακόμα κρατάει κορμάρα. Είναι λίγο άτσαλος στο γαμήσι αλλά έχει άλλα προσόντα. Κρατάει και δεν τελειώνει γρήγορα. Μπορεί να χύσει στάνταρ δυο τρεις φορές. Την έχει μεγαλούτσικη και σε κάθε περίπτωση είναι το νούμερό μου.

Δεν πίστευα τι άκουγαν τ’ αφτιά μου. Έχω γνωρίσει κόσμο και κοσμάκη αλλά τέτοιο μουνόπανο ποτέ. Και στο Πολυτεχνείο τύχαιναν τσουλάκια αλλά αυτή δεν παιζόταν. Τη ρώτησα πως την έχει δει την περίπτωση να μπω και εγώ στη σειρά και η απάντηση ήταν ακαριαία. Είναι προφανές ότι το είχε σκεφτεί από πριν.

- Κοίτα μου αρέσεις, αν μας κάτσει θα διώξω κάποιον από τους άλλους, άλλωστε ο μικρός πάει φαντάρος. Θέλω να ξέρεις την κατάσταση από την αρχή και θα τα κανονίσουμε. Αν δεν μπορείς δεν πειράζει. Πάντως μ’ αρέσεις.

Ήμασταν πολύ κοντά και με χάιδεψε στο μπούτι χωρίς να ανέβει παραπάνω. Της χάιδεψα τα μαλλιά. Συνεχίσαμε την κουβέντα μας για λίγη ώρα και δώσαμε ραντεβού στο σπίτι μου την επομένη. Ήρθε αμέσως μετά τη δουλειά της 9:30 ακριβώς. Μόλις μπήκε και την πλησίασα να την φιλήσω κάτι μου μύρισε. Ήταν όλη μέρα στη δουλειά και δεν είχε προλάβει να περιποιηθεί τον εαυτό της. Της μίλησα επιτιμητικά.

- Δεν θέλω να ξανάρθεις άπλυτη στο σπίτι μου. Αυτό να μην ξαναγίνει.

Πήγε κάτι να πει...

- Μην μιλάς καθόλου πήγαινε αμέσως στο μπάνιο και βγάλε τη μπόχα από πάνω σου.

- Μα είμαι όλη μέρα…

- Δεν θέλω δικαιολογίες, μπες αμέσως στο μπάνιο να ξεβρομίσεις.

Την έσπρωξα στο μπάνιο με βιαιότητα. Το τσουλάκι δεν καλοκαταλάβαινε τι συμβαίνει και προσπαθούσε να ανταποκριθεί. Μπήκε στο μπάνιο και άρχισε να γδύνεται. Σε δύο λεπτά και εγώ μέσα με ένα μπουρνούζι λευκό για την πάρτι της. Με κοίταξε με ένα μεγάλο ερωτηματικό στα μάτια. Μόλις βγάζει το κιλοτάκι αρχίζει και πάλι να μυρίζει.

- Καλά μωρή μαλακισμένη άπλυτη από το πρωί είσαι, ούτε μπάνιο δεν κάνεις όταν πας στη δουλειά. Μουνίλα μυρίζει όλο το μπάνιο. Μπες να σε πλύνω γιατί αλλιώς δεν σε γαμάω.

- Μα δεν…

- Δεν θέλω κουβέντα.

Μπαίνει στη μπανιέρα και αρχίζω με ένα σκληρό σφουγγάρι να την πλένω. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Της έπλυνα την πλάτη, σαπούνισα τα βυζάκια της που καύλωσαν. Είχε δυο πολύ μεγάλες ρώγες που σηκώθηκαν σαν μικρά καυλάκια. Δεν έβγαλε άχνα. Της έριξα ένα δυνατό σκαμπίλι στο κωλομέρι για να γυρίσει πλάτη. Συνέχισα να σαπουνίζω τα κωλομέρια της και την κωλοτρυπίδα χωρίς να φθάνω μέχρι τη μουνότρυπα της.

- Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βρώμικη κωλότρυπα. Δεν καταλαβαίνω πως δεν τους ενοχλεί. Σκύψε να σου την πλύνω, καλή μου. Ακούμπα στον τοίχο και σκύψε.

Πήρε θέση και άρχισα να τη σαπουνίζω μαλακά στα κωλομέρια και στην κωλότρυπα. Φαίνεται να της άρεσε γιατί χαμήλωσε την μέση της, αλλά ήταν αμίλητη.

- Σκύψε λίγο ακόμα να πλύνω και τη μουνάκι σου μικρή μου. Σκύψε ακόμα λίγο, έτσι τσουλάκι.

Πήρα το τηλέφωνο της ντουζιέρας και άρχισα να την ξεπλένω. Της έδινα και καμιά στα κωλομάγουλα για να περνάει η ώρα. Η μικρή ούτε ανάσαινε. Το κωλάκι της ήταν μιας αδύνατης κοπελίτσας αλλά με γυμνασμένα κωλομέρια. Πήρα τον εύκαμπτο σωλήνα του ντους χωρίς το τηλέφωνο και άρχισα να την καταβρέχω. Έτσι όπως ήταν σκυμμένη άρχισα να ρίχνω νερό στο γλωσσίδι της και τότε άρχισε:

- Τι μου κάνεις ρε μαλάκα, διεστραμμένε.

Της έδωσα μια γερή σφαλιάρα με την εντολή να μην ξαναμιλήσει γιατί θα την πάρει και θα τη σηκώσει. Άφησε την στάση που είχε και γύρισε προς το μέρος μου. Έγινα έξαλλος και άρχισα να της φωνάζω.

- Τι θέλεις πουτανάκι; Γιατί γυρίζεις χωρίς να σου το πω. Θέλεις να φύγεις; Φύγε τώρα, αλλά αν θέλεις να μείνεις πρέπει να με υπακούς και να με υπηρετείς.

Της έπεσε το σαγόνι, δεν πίστευε τα αφτιά της. Της έπιασα τις δύο ρώγες και τις έσφιξα δυνατά με τα δάχτυλά μου. Γύρισαν τα μάτια της και άρχισε να βαριανασαίνει. Της χούφτωσα τα βυζιά και τα έσφιξα δυνατά. Ψέλλισε ένα ξέπνοο…

- Τι μου κάνεις πούστη μου, με καυλώνεις πολύ. Ζούπα κι’ άλλο τα βυζιά μου. Ζούπα τα να βγάλουν γάλα.

Η σφαλιάρα έπεσε στο βυζί της.

- Μη μιλάς καθόλου. Ούτε άχνα. Τώρα θα με πλύνεις παλιοτσουλί… πουτανάκι.

Ξεντύθηκα, όπως με γέννησε η μάνα μου. Το παπάρι μου κοιμόταν πάνω στα αρχίδια μου. Μόλις το είδε θαύμασε.

- Τι ψώλα είναι αυτή μεγάλε! Η ψωλάρα! Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω.

- Να μην σε απασχολεί μωρή αυτό. Είναι αποκλειστικά δική μου δουλειά. Εσύ θα κάνεις ότι σου λέω, μόνο αυτό, και θα περάσουμε πολύ καλά. Ότι σου λέω.

- Και πόση γίνεται όταν καυλώνεις; Πόσο μεγαλώνει;

- Αυτό θα το διαπιστώσεις μόλις αποφασίσεις να με πλύνεις επιτέλους.

Άρχισε να με σαπουνίζει. Γρήγορα επικεντρώθηκε στην ψωλή μου. Τη σήκωσε, σαπούνισε τ’ αρχίδια μου και την κωλότρυπα μου. Μου την έπαιξε λίγο, άρχισε να μου σηκώνεται. Μάκραινε και χόντρυνε. Σε λίγο δεν χωρούσε στο χέρι της. Μου έριξε νερό και την καθάρισε από τα σαπούνια. Επέμεινε στο πουτσοκέφαλο.

- Τι ψωλή είναι αυτή δικέ μου σαν τις πορνοταινίες.

Τη σκαμπίλισα στο πρόσωπο λέγοντας να μην διανοηθεί να μου ξαναμιλήσει έτσι.

- Γλείψε με τώρα να χύσω. Όλη παρ’ την. Ρούφα την μωρή τσούλα. Πιο γρήγορα, δεν με νοιάζει αν πνίγεσαι, με νοιάζει να χύσω. Συνέχισε.

Την έβγαλε από το στόμα της ψιθυρίζοντας:

- Δεν χωράει ολόκληρη, θέλω να γλύψω και τ’ αρχίδια σου, να φτάσω μέχρι τη γραμμή του κώλου σου.

Έπεσε δεύτερο χαστούκι.

- Κάνε με να χύσω, συνέχισε το τσιμπούκι σου κουφάλα.

Συνέχισε με κόπο να με τσιμπουκώνει χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τ’ αρχίδια μου φθάνοντας μέχρι πίσω στη γραμμή που ενώνει αρχίδια με κωλότρυπα.

- Πιο γρήγορα τσουλάκι, πιο γρήγορα και πιο βαθιά, παιξ' τον κιόλας, μαλάκισε με να χύσω ψώλα, χύνω… χύνω μαλακισμένο, σε χύνω, πιες τα όλα, μουνόπανο.

Έχυσα για πρώτη δόση. Η ψωλή μου κατάρτι. Η μικρή τη θαύμαζε.

- Τι ψωλάρα είναι αυτή, και δεν πέφτει ρε πούστη μου. Είναι σκληρή και γλυκιά η ψωλή σου. Θα κάνεις αγόρι γιατί έχεις ξινή γεύση.

Το τσουλάκι μας προέκυψε και γενετίστρια. Άκου να σου πω δεν θέλω πολλά σχόλια. Τις παρατηρήσεις για την πάρτη σου. Πήγαινε στο κρεβάτι και έρχομαι να σε γαμήσω, ετοιμάσου. Έχω βαζελίνη αλλά καλύτερα να χρησιμοποιήσεις baby oil και για την τρύπα του κώλου σου. Σε πληροφορώ ότι από εκεί θα αρχίσουμε.

- Μα μην μου το κάνεις αυτό σε παρακαλώ. Θα με σκίσεις και δεν θέλω. Έλα να μου ανοίξεις το μουνάκι μου. Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα για μένα και εσύ θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.

- Τι είναι αυτά που λες μωρή μαλακισμένο, που ξέρεις εσύ τι μ’ ευχαριστεί περισσότερο; Τι ξέρεις εσύ από τη δικιά μου καύλα. Σκάσε και πήγαινε στο κρεβάτι αμέσως βάλε λαδάκι στην τρύπα του κώλου σου και περίμενε.

Έτρεξε στο υπνοδωμάτιο και την άκουσα να ψάχνει στο συρτάρι. Μπήκα στο δωμάτιο και την είδα να χαϊδεύει την τρύπα του κώλου της με προσοχή αλλά δεν ένοιωσα να είναι και ιδιαίτερα ανήσυχη. Μάλλον της άρεσε η ιστορία. Της είπα να ασχοληθεί με την ψώλα μου με λίγο τσιμπουκάκι και ξάπλωσα δίπλα της. Με αγκάλιασε και άρχισε να με αλείφει με λαδάκι σε όλο μου το κορμί. Έφθασε στον πούτσο μου και τον γέμισε με λάδια.

- Κάτσε πάνω τώρα και χώστον στην κωλότρυπα σου.

Δεν κώλωσε, μου γύρισε πλάτη και άρχισε να προσπαθεί. Η τρύπα της ήταν δουλεμένη αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν έτοιμη για τη δικιά μου ψωλή. Προσπαθούσε πολύ ώρα με χάδια, με πίεση και κάποια στιγμή γλίστρησε μέσα της το πουτσοκέφαλο.

- Πονάω πούστη μου, τι ψώλα μου έτυχε σήμερα, με σκίζεις και μ’ αρέσει αλήτη. Γάμα με τώρα σιγά, σιγά. Προσπάθησε να φθάσεις μέχρι πάτο. Σκίσε μου τα κωλοβάρδουλα.

- Εσύ κάνε παιχνίδι γιατί αν κάνω εγώ θα τρέχουμε στα νοσοκομεία βραδιάτικα.

Άρχισε με προσοχή να ανεβοκατεβαίνει στην ψωλή μου. Κάποια στιγμή όταν τα κατάφερε να τον φάει ολόκληρο σταμάτησε το πάνω - κάτω και με προσοχή γύρισε πρόσωπο. Τότε ήταν σαν να απελευθερώθηκε. Άρχισε να χοροπηδάει στο χοντρό καυλί μου. Τη βούτηξα από τα δύο κωλομέρια και τη βοηθούσα να χοροπηδάει για να μην κουραστεί γρήγορα. Πολύ γρήγορα άφησε όλο το παιχνίδι να το κάνω εγώ. Την ανέβαζα ψηλά και την άφηνα να πέφτει στο καυλί μου. Κάθε φορά μούγκριζε λαχανιάζοντας και μονολογούσε.

- Αυτό είναι γαμήσι, αυτό είναι σκίσιμο, χαστούκισέ με, τράβα τις ρώγες μου, σφίξε τα βυζάκια μου. Πόνεσέ με ρε μαλάκα. Πόνεσέ με, κάνε με να χύσω. Να χύσω θέλω. Θέλω να χύσω πούστη μου, χύνω, τώρα χύνω στην ψώλα σου. Μούγκρισε, ρίγησε και έπεσε ξέπνοη στην αγκαλιά μου ανασαίνοντας κοφτά.

Της έδωσα μερικές ξανάστροφες, όχι πολύ δυνατές για να μην της αφήσω σημάδια. Ήταν απίστευτο πόσο την καύλωνε όταν της έσφιγγα τα βυζιά. Συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει στην ψώλα μου όταν άρχισα να της λέω πως θέλω να χύσω και εγώ. Επιτάχυνε σε αφάνταστο βαθμό και έχυσα σε λίγα λεπτά. Σηκώθηκε με προσοχή και άρχισαν να τρέχουν τα χύσια από τη σούφρα της. Έβαλε το χέρι της για να τα μαζεύει και έφυγε τρέχοντας για το μπάνιο. Έκανε κάμποση ώρα και πήγα να δω τι κάνει. Είχε καθίσει στο μπιντέ και έβρεχε την τρύπα της με κρύο νερό, μουρμουρίζοντας.

- Νόμιζα πως είναι εύκολο να σε ξεσκίζουν αλλά δεν είχα φάει πούτσο αλλά ψωλέττες ή ψωλίτσες. Τώρα που ξέρω δεν θα το ξανακάνω. Ποτέ άλλοτε. Δεν μπορώ να αντέξω τέτοια πούτσα. Δεν είναι το νούμερό μου.

Όσο την άκουγα καύλωνα και περισσότερο. Μου άρεσε πολύ. Είχα ξανακαυλώσει πραγματικά. Μπήκα στο μπάνιο και της λέω ότι δεν τελειώσαμε ακόμα δείχνοντάς της την καυλωμένη ψώλα μου.

- Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ, δεν αντέχω. Δεν μπορώ άλλο ξέσκισμα, δεν το αντέχει το σώμα μου, οι τρύπες μου.

- Άκου να σου πω καυλόμουνο… εσύ δεν έλεγες ότι θέλεις βίαιο άντρα και πούτσα που να χύνει πολύ και πολλές φορές κάθε φορά. Έλα λοιπόν, ας συνεχίσουμε. Εγώ δεν τελείωσα ακόμα και εσύ απ’ ότι έλεγες θες πολλές και μεγάλες πούτσες.

- Ναι αλλά το τελευταίο…

- Δεν είναι ακόμα το τελευταίο. Μην προτρέχεις.

- Να σε τσιμπουκώσω και να με χύσεις στα μούτρα. Μη με γαμήσεις όμως κι’ άλλο. Δεν θα το αντέξω.

- Φοβάσαι μωρή. Φοβάσαι μήπως ξεχειλώσει και η μουνότρυπα σου, ή μήπως έχεις καπάκι ραντεβού με το μικρό και θέλεις την τρύπα του μουνιού σου σφιχτή, γιατί η κωλάρα σου αύριο πάλι θα είναι λειτουργική. Μέχρι αύριο θα κλάνεις και θα σου φεύγουν.

- Όχι δεν έχω να δω κανέναν άλλο σήμερα και αν είχα να δω κάποιον θα το ανέβαλα. Θέλω να μείνω με τον δικό σου πόνο και τη δική σου καύλα. Αν θέλεις μπορώ να έρθω και αύριο αλλά τώρα δεν μπορώ άλλο. Νοιώθω να έφαγα τον πούτσο της ζωής μου σε ένα βράδυ.

Την καληνύχτισα και έφυγε. Από το ταξί με πήρε τηλέφωνο. Με ρώτησε την ώρα του αυριανού ραντεβού. Της είπα ότι δεν ξέρω και ότι θα την πάρω εγώ για ενημέρωση. Αυτό το τηλεφώνημα δεν έγινε ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 21810)