Παρτούζα με ζευγάρι Αλβανών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η ιστορία έγινε πριν από ένα μήνα στα Λιμανάκια. Είχα πάει για μπάνιο από το πρωί και όταν άρχισε να σουρουπώνει ήρθε και κάθισε δίπλα μου ένα ζευγάρι. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι ήθελαν γιατί πρώτον κάθισαν πολύ κοντά μου και δεύτερον γιατί είχε ήδη αρχίσει να νυχτώνει και οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για μπάνιο.

Η ιστορία:

Η γυναίκα ήταν γύρω στα 35 με ωραίο σώμα, αδύνατη, τέλειο μουνάκι και αρκετά μεγάλο στήθος. Ο άντρας ήταν γύρω στα 40 με γυμνασμένο σώμα, άγρια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και ωραία μεγάλη πούτσα. Όταν άρχισαν να μιλούν μεταξύ τους κατάλαβα ότι ήταν αλλοδαποί.

Γδύθηκαν και ξάπλωσαν ενώ παράλληλα μου έριχναν κλεφτές ματιές. Χωρίς να χάσουν καιρό, άρχισαν να χαϊδεύονται. Η γκόμενα ήταν ανάσκελα με ανοιχτά τα ποδιά και ο τύπος δίπλα της στο πλάι. Της έβαλε δαχτυλάκι στο μουνί και εκείνη άρχισε να μουγκρίζει από ευχαρίστηση. Παράλληλα εκείνη έπιασε το παλούκι του Αλβανού και το έπαιζε ενώ συνέχιζαν να μου ρίχνουν κλεφτές ματιές.

Σηκώθηκα από την θέση μου και πήγα κοντά τους. Στην αρχή τους κοίταζα ενώ αυτοί συνέχιζαν το παιχνίδι τους. Κάποια στιγμή μου λέει ο τύπος αν θέλω να πάρω μέρος και εγώ. Τους ρώτησα από που είναι και τότε μου είπαν ότι είναι Αλβανοί και ότι η γκόμενα γούσταρε να πάρει ταυτόχρονα στο μουνί της μια ελληνική και μια αλβανική ψωλή και έψαχναν για παρτούζα.

Δεν τους χάλασα το χατίρι και ξάπλωσα στο πλάι της γκόμενας από την άλλη πλευρά. Εκείνη απευθείας έπιασε τον πούτσο μου και τον έπαιζε ταυτόχρονα με του Αλβανού. Είχαμε όλοι κοκκινίσει από την καύλα και χωρίς να χάσω άλλο χρόνο, κάθισα στα γόνατα, έφερα το κεφάλι της στον πούτσο μου και ξεκίνησε το κλαρίνο. Έκανε τέλεια πίπα και καύλωνα ακόμη πιο πολύ όταν την έβλεπα να το παίρνει όλο μέσα στο στόμα της. Ο άλλος άρχισε το γλειφομούνι βάζοντας όλη την γλώσσα του μέσα στη μουνάρα της και κάποια στιγμή της φώναξε:

-   Mωρή καριόλα γουστάρω να σε βλέπω να πιπώνεις τον ψωλαρά.

Τα λόγια του με καύλωσαν ακόμη περισσότερο και τότε άρχισα να το παίζω αρχηγός και να τους καθοδηγώ. Ξάπλωσα τον Αλβανό κάτω, πήρα την γκόμενα, την κάθισα πάνω στην ψώλα του αφού πρώτα του την έστησα και σιγά σιγά εκείνος την βύθισε μέσα της ενώ εγώ την κάρφωσα στον κώλο.

Ξεκινήσαμε ρυθμικά να την σκίζουμε και εκείνη μας παρότρυνε να το κάνουμε πιο δυνατά. Τα βογκητά μας ακουγόντουσαν πολύ δυνατά και γρήγορα τράβηξαν τα βλέμματα άλλων που ήρθαν γύρω μας και μας έπαιρναν μάτι. Μετά από 5 λεπτά αλλάξαμε στάση. Ξάπλωσα κάτω εγώ, η γκόμενα καρφώθηκε στην ψωλή μου από το μουνί και ο Αλβανός ανέβηκε από πάνω της, καρφώνοντας την και αυτός στο μουνί. Η φαντασίωση της άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Μια αλβανική και μια ελληνική ψωλάρα ήταν επιτέλους μέσα στη μουνάρα της. Η καύλα της ήταν απερίγραπτη. Άρχισε να φωνάζει δυνατά καθώς την γαμούσαμε και να λέει προστυχόλογα.

-   Γαμήστε με πουτσαράδες και κάντε με σπερματορουφήχτρα. Ζω για να με γαμάνε Αλβανοί και Έλληνες… και διάφορα άλλα. Οι θεατές μας άρχισαν να χύνουν ο ένας μετά τον άλλο, ώσπου έφτασε και η δική μας ώρα.

Σηκωθήκαμε και εγώ και ο Αλβανός και σταθήκαμε πάνω από το κεφάλι της. Τις παίξαμε δυνατά ώσπου τα σπέρματα μας βρέθηκαν στο στόμα της. Πρώτα έχυσε ο Αλβανός. Της τα πέταξε στο στόμα και εκείνη περίμενε να χύσω κι εγώ για να τα ανακατέψει και να τα πιει μαζί.

Έχυσα και εγώ. Της τα πέταξα στο στόμα και εκείνη τα κατέβασε με ηδονή. Μετά έπιασε τις ψωλές μας, τις έβαλε μαζί στο στόμα της και έγλειφε τα απομεινάρια σπέρματος από τα πουτσοκέφαλα μας. Στο τέλος μάλιστα, μας ευχαρίστησε για την ελληνοαλβανική ηδονή που της προσφέραμε, λέγοντας ότι ήταν τρέλα να αισθάνεται τις ψωλές ενός Έλληνα και ενός Αλβανού να τρίβονται η μια πάνω στην άλλη μέσα στο μουνί της.

(Copyright protected OW ref: 66329)