Απάτησα τον άντρα μου με τον υδραυλικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθαση: Η καλή μας φίλη άρχισε σιγά σιγά να εκπληρώνει τις φαντασιώσεις της. Πρώτος είχε σειρά ο υδραυλικός και όπως μας λέει θα ακολουθήσει ο ηλεκτρολόγος. Για να δούμε...

Η ιστορία:

Είμαι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια. Ο άντρας μου πάει συχνά εξωτερικό (τον συνοδεύω όταν μπορώ, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα με τη δουλειά).

Στην ιστοσελίδα του xstream.gr μπήκα τυχαία μια μέρα που είχα καύλες κι έψαχνα κάτι να ανάψω. Ήμουν λοιπόν μόνη στο σπίτι κι είχα από το πρωί φοβερές καύλες, αλλά στη δουλειά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όταν γύρισα σπίτι άρχισα να διαβάζω τις ιστορίες και να μαλακίζομαι μόνη μου. Τότε μου ήρθε η ιδέα. Πλησίασα το νεροχύτη της κουζίνας και ξεβίδωσα το σιφόνι ελαφρώς για να στάζει. Πήρα τηλέφωνο τον Σίμο τον υδραυλικό να έρθει να το δει.

Ο Σίμος είναι ένα παλικάρι γύρω στα 30, μελαχρινός με καλογυμνασμένο σώμα (τον έχω πετύχει στο γυμναστήριο). Έκανα μπάνιο κι αλείφτηκα με baby oil σχεδόν παντού. Φόρεσα το λευκό μου κολλάν, με το μαύρο μου στρίνγκ - κορδόνι και ένα λευκό φανελάκι, χωρίς σουτιέν, αφήνοντας τις ρώγες μου να αχνοφαίνονται.

Όταν ήλθε και του άνοιξα, τα μάτια του καρφώθηκαν πάνω στα βυζιά μου. Του έδειξα που είναι το πρόβλημα και μόλις το είδε ψιλογέλασε. Με ρώτησε που είναι ο άντρας μου κι εκείνη την ώρα ενώ του απαντούσα ένιωσα τύψεις. Ακουμπούσα στο τραπέζι της κουζίνας όταν σηκώθηκε και με πλησίασε αρκετά. Τόσο που ένιωθα την αναπνοή του.

-    Έτοιμο.

μου είπε χαμογελώντας, ενώ κοίταζε τα χείλη μου.

-    Ευχαριστώ

σχεδόν ψιθύρισα και τότε σκύβει και με φιλάει σφίγγοντάς με πάνω του. Στην αρχή είμαι πολύ διστακτική. Δεν το έχω ξανακάνει και νιώθω τύψεις. Όταν όμως πιάνει την μπλούζα από πάνω μπροστά και τη σκίζει στα δύο, νιώθω πως το μόνο που θέλω είναι να κάνω τη φαντασίωση μου πραγματικότητα.

Φιλάει τα βυζιά μου, δαγκώνει τις σκληρές μου ρώγες, τα σφίγγει. Χαϊδεύει τα λάδια που έχουν τα χέρια μου και τα βυζιά μου και μου λέει πόσο καύλα είμαι. Ξεκουμπώνει τη βερμούδα του και την κατεβάζει λίγο για να βγει ο σκληρός του πούτσος απ’ έξω.

-    Παρ’ τον στο στόμα σου

μου λέει. Υπακούω χωρίς δεύτερη σκέψη και καθώς σκύβω βλέπω ένα καυλί... δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο. Τον χώνω μέσα στο στόμα μου, όσο πιο βαθιά μπορώ, προσπαθώντας να φτάσω τα αρχίδια του. Μάταιος κόπος. Τον σπρώχνω στο λαρύγγι μου βαθιά, σε σημείο που δακρύζουν τα μάτια μου. Τον ακούω να αναστενάζει. Παίζω με το πουτσοκέφαλο, βάζω τη γλώσσα μου στην τρυπούλα του και τον κάνω να τινάζεται επάνω. Πιπιλάω το πουτσοκέφαλο του και το ξαναχώνω μέσα στο στόμα μου, βαθιά.

-    Σήκω μωρή, μου λέει.

Βγάζει το κολάν, σκίζει το κορδονάκι μου και με ανεβάζει πάνω στο τραπέζι. με ξαπλώνει, χαϊδεύει το γυμνό κορμί μου και χώνει τη μούρη του ανάμεσα στα πόδια μου. Νιώθω υπέροχα. Το καλύτερο γλειφομούνι ever. φωνάζω από ηδονή. Σηκώνεται και όπως με έχει ξαπλωμένη χώνει την τεράστια πούτσα του μέσα στο υγρό μου το μουνάκι. Με πιάνει από τα βυζιά και αρχίζει με λύσσα να με πηδάει.

-    Έτσι μωρή ψώλα. Έτσι δυνατά να σου ξεσκίσω το μουνάκι…

και με δύναμη βάζει και βγάζει την ψωλή του, που τη νιώθω να φτάνει στο τέρμα της μήτρας μου. Κουνιέμαι ολόκληρη πάνω στο τραπέζι, ενώ φωνάζω με όλη μου τη δύναμη, καθώς καυλώνω περισσότερο όταν νιώθω ότι με ακούνε. Με πηδάει με τόση λύσσα που κουνιέται όλο το τραπέζι.

-    Θα χύσω πουτανάκι μου…

και βγαίνει και χύνει πάνω στο μουνάκι μου. Με το χέρι μου παίρνω τα χύσια και τα βάζω στο στόμα μου, ενώ τα απλώνω πάνω στην κοιλιά μου. Σηκωνόμαστε, κάνει ένα ντους και πάει να φύγει. Εκείνη την ώρα τον σταματάω στην πόρτα.

-    Θέλω να μου ξεσκίσεις την κωλάρα…

και του πιάνω τον πούτσο του, ο οποίος σκληραίνει σε χρόνο ρεκόρ. Με κολλάει στην πόρτα, σηκώνει το μπουρνούζι μου και χωρίς καν να με προετοιμάσει ακουμπάει το πουτσοκέφαλο του στην κωλοτρυπίδα μου και δίνει μια και μου το χώνει μέσα. Πονάω. πονάω πολύ αλλά τρελαίνομαι. Με πηδάει ενώ μου τραβάει το κεφάλι προς τα πίσω από τα μαλλιά.

Παλιοψώλα σου αρέσει το καυλί μου στην κωλάρα σου; Πονάς πουτανάκι μου;

Με πηδάει δυνατά, πιο δυνατά και με χύνει. Αφού ετοιμάστηκε έφυγε λέγοντάς μου πως ότι άλλο θέλω για φτιάξιμο να μη διστάσω.

Τώρα όμως η φαντασίωση μου είναι ο ηλεκτρολόγος και να μην τον γνωρίζω ακόμα...

(Copyright protected OW ref: 21531)