Η μεταμόρφωση της παρθένας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Μετά από τη γνωριμία με τους δυο καυλιάρηδες και το χύσιμο στο κλαμπ, το γαμήσι συνεχίζεται στο σπίτι της φίλης μας.

Η ιστορία:

Η συνέχεια με το τι ακολούθησε αφού φύγαμε από το κλαμπ.

-    «Με ανάψατε πολύ καυλιάρηδες! Τώρα είναι σειρά σας να μου ξεσκίσετε όλες τις τρύπες μου. Είναι μικρός ο χώρος κι εγώ θέλω πολύ και άγριο γαμήσι!», είπα ανασηκώνοντας το φόρεμα μου. «Πάμε σπίτι μου γρήγορα. Η τρύπα μου δεν αντέχει».

Έπιασα ελαφρά τα αρχίδια τους και τους είπα να ντυθούν και να με ακολουθήσουν. Βγήκα από την τουαλέτα κεφάτη και γεμάτη καύλες ακόμη. Από πίσω μου με ακολουθούσαν οι ψωλαράδες. Περπατούσα χορεύοντας και κουνώντας την κωλάρα μου που ήθελε να ξεσκιστεί από τα καυλιά τους. Κάθε τόσο γυρνούσα και τους κοίταζα πονηρά και τους γελούσα.

Βγήκαμε από το κλαμπ και κατευθύνθηκα στο αυτοκίνητο μου. Έβαλα τον ψηλό να καθίσει στη θέση του συνοδηγού και τον κοντό χοντροψώλη στα πίσω καθίσματα. Έβαλα μπρος το αυτοκίνητο και ο κοντός που καθόταν από πίσω μου, μου κατέβασε το πάνω μέρος του φορέματος μου και έπιασε τις βυζάρες μου που τινάχτηκαν έξω. Με φιλούσε στο λαιμό και μου δάγκωσε το αφτί.. Αχχ έβγαλα μια φωνή από την καύλα που διαπέρασε όλο μου το κορμί. Το μουνί μου είχε πιάσει φωτιά. Έκαιγε κι έσταζε. «Μου φαίνεται ο γυρισμός με το αυτοκίνητο θα είναι πιο ωραίος!», σκέφτηκα και γυρίζοντας του έδωσα ένα γλωσσόφιλο και πάτησα γκάζι. Βγήκα από το πάρκινγκ βολίδα.

-    «Είσαι γκαζιάρα γκόμενα!», μου είπε ο ψηλός γελώντας.

-    «Είμαι καυλιάρα και βιάζομαι!», απάντησα κοιτάζοντας τον όλο καύλα και ανυπομονησία για πούτσο στο μουνί μου κι αυτός το κατάλαβε.

Έπιασε το καυτό μουνί μου κι άρχισε να το χαϊδεύει. Αναστέναξα κοιτάζοντας τον επίμονα και με τα βυζιά μου πάντα έξω. Αμέσως έβαλε το δάχτυλο του στην υγρή τρύπα μου. Βόγκηξα πάλι, δεν άντεχα.

-    «Θες πούτσο μωρή;»

-    «Θέλω… Ναι!!!»

Ο κοντός από πίσω γελούσε και μου χούφτωνε τα βυζιά μου. Έκανα το δρομολόγιο για το σπίτι σε χρόνο ρεκόρ. Με δυο άντρες να με χουφτώνουν και να καίω από την καύλα. Πήρα από το αυτοκίνητο την τσάντα και τον δονητή που είχα αφήσει στο ντουλαπάκι του αυτοκίνητου. Έτρεξα με τα βυζιά έξω να κουνιούνται και άνοιξα την πόρτα του σπιτιού να μπουν μέσα. Ύστερα έτρεξα στο κρεβάτι και στήθηκα στα τέσσερα σαν λυσσασμένη σκύλα.

-    «Ξεσκίστε με!», φώναξα.

Έβγαλαν γρήγορα τα ρούχα τους και ο ψηλός έχωσε στο μουνί μου τον δονητή.

-    «Πρώτα πρέπει να ρουφήξεις τα καυλιά μας ψώλα!»

Μου έριξε μια δυνατή σφαλιάρα στη κωλάρα μου. Ήρθαν και οι δυο μπροστά μου και μου έριχναν πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα μου. Οι πούτσες τους ήταν πάλι σκληρές και καυλωμένες. Άρχισα να τις ρουφάω. Μια μπούκωνα από τη χοντρόπουτσα μια πνιγόμουν από την ψωλάρα του ψηλού που μου τράβαγε το μαλλί και με έβριζε.

-    «Έτσι καριόλα. Να πνίγεσαι πουτάνα!»

Πίπωνα μια τον έναν μια τον άλλον όσο πιο καλά μπορούσα και προσπαθούσα να μην αποσυντονίζομαι από τις δονήσεις στη μουνάρα μου. Όποτε βόγκαγα από την καύλα στο μουνί μου ο ψηλός μου έριχνε σκαμπίλι…

-    «Ρούφα μωρή καριόλα!»

Καθώς πίπωνα τον κοντό ο ψηλός πήγε από πίσω μου και μου κάρφωσε το καυλί του μέσα στην κωλότρυπα μου. Φώναξα από πόνο και καύλα μαζί. Τώρα όλες οι τρύπες μου ήταν γεμάτες. Το στόμα μου από την χοντρή ψωλή του κοντού, η κωλάρα μου από την μεγάλη πούτσα του ψηλού και η μουνάρα από τον δονητή μου. Καύλα! Όλες οι απολαύσεις μαζί. Με πούτσα σε κώλο και στόμα άρχισα να νιώθω το μουνί μου να τρέμει.

-    «Σκίστε με γαμιάδες μου!», φώναξα.

Ο ψηλός έβγαλε το δονητή από το μουνί μου και άρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά και βαθιά. Άγρια όπως μ’ άρεσε. Η καύλα στο μουνί μου κορυφώνονταν από την αίσθηση της αντρικής ψωλής που μπαινόβγαινε στο μουνί μου. Έβγαλα από το στόμα μου την πούτσα του κοντού και άρχισα να βογκάω…

-    «Γάμα με! Πιο δυνατά!»

Ο ψηλός συνέχιζε να γαμάει πιο δυνατά, πιο γρήγορα ενώ ο κοντός μου έγλειφε τώρα τα βυζιά και δάγκωνε τις ρώγες μου. Ανάμεσα σε δυο άντρες άρχισα να ουρλιάζω τη στιγμή του οργασμού και οι δυο τους με άγγιζαν σε όλο μου το κορμί. Ήταν από τους πιο ωραίους οργασμούς που έχω νιώσει. Τόσο έντονος... Αφού ηρέμησα από τις συσπάσεις του μουνιού μου, ο ψηλός ξαναμπήκε στο κωλαράκι μου και άρχισε να γαμάει την κωλότρυπα μου. Όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά ώσπου μια στιγμή, έβγαλε τον πούτσο του και ένιωσα την πλάτη μου να βρέχεται από τα ζεστά του χύσια.

-    «Πάρτα μωρή ψώλα να τα έχεις πάνω σου!»

Γύρισα και τον κοίταξα ανοίγοντας το στόμα μου και μου έριξε ψωλόχυμα να φάω. Είχε πολλά χύσια ο αρχιδαράς και νόστιμα. Αφού γεύτηκα τα χύσια του ψηλού έπιασα την πούτσα του κοντού κι άρχισα να την παίζω, να τη γλείφω και να την πιπώνω. Ήθελα κι άλλα να φάω η αχόρταγη. Τα ήθελα όλα στο πρόσωπο και στο στόμα. Να τα φάω, να τα γευτώ. Πίπωνα σα μανιασμένη. Η πούτσα του ακουμπούσε στο λαρύγγι και με έπνιγε, αλλά συνέχιζα, συνέχιζα ενώ ο ψηλός μου χάιδευε τον κώλο και κάθε τόσο μου έριχνε σφαλιάρες που είχε καταλάβει ότι τις γούσταρα.

Γούσταρε πολύ ο κοντός. Είχε τρελαθεί από την καύλα. Έπιανα τα αρχίδια του και είχαν γεμίσει. Ήταν σκληρά και βαριά. Όταν ξαφνικά έβγαλε τη χοντρόπουτσα του από το στόμα μου και άρχισε να με πυροβολεί με τα ζεστά πηχτά χύσια του. Είχα ανοιχτό το στόμα μου να πάρω όσα περισσότερα μπορούσα. Μου έχυσε όλη τη μούρη και ύστερα έριξε ψωλόχυμα και στα βυζόμπαλα μου. Έγλειφα γύρω - γύρω τα χείλη μου και τις βυζάρες μου. Ήταν κι αυτά νόστιμα. Τον κοίταζα καθώς είχε πια ηρεμήσει και με κοίταζε ανακουφισμένος και ξαλαφρωμένος. Έγλειφα τα χύσια από τις βυζάρες μου κι αυτός μου χαμογέλασε.

Πρώτη φορά στη ζωή μου έφαγα τόσα χύσια και τέτοιο πήδημα από δυο πουτσαράδες και μου έχει μείνει αξέχαστο.

(Copyright protected OW ref: 66328)