Τελικά αυτό ήθελα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όμορφη αφήγηση ερωτικής σκηνής από το Γιωτάκι. Τελικά η καύλα είναι ανίκητη...

Η ιστορία:

Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και λαγοκοιμάμαι. Τον νιώθω να ξαπλώνει πίσω μου και τα χέρια του να γλιστρούν στην πλάτη μου. Νιώθω τα χέρια του να με τραβούν από τους γοφούς προς το μέρος του και ανατριχιάζω… Κατεβάζει το στρινγκ αφήνοντας το κωλαράκι μου εκτεθειμένο.

Κάνω να γυρίσω προς το μέρος του μα μου σπρώχνει το κεφάλι ξανά κάτω στο μαξιλάρι. Παγώνω και το βλέμμα μου μένει καρφωμένο στον τοίχο. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνω. Κλείνω τα μάτια και απολαμβάνω τα χάδια του στο κωλαράκι και το μουνάκι μου.

Τα δάκτυλα του με εξερευνούν απαλά αλλά με σιγουριά. Κατεβάσει το κιλοτάκι μου ακόμα πιο χαμηλά και το σπρώχνω με τα πόδια μέχρι να βγει. Σηκώνω το ένα γόνατο κοντά στο στήθος μου για να έχει περισσότερη άνεση στα χάδια που μου προσφέρει και το κωλαράκι μου ακουμπά πάνω του. Νιώθω το καυλί του να με πιέζει.

Ανατριχιάζω με ανυπομονησία. Πιέζει την κλειτορίδα μου με το δάκτυλο του και αργά, αργά νιώθω το δάχτυλο του να βυθίζεται μέσα μου. Προσπαθώ να φέρω αντίσταση μα με παγώνει διατάζοντας με να σταματήσω. Τα δάχτυλα του μπαινοβγαίνουν στο μουνί μου πιο γρήγορα και πιο βαθιά και η καύλα μου ανεβαίνει στα ύψη.

Προσπαθώ να παραμείνω ακίνητη μα είναι σχεδόν αδύνατον καθώς νιώθω πως πλησιάζω στην κορύφωση.

- Σε παρακαλώ… θέλωωω… (εγώ)

- Τι; Τι θέλεις; (εκείνος)

Πραγματικά δεν ήθελα κάτι συγκεκριμένο. Ξέρω μόνο ότι ήθελα το καυλί του βαθιά μέσα μου. Εκείνος γελά και με ξαναρωτά…

- Τι είπες ότι θέλεις;

Κάνω να κλείσω τα πόδια μου αλλά μια δυνατή μπάτσα στο κωλαράκι μου με πείθει να τα ξανανοίξω.

- Σε θέλω μέσα μου, ψέλλισα.

Καμία απάντηση από εκείνον… και ξαναπροσπαθώ.

- Θέλω να με γαμήσεις…

Τα χέρια του ανεβαίνουν προς τη μέση μου και από εκεί γλιστρούν προς την πλάτη μου καθώς αρχίζω να απελπίζομαι και να σκέφτομαι τι λάθος είπα. Ξαπλώνει ακριβώς πίσω μου και η ανάσα του μου ζεσταίνει την πλάτη.

- Μπορείς και καλύτερα καύλα μου… σχολίασε.

Και αισθάνομαι ξανά το χέρι του να χαϊδεύει την τρυπούλα από το κωλαράκι μου.

- Θέλω να με γαμήσεις από τον κώλο καυλιάρη μου… Να νιώσω την πούτσα σου να μου σκίζει την κωλότρυπα γαμιά μου…

Περιμένοντας ανυπόμονα απάντηση ακούω το καπάκι από το λιπαντικό να ανοίγει και είμαι σίγουρη πως τώρα δεν είχα κάνει λάθος. Σε δευτερόλεπτα το λαδωμένο χέρι του γλιστρά ένα δάχτυλο μέσα στη σουφρίτσα μου και με το άλλο χέρι πιέζει την κλειτορίδα μου.

- Τώρα θα μου στηθείς στα τέσσερα…

Και αμέσως στήνομαι όπως μου ζήτησε. Νιώθω να χύνει άφθονο λιπαντικό στο κωλαράκι μου και να το απλώνει παντού παίζοντας το χέρι του μέσα έξω στη σουφρίτσα μου. Ανοίγει περισσότερο τα γόνατα μου και σπρώχνει το κεφάλι μου κάτω στο στρώμα. Πόσο δική του είμαι… Με έχει κυριεύσει και το κωλαράκι μου είναι στον αέρα περιμένοντας να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Να ικανοποιήσει την καύλα του και εγώ πρόθυμα να δεχτώ κάθε του απαίτηση. Έχω καυλώσει αφάνταστα.

- Γύρνα το κεφάλι, κοίτα με στα μάτια και πες μου πάλι τι είναι αυτό που θές από τον γαμιά σου. Μόνο τότε θα το έχεις…

Γυρίζω το κεφάλι όσο μπορούσα…

- Θέλω να μου ξεσκίσεις τον κώλο γαμιά μου. Σ παρακαλώ, χώσε μου την ψωλάρα σου άντρα μου.

- Έτσι μπράβο… Παρακάλα με να σου οργώσω την κωλάρα έτσι στημένη στα τέσσερα σαν τη σκύλα

Το χέρι του με πιέζει ελαφρά στην πλάτη και νιώθω το καυλί του να πιέζει την τρύπα μου. Η κωλότρυπα μου προσπαθεί να αντισταθεί στην παραβίαση που της γίνεται κι εγώ χώνω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι για να μην ουρλιάξω από τον πόνο. Αισθάνομαι την πούτσα του να γλιστρά μέσα μου και μου κόβεται η ανάσα.

Αρχίζει να το βγάζει σιγά, σιγά και μετά απότομα μου το ξαναχώνει. Τον νιώθω να ξαπλώνει πάνω μου κι εγώ κάτω από το βάρος του μπρούμυτα στο κρεβάτι. Αρχίζει να μου γαμάει το κωλαράκι μανιασμένα και άγρια βρίζοντας με. Ναι… ότι και αν μου έλεγε μου άρεσε. Όπως και αν με αποκαλούσε, αυτό ήμουν. Το ήθελα… Με τρέλαινε που ήμουν η τρύπα που μέσα της θα άδειαζε την καύλα του. Ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ένοιωθα να με γεμίζει με κάθε είσοδο του. Άρχισα να χύνω μουγκρίζοντας σαν σκύλα. Δύο, τρείς φορές, ούτε που θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο το χύσι του να αδειάζει μέσα μου και το καυλί του να συνεχίζει να γλιστρά υπέροχα όσο τα αρχίδια του άδειαζαν μέσα μου.

- Γύρνα και καθάρισε την πούτσα του γαμιά σου με τη γλώσσα…

Υπάκουσα πρόθυμα.

Του τον έγλυψα μέχρι που καθάρισε εντελώς. Τραβήχτηκε λίγο πίσω…

- Πήρες αυτό που ήθελες;

- Ναι άντρα μου σε ευχαριστώ.

(Copyright protected OW ref: 21253)