Τρίο με τον 53άρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαστε ένα ζευγάρι παντρεμένο 37-33, που μετά από 12 χρόνια που είμαστε μαζί, αποφασίσαμε να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση μας, έτσι ώστε να τη διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα. Η γυναίκα μου έχει μεσογειακό στυλ, είναι 1,70 και 62κιλα, με μαύρα μαλλιά και δύο υπέροχα μαύρα ματιά, έντονες καμπύλες και πολύ ωραίο στήθος. Είναι από τις γυναίκες, που βλέπει κάποιος και λέει… πω πω πολύ θα γούσταρα να τη σκίσω αυτή τη μουνάρα. Εγώ είμαι 1,84 και 80κιλα με μπλε ματιά και καστανόξανθος. Και όπως μας λένε, είμαστε ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι. Από τον πρώτο καιρό που ήμασταν μαζί, καυλώναμε παρά πολύ όταν κάναμε έρωτα και όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα βλέπαμε, ότι αρχίζει να μπαίνει η ρουτίνα στη σεξουαλική μας ζωή, φροντίζαμε να κάνουμε πράγματα έτσι ώστε να μη μας πάρει από κάτω και βαρεθούμε.

Μιλούσαμε πάντα ανοιχτά ο ένας στον άλλον, για πράγματα που μας καυλώνουν, για πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, οπού ακόμα και αν δε συμφωνούσε σε κάποια απ’ αυτά, τουλάχιστον τα λέγαμε, δε τα κροτάγαμε μέσα μας, γιατί πολλές φορές όταν κρατάς κάτι μέσα σου, είναι πολύ πιθανόν να πας να το αναζητήσεις κάπου αλλού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα μπορούσε να στο δώσει ο σύντροφός σου, αν το γνώριζε. Αυτό το είχαμε σαν αρχή μας ώστε να ξέρουμε ακόμα και τα πιο καλά θαμμένα μυστικά, που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε.

Τη ρουτίνα αρχικά τη σπάσαμε με τα σέξι εσώρουχα, εν συνέχεια με ερωτικά βοηθήματα, με απίστευτα προκλητικά ντυσίματα που έκανε η γυναίκα μου σε εξόδους μας, σε στιγμές καύλας μεγάλης. Θα σας πω ένα παράδειγμα, ότι είχαμε πάει σε τραπέζι γάμου καλοκαιράκι και από μέσα δεν φόραγε κιλότα. Το μόνο που έκανε, επηρεασμένη και την ταινία βασικό ένστικτο, ήταν να αλλάζει πόδι και να δείχνει το μουνί της σε κάποιους πιτσιρικάδες που καθότανε απέναντί μας. Αυτό το ανέφερα σα παράδειγμα . Πάντα μας άρεσε να προκαλούμε τους άλλους, ακόμα και φίλους μας, με κάποια πειράγματα με κάποια αγγίγματα δήθεν τυχαία, με σεξουαλικά υπονοούμενα, ακόμα και όταν ήτανε μπροστά οι γυναίκες των φίλων μας και των γνωστών μας, γιατί αυτό μας ερέθιζε αφάνταστα.
Στη γυναίκα μου βέβαια είχε βγει το όνομα ότι είναι καριόλα και ξεκωλιάρα και σε ‘μενα ότι είμαι ο μαλάκας, που η γυναίκα παίζει με όλους τους άλλους και εγώ δε παίρνω χαμπάρι τίποτα. Απλά εμείς κάναμε το κέφι μας καυλώναμε με αυτόν το τρόπο και όταν τα κουβεντιάζαμε γελούσαμε και καυλώναμε . Η όλη αυτή φάση μας είχε οδηγήσει στο γεγονός να κάνουμε έρωτα μετά από κάποια έξοδο και να φαντασιωνόμαστε αλλά άτομα να είναι και αυτά στο κρεβάτι μας. Αυτό μας άρεσε παρά πολύ, μας έφτιαχνε, μας καύλωνε και φτάσαμε σε σημείο να μη κάνουμε έρωτα αν δε μιλούσαμε για άλλους. Μας είχε γίνει έμμονη ιδέα. Έτσι αποφασίσαμε πριν από 4 χρόνια να το κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Γραφτήκαμε λοιπόν σε ένα site του εξωτερικού, που είναι για γνωριμίες ζευγαριών, στο οποίο βέβαια ήτανε και αρκετά ζευγάρια από Ελλάδα γραμμένα, κάναμε ένα ωραίο προφίλ, βάλαμε πολύ ωραίες και καυλώτικες φωτογραφίες μας και ξεκινήσαμε.

Με αρκετά ζευγάρια βρεθήκαμε για καφέ, για ποτό, αλλά μόνο με τέσσερα απ’ αυτά καταλήξαμε στο κρεβάτι. Με όλα είμαστε φίλοι ακόμα και σήμερα και βρισκόμαστε, όχι μόνο για ομαδικό σεξ, αλλά και για παρεούλα και για εκδρομές και όλα τα σχετικά. Πάντα μετά από κάθε παρτούζα που κάναμε, όταν πηγαίναμε σπίτι και αναλύαμε το θέμα ρίχναμε και ένα γαμήσι οι 2 μας επηρεασμένοι και από το προηγούμενο σκηνικό. Στο γαμήσι μας με τη γυναίκα μου, είχα διαπιστώσει ότι πάντα καύλωνε να μου μιλάει για τον άντρα από το ζευγάρι και να μου λέει για παράδειγμα … πόσο καλός ήταν, πόσο την καύλωσε, πόσο ωραίο πούτσο είχε και αλλά τέτοια, παρά το γεγονός ότι και με τις άλλες 4 κοπέλες από τα ζευγάρια που βρεθήκαμε, τα λεσβιακά ήτανε δεδομένα.

Σκέφτηκα λοιπόν να της προτείνω να κάνουμε ένα τρίο με έναν άλλο άντρα. Χωρίς καν να το σκεφτεί μου απάντησε θετικά. Το μόνο που μου ζήτησε, ήτανε ο άντρας αυτός να είναι ώριμος και όχι κάποιος πιτσιρίκας. Όταν τη ρώτησα πόσο ώριμος, μου απάντησε γύρω στα 50-55 μίας και πότε δεν είχε πάει με άντρα μεγαλύτερο και είναι μία φαντασίωση που θα ήθελε να πραγματοποιήσει. Συμφώνησα και εγώ και έτσι στείλαμε αγγελίες σε διαφορά site. Η ανταπόκριση περιττό να πω, ότι ήτανε απίστευτη, αλλά μας προξένησαν το ενδιαφέρον 1-2 μηνύματα. Αρχίσαμε λοιπόν με τον ένα απ’ αυτούς να τα λέμε μέσω msn και φτάσαμε στο σημείο να κανονίσουμε κάποια συνάντηση σε ένα κεντρικό μπαράκι στην Αθήνα.

Έρχεται ένας τύπος λοιπόν αρκετά ψηλός γύρω στο 1,90 γκριζομάλλης, πολύ καλοδιατηρημένος, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του 53 χρόνων. Όταν τον είδα, λέω από μέσα μου, μακάρι να είμαι κι εγώ έτσι στην ηλικία του. Παρά πολύ εντυπωσιακός. Η κουβέντα μας ήτανε περί ανέμων και υδάτων, υπήρχε μία σχετική αμηχανία, παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν πρωτάρηδες σε τέτοιες φάσεις. Η ώρα πέρναγε και όταν η γυναίκα μου βλέπει το ρόλοι της, γυρνάει και του λέει… τι θα κάνουμε μετά; Υπάρχει διάθεση να πάμε κάπου αλλού; Με μια αφοπλιστική απάντηση ο Ντίνος, έτσι τον έλεγαν, μας λέει … παιδιά πολύ θα ήθελα να συνεχίζαμε την όμορφη παρέα μας, απλά αύριο έχω ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και δε θα μπορέσω να συνεχίσω. Είπαμε λοιπόν καληνύχτα και κάποια στιγμή αν υπάρχει το ενδιαφέρον και η διάθεση να τα ξαναπούμε.

Μέσα στο αυτοκίνητο κατά την επιστροφή, η γυναίκα μου ήτανε τελείως αμίλητη και σκεφτική. Όταν τη ρώτησα τι έχει, γυρνάει και μου λέει… άκου το μαλακά, να μη θέλει να με γαμήσει, επειδή έχει ραντεβού… πόσο μαλάκας μπορεί να είναι;

Εγώ τα έχασα… καταλάβα ότι γούσταρε να φάει πούτσο απ’ αυτόν τον άντρα. Για καμία δεκαριά μέρες, όσες φορές και αν έμπαινα στο msn, δεν τον είχα πετύχει. Καθημερινά η γυναίκα μου με ρώταγε βέβαια, αν μιλήσαμε, αν με πήρε τηλέφωνο, αν έχουμε κανονίσει κάτι και όταν της έλεγα ότι δεν του έχω μιλήσει διέκρινα μία στιγμιαία απογοήτευση. Το πόσο πολύ ήθελε να γαμηθεί μαζί του το κατάλαβα και από το γεγονός, ότι όταν πήγαμε σε βίντεο κλαμπ, να πάρουμε τσόντες, διάλεξε η ίδια μία, που είχε σαν θέμα ηλικιωμένους άντρες με μικρότερες γυναίκες.

Σαββάτο πρωί λοιπόν και ενώ διαβάζω την εφημερίδα μου, χτυπάει το κινητό μου και λέω στη γυναίκα μου να το σηκώσει .Δεν χρειάστηκε και αρκετός χρόνος να καταλάβω ότι ήτανε ο Ντίνος, τόσο από το χαμόγελο που έσκασε και τα νοήματα που μου έκανε, όσο και από το περιεχόμενο της κουβέντας, με αυτά που του έλεγε. Σε μια στιγμή κάθεται απέναντί μου αναπαυτικά στον καναπέ και αρχίζει και παίζει μία με το μουνάκι της και μία με τη πίσω τρυπούλα της. Αρχίζει να βάζει και δεύτερο και τρίτο δάχτυλο μέσα στο μουνί της, μαλακίζεται πλέον πολύ άγρια με τα ματιά της κλειστά και την ακούω να λέει… ναι μωρό μου σε χύνω, χύνω για σένα καύλα μου, έτσι θέλω να σε χύσω και το βραδύ καύλα μου … για λίγα λεπτά παύση και μετά την ακούω να λέει … ναι μωρό μου εντάξει στις 10 θα είμαστε εκεί. Σηκώνεται έρχεται προς το μέρος μου, μου δίνει ένα πεταχτό φιλάκι και μου λέει … πω πω μούσκεμα μ’ έκανε ο καριόλης… έλα μωρό μου… δε θέλω ζήλιες Πανούλη μου, έλα και σε θέλω δυνατό και χαρούμενο το βράδι, για να με σκίσετε και οι δυο σας και φεύγει και πάει στη τουαλέτα για πλυθεί.

Έμενα ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει καθώς και η καρδία μου. Είχα καυλώσει απίστευτα που την έβλεπα να μαλακίζεται και να χύνει. Πιο πολύ βέβαια είχα καυλώσει γιατί καταλάβαινα ότι τον τύπο αυτόν τον γούσταρε πολύ. Στη σκέψη και μόνο ότι γουστάρει κάποιον 20 χρόνια μεγαλύτερό της και θέλει τόσο πολύ να γαμηθεί μαζί του μ’ έκανε να χύσω σε 2 λεπτά μέσα. Στις 10 λοιπόν το βράδι βρισκόμαστε στη Κηφισιά έξω από ένα φανταστικό σπίτι και χτυπάμε το κουδούνι του. Μας ανοίγει μ’ ένα πλατύ χαμόγελο και δίνει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα της γυναίκας μου, ενώ την έχει πιάσει ελαφρά από τη μέση. Μας πάει στο σαλόνι και εγώ κάθομαι στη πολυθρόνα και η γυναίκα μου σε ένα τεράστιο καναπέ. Μας ρώτησε για τις μουσικές μας προτιμήσεις και για τα ποτά που θα θέλαμε να μας βάλει. Ενώ εγώ χάζευα το σαλόνι, έβλεπα τη γυναίκα μου να μην έχει πάρει από πάνω του τα ματιά της. Μας φέρνει λοιπόν τα ποτά, βάζει μουσική δωματίου, ανάβει και κάτι εκπληκτικά μπλε φώτα μέσα στο σαλόνι και πάει και κάθεται δίπλα της.

Η γυναίκα μου κάθεται σταυροπόδι και φαίνεται η άκρη από τις κάλτσες της, ενώ το ντεκολτέ είναι τόσο μεγάλο, που το στήθος της είναι σχεδόν έτοιμο να βγει απ’ έξω. Παρά το γεγονός ότι είμαι μαζί της τόσα χρόνια και μόνο που την έβλεπα να κάθεται έτσι και η φούστα της ίσα-ίσα να κρύβει το μουνί της με είχε καυλώσει . Έχει βάλει το χέρι της επάνω στο πόδι του και αυτός, έχει περάσει το χέρι του από πίσω της και χαϊδεύει πότε τα μαλλιά της και πότε τον ωμό της. Η κουβέντα και πάλι αρχικά πολύ γενική, μα όσο πέρναγε η ώρα και τα σεξουαλικά ζητήματα έχουν αρχίσει να έχουν τη τιμητική τους, γυναίκα μου έχει κουρνιάσει μέσα στην αγκαλιά του, τον κοιτάει μέσα στα ματιά και σε κάθε κουβέντα του, κρεμόταν από τα χείλη του. Σε κάποια φάση της δίνει ένα φιλάκι στο στόμα και αυτή τον πιάνει από το κεφάλι με σκοπό να συνεχίσουν το γλωσσόφιλο. Έχει ανοίξει πλέον τα ποδιά της και αυτός της χαϊδεύει το μουνί της . Εγώ καθισμένος στη πολυθρόνα απολάμβανα μαζί με το ουίσκι μου την εικόνα αυτή και είχα αρχίσει να καυλώνω και να τρίβω το πούτσο μου πάνω από το παντελόνι μου.

Σε κάποια στιγμή που σταματάνε να φιλιούνται ακούω τη γυναίκα μου να του λέει, ενώ του πιάνει το πρόσωπο και τον κοιτάει μέσα στα ματιά… μωρό μου νόμιζα πως δε σου άρεσα και δεν ήθελες να βρεθούμε… σε σκεφτόμουν συνέχεια … ήθελα τόσο πολύ να σε ξαναέβλεπα. Κι εγώ καύλα σε σκεφτόμουνα… συνέχεια κάθε μέρα … κάθε ώρα, δεν έβλεπα την ώρα να σ’ έχω μαζί μου καύλα μου. Μιλούσανε σαν ερωτευμένοι και δεν τους ένοιαζε καθόλου ότι ήμουνα και εγώ εκεί. Ήτανε φανερό ότι εκτός από το σεξ κάτι άλλο φαινότανε να παίζεται με τη γυναίκα μου και τον Ντίνο. Πρώτη φόρα έλεγε ερωτόλογα σε άλλον άντρα. Σε όλες τις άλλες παρτούζες ήτανε πιο κυνική. Η όλη πάντως ατμόσφαιρα, με τη μουσική, το ποτό, τον υπέροχο φωτισμό και τη γυναίκα μου να είναι τελείως παραδομένη στο Ντίνο, με έκανε να βγάλω το παντελόνι μου και να αρχίζω να μαλακίζομαι όσο τους έβλεπα. Δεν ήθελα να γαμήσω. Ήθελα μόνο να τους βλέπω.

Μωρό μου είσαι τέλειος… σε θέλω … Και εγώ σε θέλω καύλα μου… με τρελαίνεις… σε θέλω δίκη μου… σε θέλω να σε έχω εδώ να είσαι για μένα μμμ… ναι μωρό μου;… δείξε μου καύλα μου πόσο με θες … έλα δείξε μου, σε παρακαλώ… δείξε στο κοριτσάκι σου τι μπορείς να κανείς για να περνάει καλά μαζί σου. Ο Ντίνος σηκώνεται από πάνω της και με φωνάζει… έλα εδώ Πανούλη, μου λέει. Βγάλε μου το παντελόνι. Τα έχασα. Έλα βρε μη ντρέπεσαι βγάλε το παντελόνι μου. Έσκυψα, γονάτισα και ξεκούμπωσα τη ζώνη του και το παντελόνι του. Μόνο αυτό; Μου λέει …….έλα βγάλε και το σλιπάκι μου . Το έπιασα και το τράβηξα κάτω και από μέσα είδα να πετάγεται καυλωμένος ένας πούτσος που ούτε σε τσόντες δεν είχαμε δει πότε. Τεράστιος και χοντρός. Πάθαμε σοκ. Γύρισε με τη μία στη γυναίκα μου μετά την επίδειξη που μου έκανε και τον έβαλε πάνω στο στόμα της. Εγώ είμαι γονατισμένος δίπλα και βλέπω σε απόσταση αναπνοής τη γυναίκα μου να κάνει ένα λυσσασμένο τσιμπούκι, όπως δεν την είχα δει πότε στη ζωή μου.

Έχει έρθει μπροστά - μπροστά στο καναπέ και με το ένα χέρι παίζει το μουνί της και με το άλλο κρατάει το πούτσο του και κάνει μία τρελή πίπα. Όση ώρα ο Ντίνος της τον έδινε, μου χάιδευε τα μαλλιά μου και εγώ μαλακιζόμουνα μπροστά σε αυτό το υπέροχο θέαμα. Σε κάποια φάση δε κρατήθηκα και άρχισα να τον φιλάω από τον αστράγαλο μέχρι που έφτασα στα κωλομέρια και τα φίλησα και αυτά και έχω αγκαλιάσει το μπούτι του και τρίβομαι επάνω του σα σκυλάκι. Ένιωθα κάτι σαν ευγνωμοσύνη που έδινε αυτή τη ψωλαρά στη γυναίκα μου και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή καταλάβαινα ότι η γυναίκα μου τον γουστάρει τόσο. Πάντα καύλωνα στην ιδέα να τη γαμάει ένας με τεράστιο πούτσο και να τη φτάσει τη γυναίκα μου στο σημείο να τον καψουρευτεί και κάτι τέτοιο ζούσα εκείνη τη στιγμή. Την ένιωθα ότι τον ήθελε πραγματικά πολύ. Ο Ντίνος άρχισε να φωνάζει σε κάποια στιγμή … χύνω χύνω .θέλω να χύσω και πήγε να τραβηχτεί. Με μία κίνηση τον πιάνει δυνατά από τα κωλομέρια του και δεν τον αφήνει ο Ντίνος τη πιάνει από τα μαλλιά και αρχίζει να τον καρφώνει πλέον δυνατά στο λαιμό της ααααααααααα πάρτα πάρτααααα πουτάναααααααα … χύνωωωωωωωωωω χύνω καριόλα μου … σε χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, τον έβγαλε από το στόμα της και τα ζουμιά του όσα δεν τα είχε καταπιεί τρέχανε στο λαιμό της. Τον κοίταγε με ένα λάγνο ύφος και χάιδευε απαλά το μουνάκι της.

Ακούμπησε το κεφάλι της επάνω στο πούτσο του και μάζευε με τη γλώσσα της ότι είχε περισσέψει, ενώ εγώ γονατισμένος τον είχα πιάσει αγκαλιά από τα ποδιά και η καρδιά μου κόντευε να σπάσει από το θέαμα που μόλις είχα δει. Πρώτη φόρα είχε καταπιεί χύσια από άλλον και στις άλλες παρτούζες την είχανε χύσει στο στόμα, αλλά πότε δεν τα είχε καταπιεί. Τώρα όμως το έκανε. Το ήξερα, το ένιωθα, το καταλάβαινα, αυτός ο άντρας την είχε μαγέψει. Ελατε - ελατε πάμε μέσα να χαλαρώσουμε, μας είπε ο Ντίνος. Σηκωθήκαμε και ‘μείς σαν υπνωτισμένοι κι οι δυο μας, απ’ αυτό που είχε προηγηθεί. Ο Ντίνος την έπιασε από το χέρι και μπήκανε μπροστά και εγώ ακολουθούσα σαν τον πιστό υπηρέτη τους. Μας οδήγησε στη κρεβατοκάμαρα κι ένα κόκκινο φως απαλό σε ταξίδευε σ’ άλλες εποχές.

Ξαπλώσαμε και οι 3 με τη γυναίκα μου στη μέση. Έχει χαθεί μέσα στην αγκαλιά του κι εγώ της χάιδευα στη πλάτη και τη φιλούσα. Σιγά - σιγά αρχίσαμε κι οι δύο ν’ ασχολούμαστε ξανά με το σώμα της, ενώ αυτή είχε πιάσει ξανά το πούτσο του και τον έπαιζε. Αυτό κράτησε μερικά λεπτά, μέχρι τη στιγμή που κάτι της είπε στο αυτί. Ξαφνικά τη βλέπω, να πιάνει πολύ σφιχτά τον πούτσο του, σα να ήθελε να τον κόψει και να του λέει… ναι καριόλη; Αυτό θες καριόλη μου; Γουστάρεις; Γουστάρεις πολύ μωρό μου;… Πες μου το θες καύλα μου; Η γυναίκα μου ανασηκώνεται και τη βλέπω να κάθεται με το μουνί της επάνω στο κεφάλι του και να γυρνάει και να πιάνει το χέρι μου . Έλα σήκω και κάτσε εδώ μου λέει. Εδώ γονατιστός… πάνω από τα ποδιά του. Εγώ απλώς υπάκουα.

Μου πιάνει το χέρι μου και με βάζει να πιάσω το πούτσο του… έλα παίχτον καριόλη μου… παίχτον… θέλει ο Ντινάκος μου να τον καυλώσεις, ενώ ίδια έτριβε τις ρώγες της και τα βυζιά της. Έλα Πανούλη μου, μη ντρέπεσαι, καύλωσε τον να με γαμήσει, έλα μωράκι μου … και μου δίνει ένα φιλί. Ήταν το τέλειο σκηνικό. Έπαιζα με το πούτσο του και η γυναίκα μου μ’ έβλεπε, ενώ καθόταν στο κεφάλι από το γκόμενο της πλέον. Γιατί το μόνο σίγουρο ήτανε ότι τον έβλεπε πλέον σα γκόμενό της. Όση ώρα του τον έπαιζα αυτός χάιδευε το μπούτι μου και έκανε γλειφομούνι στη γυναίκα μου . Σε κάποια στιγμή σηκώνει τη χαρά από πάνω του και ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου. Βγάζει ένα κουτί καπότες και μου δίνει μία. Εγώ πήγα να τη φορέσω αν και δε γούσταρα να γαμήσω. Λέει… τι κανείς εκεί ρε καυλιάρη. Στο δικό μου πούτσο θα τη φορέσεις. Μ’ έβαλε να του φορέσω τη καπότα για να μου γαμήσει τη γυναίκα. Ήτανε ο απολύτος άντρας μέσα στο δωμάτιο και αυτό το καταλαβαίναμε καλά και οι 3 μας.

Την βάζει να καθίσει στα τέσσερα και αρχίζει να τη γαμάει απίστευτα δυνατά αααααααα, ναι, ναι, συνέχισε μη σταμάτα… μη σταματάς γάμαμε … γάμαμε καριόλη μου, ααααααααα, γουστάρεις καριόλα… πες ρε γαμημένο γουστάρεις; Ναιιιιιιιιι, πολύ, παρά πολύ… έχεις ξαναφάει τέτοιο πούτσο καριόλα;… πες έχεις φάει;… Μίλα ρε γαμημένο όχι, όχι, όχι πότε… και μ αρέσει, μ αρέσει πολύ… πολύ, παρά πολύ Ντίνο μου… μόνο αυτός ο πούτσος μ’ αρέσει ..μόνο εσύ θέλω να με σκίζεις. Τρελάθηκα, όταν το άκουσα, έπαθα πλάκα. Μαλακιζόμουν σα τρελός μ’ αυτά που άκουγα και με αυτά που έβλεπα σε κάποια στιγμή τη πιάνει από τα μαλλιά και την καρφώνει, ενώ τη χτυπάει απίστευτα δυνατά στα κωλομέρια. Η καριόλα παρακαλούσε να τη χτυπάει. Έμενα δε μου το είχε ζητήσει πότε. Ήτανε τόσο άγριο αυτό σκηνικό με το τράβηγμα από τα μαλλιά και το ξύλο που νόμιζα ότι ήτανε σκηνή έντονου βιασμού. Δεν ήτανε όμως. Το ήθελε. Το ζήταγε. Έλα καύλα μου, έλα να σε πάρω και από μπροστά . Και τη βάζει να ξαπλώσει. Εκεί πάθαμε ένα σοκ γιατί όταν έβγαλε έξω το πούτσο του διαπιστώσαμε ότι η καπότα ήτανε σπασμένη. Μονή ατάραχη η γυναίκα μου που λέει… έλα εδώ καριόλη… Πάρε με έτσι … καύλα χωρίς καπότα… Έτσι σε θέλω να με χύσεις… Να μου χύσεις τη μήτρα καύλα μου. Εγώ ξάπλωσα δίπλα της και τη φίλαγα ενώ αυτή το παρακάλαγε να χύσει μέσα της. Ναι μωρό μου… Χύσε με… Δώσε μου το σπέρμα σου καριόλη, όλο στη μουνάρα μου… Έλα αγάπη μου, χύσε τη κοριτσάρα σου… Έλα γκάστρωσε με καριόλη… Στη μουνάρα μου δώστα όλα, όλααα όλααααααααα, ναιιιιιιιι, χύνειςςςςςςςςς, το νιώθω καύλα, χύνειςςςςςςςς, ναι αγάπη μου, όλαααααααααααααααααα, όλα μέσα ,βαθιά, ναιιιιιιιιιιιι.

Χύνω…. χύνω αγάπη μου… Χύνω για τη μουνάρα σου… την καυλωμένη …… Ναι καύλα μου σε χύνω στη μήτρα αγάπη μου… Σε γκαστρώνω … Πάρε καριόλα μου το παιδί μου, ναιιιιιιιι, ολαααααααααα, ναιιιιιιιιιιιιιιιιι, πουτανάραααααααααααα …

… Δεν άντεξα… πήγα και τον φίλησα στο στόμα κι έχυσα και εγώ επάνω της. Τον φίλαγα με πάθος και δε μου το αρνήθηκε και αυτός. Μείναμε όλο το βραδύ εκεί… αγκαλιά . Μέχρι και τώρα βρισκόμαστε. Το τι έχει γίνει, ίσως να πω άλλη στιγμή.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")