Αφέντρα των πιο κρυφών του πόθων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Περιγραφή σκηνής με την σαδίστρια αφέντρα του. Μια αφέντρα όπως ακριβώς την ονειρευόταν.

Η ιστορία:

Σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι της και τον πλησίασε. Ήταν πεσμένος στο πάτωμα και αναστέναζε βαθιά. Εκείνη ακούμπησε απαλά στο στήθος του με την ψηλοτάκουνη γόβα της και τον κοίταξε με επιβλητικό ύφος.


-Τι έγινε μωρή ξεκωλιάρα? του είπε γελώντας. Σου άρεσε, ε;

Αυτός κοίταζε πότε τη γόβα της και πότε το στραπόν που φορούσε. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι η τόσο γλυκιά και καλοσυνάτη κοπέλα του έκρυβε μέσα της μία τέτοια αφέντρα, μια σαδίστρια όπως ακριβώς την ονειρευόταν. Αυτό το παιχνίδι του άλλαξε τη ζωή.

-Ναι, της είπε, θέλω κι άλλο. Θέλω να με γαμάς συνέχεια έτσι.

Του έδωσε μια δυνατή κλωτσιά. Εκείνος βόγκηξε από πόνο και ηδονή μαζί.

- Όχι μωρή πουτάνα, του είπε. Αν θέλεις να το κάνω, θα πρέπει πρώτα να με γλείψεις.

Έχεις 3 λεπτά να με κάνεις να τελειώσω. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς.

Έβγαλε το στραπόν που λίγο πριν του είχε δώσει τόση ευχαρίστηση. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και άνοιξε τα καλλίγραμμα πόδια της. Εκείνος έσπευσε προς το μέρος της. Με τη γλώσσα του έπαιζε επιδέξια την κλειτορίδα της και προσπαθούσε να την κάνει να τελειώσει. Μάταια όμως. 3 λεπτά είχαν περάσει και ακόμα δεν είχε γευτεί τους χυμούς της ολοκλήρωσής της.

- Τώρα θα δεις πουστράκι, του είπε. Στήσου στον τοίχο!

Εκείνος στήθηκε με τα μάτια κλειστά. Αμέσως ένιωσε ένα πολύ έντονο τσούξιμο. Μπορούσε να δει τη σκιά της να τον μαστιγώνει αλύπητα πότε στην πλάτη και πότε στον κώλο. Δεν άντεξε.

- Έτσι, αφέντρα μου. Κάνε με να ματώσω. Τιμώρησέ με...! ούρλιαξε.

Χωρίς προειδοποίηση εκείνη χώθηκε με το στραπόν της στον κώλο του. Αισθάνθηκε ότι θα λιποθυμούσε από πόνο. Με αργές, κυκλικές κινήσεις τον γαμούσε πιέζοντας τους όρχεις του. Η καύλα του ήταν απερίγραπτη. Άρχισε κι αυτός να λικνίζεται στο ρυθμό της. Του άρεσε πολύ.

- Θα χύσω… της είπε.

- Δεν πρόκειται, είπε αυτή και τραβήχτηκε.

Τον έσυρε και τον έδεσε στο κρεβάτι. Αυτός, με τον χοντρό του πούτσο όρθιο και πρησμένο έκλαιγε ζητώντας λύτρωση. Έπρεπε να εκτονώσει την καύλα του και πονούσε. Εκείνη έβγαλε το στραπόν κι έφερε το μουνάκι της μπροστά στο στόμα του ξανά. Άρχισε ξανά να της το γλύφει και εκείνη χόρευε πάνω στη γλώσσα του. Σε λίγο ένιωσε τα καυτά υγρά της να γλυκαίνουν το στόμα του.

- Τι στόμα είναι αυτό, καριολάκι, αναστέναξε.

- Με μένα τι θα γίνει; της είπε εκείνος.

- Τίποτα! είπε αυτή και τον χαστούκισε δυνατά. Αν το βράδυ είσαι καλό παιδί, ίσως σε αφήσω να χαρείς κι εσύ. Μέχρι τότε, θα μείνεις εκεί, σαν φτηνιάρα και βρώμικη τσούλα που είσαι. Άντε γεια.

Φόρεσε το καυτό φορεματάκι της και πήρε τα κλειδιά της. Σε λίγο μπορούσε να ακούσει την πόρτα να κλείνει δυνατά και τις γόβες της να χτυπούν στη σκάλα...

(Copyright protected OW ref: 20713)