Πάλι κεράτωσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η εμπειρία της Λίας με κάποιο συνεργάτη της, σε ένα από τα επαγγελματικά της ταξίδια στην Αθήνα.

Η ιστορία:

Με λένε Λία και είμαι 38 χρονών .


Είμαι παντρεμένη και λόγω της δουλειάς μου ταξιδεύω συνεχώς ανά την Ελλάδα και μένω συχνά σε ξενοδοχεία. Έτσι μια μέρα στην Αθήνα αφού έφυγα από το γραφείο, πήγα στο ξενοδοχείο μου να ξεκουραστώ. Έκανα ένα μπάνιο, χαλάρωσα και ανέβηκα στην ταράτσα του ξενοδοχείου να πιω ένα ποτάκι πριν πάω για ύπνο. Κάθισα μόνη μου σε ένα τραπέζι και απολάμβανα την Πλατεία Συντάγματος. Χαμένη μέσα στις σκέψεις μου άκουσα κάποιον να μου μιλάει.

- Καλησπέρα.

Έκανα να αδιαφορήσω αλλά τον αναγνώρισα. Τον γνώρισα την ίδια μέρα στην εταιρία μου καθώς ήταν συνεργάτης. Ένας πολύ γοητευτικός άντρας γύρω στα 40, αδύνατος με πολύ ωραίο καλοκαιρινό ντύσιμο. Αφού ξανασυστηθήκαμε με ρώτησε αν περιμένω παρέα, και αν όχι, να καθίσει μαζί μου καθώς ήταν και αυτός μόνος του. Του είπα να καθίσει και αρχίσαμε να μιλάμε λίγο για επαγγελματικά, λίγο για μας και όσο πήγαινε ένοιωθα και πιο άνετα μαζί του και οικεία.

- Είμαι πολύ τυχερός που σε είδα εδώ σήμερα αφού σε είχα στο μυαλό μου όλη μέρα, μου είπε.

Το βρώμικο μυαλό μου βγήκε στην επιφάνεια και άρχισα να τον φαντάζομαι πάνω μου ιδρωμένο.

- Κι εσύ μου έκανες πολύ καλή εντύπωση του είπα.

Δεν έχω ιδέα τι λέγαμε από κει και μετά καθώς πλέον είχα το μυαλό μου μόνο σε ένα καλό sex. Έκανα την θεατρική κίνηση να σηκωθώ για να πάω για ύπνο και επιτέλους μου είπε…

- Θέλεις να συνεχίσουμε πιο χαλαρά στο δωμάτιό σου;

Φυσικά συμφώνησα αμέσως με ένα νεύμα. Σε λίγα λεπτά άνοιξα την πόρτα του δωματίου μου και πήγαμε δίπλα στο κρεβάτι. Μου έπιασε απαλά το χέρι και με τράβηξε πάνω του. Μου έδωσε ένα φιλί και με χάιδευε απαλά στην πλάτη. Ξαφνικά με έσφιξε λίγο παραπάνω και ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσω να ξεκουμπώνω το πουκάμισό μου. Με ανυπομονησία μου ξεκούμπωσε τα τελευταία κουμπιά και με σχεδόν μαγική κίνηση μου ξεκούμπωσε το σουτιέν. Ένοιωθα σαν μικρό κοριτσάκι στα χέρια του και έτρεμα σκεφτόμενη το τι θα γίνει αργότερα. Έβγαλε το πουκάμισό του, πέταξε στα γρήγορα το παντελόνι του και έκανα το ίδιο με τη φούστα μου. Ξαπλώσαμε, με φιλούσε με μανία στα βυζιά και μου τα ζουλούσε με δύναμη. Πρέπει να είχα κοκκινίσει από τη θερμοκρασία μου που ανέβαινε συνεχώς.

Ξαφνικά σταμάτησε, με κοίταξε και είπε…

- Στο sex δεν μου αρέσει να μου λένε μη και όχι, αλλά δεν λέω κι εγώ όχι σε τίποτα.

Χίλιες δυο σκέψεις και φαντασιώσεις μου πέρασαν από το μυαλό. Συνέχισε με την ίδια μανία να με γλύφει και να με φιλάει και πλέον ήμουν ολόγυμνη και με το χέρι του να μου χαϊδεύει το μουνάκι μου. Πετούσα στα σύννεφα. Δεν είχα ιδιαίτερη επικοινωνία με το περιβάλλον από την κάβλα. Μου έβαλε το δάχτυλό του μέσα και ένοιωσα τα υγρά μου να του το μουσκεύουν. Μου έδωσε το δάχτυλο αυτό να το γλύψω και πήρα γεύση από το μουνάκι μου. Φευγαλέα πέρασε η σκέψη από το μυαλό μου πως αν είχα ένα εκεί, θα το έγλυφα ευχαρίστως. Πήγα χαμηλότερα και είχα μπροστά μου έναν πολύ όμορφο πούτσο που φυσικά το μόνο που ήθελα ήταν να το πάρω στο στόμα μου. Τον πήρα και άρχισα να του το γλύφω όσο καλύτερα μπορούσα και αυτός βογκούσε σαν πρωτάρης. Άρχισε να τρέμει και κατάλαβα με τι θα γέμιζε ο λαιμός μου. Βόγκηξε ακόμα πιο δυνατά, έτρεμε σαν να τον χτύπησε ρεύμα και ένοιωσα χύσια να μπαίνουν στο στόμα μου και στο λαιμό μου και να μου καίνε τη γλώσσα. Ήταν υπέροχο. Αυτός χαλάρωσε και γέλασε όπως κι εγώ.

- Τι μέρα κι αυτή’ είπε.

Ηρεμήσαμε λίγο και άρχισε πάλι να μου φιλάει τα βυζιά. Πλέον πιο χαλαροί και οι δυο μας, ξέραμε πως η συνέχεια θα ήταν ακόμα καλύτερη. Έβαλε το κεφάλι μου ανάμεσα από τα πόδια μου και ένοιωσα την πιο έμπειρη γλώσσα να μου γλείφει το μουνάκι. Τι υπέροχη αίσθηση! Ήταν σειρά μου να βογκάω σαν πρωτάρα. Αφού με έκανε να τον χύσω δύο φορές όσο με έγλυφε, σηκώθηκε στα γόνατα και απότομα μου κάρφωσε τον πούτσο του. Μου κόπηκε η ανάσα. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν είχα τις ανάσες μου. Ίδρωνα. Ζεσταινόμουν. Κάβλωνα. Μπαινόβγαινε μέσα μου σαν βάρβαρος βιαστής σκίζοντάς με στα δύο κάθε φορά που το έκανε. Ταυτόχρονα έβαζε το κεφάλι του στα βυζιά μου και μου τα δάγκωνε, τα έγλυφε τα φιλούσε.

Με έπιασε με τα χέρια από τη μέση και με απίστευτη δύναμη με γύρισε μπρούμυτα. Ένα πνιχτό “Όχι” βγήκε από το στόμα μου μέσα από τα μαξιλάρια όπου μου έβαλε το κεφάλι και με άγριο τόνο είπε μόνο “Σκασμός”. Μου έκλεισε τα πόδια και μπήκε και πάλι στο μουνάκι μου με αγριότητα και ξάπλωσε όλο του το σώμα πάνω στο δικό μου. Τώρα ένοιωθα το κάθε εκατοστό του από το σώμα του αλλά και από τον πούτσο του. Χωρίς κανένα ενδοιασμό με πηδούσε σαν να μην είχα λόγο σ’ αυτό. Μου άρεσε όμως. Φαντασιώσεις έρχονταν στο μυαλό μου και ήθελα όλες να τις πραγματοποιήσω μαζί του. Φευγαλέα μου ερχόταν η εικόνα του άντρα μου αλλά εκείνη τη στιγμή δεν χωρούσε εκεί. Όταν επανερχόμουν, ο πούτσος του ήταν εκεί και με έσκιζε και η βαριά του ανάσα ακουγόταν στο δεξί μου αυτί.

Ενώ με έσκιζε αλύπητα, χωρίς να το καταλάβω καν, βγήκε από το μουνί μου και με δύναμη μπήκε στο απροετοίμαστο κωλαράκι μου. Η κραυγή που έβγαλα πρέπει να ξύπνησε τον κόσμο στα διπλανά δωμάτια. Με κάθε είσοδο έβγαζα ένα δυνατό βογκητό, με κάθε πίεση από το σώμα του, μια βαριά ανάσα. Αφού με άνοιξε όσο ήθελε, άρχισε με τη λεκάνη του να κάνει κυκλικές κινήσεις. Με άνοιγε με κάθε κίνηση και περισσότερο. Ο ιδρώτας μας μάς βοηθούσε να κινείται πιο άνετα. Έπαιρνε φόρα και έμπαινε όλο και πιο δυνατά μέσα μου. Η κάβλα μου ήταν απίστευτη. Δάγκωνα το μαξιλάρι δυνατά και από πίσω κάποιος με γλεντούσε. Ήμουν μια τσούλα και μου άρεσε πολύ.

Άρχισε πάλι να τρέμει και με μουγκρητά μου γέμισε το κωλαράκι με καυτό σπέρμα που το ένοιωθα να παίρνει θέση στα σπλάχνα μου. Έμεινε μέσα μου ακίνητος για λίγα λεπτά και μείναμε αμίλητοι. Σηκώθηκε, ντύθηκε, μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και έκανε να φύγει.

- Κρίμα που δεν μπορεί να γίνεται συχνότερα αυτό’ είπε και συμφώνησα χαμογελώντας.

Έκανα ένα καυτό μπάνιο, χαϊδεύτηκα με τη σκέψη του και τελείωσα άλλη μια φορά.
Υπέροχη νύχτα, ελπίζω στο μέλλον σε ανάλογες…

(Copyright protected OW ref: 20140)