Ένα διαφορετικό πήδημα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Πάνος γνωρίζει ένα ζευγάρι στις διακοπές και καταλήγει να ξεσκίζει την κυρία στο σπίτι της.


Η ιστορία:

Όλα έγιναν πριν από μια εβδομάδα. Έφυγα για διακοπές και αυτή τη φορά ήμασταν χωρίς παιδιά. Πήγα Πελοπόννησο σε ένα ωραίο μέρος και το σπίτι ήταν σχεδόν 50 μέτρα από τη θάλασσα. Εγώ έχω συνήθεια να κάνω μπάνιο πάντα πρωί και όταν λέω πρωί εννοώ επτά η ώρα. Αντιθέτως η γυναίκα μου έρχεται πιο μετά, κατά τις εννέα και μισή.

Έχω ήδη μπει στην θάλασσα και επειδή το πρωί δεν υπάρχει κανείς, έβγαλα το μαγιό μου και έκανα γυμνός. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να νιώθεις το νερό πάνω σου. Ετοιμάζομαι να βγω και ενώ η πούτσα μου είναι σηκωμένη τότε κάνει την εμφάνιση του ένα ζευγάρι που έρχεται και κάθεται σχεδόν δίπλα από την πετσέτα μου. Δεν ξέρω αλλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα ότι είμαι γυμνός και ενώ είμαι έτοιμος να βγω, το διαπιστώνω. Το ζευγάρι έχει ήδη ετοιμάσει τις ψάθες και τις πετσέτες να ξαπλώσουν έχοντας φόντο προς εμένα.

Δεν κόμπλαρα αλλά έτσι με την πούτσα σηκωμένη βγήκα με γρήγορα βήματα ώστε να φτάσω στα ρούχα μου. Την ώρα που έβγαινα έξω πρόσεξα ότι η κυρία κοίταζε με τρόπο την πούτσα μου ενώ ο σύζυγος είχε τα μάτια του αλλού. Παρεμπιπτόντως η πούτσα μου είναι εικοσάποντη και χοντρή. Πήρα την πετσέτα μου τυλίχτηκα και περπάτησα με ένα χαμόγελο προς την κυρία να δείξω ότι δεν είχα και τόσο πρόβλημα που με είδε γυμνό.

Είδα την κυρία να χαμογελάει μέσα από τα μαύρα της γυαλιά και ξαπλώνει προς τα εμένα. Αντί δηλαδή να κοιτάει προς τη θάλασσα αυτή ξάπλωσε πλάι και εγώ έβλεπα τα πόδια της ανοιχτά. Είχε μεγάλα πόδια και όπως ήταν ξαπλωμένη κατάλαβα ότι το μαγιό της πρέπει να ήταν μικρό δηλαδή ή τάνγκα ή κορδονάτο και σχεδόν το μουνί της φαινόταν όλο χωρίς να κάνει κάτι να το καλύψει. Κατάλαβα ότι μετά από αυτό πήγαινε γυρεύοντας. Η πούτσα μου δεν έλεγε να πέσει ακόμα και μέσα στο μαγιό μου.

Δεν ήξερα τι να κάνω απλά κοιτούσα προς το μέρος της όταν σηκώθηκε και γύρισε μπρούμυτα.
Τότε πραγματικά έπαθα με αυτό που είδα. Η κυρία είχε φοβερό κώλο και όντως φορούσε κορδονάτο μαγιό. Με τρόπο κουνούσε τον κώλο της κουνώντας τον πέρα - δώθε και αυτό έκανε την πούτσα μου να πάλλεται μέσα στο μαγιό μου. Ήδη είχαν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα υγρά από την πούτσα μου.

Δεν ήξερα πως να ξεκινήσω να γνωριστούμε όταν ο σύζυγος της μου ζήτησε αν ξέρω την περιοχή και αν υπάρχει και καμιά άλλη καλή περιοχή εκεί γύρω. Απάντησα για κάποια μέρη αλλά η κυρία γυρνώντας του λέει:

-    «Όχι βρε Γιώργο, κι εδώ καλά είναι. Γιατί να φεύγουμε μακριά;»

Κατάλαβα ότι η κυρία κάτι έψαχνε.

-    «Πάνος», συστήθηκα.

-    «Μαίρη», μου λέει, «και φυσικά ο Γιώργος».

Έπρεπε κάτι να κάνω ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία για κάτι καλό. Δεν πρόλαβα όταν με ρώτησε η Μαίρη αν μένω εκεί. Απάντησα που και μου λέει:

-    «Α! Απέναντι από εμάς! Δηλαδή ο κύριος που βλέπουμε γυμνό να γυρνάει μέσα στο σπίτι;»

Εκεί για λίγο κόμπλαρα αλλά απάντησα αμέσως.

-    «Όπως βλέπετε, όταν είσαι μόνος κάνεις ότι θέλεις. Απλά έπρεπε να προσέξω ότι απέναντι υπάρχει κόσμος».

-    «Δεν πειράζει, δεν είδαμε ακόμη τίποτε το αξιόλογο, αλλά δεν μας πειράζει και να δούμε…», μου λέει και με προσκαλεί το πρωί για καφέ στο σπίτι τους.

Εκείνη την ώρα ήρθε και η γυναίκα μου και αφού έδωσε κι αυτή γνωριμία, το ζευγάρι χωρίς να κάνει μπάνιο έφυγε. Την άλλη μέρα ξύπνησα πιο πρωί και βγήκα να πάω στο σπίτι της Μαίρης. Είχαν ξυπνήσει και αυτοί και μου πρόσφεραν καφέ. Καθίσαμε μέσα στο τραπεζάκι του σαλονιού. Η Μαίρη φορούσε ένα διάφανο λευκό φορεματάκι που μόλις κάλυπτε τον κώλο της ενώ οι ρώγες διαγράφονταν κάτω από αυτό.

Με σέρβιρε καφέ και κάθισε απέναντι μου με σχεδόν τα πόδια ανοιχτά. Πραγματικά το θέαμα ήταν ωραίο, ανάμεσα στα πόδια ένα ξυρισμένο μουνί και η πούτσα μου άρχισε να διαγράφεται στο σορτς μου. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ ή να κάνω κάτι και η Μαίρη ήρθε δίπλα μου χαϊδεύοντας τα πόδια μου αλλά πιο πολύ τον καβάλο μου. Μου ξέφυγε ένα «Αχχχχ!» και η Μαίρη απλά έκανε την κίνηση και μου έπιασε την πούτσα μου.

-    «Γιώργο, δεν σου είπα είναι μεγάλη;», του λέει και άρχισε να κατεβάζει το σορτς.

Δεν φορούσα τίποτε από μέσα και έτσι έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της πότε βαθιά μέσα της και πότε γλείφοντας μόνο το πουτσοκέφαλο. Σηκώνεται και μου λέει:

-    «Πάμε μέσα για πιο άνετα…»

Και πάμε στο κρεβάτι. Με ξαπλώνει και πέφτει από πάνω μου και αρχίζει την πίπα. Άρχισα τα βογκητά:

-    «Αχχχχχχ μανάρα μου… Τι μου κάνεις; Με λιώνεις!»

Το στόμα της πότε έσφιγγε και πότε απλά έγλειφε την πούτσα μου. Σταμάτησε για λίγο, ξεντύθηκε για έκαναν την εμφάνιση δυο στήθια αρκετά μεγάλα με ρώγες σαν ελιές. Σηκώθηκα και τα έπιασα βάζοντας στο στόμα μου μια, μια. Εκείνη άρχισε να βγάζει κραυγές λέγοντας μου:

-    «Καύλα μου με τρελαίνεις! Θέλω να νιώσω την πούτσα σου μέσα στο μουνί μου!»

Ξαπλώνει ανάσκελα και με μια κίνηση μπαίνω μέσα της. Το μουνί της ήταν στενό και η μεγάλη πούτσα μου την άνοιξε.

-    «Ψωλαρά μου! Αχχχχχ! Τι πούτσα είναι αυτή! Γάμησε μεεεεεεε! Γάμησε μεεεεεεεε! Άνοιξε μου την μουνάρα μου γαμιά μου!»

Το γαμήσι ήταν ανελέητο και η Μαίρη άρχισε να χύνει φωνάζοντας:

-    «Χύνωωωωωωωωω, χύνωωωωωωωωω, χύνω γαμιά μου!», και έμπηξε τα χέρια της στο κορμί μου.

Όλη αυτή τη ώρα ο Γιώργος απλά καθόταν στην καρέκλα και έπαιζε την πούτσα του που μόλις φαινόταν. Κατάλαβα ότι η κυρία ήταν πεινασμένη για πούτσα. Την γύρισα στα τέσσερα για να την γαμήσω πισωκολλητά. Στήθηκε και με μια κίνηση τον έβαλα όλον μέσα της. Φώναξε:

-    «Αχχχχχχχχχ γαμιά μου, τι πούτσα είναι αυτή; Με διέλυσες! Με ξέσκισες την πουτάνα! Τι πούτσα είναι αυτή που τρώω!»

Εκεί που την γαμάω νιώθω ένα χάδι από πίσω μου και γυρνώντας βλέπω τον Γιώργο να με χαϊδεύει. Ξαπλώνει και έρχεται από κάτω από το μουνί της Μαίρης και αρχίζει να την γλείφει. Η Μαίρη άρχισε να χύνει φωνάζοντας:

-    «Γάμησε μεεεεεεεε, γάμησε μεεεεεε, χύνωωωωωωω χύνωωωωωωωω! Χύνω η πουτάνα! Αχχχχχχχχχχχ! Τι πούτσα τρώω η πουτάνα! Να τι πούτσα με γαμάει Γιώργο. Δεν είναι τρέλα; Είναι αυτό που πάντα ήθελα!»

Ενώ προσπαθώ να συνέλθω από όλο το γεγονός και να πάρω μια ανάσα με μια κίνηση ο Γιώργος βγάζει τον πούτσο μου από το μουνί της και μου τον γλείφει. Πραγματικά το τσιμπούκι του ήταν ανώτερο από της Μαίρης. Τον έβαζε όλον 20 εκατοστά μέσα στο στόμα του και μου ρουφούσε το πουτσοκέφαλο. Αφού το έκανε για πέντε λεπτά σχεδόν τον πήρε τον έχωσε πάλι στο μουνί της, της λέει:

-    «Μαίρη μου ήρθε η ώρα…»

Σηκώθηκε και αφού έβαλε ένα λάδι στην κωλοτρυπίδα της πήρε πάλι τον πούτσο μου και τον έβαλε πάνω στον κώλο της.

-    «Γάμησε την! Κάνε την να φωνάξει!», μου λέει.

Αρχίζω να σπρώχνω σιγά - σιγά την πούτσα μου μέσα στον κώλο της ενώ η Μαίρη βγάζει κραυγές πόνου και ηδονής.

-    «Αχχχχχχ… πονάωωωωωωω! Πονάωωωωωω! Αχχχχχχχχ… Μου αρέσει, μου αρέσει! Πιο βαθιάάάάά! Πιο βαθιάάάάάάάάά! Γαμιά μου, σκίσε μεεεεεεεεε! Γάμησε μου τον κώλο. Άνοιξε μου την τρύπα μου. Σκίσε μεεεεεεε! Γαμιά μου, τι πούτσα είναι αυτή που τρώω η πουτάνα!!!»

Και αρχίζει να χύνει φωνάζοντας:

-    «Χύνωωωωωωωωω! Χύνωωωωωωωωωωωωω! Αχχχχχχχχ Γιώργο, τι πούτσα είναι αυτή! Αχχχχχχχχχχχ…»

Και πέφτει από τα τέσσερα εντελώς μπρούμυτα μη αντέχοντας άλλο. Εγώ δεν έχω χύσει ακόμη και με μια κίνηση την γυρνώ ανάσκελα σηκώνοντας τα πόδια της χώνοντας μέσα στον κώλο της πάλι την πούτσα μου. Άρχισα ένα γρήγορο γαμήσι και σε λίγο έφτασα εγώ στο να χύσω. Έχυσα φωνάζοντας:

-    «Σε χύνωωωωωωωωωω, σε χύνω Μαίρηηηηηη!!!»

Και άδειασα όλο το φορτίο μου μέσα στον κώλο της. Όταν τον έβγαλα έξω ξάπλωσα δίπλα της μη αντέχοντας άλλο, αλλά και να πάρω κάποιες ανάσες. Σηκωθήκαμε και αφού έκανα ένα ντους, έφυγα για μπάνιο δίνοντας ραντεβού για την άλλη μέρα. Οκτώ μέρες η Μαίρη έφαγε τον πούτσο της ζωής της αλλά και ο Γιώργος δεν πήγε πίσω αυτό την επόμενη φορά. Γεια σας και να γαμάτε, κάνει καλό.

(Copyright protected OW ref: 22931)