Θέλω να πηδιέμαι με τον παντρεμένο γείτονα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ευκαιρία για τη μικρή μας φίλη που οι γονείς της λείπουν σε διακοπές να... γνωριστεί καλύτερα με τον γείτονα της.

Η ιστορία:

Είμαι 20 χρονών και αυτό που μου συνέβη χθες ήταν τέλειο. Το καλύτερο της υπόθεσης ήταν ότι το προκάλεσα εγώ.


Οι δικοί μου λείπουν στο χωριό κι έτσι είμαι μόνη μου στο σπίτι. Το ίδιο κι ο Παντελής δίπλα, ένας κύριος γύρω στα 45. Η γυναίκα του έχει πάει στο χωριό με τα παιδιά του. Φόρεσα λοιπόν κάποια στιγμή το βραδάκι κατά τις 11, ένα φορεματάκι που έχω κόκκινο, το οποίο καλύπτει μόλις και μετά βίας το σφιχτό μου κωλαράκι και τα αρκετά μεγάλα βυζιά μου, μαύρο στρίνγκ, αλλά όχι σουτιέν. έριξα τον γενικό, και ξυπόλυτη βγήκα να πάω δίπλα. Πριν χτυπήσω το κουδούνι, τσίμπησα λίγο τις ρώγες μου για να σκληρύνουν και να φανούν.

Όταν ο Παντελής άνοιξε την πόρτα, αν και προσπάθησε να το παίξει ψύχραιμος τα μάτια του καρφώθηκαν στα βυζιά μου. Όλο νάζι του είπα ότι έχει πέσει ο γενικός και φοβάμαι να τον σηκώσω. Πήρε τα κλειδιά του και μπήκαμε στο σπίτι μου. σήκωσε τον γενικό και φεύγοντας, Προχωράω μπροστά του κουνώντας επιδεικτικά το κωλαράκι μου. Στέκεται στην πόρτα και με καληνυχτίζει, ενώ στη βερμούδα του διακρίνεται κάτι να προεξέχει. Σηκώνομαι στις μύτες για να τον φιλήσω κι εκείνη την ώρα νιώθω το χέρι του να με πιάνει από τη μέση, αρκετά χαμηλά όμως, στην αρχή του κώλου. Όπως πάω να τον φιλήσω του λέω ψιθυριστά:

-    Σε θέλω από 15 χρονών. Πήδα με Παντελή!

και χωρίς δεύτερη σκέψη με έχει κολλήσει στον τοίχο της εισόδου κι έχει χώσει τη γλώσσα του στο στόμα μου.

-    Καύλα μου… μου λέει. Θες να σου πηδήξω το μουνάκι;

-    Σαν τρελή…

κατεβάζει το φερμουάρ της βερμούδας του και βγάζει την ψωλή του από μέσα. Με γυρνάει να βλέπω στον τοίχο, μου σκίζει με μια απότομη κίνηση το στρίνγκ και μου καρφώνει το καυτό του καυλί μέσα στο μουνάκι μου. Η αίσθηση είναι τέλεια. Δεν είχα ξανανιώσει μέσα μου πούτσο χωρίς προφυλακτικό.

-    Σ' αρέσει καργιολίτσα μου…;

μου λέει και μου τον χώνει πιο δυνατά. Ανασαίνουμε βαριά κι οι δύο από ηδονή στην είσοδο του σπιτιού μου. Το καυλί του είναι χοντρό πολύ και με πονάει κάθε φορά που το βάζει μέσα μου.

-    Πουτανάκι μου ,θέλω να σε χύσω...

-    Χύσε με καριόλη, χύσε με μαλάκα μου!

Και πριν προλάβω να τελειώσω μου χώνει το καυλί του άλλη μια φορά μέσα στη μουνάρα μου και αφήνει το σπέρμα του να τρέχει μέσα μου. Φυσικά η βραδιά δεν τελείωσε εκεί. Κοιμήθηκε σπίτι μου και πηδιόμασταν όλο το βράδυ. Με έκανε να φωνάζω σαν ζώο από την ηδονή, αλλά κι από τους πόνους. Ηταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και θέλω πολύ να ξαναγίνει.

(Copyright protected OW ref: 19673)