Με την παντρεμένη από το γραφείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Δουλεύω σε μια εταιρία εδώ και 4 χρόνια. Όλα κυλούν ομαλά. Στο λογιστήριο ήταν η λογίστρια και η βοηθός. Η λογίστρια όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά η βοηθός ήταν αστέρι. Μελαχρινή 30 ετών 1,68 με τέλειο στήθος, πολύ όμορφη και λίγο γεμάτη. Μου άρεσε παρά πολύ σαν γυναικά αλλά μετά έμαθα ότι ήταν παντρεμένη και από την μια ξενέρωσα, αλλά από την άλλη μου άρεσε το ότι ήταν παντρεμένη. Βλέπεται πολλές φορές η παντρεμένες, είναι πιο εύκολος στόχος. Ο καιρός περνούσε. Άρχισα να την πειράζω μεταξύ σοβαρού και αστείου και να της λέω διαφορά. Αυτό το έκανα για να βάλω το μικρόβιο μέσα της και αυτή άρχισε να τσιμπάει. Μόλις είδα ότι άρχισε να χαλαρώνει πιο πολύ, άρχισα να την στριμώχνω σε διαφορά μέρη στο γραφείο. Μάλλον της άρεσε, αλλά ήταν σφιγμένη στο γραφείο γιατί φοβόταν. Βλέπεται ήταν και παντρεμένη.

Μια μέρα έπρεπε να βγω με το αυτοκίνητο της εταιρίας για μια δουλειά έξω. τότε βρήκε την ευκαιρία που ήθελε και μου λέει «να έρθω και εγώ μαζί σου για να αφήσω αυτά τα τιμολόγια κάπου». Εγώ και καλά δεν ήθελα και τις είπα ότι θα αργήσω, αλλά τελικά την πήρα μαζί μου. Μέσα στο αυτοκίνητο έψαχνα τρόπο να της βάλω χέρι. Αλλά απ’ ότι φάνηκε και η ίδια ήθελε, αλλά δεν ήξερε τι να πει. Αλλάζοντας ταχύτητες, κάποια στιγμή, ακούμπησα το γόνατό της και άρχισα να το χαϊδεύω. Εκείνη αναστέναξε και ανοίγοντας τα πόδια της περισσότερο γύρισε και μου είπε: «Ξέρεις πήγαινα κολυμβητήριο και τα ποδιά μου είναι πολύ σφιχτά. Πιάσε αν θέλεις και πιο πάνω για να δεις»

Εγώ δεν μίλησα καθόλου και απλά ανέβασα πιο πάνω το χέρι μου και τη χάιδευα. Αλλά μέχρι εκεί.. Σταμάτησα έτσι για να την σκάσω. Έπαθε πλακά η γυναικά, ντράπηκε και νεύριασε. Άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο στόχος θα ήταν εύκολος.

Μια μέρα γύρισα αργά στο γραφείο, καλοκαίρι κατά τις τέσσερις. Με βλέπει και με το που κάθομαι παίρνει ένα περιοδικό και αρχίζει να το κοιτάζει και λέει «τι εσώρουχα είναι αυτά που φοράνε πια οι γυναίκες; Το έχουν ξεφτιλίσει. Δες βρε, είναι εσώρουχα αυτά; Σου αρέσουνε; Πες μου;». Εγώ κούνησα μονό τα φρύδια και το έπαιξα πως έχω πολύ δουλειά. Τότε έρχεται πιο κοντά μου και με πονηρό βλέμμα με ρωτάει: «Εσένα τι εσώρουχα σου αρέσουν;»

Της είπα ότι μου αρέσουν τα πρόστυχα στιγκάκια και γέλασε πονηρά.

Πέρασαν 2 μέρες και της ζήτησα το επόμενο πρωί να έρθει, αν μπορεί, λίγο πιο νωρίς γιατί έχω πολύ δουλειά. Μου είπε αμέσως πως θα έρθει. Την επόμενη μέρα πήγα στο γραφείο στις 8 αντί στις 9. Και μετά από λίγο ήρθε κι εκείνη. Φορούσε ένα κάπρι παντελόνι ένα μπουστάκι από επάνω και ένα πουκάμισο ανοιχτό. Ο χώρος μύριζε με το άρωμα της και αυτό με έκανε να φουντώσω. Πάει να μου κάνει καφέ και ενώ ήταν γυρισμένη, πάω από πίσω της και τις λέω «είσαι μια κούκλα σήμερα» και γυρνάει και μου λέει «για δες και εδώ» και κατεβάζει 4-5 εκατοστά το παντελόνι από τα πλαγιά και μου δείχνει το εσώρουχο της, ήταν αυτό ακριβώς που είπα ότι μου άρεσε. Την πιάνω την γυρνάω προς το μέρος μου και αρχίζω να την φιλάω. Ξεκουμπώνω 3 κουμπιά από το παντελόνι τις και βάζω το χέρι μου μέσα στο εσώρουχο της. Το είχε όλο ξυρισμένο και αυτό με είχε τρελαίνει, γιατί στο γραφείο σε όλους τους άλλους ήταν πολύ συντηρητική και δεν άφηνε περιθώρια για πολλά, πολλά. Άνοιξε ελαφρά τα ποδιά τις και έβαλα μέσα τα δυο δάχτυλα μου ήταν πολύ υγρή. Άρχισε να αναστενάζει αλλά η ώρα είχε περάσει και θα ερχόταν κόσμος και έτσι σταματήσαμε. Είχα την μυρωδιά της για όλη την ημέρα επάνω στα δάχτυλα μου, τα μύριζα και τρελαινόμουν. Είχαν μια γλυκιά μυρωδιά πολύ γλυκιά.

Πέρασαν μερικές μέρες χωρίς να γίνει τίποτα. Έψαχνα τρόπο να βρεθούμε εκτός δουλειάς, αλλά δεν γινόταν αυτό, δεν ήταν εύκολο. Έπειτα σκέφτηκα, να βγούμε για φαγητό ένα βραδάκι καμιά δεκαριά συνάδελφοι. Το κανονίζουμε και την μέρα που ήταν να βγούμε για φαγητό της λέω «απόψε θα σου κάνω μια έκπληξη» και ρωτάει «τι;» Και λέω «θα το μάθεις το βράδύ, απλά εσύ θα πεις στο τραπέζι ότι είσαι κουρασμένη για να φύγουμε νωρίς» και μου λέει «οκ». Βγαίνουμε λοιπόν, τελειώνουμε το φαγητό και λέει «εγώ πρέπει να φύγω». Εγώ και καλά αντέδρασα και είπα» όχι με τίποτα δεν φεύγεις, να κάτσουμε λίγο ακόμα». Για να μην καρφωθούμε. Τελικά φεύγουμε από εκεί και είπα στους συναδέλφους να την πάω εγώ σπίτι. Στο δρόμο μου λέει «τι έκπληξη θα μου έκανες;» Θα πάμε στο σπίτι ενός φίλου μου. «Δεν κατάλαβα», λέει «τι να κάνουμε εκεί;». «Θα σου πω, μόλις φτάσουμε», απαντώ

Με το που φτάνουμε και μπαίνουμε στο διαμέρισμα, αρχίζουμε τα φιλιά και αμέσως βγάζει το παντελόνι της, δεν άντεχε και μετά από λίγο βγάζει και το εσώρουχο. Είχα μπροστά μου μια παντρεμένη μουνάρα από την δουλειά, ξυρισμένη παντού, χωρίς το κάτω εσώρουχο και από επάνω να φοράει ακόμα το πουκάμισο και να φαίνεται ίσα, ίσα το ξυρισμένο μουνάκι της. Όλο το σκηνικό ήταν τέλειο. Άρχισα να την χαϊδεύω ανάμεσα στα ποδιά και άκουγα τα βογκητά της, τα οποία ήθελα να κρύψει. Την βάζω επάνω στον καναπέ και αρχίζω να την γλύφω στο μουνάκι. Ένοιωθα τα υγρά της να τρέχουνε ποτάμι με αυτήν την γλυκιά γεύση και δεν ήθελα να σταματήσω. Έχυνε ασταμάτητα και βογκούσε.

Την γυρνάω στα τέσσερα, κατεβάζω το παντελόνι μου και αρχίζω να την παίρνω. Με το που μπήκα μέσα, στην αρχή ήταν λίγο μαζεμένη, μετά όμως έπιασε το ρυθμό και άρχιζε να κουνάει το κωλαράκι της. Δεν πίστευα ότι είχα αυτό το μαζεμένο συντηρητικό και πρόσφατα παντρεμένο κορίτσι, στα τέσσερα μπροστά μου, να το γαμάω αλύπητα. Όλο το σκηνικό με είχε τρελάνει αφάνταστα. Είχε γεμίσει παντού υγρά τα ποδιά τις γυαλίζανε μέχρι τα γόνατα, από τα υγρά τις. Σε κάποια φάση την βγάζω έξω και χύνω στην πλάτη της, δεν φάνηκε να τις αρέσει και πολύ. Πήγαμε στο σπίτι στις 11 το βράδυ και γαμιόμασταν μέχρι τις 1 και 15.

Από τότε έχουν περάσει 2 χρόνια και συνεχίζουμε ασταμάτητα. Στην δουλειά, στα όρθια, σε σπίτι στο αυτοκίνητο, παντού, ακόμα και στις διακοπές που φρόντισα να πάω εκεί που ήταν με τον άντρα της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")