Η κολλητή της μητέρας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φίλη της μαμας ήταν σκέτη καύλα και ο φίλος μας είναι ο καλύτερος ανθρωπος για να μας το βεβαιώσει.

Η ιστορίια:

Γεια σας. Είμαι 22 χρονών και είμαι καψούρης με τη φίλη της μάνας μου, που είναι σαράντα!

Όποτε έρχεται σπίτι και έρχεται συχνά… ντύνεται συνέχεια προκλητικά, γιατί της αρέσει να σκέφτονται, αυτοί που τη βλέπουν, πονηρά πράγματα για αυτήν. Η γυναίκα είναι καύλα… 1.80 ύψος, 80 κιλά, στητό βυζί και ένα πρόσωπο 35αρας μουνάρας και κρατιέται καλά γιατί προσέχει τον εαυτό της πολύ.

Τέλος πάντων, μη τα πολυλογώ, η Άννα (έτσι την λένε), όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών, είχε πάρει χαμπάρι ότι όταν ερχόταν σπίτι με καύλωνε και πήγαινα στο μπάνιο και τον έπαιζα για πάρτη της. Το είχα καταλάβει γιατί μου έριχνε σπόντες του τύπου:

-    «Τι έκανες τόση ώρα στο μπάνιο;», και: «Θες βοήθεια, να έρθω;», υπονοούμενα που με καύλωναν πολύ!

Μια μέρα, μπαίνει στο μπάνιο εντελώς τυχαία (;;;) και με βλέπει με την πούτσα καυλωμένη στο χέρι μου, να την παίζω. Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα, αλλά από την άλλη, ήταν μια αφετηρία… και μου λέει:

-    «Σπύρο… τι κάνεις εκεί;»

Εγώ τα έχασα και σταμάτησα. Τότε, όμως, ήρθε και πήρε το καυλί μου στο χέρι της και μου τράβηξε μια μαλακία όλα τα λεφτά!

-    «Αυτό ήταν ένα δείγμα…», μου λέει.

-    «Δείγμα…;», της απαντώ.

-    «Ο άντρας μου είναι βραδινός απόψε. Θα σε περιμένω στις δέκα…», μου λέει.

Φυσικά δεν το σκέφτηκα καθόλου. Περίμενα πως και πως να περάσει η ώρα! Και αφού όλα πήγαιναν μια χαρά, ετοιμάστηκα κι εγώ και όταν πάω να φύγω, μου λέει η μάνα μου:

-    «Πήγαινέ με στην Άννα να της κάνω παρέα, γιατί είναι μόνη της».

Έφαγα ένα ξενέρωμα… Τέλος πάντων, τα μπαλώνω κάπως και κάθεται σπίτι. Φτάνω στο σπίτι της Άννας με μια καύλα μέχρι το κεφάλι! Μου ανοίγει, φορούσε ένα κοφτό σορτς που έμπαινε μέσα στα μουνάκι της και ένα ντεκολτέ που τόνιζε τις βυζάρες της.

-    «Γεια σου καυλιάρη!», μου λέει.

-    «Γεια σου Άννα!», της λέω εγώ.

Τότε κόλλησε το σώμα της πάνω στο δικό μου και άρχισε να με φιλάει και να μου τρίβει το καυλί μου. Τα είχα χάσει και μου λέει:

-    «Ντρέπεσαι;»

-    «Όχι, αλλά να…. είναι η πρώτη μου φορά και…», της λέω.

Δεν πρόλαβα να της πω τίποτα άλλο και με ρίχνει στο κρεβάτι της. Μου κατεβάζει το παντελόνι και βλέπει ότι δεν φόραγα μποξεράκι και είδε κατευθείαν το καυλωμένο πούτσο μου. Τον έβαλε στο στόμα της, τον ρούφαγε με λύσσα, έγλειφε τα αρχίδια μου και με έκανε ταύρο! Σηκώνεται επάνω και κατεβάζει το σορτς που είχε κολλήσει μέσα στο μουνάκι της…

-    «Πιάσε το μουνί μου να δεις πόσο υγρή είμαι για σένα…», μου λέει.

Της χάιδευα το ξυρισμένο μουνί της και ξαφνικά χώνει το χέρι μου μέσα στο μουνί της. Έβγαλε μια κραυγή καύλας και μου λέει:

-    «Θέλω να μου σκίσεις τη μουνάρα τώρα!»

Μετά, κάθεται πάνω μου και τρίβει την πούτσα μου πάνω στο υγρό μουνί της και ύστερα το έχωσε μέσα της. Ήταν τόσο καυτό και υγρό το μουνάκι της, σκέτη καύλα! Την γαμούσα περίπου δεκαπέντε λεπτά μέχρι που της λέω:

-    «Θα χύσω…»

Τότε σηκώθηκε, μου έπιασε τον πούτσο και γύρισε από την άλλη. Τον έχωσε μέσα στη κωλοτρυπίδα της και ταυτόχρονα έπαιζε το μουνί της και χύσαμε και οι δύο μαζί. Τη γάμησα τρεις φορές εκείνο το βράδυ, με αποκορύφωση την τελευταία, που την έχυσα στα μούτρα! Από τότε, βρισκόμαστε σπίτι της όποτε δουλεύει ο άντρας της και γαμιόμαστε ασύστολα.

(Copyright protected OW ref: 24375)