Ο τζόγος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας έχει ένα μεγάλο πάθος με το τζόγο. Τι γίνεται όμως όταν τα χρέη από αυτόν γίνονται πολλά και σου ζητούν σαν αντάλαγμα... τη γυναίκα σου;

Η ιστορία:

Γεια σε όλους.

Διαβάζοντας τις ιστορίες σας αποφάσισα να γράψω κι εγώ την δική μου.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία δυο χρόνια τώρα. Ήξερε από την αρχή ότι έχω μεγάλο εθισμό στον τζόγο αλλά δεν ήξερε σε τι βαθμό. Είχα πάει στο καζίνο. Στην αρχή πήρα μερικά λεφτά, αλλά τις επόμενες μέρες συνέχεια έχανα. Στο τέλος έχασα όλα τα λεφτά, έχασα το αμάξι και χρυσά αντικείμενα.

Κάποιες μέρες μετά σε μια λέσχη γνώρισα έναν τύπο γύρω στα 55. Έπαιξα μαζί του και έχασα πάλι. Μου πρότεινε να μου δανείσει, με το αζημίωτο βέβαια και δανείστηκα 10 χιλιάρικα. Σε μια εβδομάδα δεν είχα μια κι αυτός με πίεζε για τα λεφτά του. Κάποια στιγμή ήρθε, με βρήκε και μου είπε πως το βράδυ θα έρθει σπίτι για ζάρια και να πάρει και τα χρωστούμενα. Τρελάθηκα. Δεν είχα μία. Πήγα σε ένα φίλο, δανείστηκα χίλια ευρώ με τη λογική να δώσω έστω τα μισά αν κέρδιζα το βράδυ. Πήγα λοιπόν στο σπίτι και είπα στη Μαρία πως το βράδυ θα έρθει ένας φίλος για παιχνίδι και να ετοιμάσει κάτι.  Φυσικά έβαλε τις φωνές και έλεγε διάφορα αλλά μετά σταμάτησε.

Το βράδυ κατά τις 10 ήρθε στο σπίτι ο τύπος, κάθισε και αρχίσαμε το παιχνίδι. Η Μαρία κάθονταν στον καναπέ κι αυτός είχε κολλήσει το βλέμμα του πάνω της. Να σας πω ότι η Μαρία είναι 29 χρονών κι εγώ 33. Είναι 1,75, μαύρα μακριά μαλλιά, 55 κιλά, με μεσαίο στητό στήθος κι ένα κώλο κόλαση. Εκείνο το βράδυ φορούσε ένα μαύρο φουστανάκι πολύ κοντό και διαγράφονταν τέλεια οι καμπύλες της.

Σε μισή ώρα λοιπόν είχα χάσει τα 1000 ευρώ και δεν ήξερα τι να κάνω. Του είπα να σταματήσουμε κι εκείνος με ρώτησε πότε θα του δώσω τα λεφτά. Με το που του ζήτησα να κάνει λίγη υπομονή, αυτός έγινε έξαλλος. Κοίταξε την Μαρία και μου είπε πως υπάρχει τρόπος να ξεχρεώσω και να το κανονίσουμε με τη γυναίκα μου. Η Μαρία όταν το άκουσε τρελάθηκε όπως κι εγώ που έγινα έξω φρενών. Γρήγορα όμως συνειδητοποίησα πως δεν υπήρχε άλλη λύση. Δεν είχα τι άλλο να κάνω. Πήρα λοιπόν τη Μαρία στο δωμάτιο και της μίλησα.  Δεν άκουγε τίποτα στην αρχή αλλά μετά από πολλά παρακάλια και υποσχέσεις δέχτηκε.

Βγήκαμε έξω και του έκανα νόημα πως όλα είναι ok με βαριά καρδιά. Σηκώθηκε, κάθισε στον καναπέ και φώναξε τη Μαρία να πάει κοντά του, λέγοντας σε εμένα να κάτσω στο τραπέζι για να βλέπω. Η Μαρία τον πλησίασε και μόλις έφτασε μπροστά του την έπιασε από τη μέση και χούφτωσε τον κώλο της. Σήκωσε το φουστανάκι της μέχρι τη μέση και τη φιλούσε στην κοιλιά. Σε λίγο ξεκούμπωσε το παντελόνι του και την έβαλε να γονατίσει μπροστά του. Η Μαρία γονάτισε και μόλις εκείνος έβγαλε την πούτσα του έξω ξαφνιάστηκε. Δεν έβλεπα καλά μα όταν η Μαρία έκανε το κεφάλι της πίσω σάστισα κι εγώ. Ο τύπος είχε ένα κοντάρι γύρω στα 25 εκατοστά και πολύ χοντρό.

-    Έλα πουτανάκι… ρούφα την ψωλάρα μου για να ξεχρεώσεις τον άντρα σου.

Η Μαρία τον έπιασε στα χέρια της και άρχισε να τον γλύφει με δισταγμό. Εκείνος άρχισε να της πιέζει το κεφάλι πάνω στον πούτσο του καρφώνοντας τον βαθιά στο λαρύγγι της μέχρι που πνίγονταν.

Σε λίγο τη σήκωσε την έγδυσε την έβαλε στα τέσσερα και τον έχωσε με δύναμη στο μουνί της. Η Μαρία ούρλιαξε…

-    Αχχχ μη… σταμάτα, με πονάς, μη σε παρακαλώ…

-    Σκάσε πουτανάκι… Θα σε γαμήσω όπως θέλω εγώ

και τη χαστούκισε δυνατά στον κώλο. Η Μαρία με κοιτούσε κι έκλαιγε από τον πόνο και από τη στεναχώρια για τον εξευτελισμό που της έκανα.

-    Καλά ρε μαλάκα… βλέπεις να σου γαμάω τη γυναίκα και δεν τον βγάζεις έξω να τον παίξεις;

Μου ήρθε να τον σκοτώσω αλλά κρατήθηκα για να ξεχρεώσω και να ξεμπερδέψω μια και καλή από αυτόν. Κάποια στιγμή τον έβγαλε από μέσα της και της είπε…

-    Γλύψε τον καριόλα… σάλιωσε τον καλά να γλιστράει πολύ.

Αμέσως κατάλαβα τι είχε σκοπό να κάνει μα ήλπιζα πως δεν θα το έκανε. Την ξαναγύρισε στα τέσσερα, την έπιασε από τη μέση και…

-    Καριόλα τώρα θα γαμήσω αυτό το κωλαράκι που με τρέλανε από την ώρα που το είδα.

Εκείνη πετάχτηκε σαν ελατήριο και πήγε να φύγει. Την έπιασε από τα μαλλιά, τη χαστούκισε και την έστησε πάλι στα τέσσερα.

-    Εδώ… θα στον κάνω χωνί τον κώλο.

Ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην τρύπα και έσπρωξε μέσα τον μισό. Η Μαρία ούρλιαζε κι έκλαιγε με λυγμούς…  Αυτός τη γαμούσε όλο και πιο γρήγορα όλο πιο δυνατά και μετά από κανένα πεντάλεπτο της φώναξε πως τη χύνει και άδειασε τα χύσια του μέσα στον κώλο της. Τον τράβηξε έξω κι έτρεχαν τα χύσια του από μέσα της. Την άφησε κι εκείνη έτρεξε κλαίγοντας μέσα στο μπάνιο. Εκείνος άναψε τσιγάρο και άρχισε να ντύνεται.

-    Τώρα σε ξεχρέωσα… του είπα

-    Καλά είσαι μαλάκας; Με ένα γαμήσι ξεχρεώνεις τα δέκα χιλιάρικα; Τη θέλω αύριο σπίτι μου κατά τις εννιά. Να είναι εκεί.

Δεν ήξερα τι να κάνω. Το είπα στη Μαρία όταν έφυγε αυτός και με χαστούκισε. Με τα χίλια ζόρια την έπεισα λέγοντας της πως ήταν τελευταία φορά. Αλλά που να ήξερα…

Την άλλη μέρα την πήγα σπίτι του. Την άφησα και περίμενα από κάτω. Μετά από τρεις ώρες ήρθε ξεθεωμένη. Τη ρώτησα τι έγινε αλλά δεν πήρα απάντηση. Το άλλο πρωί ήρθε αυτός, με βρήκε και μου έδωσε ένα cd λέγοντας μου να πάω να το δω.

Έτρεξα σπίτι απορημένος και τα ‘χασα. Ο καριόλης την τραβούσε video την ώρα που τη γαμούσε με άλλους δυο. Την είχαν σκίσει. Ο ένας τη γαμούσε μουνί, ο άλλος κώλο, και ο τρίτος της τον έδινε στο στόμα. Έχυσαν τρεις φορές ο καθένας και κοιτάζοντας την κάμερα έλεγαν…

-    Πουτάνα θα σε γαμάμε όποτε γουστάρουμε αφού ο μαλάκας σου δεν έχει να μας πληρώσει…

και την έχυναν στα μούτρα, στο στόμα, παντού.

Μετά από κάνα δίωρο με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν μου άρεσε αυτό που είδα. Τον έβρισα... κι εκείνος μου απάντησε πως όταν με παίρνει τηλέφωνο θα του πηγαίνω να γαμάει την πουτάνα μου με όσους θέλει.

Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα. Τώρα όμως βλέπω πως η Μαρία ντύνεται πιο προκλητικά και δεν λέει κουβέντα όταν παίρνει τηλέφωνο αυτός.

(Copyright protected OW ref: 19098)