Με την μεγάλης ηλικίας Τζένη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Περί ορέξεως... ουδείς λόγος. Του φίλου μας του αρέσουν οι μεγαλύτερες. Διαβάστε μία από τις περιπέτειες του με μία 64άρα...

Η ιστορία:

Με τη γυναίκα μου έχουμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως παρά το ότι μου κάνει σχεδόν όλα τα χατίρια στο sex, δεν το απολαμβάνω μαζί της όπως με κάποιες αρκετά μεγαλύτερες γυναίκες με τις οποίες έχω φασωθεί κατά καιρούς.


Μια από αυτές είναι μια χωρισμένη, 64ων χρονών πρώην συνάδελφος μου στη δουλειά, ονόματι Τζένη. Με τη Τζένη γαμηθήκαμε πρώτη φορά όταν την άφηνα με το αμάξι στο σπίτι της γυρνώντας από τη δουλειά για κάνα δυο βδομάδες, και σαν ευχαριστώ, προσφέρθηκε να μου κάνει δείπνο. Δεν με χάλασε καθόλου η πρόσκληση μια που πάντα γούσταρα τις μεγαλύτερες και έτσι με μεγάλη ευχαρίστηση δέχθηκα την πρόσκληση της.

Μετά λοιπόν από το ωραίο φαγητό, καθίσαμε στο καθιστικό της συνεχίζοντας να πίνουμε κρασάκι, καθισμένη δίπλα-δίπλα σε μια σόφα που είχε. Κάποια στιγμή λοιπόν, όπως καθόμασταν άπλωσε το χέρι της στον ώμο μου (ψιλό - αγκαλιά φανταστείτε), κάνοντας με να ξεθαρρέψω και να την τραβήξω κι εγώ πιο κοντά φέρνοντας τη να ακουμπήσει το κεφάλι της στον ώμο μου. Καλά πήγαινε το θέμα και άρχισα να μυρίζω τα μαλλιά της και να δίνω αισθησιακά φιλάκια στο κεφάλι της.

- Μμμμ… μ’ αρέσει…

Μουρμούρισε και ανασήκωσε το πρόσωπο της προς το δικό μου δίνοντας μου τη δυνατότητα να σκύψω Να ακουμπήσω τα χείλη μου στα δικά της. Εκείνη ανταποκρίθηκε ανοίγοντας ελαφρά τα δικά της και αρχίσαμε να φιλιόμαστε έτσι για αρκετή ώρα.

Κάποια στιγμή άπλωσα το χέρι μου στο βυζί της. Το φιλί της έγινε πιο έντονο. Το βυζί της ήταν μεγάλο, πολύ μαλακό και στητό θα έλεγα για την ηλικία της. Προχώρησα ανασηκώνοντας τη μπλούζα της, ξεκούμπωσα το σουτιέν και πέρασα από μέσα το χέρι μου. Άρχισα να παίζω με τη ρόγα της και να την τσιμπάω απαλά.

Αυτό κράτησε πολύ λίγο γιατί ανασηκώθηκε και ξάπλωσε πίσω. Σηκώθηκα κι εγώ και γονάτισα δίπλα της φέρνοντας το πρόσωπο μου πάνω από το σουτιέν στο στήθος της. Έβγαλε το σουτιέν για να μου δώσει καλύτερη πρόσβαση και αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια μου οι τέλειες βυζάρες της. Με το που τις είδα έπεσα πάνω τους και άρχισα να τα γλύφω και να ρουφάω τις ρόγες.

Εκείνη δήθεν μου έλεγε πόσο κακός άνθρωπος είμαι κι από την άλλη χούφτωνε μόνη της το βυζί που δεν έγλυφα. Της έβγαλα τη μπλούζα και εκείνη ξεκούμπωσε και κατέβασε τη φούστα της. Φορούσε μια μαύρη βαμβακερή κιλότα από την οποία ξεπρόβαλαν εδώ κι εκεί οι μουνότριχες της. Συνέχισα να της γλύφω τα βυζιά και να τις πιπιλάω τις ρόγες έχοντας κατεβάσει το χέρι μου χαμηλά πάνω στο μουνί της. Την ένοιωθα ήδη να προσπαθεί να σπρώξει το σώμα της προς το χέρι μου και καύλωνα που ένοιωθα την κιλότα να μουσκεύει από την καύλα της καθώς το έτριβα.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε ξανά κι άρχισα να βάζω δάχτυλα μέσα της, νιώθοντας για πρώτη φορά το υγρό μουνί της. Έσταζε στην κυριολεξία. Δεν μπορούσα άλλο. Έπρεπε να βγάλω την πούτσα μου έξω γιατί ο πόνος από το στρίμωγμα μέσα στο τζιν είχε γίνει αφόρητος. Σηκώθηκα, άρχισα να ξεκουμπώνω το παντελόνι κι εκείνη με χάζευε ξαπλωμένη στον καναπέ. Μόλις γδύθηκα τελείως μου είπε να παίξω την πούτσα μου γιατί θέλει να με δει, και γούσταρα πολύ. Καθώς ανεβοκατέβαζα το χέρι μου πάνω στο καυλί μου, εκείνη με το ένα χέρι χούφτωσε το βυζί της και με το άλλο έχωνε δάχτυλα στη ζουμερή της μουνάρα. Μαλακιζόμασταν έτσι ο ένας μπροστά στον άλλο για λίγο μέχρι που η Τζένη έχυσε και με τράβηξε να ξαπλώσω πάνω της. Η πούτσα μου μπήκε μέσα στο ξεχειλωμένο και υγρό μουνί της σχεδόν χωρίς αντίσταση και άρχισα να τη γαμάω σαν τρελός για κανένα δεκάλεπτο ώσπου έχυσα μέσα της και έμεινα ξέπνοος πάνω της.

Μετά από λίγο σηκωθήκαμε και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου φόρεσε δερμάτινο κορσέ και ζαρτιέρες. Περάσαμε κανένα δίωρο εξερευνώντας και παίζοντας με τα σώματα μας. Μου είπε για όλες τις φαντασιώσεις που ήθελε να εκπληρωθούν και με ρώτησε αν ήθελα να τη βοηθήσω να τις εκπληρώσει. Λες και υπήρχε περίπτωση να μην ήθελα.

Ένα από αυτά ήταν να γαμηθεί από τον κώλο. Είχα γαμήσει τη γυναίκα μου μερικές φορές από τον κώλο αλλά κάθε φορά με παρακάλια και δυσκολίες. Έτσι λοιπόν το να ξεκωλιάσω τη Τζένη μου άρεσε ιδιαίτερα σαν ιδέα και μάλιστα το έκανα αμέσως. Άρχισα να τη γλύφω παντού καταλήγοντας ον κώλο της, που κυριολεκτικά έπνιξα στο σάλιο δίνοντας στα δάχτυλα μου την άνεση όχι μόνο να γλιστρήσουν μέσα αλλά και να περιστρέφονται άνετα μέσα στη ζεστή της κωλότρυπα, πράγμα που έδειχνε να γουστάρει πολύ. Με το χέρι μου έπαιζα το μουνί της που είχε ξαναγίνει μούσκεμα και άπλωνα τα υγρά στην κωλότρυπα κάνοντας τη να γλιστρά ακόμα περισσότερο.

Στήθηκα γονατιστός από πίσω της και απαλά άρχισα να σπρώχνω το καυλί μου μέσα στον κώλο της. Σε ένα λεπτό περίπου τον είχε πάρει όλο μέσα. Η αίσθηση της στενής κωλότρυπας, η θέα της κωλάρας της και η ιδέα του ότι τη γαμούσα από τον κώλο με είχαν στείλει στον ουρανό. Της τον έβαζα αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα και όλο και πιο γρήγορα μέχρι που άδειασα μέσα στην κωλάρα της.

Ήταν από τις εμπειρίες που θυμάμαι έντονα η συγκεκριμένη ιστορία με τη Τζένη και παρά το ότι άλλαξα δουλειά και δεν είμαστε πια συνάδελφοι, συναντιόμαστε ακόμα μια δυο φορές το μήνα.

(Copyright protected OW ref: 18828)