Πρώτη φορά με τόσο μεγάλο πούτσο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η γνωριμία, η πρώτη συνάντηση και η πρώτη φορά που η φίλη μας γαμήθηκε από τόσο μεγάλο εργαλείο...

Η ιστορία:

Θέλω να μοιραστώ με τους φίλους του XStream την ανάμνηση της πρώτης εμπειρίας μου με μεγάλο εργαλείο.


Τότε ήμουν 18 και εκείνος 25. Δούλευε στο σπίτι της γιαγιάς μου και όποτε τον έβλεπα πάθαινα. Καθόμουν και τον χάζευα σαν υπνωτισμένη. Είχα πάθει ένα κάτι μαζί του και το εκμυστηρεύτηκα σε μια φίλη μου η οποία γνώριζε ένα φίλο του και γενικώς φρόντισε από στόμα σε στόμα να φτάσει στα αφτιά του το πως τον έβλεπα.

Δεν είχαν περάσει πολλές μέρες από τότε και βολτάροντας με το αμάξι τον πέτυχα να περπατά στο δρόμο και σταμάτησα. Αφού χαιρετηθήκαμε και είπαμε διάφορα άσχετα, κάποια στιγμή με ρώτησε αν είχα κανονίσει κάτι και αν ήθελα να πάμε να αράξουμε σπίτι του. Παρά το πρώτο κόλλημα (μάλλον ξάφνιασμα) που έφαγα, δέχτηκα. Μπήκε λοιπόν στο αμάξι και αρχίσαμε να κατευθυνόμαστε προς το σπίτι του. Στη διαδρομή και με τον παίδαρο δίπλα άρχισα να μουσκεύω, ή μάλλον άρχισα να φαντάζομαι το παλούκι του να ανοίγει το μουνάκι μου.

Φτάσαμε λοιπόν κάποια στιγμή, μπήκαμε μέσα και κάτσαμε στο καθιστικό σε ένα άνετο χαμηλό καναπέ, παρακολουθώντας τηλεόραση, μέχρι που έγειρε πάνω μου και με φίλησε. Με φίλησε αργά αλλά με πολύ πάθος και για αρκετή ώρα. Το μουνάκι μου έκλαιγε στην κυριολεξία. Με ρώτησε αν θέλω να πάμε πίσω στην κρεβατοκάμαρα του και δέχθηκα. Με πήρε απ’ το χέρι πήγαμε στο δωμάτιο του και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Έπεσε κι εκείνος δίπλα και βάζοντας το χέρι του στα μαλλιά μου, μου είπε:

- Πριν συνεχίσουμε, θέλω να δεις κάτι.

Κατέβασε τη φόρμα που φόραγε, πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στην πούτσα του.

- Μπορείς να το αντέξεις;

Πραγματικά τρόμαξα. Είχα ακούσει για μεγάλα καυλιά, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Το ένιωσα μέσα στο χέρι μου να σκληραίνει και να γίνεται σαν πέτρα. Η καύλα μου απερίγραπτη. Δεν ήξερα αν θα το αντέξω, αλλά το ήθελα μέσα μου όσο τίποτε άλλο. Άρχισα απαλά να του το παίζω κι αυτό μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Τα δάχτυλα μου ίσα που άρχιζαν να κλείνουν γύρω του. Γλίστρησα χαμηλότερα στο κρεβάτι για να το πάρω στο στόμα μου, αλλά κατάφερα να βάλω μέσα μόνο το κεφάλι και αυτό με δυσκολία. Έκανα λοιπόν ότι μπορούσα και μάλλον του άρεσε γιατί αναστέναζε καθώς ρούφαγα και έγλυφα γύρω από το πουτσοκέφαλο του.

Σταμάτησα το τσιμπούκι που έκανα, σηκώθηκα κι έβγαλα τα ρούχα μου. Ξαναέπεσα δίπλα του στο κρεβάτι και του ξαναέπαιξα την πούτσα πριν πέσω ανάσκελα δίπλα του. Εκείνος αργά γύρισε πάνω μου και με φιλιά εξερευνούσε το στήθος αρχικά και μετά τη διαδρομή μέχρι το μουνάκι μου. Ήμουν τόσο υγρή και με τα φιλιά του μου το έκανε ακόμα πιο μούσκεμα. Ήμουν καυλωμένη αφάνταστα. Μου έγλειφε το μουνί, έβαζε τη γλώσσα του μέσα μου και με ανέβαζε στους επτά ουρανούς, μέχρι που τον τράβηξα πιο πάνω. Τον ήθελα μέσα μου.

Σηκώθηκε και στάθηκε γονατιστός ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια μου. Αργά έτριψε το πουτσοκέφαλο του πάνω στα μουνόχειλα μου που ανάβλυζαν υγρά. Ένιωσα το μουνί μου να ανοίγει διάπλατα καθώς έσπρωξε απαλά το κεφάλι της πούτσας του μέσα μου. Κόμπιασα καθώς γλίστρησε λίγο ακόμα μέσα. Σταμάτησε και με ρώτησε αν ήθελα κι άλλο. Έσπρωξε ακόμα λίγο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο γεμάτο ήταν το μουνί μου. Συνέχιζε να μπαίνει όλο πιο βαθιά. Ένιωσα πως μέσα μου όλα ανοίγουν. Ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Μου έδωσε λίγο χρόνο να συνηθίσω το μέγεθος του και σιγά σιγά άρχισε να με γαμάει. Έλειωνα και αναστέναζα από την καύλα λέγοντας του πόσο όμορφα ήταν που είχα το καυλί του μέσα μου. Άγγιζε σημεία του μουνιού μου που ποτέ κάνεις δεν είχε αγγίξει. Τον τράβηξα από την πλάτη και του είπα να με γαμήσει πιο δυνατά. Ούρλιαξα και τα μάτια μου δάκρυσαν καθώς τον έβαλε πιο βαθιά, μα όταν τον έβγαζε και τον ξαναέβαζε η αίσθηση ήταν υπέροχη.

Τον έβαζε και τον έβγαζε και ένιωθα την καύλα μου να ωριμάζει. Ήμουν έτοιμη να χύσω και έχυσα τόσο έντονα. Όλη μου η ενέργεια βγήκε σε εκείνο το χύσιμο κι ένιωθα πως δεν θα μπορέσω να ξανασηκωθώ. Αμέσως μετά ένιωσα την πούτσα του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο και αφού μου είπε πως θα με χύσει, τραβήχτηκε και άφησε το χύσι του να πεταχτεί στο στομάχι και στο στήθος μου. Με κάθε παίξιμο πέταγε κι άλλο χύσι. Νόμιζα πως δεν θα τελειώσει ποτέ.

Πραγματικά αυτό το χύσιμο ακόμα το φαντάζομαι σχεδόν σε κάθε μου γαμήσι. Γαμηθήκαμε πολλές φορές ακόμα μετά από αυτή αλλά η πρώτη ήταν η καλύτερη.

(Copyright protected OW ref: 18827)