Γεροντοπαρτούζα Κυριακή στου φίλου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια φιλία που μετά από πολλά χρόνια απέκτησε μορφή ιδιαίτερης ερωτικής σχέσης ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και τον ήρωα μας,,,

Η ιστορία:

Με το Μιχάλη είμαστε φίλοι γύρω στα 30 χρόνια και όλο αυτό τον καιρό, ολόκληρη η παρέα τον πειράζει για το μέγεθος της πούτσας του. Το σίγουρο όμως… όλα αυτά τα χρόνια, είναι πως ο Μιχάλης νταραβερίζονταν πάντα με τα καλύτερα μουνιά που κυκλοφορούσαν.


Ο Μιχάλης ήταν παντρεμένος με την Αλίκη, μια ψηλή, πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή με πράσινα μάτια.

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί πονηρά ή σεξουαλικά για την Αλίκη. Σαν γυναίκα φίλου μου, μπορεί να την έβλεπα όμορφη γυναίκα, αλλά τίποτα περισσότερο.

Μια Κυριακή απόγευμα, ο Μιχάλης με κάλεσε σπίτι να δούμε μπάλα και να πιούμε καμιά μπυρίτσα. Είχε φτάσει λοιπόν η ώρα τέσσερις όταν γύρισε σπίτι η Αλίκη από της μάνας της. Αφού άφησε κάτι τσάντες που είχε μαζί της στην κουζίνα ήλθε και κάθισε μαζί μας στο σαλόνι δίπλα στο Μιχάλη και έπινε κι εκείνη μπύρα μαζί μας κανένα μισάωρο, όταν εντελώς ξαφνικά άρχισαν να φιλιούνται, να ψιθυρίζουν ο ένας στο αφτί του άλλου και να γελάνε πονηρά. Η έκπληξη μου ακόμα μεγαλύτερη όταν είδα την Αλίκη να βάζει το χέρι της πάνω από το παντελόνι του Μιχάλη και να του χουφτώνει την πούτσα.

Όπως ήταν λογικό, σηκώθηκα να φύγω για το σπίτι, εεέ να αφήσω και τα παιδιά μόνα τους. (Όταν λέμε παιδιά εννοούμε καβαλημένα …ήντα όλοι μας.)

- Πού πας εσύ; Μου είπε ο Μιχάλης.

- Λέω να φύγω να σας αφήσω να χαρείτε τον έρωτα σας… του απάντησα χαμογελώντας.

- Όχι ρε κάτσε… θα σταματήσουμε αν νοιώθεις άβολα. Απλά μας έπιασε η μπύρα…

Πέρασαν μερικά λεπτά και ξανάρχισαν τα ίδια. Άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες. Τι διάολο θέλανε. Ήθελε να τη γαμήσω; Ήθελε να τη γαμήσουμε παρέα; Ήθελαν να τους βλέπω; Και καλά… πάνω στην καύλα του μπορεί να γούσταρε. Μετά τι γίνονταν; Οι σκέψεις μέσα στο κεφάλι μου είχαν γίνει αχταρμάς.

Ξαφνικά σηκώνεται κατεβάζοντας το παντελόνι του κι εκείνη παίρνει το καυλί του στο στόμα της κοιτάζοντας εμένα στα μάτια, ενώ ο Μιχάλης μου κάνει νόημα να κάτσω μαζί τους στον καναπέ. Πηγαίνω δίπλα τους και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με την Αλίκη. Εκείνη χωρίς χασομέρια μου έχει χουφτώσει τα αρχίδια πάνω από τη βερμούδα που φορούσα. Ο Μιχάλης την παρακολουθούσε παίζοντας το καυλί του.

Κατέβασα το παντελόνι της, της άνοιξα τα πόδια και έχωσα τη μούρη μου στο καλοξυρισμένο και ζουμερό μουνί της γλύφοντας το και ρουφώντας τα μουνόχειλα με δύναμη. Σηκώθηκα την έγδυσα τελείως και άρχισα να γλύφω το τέλειο κορμί της παντού.

Μου ζήτησε να τη γαμήσω και υπάκουσα προθυμότατα. Το μουνί της ήταν τόσο υγρό αλλά το καταλάβαινα αρκετά σφιχτό γύρω από το καυλί μου. Την κάρφωσα μερικές φορές αλλά αυτή η μούνα με τρέλαινε και τον έβγαλα για να μη χύσω.

Τη γύρισα με το στήθος να ακουμπά στον καναπέ και άρχισα να της γλύφω από πίσω το μουνί και την κωλοτρυπίδα. Της χαϊδεύω την πλάτη τα μπούτια τα κωλομάγουλα. Ξαπλώνω από πίσω της και βάζω όλη την παλάμη μέσα στη μουνάρα της κι εκείνη γυρνά το κεφάλι πίσω και αρχίζει να με φιλά λες και ήταν ερωτευμένη.

Ανοίγω τα πόδια της περισσότερο και ξαναβάζω τη μούρη μου στο μουνί της. Της το γλύφω και το ρουφάω με λύσσα. Εκείνη σκούζει σαν πουτάνα τόσο δυνατά που σίγουρα η γειτονιά την άκουγε να με παρακαλάει να της τον χώσω.

Τη γύρισα ανάσκελα, σήκωσα τα πόδια της στο πρόσωπο μου και της τον έχωσα. Κρατήθηκα ελάχιστα πριν αδειάσω τα αρχίδια μου μέσα στην υπέροχη μούνα της. Ένοιωσα σαν να έχυνα για ώρες. Εκείνη με αγκάλιασε με τα πόδια της λέγοντας μου…

- Μακάρι να με γαμούσε έτσι ο φίλος σου…

Αυτή ήταν η αρχή μιας πολύ περίεργης σχέσης καύλας ανάμεσα στους τρεις μας. Ο Μιχάλης μερικές φορές συμμετέχει αλλά τις περισσότερες μας κοιτάζει και χύνει τραβώντας μαλακία.

(Copyright protected OW ref: 18777)