Το γλειφομούνι του γείτονα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όπως όλοι μας έτσι και το κορίτσι της ιστορίας μας έχει κάποια αδυναμία. Διαβάστε πως βρήκε στο γείτονα της τον άνθρωπο που την καλύπτει σχετικά με την αδυναμία της...

Η ιστορία:

Με λένε Σάντυ είμαι 20 χρονών και πραγματικά τρελαίνομαι να μου κάνουν γλειφομούνι. Είτε μου το κάνει άνδρας, είτε γυναίκα, δεν έχει καμιά σημασία. Λατρεύω την αίσθηση μιας ζεστής γλώσσας να παίζει με την κλειτορίδα μου και να ανεβοκατεβαίνει αργά αλλά με αρκετή πίεση στη σχισμή, ανάμεσα στα μουνόχειλα μου.

Την Κυριακή ήμουν στην παραλία και ψηνόμουν στον ήλιο. Άρχισα λοιπόν να σκέφτομαι πως κάποιος μου έκανε στοματικό έρωτα και ασφαλώς καύλωσα. Το μουνί μου είχε γίνει μούσκεμα και έπρεπε να βρω τρόπο να μην επιτρέψω στα χέρια μου να το αγγίξουν γιατί όπως καταλαβαίνετε η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο. Έτσι λοιπόν πήρα απόφαση να ανηφορίσω προς το σπίτι μερικά στενά πίσω από την παραλία.

Καθώς στάθηκα μπροστά στην πόρτα μου να ξεκλειδώσω, η ματιά μου έπεσε στον γείτονα μου που εκείνη την ώρα έριχνε νερό στον κήπο του. Ήταν γύρω στα 45, ψηλός και αρκετά καλοστεκούμενος για την ηλικία του.

Με τον ήχο από το ξεκλείδωμα της πόρτας, η ματιά του γύρισε και τα βλέμματα μας συναντήθηκαν. Του έγνεψα γεια χαμογελώντας και αμέσως προχώρησα στο δωμάτιο και χωρίς να χάσω καθόλου χρόνο άρχισα να χαϊδεύω το μουνί μου ξαπλωμένη στον καναπέ, χωρίς όμως να μου περάσει ούτε στιγμή από το μυαλό πως η πόρτα δεν έχει κλείσει καλά και έχει μείνει μια χαραμάδα ανοιχτή.

Με τα μάτια μου κλειστά και τα χέρια μου έντονα απασχολημένα με το μουνάκι μου, δεν κατάλαβα πως ο γείτονας έστεκε στη μισάνοιχτη πόρτα προσπαθώντας να γίνει αντιληπτός. Με ένα ξερό βήξιμο πετάχτηκα απότομα, σταυρώνοντας τα πόδια μου και κρύβοντας το στήθος μου με τα χέρια.

Εκείνος χαμογελώντας είπε πως βρήκε στην αλληλογραφία του κάποια γράμματα που πιθανότατα ήταν δικά μου και σκέφτηκε να μου τα φέρει. Παρά το ότι αισθάνθηκα λίγο άσχημα για το τι μπορεί να είχε δει, ερεθίστηκα πολύ περισσότερο με το ότι με είχε δει και αυθόρμητα του φώναξα να περάσει. Σχεδόν βιαστικά εκείνος έσπρωξε τη μισάνοιχτη πόρτα, έκανε τρία τέσσερα βήματα και γονατίζοντας ακριβώς μπροστά μου με ρώτησε αν χρειάζομαι βοήθεια.

Πολύ καυλωμένη με την εξέλιξη τον ρώτησα τι είδους βοήθεια εννοεί, άπλωσε τα χέρια του ανάμεσα στα γόνατα μου και σπρώχνοντας απαλά τα άνοιξε έχοντας πλήρη θέα στο καυλωμένο μουνί μου.

Δίστασα να πω οτιδήποτε κι εκείνος έσκυψε και άρχισε να φιλά το εσωτερικό των μηρών μου τόσο απαλά που σχεδόν γαργαλιόμουν. Αυτό το συναίσθημα όμως πέρασε αμέσως όταν κλείνοντας τα μάτια μου ακούμπησα πίσω στον καναπέ και άπλωσα τα χέρια μου στο κεφάλι του. Ένοιωθα την καυτή του ανάσα στα μουνόχειλα μου καθώς πλησίασε περισσότερο, και υγρά να τρέχουν από το μουνί μου καθώς η γλώσσα του άγγιξε την τρύπα μου.

Ανέβασε τη γλώσσα του κατά μήκος του μουνιού μου και την έπαιξε γύρω από την κλειτορίδα μου. Μούγκρισα από την καύλα όταν πήρε την κλειτορίδα μου ανάμεσα στα χείλη του και τη ρουφούσε αργά. Τέντωσα την πλάτη μου και έσπρωξα το μουνί μου στο πρόσωπο του αρχίζοντας να χάνω κάθε έλεγχο.

Δεν άργησα να χύσω αλλά εκείνος δεν σταμάτησε. Πήρε την κλειτορίδα μου στο στόμα του ρουφώντας τη με δύναμη, και η γλώσσα του στριφογύριζε γύρω της. Έχυσα ξανά και ξανά και κάθε φορά ο οργασμός διαρκούσε περισσότερο από τον προηγούμενο. Το σώμα μου έτρεμε και σε κάθε χύσιμο οι κραυγές μου γίνονταν και πιο δυνατές. Μετά από πέντε με έξι οργασμούς έχωσε τη γλώσσα του βαθιά στο μουνί μου γλύφοντας τα υγρά μου. Ένοιωσα πολύ όμορφα και ξανά έχυσα με τη γλώσσα του μέσα μου.

Του ζήτησα να ξαπλώσει στο πάτωμα και κάθισα με το μουνί στο πρόσωπο του τρίβοντας το στο στόμα του, ενώ με το χέρι χούφτωσα την καυλωμένη πούτσα του και την τράβηξα έξω από τη βερμούδα του. Γύρισα με πρόσωπο προς την καυλωμένη πούτσα και σκύβοντας την πήρα βαθιά στο στόμα μου ενώ εκείνος συνέχισε να περιποιείται με τη γλώσσα του το μουνί μου.

Έχυσα δύο τρεις φορές ακόμα όσο τριβόμουν πάνω στο πρόσωπο του και όταν εκείνος άρχισε να γεμίζει το στόμα μου με σπέρμα έκανα το τελευταίο και πιο έντονο χύσιμο από όλα. Έγλυψα όσο σπέρμα έτρεξε από το στόμα μου πάνω στα αρχίδια και την πούτσα του. Σηκωθήκαμε, ανέβασε τη βερμούδα του και γύρισε προς την πόρτα. Πριν βγει κοντοστάθηκε και μου είπε…

- "Όποτε χρειαστείς ξανά βοήθεια, φώναξε με.."

Μάλλον θα χρειάζομαι βοήθεια πολύ συχνά, γιατί ο γείτονας μου αποδείχθηκε φοβερός γλειφομούνης.

(Copyright protected OW ref: 18727)