Η 35άρα παντρεμένη σπιτονοικοκυρά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την Έλενα γνωριζόμαστε περίπου δύο χρόνια. Άλλωστε είναι και η σπιτονοικοκυρά μου. Είναι περίπου 35 χρονών, με μαύρο μαλλί, μικρά και στητά βυζάκια και απίστευτα ωραία κωλάρα. Και το κυριότερο.. με απίστευτα προκλητικό βλέμμα. Είναι αλήθεια ότι μέχρι τη στιγμή που συνέβη το παρακάτω περιστατικό δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα.

Πέρυσι τον Αύγουστο λοιπόν, πήγα να της δώσω το ενοίκιο για το μήνα. Αυτή ήταν στην Αθήνα μόνη της ενώ ο άντρας της με τις δύο κόρες της, σκέτες καυλίτσες κι αυτές, ήταν στο χωριό του άντρα της. Ήταν βραδάκι και την πέτυχα με ένα μαύρο δαντελωτό νυχτικάκι.

Μου είπε να καθίσω. Γενικά πάντα είχαμε καλές σχέσεις, να πούμε καμιά μαλακία γιατί ήταν μόνη και είχε σκυλοβαρεθεί τελείως. Κουβέντα στην κουβέντα και πίνοντας και τις μπιρίτσες μας, έφτασε η κουβέντα και στην ερωτική μας ζωή.

-    «Τι έγινε ρε Αχιλλέα; Όλο διαφορετικά ξέκωλα βλέπω να φέρνεις στο σπίτι. Δεν μπορώ να πω όμως, έχεις καλό γούστο και όλες τις ηλικίες. Από κοριτσάκια, μέχρι γυναίκες της ηλικίας μου. Τόσο καλός εραστής είσαι;»

Εγώ η αλήθεια είναι ότι κόλλησα και άρχισα να λέω θεωρίες. Τότε την ρώτησα για την δική της σεξουαλική ζωή και μου απάντησε:

-    «Εμένα με γαμάει ο Νίκος μόνο όταν βλέπει κανένα καριολάκι από αυτά που φέρνεις.. αλλιώς, πού χαρά εμείς;»

Τότε σκέφτηκα ότι είναι η ευκαιρία μου.

-    «Καλά… και εσύ τι κάνεις;», της λέω.

-    «Τι να κάνω; Δυστυχώς όλη μέρα σχολείο φροντιστήριο… πού να προλάβω να βρω γκόμενο; Και οι γείτονες εμάς μας φτύνουν!»

Αυτό ήταν την άρπαξα από την μέση και της ρούφηξα την παιχνιδιάρα γλωσσίτσα της. Την ξάπλωσα στο πάτωμα και άρχισα να την γλείφω τρελά. Από τις υπέροχες γαμπούλες της μέχρι τις τρύπες των αυτιών της. Είχε αρχίσει να στάζει από καύλα.

-    «Γλείψε με ψωλαρά μου! Γλείψε με να λιώσω!», έσκουζε γεμάτη καύλα.

Γυρνώντας σε 69 είχα την υπέροχη μυρωδιά του ξυρισμένο μουνιού της πάνω στο πρόσωπο ενώ αυτή σαν τρελή ρουφούσε το καυλί μου φτάνοντας μέχρι το λαρύγγι και βήχοντας φώναζε:

-    «Θέλω να με πνίξεις με τα χύσια μου. Τρελαίνομαι να ρουφάω χύσια! Χύσε καρδιά μου. Χύσε με….»

Μην αντέχοντας την καύλα από το τέλειο τσιμπούκι της άρχισα να αδειάζω το καυλί μου βαθιά μέσα της χωρίς αυτή να κόβει καθόλου ρυθμό, μέχρι που μου τον καθάρισε τελείως. Τότε σηκώθηκε, πήγε στον καναπέ και άρχισε να τρίβει την πρησμένη κλειτορίδα της.

-    «Έλα μωρό να μου γλείψεις την κωλάθρα μου!», είπε αυστηρά.

Μετά από ελάχιστα λεπτά η γλώσσα μου είχε γεμίσει από τα χύσια της» Έπειτα στήθηκε στα τέσσερα και μου είπε:

-    «Τώρα μωρό θα κάνεις ότι θέλει η δασκάλα σου…»

Ξεκίνησα να την γλείφω από ψηλά την πλάτη της και έφτασα στην υπέροχη κωλάρα. Η γλώσσα μου έφτασε ως τα βάθη της κωλάρας της εξερευνώντας την τρελά και κάνοντας την να ουρλιάζει:

-    «Γάμα με, με τη γλώσσα σου. Γάμα με γαμιά μου!»

Εκεί έδωσε το δεύτερο της οργασμό. Μετά γύρισε ξάπλωσε στον καναπέ και με διέταξε να της γλείψω το μουνάκι. Υπακούοντας και χωρίς δεύτερη σκέψη έκανα ότι μου έλεγε. Μετά από ώρα μου έδωσε τους υπέροχους χυμούς της πάνω στην γλώσσα μου.

-    «Ψωλαρά μου οι χυμοί μου δεν είναι μόνο για σένα… Τους θέλω πίσω!»

Υπακούοντας την της επέστρεψα τα χύσια της με ένα τρελά παθιάρικο φιλί. Η γλώσσα μου είχε πρηστεί από τα ατελείωτα γλειψίματα και χύσια είχε γευτεί.

-    «Τώρα είναι ώρα να με ξεσκίσεις!», μου είπε και στήθηκε στα τέσσερα.

Το καυλί μου ήταν είδη πέτρα ξανά. Άρχισα να την πηδάω τρελά πότε από το μουνί και πότε από την υπέροχη κωλάρα της που είχε ανοίξει διάπλατα.

-    «Γάμα μου δυνατά το έντερο. θέλω να ξεσκιστώ και να βγάλω τα απωθημένα μου. Θέλω να μην μπορώ να κάτσω. Θέλω να χέζω και να σκέφτομαι το καυλί σου. Γάμα με σαν τα πουτανάκια που ξεσκίζεις και τα ακούω και μαλακίζομαι τις νύχτες σαν τρελή. Κάνε με να σκούξω!»

Μην αντέχοντας άλλο τη θέα της κωλάρας της να σκίζεται άδειασα όλο μου το σπέρμα βαθιά στο έντερο της ενώ της είχα σαπίσει στο ξύλο τα κωλομάγουλα αφού μου το ζητούσε επιτακτικά.

-    «Χτύπα με σαν σκύλα. Κάνε με σκλάβα σου. Όργωσε μου τον πάτο. Χώσ’ τον μου ως τον αφαλό, θέλω να νιώθω τον πόνο παντού στο κορμί μου!», φώναζε ενώ άδειαζε ακόμα μια φορά τους χυμούς της.

Με ένα σαρδόνιο χαμόγελο μου λέει:

-    «Δεν τελειώσαμε ακόμη…»

Σηκώθηκε με ξάπλωσε κάτω και άρχισε μια τρελή πίπα γλείφοντας με ιδιαίτερη χαρά τις βρωμιές του κώλου της. Μέσα σε λίγα λεπτά τον είχε κάνει πάλι να στέκει αγέρωχος. Με μια απότομη κίνηση έκατσε πάνω στο καυλί μου. Άρχισε να χορεύει πάνω του σαν τρελή και άλλαζε τις τρύπες με τρομερή ταχύτητα ενώ μου ζητούσε να της σφίγγω πότε τα υπέροχα βυζάκια και πότε την κωλάρα.

-    «Θέλω να φτάνεις ως το τέρμα μου!»

Οι εντάσεις είχαν ανέβει τρομερά και αδειάσαμε και οι δύο το σπέρμα μας, εγώ μέσα της κι αυτή πάνω στο καυλί μου. Πέσαμε και οι δύο αγκαλιά ο ένας δίπλα στον άλλον, τελείως εξουθενωμένοι. Είχε αρχίσει να βρέχει έξω και πραγματικά το σκηνικό ήταν φανταστικό.

Εκείνες τι μέρες ξεσκιζόμαστε αλύπητα μέχρι τελικής πτώσης. Δυστυχώς μετά από δέκα μέρες οι δικοί της επέστρεψαν και βρισκόμαστε πλέον σπάνια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")