Πως έπιασα την γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Σύζυγος ο οποίος κατάλαβε πως κάτι τρέχει με τη γυναίκα του και έναν εργάτη, παγιδεύει το σπίτι με κάμερες... Τι το ήθελε...;


Η ιστορία:

Ζω σε ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων με την γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά. Εγώ 45 εκείνη 44. Ο γάμος μας ευτυχισμένος, με τα γνωστά καβγαδάκια μετά από είκοσι χρόνια γάμου.

Τα δυο τελευταία χρόνια ο γιος μας, δεκαεννέα ετών, έχει περάσει Πανεπιστήμιο στην Πάτρα και έτσι τον βλέπουμε μόνο καλοκαίρι και τις γιορτές. Μαζί μας είναι η επτά χρονών κόρη μας. Διατηρώ στο νησί μια μικρή αγροτική επιχείρηση και θεωρώ ότι πάμε πάρα πολύ καλά. Τα τελευταία χρόνια επειδή αυξήθηκαν πολύ τα εργατικά χέρια, αναγκάστηκα να πάρω στην δουλειά δυο Πακιστανούς.

Φαινόντουσαν πολύ καλά παιδιά, εργατικά και πολύ σεβαστικά. Ο ένας έλεγε ότι είναι 31 ετών και ο άλλος 18. Με τον καιρό αποκτήσαμε οικειότητα και μερικές φορές είχαμε φτάσει σε σημείο να τρώμε όλοι μαζί. Κάποια στιγμή οι δυο τους μαλώσανε άσχημα χωρίς να ξέρω τον λόγο, και τότε με υπόδειξη της γυναίκας μου έδιωξα τον μεγαλύτερο γιατί μου είπε πως αυτός έφταιγε. Επειδή τότε ήταν χειμώνας κράτησα τον μικρό γιατί μου αρκούσε.

Ένα μεσημέρι Κυριακής επειδή είχε παρά πολύ κρύο φωνάξαμε τον Σαμίρ να φάμε παρέα. Η γυναίκα μου είχε φτιάξει ιδιαίτερο φαγητό επειδή ως μουσουλμάνος δεν έτρωγε χοιρινό. Την ώρα του φαγητού η μικρή μου κόρη είχε πάρει το καινούργιο μου κινητό και το επεξεργάζονταν φωνάζοντας ότι ήθελε και εκείνη ένα ίδιο. Αφού ήταν έτοιμη σχεδόν να το καταστρέψει της το άρπαξα νευριασμένα και το έβαλα στην καρέκλα δίπλα μου λέγοντας μην το ξανακουμπήσει.

Μόλις τελειώσαμε το φαγητό σηκώθηκα να πάω να ξαπλώσω, ο Σαμίρ στην αποθήκη-δωμάτιο του και η γυναίκα μου άρχισε να κάνει δουλείες. Παίρνοντας μαζί το κινητό μου διαπίστωσα ότι η κόρη μου είχε πατήσει άθελα της την εγγραφή βίντεο. Πριν το σβήσω πατάω να παίξει και παθαίνω σοκ. Το κινητό πάνω στην καρέκλα γράφει τον Πακιστανό να έχει βάλει το χέρι κάτω από το τραπέζι και να χαϊδεύει ανάμεσα στα μπούτια της γυναίκας μου, η οποία όχι μόνο δεν αντιδρούσε αλλά είχε και το θράσος να μιλάει κανονικότατα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η γυναίκα μου είναι μια τυπική 45άρα με λίγα παραπανίσια κιλά μεγάλη περιφέρεια και δυο τεράστια βυζιά που γουστάριζε να τα προβάλλει συνεχώς. Χωρίς να κάνω φασαρία σηκώθηκα από το κρεβάτι και παραμερίζοντας την κουρτίνα του φεγγίτη έβλεπα όλο το κτήμα. Στο βάθος δεξιά ήταν το δωμάτιο του Σαμίρ και αριστερά 50 μέτρα μια μεγάλη αποθήκη για τα εργαλεία μου. Περιμένοντας εκεί για περίπου 25 λεπτά βλέπω τον Πακιστανό να βγαίνει από την αποθήκη και να πηγαίνει στο δωμάτιο του. Μόλις μπήκε μέσα μετά από πέντε λεπτά βγήκε η γυναίκα μου από την αποθήκη και ήρθε σπίτι.

Είχα σιγουρευτεί πλέον ότι ο Πακιστανός την πηδούσε εδώ και καιρό κι εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Έτσι αποφάσισα να τους πιάσω και έστησα ένα κόλπο. Την άλλη μέρα παραγγέλνω από το ίντερνετ μικροκάμερες καταγραφής και μια βδομάδα μετά αφού τις παρέλαβα τους ανακοίνωσα ότι σε δυο μέρες θα πήγαινα σε κοντινό μεγάλο νησί στην εφορία οπότε θα έλειπα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ωστόσο τους έστειλα και τους δυο για δουλειά και εγκατέστησα τις κάμερες στην κρεβατοκάμαρα μου στην αποθήκη και στο δωμάτιο του Πακιστανού. Οι κάμερες είχαν την δυνατότητα καταγραφής 24 ωρών. Το πρωί πριν φύγω τις ενεργοποίησα και είπα στην γυναίκα μου να με κατεβάσει στο λιμάνι για να είναι σίγουρη ότι θα φύγω.

Έτσι και έγινε. Όλη μέρα έκανα την δουλειά μου και το βράδυ γύρισα. Το πρωί η γυναίκα μου πήγε στο σχολείο για την μικρή, τον Σαμίρ τον έστειλα για δουλειά, έτρεξα να μαζέψω τις κάμερες και πήγα στο δωμάτιο μου με τον υπολογιστή και αρχίζω να βλέπω.

Το καράβι έφυγε στις 6:30. Στις 6:45 η γυναίκα μου μπαίνει στο σπίτι, κάνει ένα γρήγορο ντους και πέντε λεπτά αργότερα την βλέπω να μπαίνει στο δωμάτιο του Πακιστανού που κοιμόταν. Βγάζει γρήγορα το μακρύ μπουφάν της και τον ξυπνάει μπαίνοντας κάτω από την κουβέρτα του και του λέει:

-    «Ξύπνα! Έφυγε…»

-    «Κυρά Γιώτα είναι πολύ πρωί ακόμα…»

-    «Κάνε ησυχία. Δεν κρατιόμουνα άλλο…»

Μπαίνει κάτω απ’ την κουβέρτα και αρχίζει να τον τσιμπουκώνει. Αυτός έχει αρχίσει να βογκάει και να της λέει πόσο την αγαπάει. Κάποια στιγμή η καριόλα βγαίνει απ’ την κουβέρτα, τον ξεσκεπάζει και τι να δω; Η πούτσα του πιτσιρίκου ήταν τεράστια. 22 πόντους περίπου, σκληρή σαν ξύλο και κυρτή. Σηκώνεται, κάθεται πάνω του και αρχίζει να τον γαμάει σαν λυσσασμένη.

-    «Σήμερα θα με χορτάσεις καυλί! Ξεπάτωσε με!»

Μπαίνει μέσα της με μανία και αρχίζει να την ξεσκίζει. Την έβλεπα να χωνεύει τέτοιο καυλί και είχα τρελαθεί. Μετά από δέκα λεπτά, αφού την γάμαγε συνέχεια, της λέει:

-    «Κυρία Γιώτα θέλω χύσει...»

-    «Άδειασε το καυλί σου μικρέ μου. Δώστα μου. Γέμισε με!»

Και ξαφνικά βλέπω να εκτοξεύει μέσα της όλο το πρωινό σπέρμα του και εκείνη να ουρλιάζει από την καύλα. Χωρίς να βγει από μέσα της και με τα χύσια του να την έχουν πλημμυρίσει, έχουν αρχίσει να γλείφουν ο ένας την γλώσσα του Ύλλου και μόλις έχουν λιώσει από ηδονή της λέει:

-    «Σαμίρ αρέσει χύνει μέσα…»

-    «Το ξέρω μωρό μου. Κι εμένα με τρελαίνει αλλά θα σου πω κάτι γιατί πρέπει να το ξέρεις. Αγοράκι μου νομίζω ότι με έχεις γκαστρώσει. Έχω δυο μήνες να…»

Ο Πακιστανός σηκώνεται, την φιλάει στο στόμα και της λέει:

-    «Σαμίρ ευτυχισμένος! Θέλω κάνει παιδί δικό μου κυρά Γιώτα…»

-    «Πάψε ρε χαζούλη. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα μας πάρουν όλοι χαμπάρι και θα σε διώξουν...»

-    «Σαμίρ όχι φύγει…»

-    «Όχι μωράκι μου. Όσο τρώω τέτοια καυλιά δεν σ’ αφήνω να φύγεις».

-    «Σαμίρ αγαπάει πολύ κυρά Γιώτα. Θέλει είναι γυναίκα του».

Και ξαναπιάνει την πούτσα του που έχει ξαναγίνει τεράστια και της τον δίνει στο στόμα. Βογκάνε και οι δυο από καύλα ώσπου την πιάνει, την βάζει ανάσκελα και της το βυθίζει ξανά μέσα της. Της έχει σηκώσει τα πόδια τέρμα και την σφυροκοπάει με απίστευτη λύσσα. Η γυναίκα μου να ουρλιάζει:

-    «Δεν έχω ξαναφανεί τέτοιο γλυκό καυλί ποτέ μου!»

Ούρλιαζε τόσο δυνατά που είμαι σίγουρος πως αν περνούσε κάποιος από τον δρόμο που απέχει από το δωμάτιο 200 μέτρα σίγουρα θα τους άκουσε. Δεν είχα δει ποτέ μου τέτοιο σκληρό γαμήσι. Αφού ειλικρινά για είκοσι λεπτά την σφυροκοπούσε, άδειασε μέσα της την δεύτερη δόση από το παχύ σπέρμα του. Η γυναίκα μου τρέμει σαν ψάρι από καύλα ενώ τα χύσια του κατρακυλάνε από το μουνί της που της το έχει κάνει κατακόκκινο. Μετά από πέντε λεπτά αφού παίζανε του λέει:

-    «Πάω να ετοιμάσω το παιδί για το σχολείο. Μόλις έρθει το λεωφορείο να την πάρει, έλα στην κουζίνα να πιούμε τσάι».

Μετά μια ώρα περίπου, που έφυγε η μικρή, έρχεται ο Πακιστανός και τους ακούω να τρώνε (δεν έβλεπε στην κουζίνα η κάμερα). Μετά από είκοσι λεπτά έχει αρχίσει να της ρίχνει το τρίτο καυλί. Ξαναφωνάζει με λύσσα ώσπου κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο και σταματάνε για δυο λεπτά και την ακούω να λέει:

-    «Ok, θα περάσω να πάρω την μάνα μου και θα έρθω να σε πάρω εγώ από το λιμάνι».

Εγώ ήμουν στο τηλέφωνο.

-    «Ο άντρας μου ήταν μωρό μου».

Την ξαναρχίζει στο γαμήσι… κι εγώ την άκουγα να φωνάζει συνεχώς και να του λέει τι υπέροχη πούτσα που έχει και πως δεν χορταίνει. Από εκείνη την στιγμή μέχρι τις 3:30 οι κάμερες δεν έγραψαν τίποτα παρά άκουγα μόνο συνομιλίες της με την πεθερά μου που είχε έρθει και την κόρη μου. Μόλις τελείωσαν το φαγητό τους οι τέσσερις τους, έβαλε το παιδί για ύπνο επάνω, έκανε μπάνιο και έπεσε για ύπνο.

Μετά από τριάντα λεπτά βλέπω τον Πακιστανό να ανοίγει αθόρυβα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και να μπαίνει μέσα. Μόλις τον βλέπει η γυναίκα μου, του λέει ψιθυριστά:

-    «Τι κάνεις εδώ; Βγες έξω. Θα μας καταλάβουν… Η μάνα μου κοιμάται στο δίπλα δωμάτιο…»

-    «Σε παρακαλώ… Σαμίρ θέλει ξαπλώσει κοιμηθεί μαζί σου… δεν κάνουμε κάτι… θέλω δίπλα σου».

Αυτή του κάνει νόημα να μην κάνει θόρυβο και του λέει «Έλα». Ο Πακιστανός γδύνεται γρήγορα, μπαίνει κάτω απ’ τα σεντόνια και η καριόλα πάει και κλειδώνει την πόρτα. Μόλις ο Σαμίρ την βλέπει να κλειδώνει, πιάνει το καυλί του που είναι ξανά όρθιο και μαύρο και προσπαθεί να της το βάλει στο στόμα. Αυτή του λέει:

-    «Αγοράκι μου, θα μας ακούσουν…!»

-    «Όχι κυρια γιώτα, όχι θόρυβο. Σαμίρ θέλει πάλι μαζί σου…»

Και του τουρλώνει την τεράστια κωλάρα της κι αυτός της το χώνει βαθιά μέσα της αργά - αργά. Ίσα - ίσα που ακούγονται ώσπου αυτός κάποια στιγμή της ψιθυρίζει:

-    «Σαμίρ θέλει πηδάει εσένα γρήγορα!»

Έχει αρχίσει και της κάνει κάτι καρφώματα απίστευτα! Να μπαίνει όλο το καυλί του μέσα της και να την γαμάει με μανία απίστευτη. Εκείνη για να μην ακούγεται.. έχει βάλει στο στόμα της ένα μαξιλάρι και το μόνο που ακούγεται στην κάμερα είναι το κρεβάτι που τρίζει έντονα και τα αρχίδια του Σαμίρ που χτυπάγανε με δύναμη πάνω στην κωλότρυπα της γυναίκας μου. Να προσπαθεί να μην βγάλει άχνα κι αυτός να την γαμάει όλο και πιο δυνατά, νομίζω επίτηδες για να την κάνει να φωνάξει.

Όταν η καριόλα είναι ημιλιπόθυμη από ηδονή, της αδειάζει μέσα της μια τεράστια ποσότητα σπέρματος η οποία κατρακυλάει και την έχει κάνει χάλια παντού. Γυρνάει γρήγορα και της τον δίνει για γλείψιμο της τελευταίας σταγόνας που είχε μείνει πάνω στην πούτσα του. Σε πέντε λεπτά ο Πακιστανός ντύνεται, φιλιούνται σαν ερωτευμένα μαθητούδια και ξεγλίστρησε πολύ ήσυχα στο δωμάτιο του. Το πολύ σε δεκαπέντε λεπτά χτυπάει η πόρτα της και μπαίνει μέσα η πεθερά μου (65 χρονών) νευριασμένη.

-    «Μωρή σιχαμένη βρομιάρα, πηδιέσαι με τον Πακιστανό;»

-    «Τι λες ρε μάνα; Είσαι παλαβή…; Να σε ακούσει και κανένας…»

-    «Μωρή βρώμα, αφού σας ακούω. Εδώ και μισή ώρα σε ξεπατώνει. Δεν ντρέπεσαι; Το σπάσατε το κρεβάτι. Αυτά που κορόιδευα μωρή; Αυτά κάνεις;»

-    «Μαμά σταμάτα γιατί έχω πρόβλημα. Θέλω να με βοηθήσεις να πάμε στην Αθήνα».

-    «Ρε άμα πάρει χαμπάρι ο άλλος θα σε κρεμάσει! Το καταλαβαίνεις;»

-    «Ρε μάνα σου λέω έχω πρόβλημα. Ο μικρός με έχει γκαστρώσει και πρέπει να πάμε Αθήνα γιατί σε λίγο θα φαίνεται».

-    «Ανάθεμα σε! Θα μας κρεμάσουνε!»

-    «Πρόσεχε μην ξυπνήσει το παιδί. Πρέπει να πάω στο λιμάνι να πάρω τον Κώστα. Πρόσεχε μην καρφωθείς. Θα σου τα εξηγήσω όλα μετά…»

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή! Έπεται συνέχεια…

(Copyright protected OW ref: 18252)