Ο ηλεκτρολόγος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το επάγγελμα έχει και τα τυχερά του... Ο μικρός ηλεκτρολόγος μας το γνωρίζει καλά και μας αφηγείται μια εμπειρία του με την κυρία Τασία, μια σαραντάρα πελάτισσα.

Η ιστορία:

Διαβάζω σχεδόν καθημερινά ιστορίες από το xstream.gr και μπορώ να πω ότι ορισμένες είναι πολύ καλές και καυλωτικές. Θα ήθελα να σας πω και εγώ τη δική μου.

Η ιστορία που θα σας περιγράψω μου συνέβη πριν τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου συνήθιζα να δουλεύω για να βγάζω χαρτζιλίκι. Δούλευα ως ηλεκτρολόγος και πολλές φορές για μικροδουλειές με έστελναν να τις κάνω εγώ ως νεότερος. Είχα πάει σε διάφορα σπίτια που έμεναν οικογένειες, μόνες γυναίκες, άντρες κλπ. Η πιο ωραία επίσκεψη ήταν όμως όταν επισκέφθηκα την κυρία Τασία. Πήρε τηλέφωνο επειδή ήθελε να αλλάξει φωτιστικά και μιας και ήταν δουλειά ρουτίνας έστειλαν εμένα.

Έφτασα στην κατοικία της που βρισκόταν σε ακριβή περιοχή της Αθήνας. Όταν έφτασα συνάντησα τον άντρα της: καθώς έφευγε για τη δουλειά, δούλευε ως δικηγόρος όπως μου είπε. Η κυρία Τασία ήταν η κλασσική γυναίκα της διπλανής πόρτας. Ήταν γύρω στα σαράντα, μελαχρινή με κοντό μαλλί, είχε τα πιασίματα της και είχε απίστευτο κώλο. Στο πρόσωπο ήταν μέτρια αλλά ήταν πολύ ευγενική και χαμογελαστή. Αφού μου έδειξε τα δωμάτια πού έπρεπε να δουλέψω με άφησε να κάνω τη δουλειά μου και πήγε να μου ετοιμάσει καφεδάκι καθώς ήταν και πρωί. Μου ζήτησε να τη συγχωρέσω γιατί είχε και εκείνη δουλειές και θα πήγαινε στον πάνω όροφο και αν χρειαζόμουν κάτι να την φώναζα. Αφού την ευχαρίστησα εκείνη έφυγε στον πάνω όροφο και εγώ συνέχισα τη δουλειά μου.

Είχε περάσει περίπου μια ώρα και δεν είχε εμφανιστεί καθόλου. Παραξενεύτηκα λίγο αλλά συνέχισα ακάθεκτος να τέλειωνα και να έφευγα. Μόλις τελείωσα τα δωμάτια του κάτω ορόφου ήθελα να την δω και να της πω ότι είχα τελειώσει και αν είχε καμιά άλλη δουλειά αλλιώς να έφευγα. Την φώναξα αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Λέω ας περιμένω λίγο.. Περνάνε λίγα λεπτά αλλά απάντηση δεν είχα πάρει και αποφάσισα να ανέβω πάνω να δω μήπως της έτυχε κάτι. Ο όροφος είχε αρκετά δωμάτια και ένα από αυτά ήταν μισάνοικτη η πόρτα και ακουγόταν από μέσα μουσική. Πίστευα ότι ήταν μέσα και έκανε δουλειές και είχε μουσική για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Μόλις πλησίασα όμως στην μισάνοικτη πόρτα τι να δω…

Η κυρία Τασία ήταν στα τέσσερα και έπαιζε με έναν τεράστιο δονητή. Έβαζε ένα μαύρο παλούκι στο μουνάκι της και βογκούσε χαμηλόφωνα. Γι’ αυτό είχε βάλει μουσική για να μην μπορώ να την ακούσω αλλά προφανώς είχε παρασυρθεί από την καύλα και δεν άκουσε που την καλούσα. Δεν της ξαναμίλησα μόνο καθόμουν και χάζευα που έβαζε και έβγαζε στη μουνάρα της το παλούκι. Πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά κάθε πρωί που φεύγει ο άντρας της φαντάστηκα. Το έβαζε και το έβγαζε πότε πιο γρήγορα πότε πιο αργά εναλλάσσοντας ρυθμό. Παρατηρούσα και τα υγρά της να τρέχουν στα μπούτια της και εκείνη να έχει κλειστά τα μάτια και να γλείφει τα δάχτυλα της. καύλωσα κοιτάζοντάς την και άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο μου. Είχε σκληρύνει αρκετά και την έβγαλα έξω για να μπορώ να την παίζω καλύτερα. Δεν πίστευα αυτό που γινόταν. Ήθελα να μπω μέσα και να την αρχίσω τα γαμήσια και όσο άντεχε. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο και της λέω:

-Πόσο καύλα είσαι ξέρεις;

Εκείνη τινάχτηκε και προσπάθησε να σκεπαστεί με το σεντόνι.

-Με κρυφοκοιτάζεις ώρα; Δεν ντρέπεσαι;

-Τι να ντραπώ; Να κοιτάω καύλες σαν και σένα και πρωί-πρωί να σε βλέπω με το παλούκι στο χέρι αντί να φωνάζεις να σε βοηθήσω;

-Ντρέπομαι πολύ, μου λέει. Φύγε τώρα!

-Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω τώρα. Κοίτα τη ζημιά μου έχεις κάνει.

Και βγάζω έξω τον πούτσο μου που κόντευε να εκραγεί. Εκείνη δεν ξεκολλούσε τα μάτια της από πάνω του.

-Δεν είναι σωστό λέει.. Τι θα πεις μετά;

-Τίποτα απολύτως.. Τίποτα δεν θα πώ.. Θα είναι το μυστικό μας. Και την πλησίασα και έπιασα το χέρι της και το έβαλα πάνω του. Εκείνη άρχισε να τον παίζει αργά και να μου λέει…

-Είναι πολύ ωραίος.

Την φίλησα στο λαιμό και της ψιθύρισα και εσύ είσαι πολύ ωραία. Έσκυψε και μου τον έγλειψε για κάνα τέταρτο. Ήταν απίστευτη. Τον έκανε πολύ υγρό και τον έβαζε πότε μέχρι μέσα και πότε έγλειφε επιφανειακά. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ.

-Δεν θέλω να σε χύσω τώρα.. Θέλω να σε πάρω στα τέσσερα όπως ήσουν πριν.

-Γάμησε με καυλιάρη…μου είπε και στήθηκε στα τέσσερα τουρλώνοντας τον κώλο της όσο πιο πολύ μπορούσε.

Της τον φόρεσα με δύναμη και άρχισε να βογκάει και να τραβιέται από το κρεβάτι.

-Γάμησε με, πιο δυνατά, χτύπα με.

Την γαμούσα με δύναμη και της έριχνα μπατσιές στον κώλο. Κάθε φορά και πιο πολλές και πιο δυνατά μέχρι που άρχισε και κοκκίνιζε..

-Έτσι σ' αρέσει μουνάρα μου;

-Ναι, Ναι… ναι έτσι… κι άλλο…

-Κι άλλο πούτσο μήπως θες;

-Ναι κι άλλο..

Πήρα τότε το μαύρο παλούκι που είχε δίπλα της και άρχισε και το έτριβα στον κώλο της..

-Θες να μου το βάλεις ε; Μου αρέσει κι από πίσω… μου είπε.

-Φτύσε το καλά για να μην πονέσω..

-Καύλα σκέτη είσαι. Θα σε γαμήσω από παντού.

Το παλούκι όμως ήταν τόσο μεγάλο που δεν χωρούσε..

-Θα κάνω κάτι άλλο πουτανάκι μου.

- Μην βγαίνεις σε παρακαλώ, Μη…

Έβαλα τον πούτσο μου στον κώλο της και το δονητή τον κάρφωσα στο μουνί της.

-Αχχχχχχ έτσι, τρελαίνομαι!

Συνέχισα και την γαμούσα για κάνα δεκάλεπτο έτσι μέχρι που άδειασα στον κώλο της. Εκείνη έβγαλε μερικές κραυγές ηδονής και ξάπλωσε ξεθεωμένη στο κρεβάτι. Έσκυψα και της έγλειψα το μουνάκι που είχε πλημμυρίσει από υγρά και την ευχαρίστησα για την απίστευτη εμπειρία που είχαμε.

-Ήσουν πολύ καλός στη δουλειά σου, μου είπε.

- Κι εσύ ήσουν άψογη.. Μακάρι να ήταν αυτή η ανταμοιβή μου κάθε μέρα!

Με την κυρία Τασία συνεχίσαμε και γαμιόμασταν για αρκετό καιρό και θα περιγράψω ένα επόμενο σκηνικό σε επόμενη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 18139)