Η Στέλλα η στενή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η σελίδα είναι κόλλημα! Ειδικά όταν αρχίσεις να γράφεις θες συνέχεια να στέλνεις υλικό. Γι’ αυτό συνεχίζω με πάλι παλιότερη ιστορία. Πιάνω τα πράγματα από την αρχή για να έρθουμε σιγά - σιγά στα πιο φρέσκα. Όρεξη να έχουμε να γράφουμε και να μας συμβαίνουν ωραία πράγματα. Καταλαβαίνετε…

Λοιπόν η Στέλλα ήταν τότε, πριν δυο χρόνια, δεκαεννιά, συνομήλικη δηλαδή. 1.70, 49 κιλά, αδύνατη πολύ, σχεδόν ανύπαρκτο στήθος, με τεράστια ρώγα όμως, πρόκες κανονικές. Ξανθιά με πολύ - πολύ όμορφα μάτια κι αυτή, τέλεια μακριά πόδια και γυμνασμένη κοιλιά, με μικρό κωλαράκι. Αν και γαμηθήκαμε πολλές φορές τότε, θα διαλέξω μια φορά στο σπίτι της.

Οι γονείς έλειπαν κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να μείνουμε μαζί. Απ’ την αρχή κατάλαβα πως με περίμενε έτοιμη γιατί όταν μου άνοιξε είχε βγει από το μπάνιο και δεν φορούσε εσώρουχο κάτω από την διαφανή σχεδόν άσπρη φόρμα και το άσπρο μπλουζάκι της έδειχνε τις ρώγες της καθαρά.

Παίζαμε πολλή ώρα στον καναπέ. Ανέβαινε επάνω μου και χούφτωνε τον πούτσο μου. Αργότερα δεν άντεξα να το καθυστερούμε πολλή ώρα αφού και καλά δεν θέλαμε να καταλήξουμε στο κρεβάτι τόσο νωρίς μα δεν γινόταν. Την πήρα, την πήγα στο κρεβάτι των δικών της, έβγαλα την φόρμα της και είδα το μουνάκι της να λάμπει. Έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα ‘κει και με έκλεισε σφιχτά στα μπούτια της. Μου άρεσε να μου δίνει ρυθμό και να μου λέει που ήθελε.

Την έγλειφα γρήγορα τώρα και έσπρωχνα μέσα της την γλώσσα μου και έλιωνε. Κατέβαζε τα υγρά της και μου έλεγε να την γευτώ. Εντωμεταξύ είχα γδυθεί και το καυλί μου ήταν όρθιο και έτοιμο να την ξεσκίσει, μα ήθελα να παίξει μαζί του πρώτα όπως της άρεσε. Γι’ αυτό με μια κίνηση ανέβηκα εγώ πάνω της και γύρισα σε 69. Με τράβηξε λίγο πίσω για να βολέψει τον πούτσο μου ακριβώς κάθετα πάνω από το στόμα της και τότε μπουκωμένη, με μουγκρητά σχεδόν, μου έλεγε να ξεκινήσω να της γαμάω το στόμα.

Και αυτό έκανα. Άρχιζα να ανεβοκατεβάζω τη λεκάνη μου κι αυτή με κατάπινε βαθιά στο λαρύγγι της. Σχεδόν τα αρχίδια μου χτυπούσαν στο σαγόνι της. Όταν πνιγόταν με έσπρωχνε από την κοιλιά και ένιωθα να της πετάγονταν τα μάτια έξω. Εντωμεταξύ εγώ την έγλειφα και της έβαζα δάχτυλα τώρα και στις δυο τρύπες της. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ήταν γεμάτη παντού. Την γύρισα τότε και την έστησα στα τέσσερα.

Μου άρεσε πολύ να γαμάω την Στέλλα στα τέσσερα. Να χωράω στις παλάμες μου αυτά τα δυο μικρά κωλομέρια να τα ανοίγω και να φτάνω με τον αντίχειρα μου στην σούφρα της. Την τράβαγα εύκολα έτσι όπως καθόταν βαθιά ως την ρίζα της ψωλής μου. Ούρλιαζε και μου έλεγε πως την έσκιζα και να μην τολμήσω να σταματήσω. Της έριχνα χαστούκια στα κωλομάγουλα και την τράβαγα από τα μαλλιά κοντά μου. Την γύρισα, σήκωσα και τα δυο πόδια της ψηλά και χώθηκα στη μουνάρα της.

Έκαιγε. Ήταν στενή έτσι και ένιωθα τον πούτσο μου σαν καράβι. Ήταν αδύνατη. Λες θα την γαμούσες και θα έσπαγε. Μου άρεσε πολύ. Έγλειφα τις γάμπες της και της κρατούσα ψηλά τα πόδια. Έβλεπα τον πούτσο μου να μπαίνει στη στενή σχισμή της που τραβιόταν. Τον έβγαλα, έσπρωξα τα πόδια της προς τα πίσω και ακούμπησα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Την είχα σαλιώσει, την είχα υγράνει με τα χύσια της. Είχε ήδη πάρει τα δάχτυλα μου στην τρύπα της μα ακόμα ήταν σφιγμένη.

Όσο χαλάρωνε έμπαινα και λίγο περισσότερο. Έμενα ώσπου να κινηθεί και να με πάρει κι άλλο από μόνη της και σιγά - σιγά συνήθιζε και σε αυτή τη στάση της άρεσε ακόμα παραπάνω. Της άνοιξα τα πόδια και την κράταγα από τους αστράγαλους. Έβλεπα το μουνάκι της ανοιγμένο μπροστά μου και το παπάρι μου ήδη χωμένο ως τη μέση στην κωλότρυπα της να φουσκώνει και να βυθίζεται όμως και άλλο μέσα της.

Ξεκίνησα να την τρομπάρω και εκείνη με δεχόταν μέσα της. Καύλα. Σε λίγο μόνο αυτό ένιωθε και την έσκιζα τώρα εγώ. Πονούσα, μάλλον περισσότερο, όμως ήταν τέλεια. Ήμουν έτοιμος να χύσω. Τον έβγαλα και τον χτύπαγα πάνω στο μουνί της, στα χείλια της που είχαν φουσκώσει. Ρουφούσα τις ρωγάρες της, μαύρες σχεδόν και με έβαλε στην αγαπημένη της στάση για να χύσω. Ήθελε να ξαπλώνω να πηγαίνει αυτή ανάμεσα στα πόδια μου. Να την κοιτάω κι αυτή να έχει τα μάτια της σε μένα.

Έπιανε την έτοιμη να εκραγεί ψωλή μου και την μαλάκισε όχι πολύ γρήγορα μα πολύ σφιχτά και έγλειφε τα αρχίδια μου. Ήθελε λέει να νιώθει τα χύσια μου να ανεβαίνουν. Δυνάμωνε το ρυθμό που μου τον έπαιζε και όταν τιναζόμουν και έχυνα ερχόταν και τα έπαιρνε στο πρόσωπο, στο στόμα, στα βυζιά της και μετά συνέχιζε έτσι ώσπου να αδειάσω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")