Η γιατρίνα και ο γέρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια γιατρίνα κάνει το αγροτικό της σε ένα χωριό όπου παρατηρεί ότι την γουστάρουν όλοι οι γέροι του χωριού. Μια μέρα σε μια τυπική επίσκεψη στο ιατρείο ένας γέρος δεν κρατήθηκε και άρχισε να την χουφτώνει…

Η ιστορία:

Αγαπητοί φίλοι του xstream γεια σας. Με λένε Κατερίνα, είμαι 27 χρονών και ασκώ το επάγγελμα του ιατρού στην Αθήνα. Η ιστορία που θα σας γράψω έγινε πριν από καιρό σε ένα χωριό της Αρκαδίας όπου έκανα το αγροτικό μου (δεν σας λέω ποιο είναι για να μην με καταλάβουν ποια είμαι).

Είναι ένα χωριό με ελάχιστους νέους και περισσότερους ηλικιωμένους, οι οποίοι όλο τον καιρό τους τον περνάνε στο καφενείο της κεντρικής πλατείας. Εκεί μαζεύονται όλοι οι κάτοικοι του χωριού και πίνουν τον καφέ τους, βλέπουν ποδόσφαιρο και κουτσομπολεύουν. Οι νέοι έχουν φύγει για τις μεγάλες πόλεις και έτσι έχουν μείνει μόνο οι ηλικιωμένοι. Το αγροτικό ιατρείο είναι σχεδόν δίπλα στο καφενείο και έτσι τους έχω γνωρίσει σχεδόν όλους.

Κάθε πρωί έρχονται αρκετοί από αυτούς στο ιατρείο μου για να τους γράψω φάρμακα ή και να τους εξετάσω. Πολλές φορές όταν φτάνω το πρωί στις εννέα για να το ανοίξω, τους βρίσκω να με περιμένουν στην ουρά. Είμαι αρκετά όμορφη με ωραίο σώμα, καστανόξανθη και ξέρω ότι πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να κάνουν διάφορα μαζί μου, για τον λόγο αυτό πήγαινα με ρούχα προκλητικά για να τους κάνω να τραβάνε μαλακία για πάρτη μου. Όταν πήγαινα στο καφενείο για να πάρω καφέ το πρωί, οι ηλικιωμένοι με κοίταζαν σαν μεζεδάκι και με έγδυναν με τα μάτια τους και είμαι σίγουρη ότι θα είχαν σκεφτεί πολλά στο μυαλό τους. Είναι πολύ ερεθιστικό να ξέρεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να σε βάλουν κάτω και να σε πάρουν και ότι συζητάνε για σένα.

Ένα πρωί πήγα στο ιατρείο και ο πρώτος που ήταν στην ουρά ήταν ο κύριος Αλέκος, αγρότης, 68 χρονών που από πιο παλιά μου κόλλαγε στο καφενείο με σεξουαλικά υπονοούμενα, αλλά ποτέ δεν του είχα δώσει θάρρος. Αφού μπήκε μέσα, μου είπε να τον εξετάσω γιατί είχε κάποιους πόνους στον θώρακα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά. Έτσι του είπα να βγάλει το πουκάμισο του και να ξαπλώσει στο κρεβάτι του ιατρείου για να τον ακροαστώ. Ήταν άνοιξη και φορούσα μόνο την άσπρη ποδιά και από μέσα μόνο το σουτιέν και το στρινγκάκι μου. Αφού ξάπλωσε στο κρεβάτι πήρα τα ακουστικά και πήγα από πάνω του για να τον ακροαστώ και τότε άρχισαν όλα…

Την ώρα που είχα το ακουστικό πάνω στο στήθος του ένιωσα το κρύο χέρι του να μου χαϊδεύει το πόδι και να μου σηκώνει την ιατρική ποδιά. Αμέσως τραβήχτηκα και πήγα λίγο πιο μακριά γιατί ναι μεν μου άρεσε να τους προκαλώ αλλά δεν ποτέ δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι με αυτούς και ειδικά στο ιατρείο την ώρα της δουλειάς μου. Ο κύριος Αλέκος έκανε πως δεν συνέβη τίποτα και έτσι τον ξαναπλησίασα για να συνεχίσω την εξέταση χωρίς να του πω τίποτα γι’ αυτό που μου έκανε. Ξαναέβαλα τα ακουστικά στο σώμα του σαν να μην τρέχει τίποτα αλλά είχα χάσει τα λόγια μου και τα χέρια μου έτρεμαν. Ο κύριος Αλέκος όταν είδε την αντίδρασή μου είπε: ΄

-    «Έκανα κάτι που δεν έπρεπε…;»

Και ενώ εγώ συνέχισα να βάζω το ακουστικό πάνω του, έβαλε ξανά το χέρι του στο πόδι μου και άρχισε να το χαϊδεύει με αργές κινήσεις. Δεν έβγαλα λέξη και χωρίς να μπορώ να αντιδράσω τον άφησα να κάνει μασάζ στο πόδι μου λίγο πιο πάνω από το γόνατο κι εγώ είχα κοκαλώσει, μέχρι που το χέρι του άρχισε σιγά - σιγά να ανεβαίνει και να ανασηκώνει την ποδιά μου. Του είπα να σταματήσει αμέσως και να βγάλει το χέρι του, όμως ο κύριος Αλέκος, χωρίς να μου δώσει σημασία, σήκωσε πάνω την ποδιά μου μέχρι που αποκαλύφθηκε το μαύρο μου στρινγκάκι και άρχισε να μου χουφτώνει τα κωλομέρια με δύναμη. Τότε κατάλαβα ότι αυτή η μέρα δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες.

-    «Σταμάτα! Τι είναι αυτά που κάνεις;», τον ρώτησα.

Αλλά δεν απάντησε και συνέχισε να ασελγεί πάνω στο κορμί μου. Άρχισα να βαριανασαίνω με τα αγγίγματά του που τώρα πια είχαν φτάσει στα πιο επίμαχα σημεία του σώματός μου πάνω από το στρινγκ.

-    «Αφού σ’ αρέσει ρε πουτανάκι… γιατί αντιδράς;», μου είπε.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα έφτανα σε σημείο να αφήσω έναν γέρο να με αγγίζει κι εγώ να κάθομαι να το απολαμβάνω. Το σώμα μου με είχε προδώσει αφού το μουνάκι μου άρχισε να υγραίνει το στρινγκάκι μου και ο γέρος το κατάλαβε αμέσως. Τον παρακάλεσα να σταματήσει και του είπα ότι έξω περιμένει κόσμος και θα ακουστούμε, ότι δεν είναι σωστό αυτό που μου κάνει και ότι η πόρτα είναι ξεκλείδωτη και μπορεί να μπει κάποιος μέσα και να μας δει. Με αυστηρό τόνο μου είπε να πάω να κλειδώσω την πόρτα και γυρνώντας να βγάλω την ποδιά μου αλλιώς θα μου την σκίσει. Πήγα, κλείδωσα την πόρτα αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω την ποδιά μου μπροστά σε έναν άγνωστο και μάλιστα γέρο.

Αυτός είχε μείνει ξαπλωμένος στο κρεβάτι και χαϊδεύοντας το καυλί του πάνω από το παντελόνι, με φώναξε να πάω κοντά του. Πήγα δίπλα του με δισταχτικά βήματα και στάθηκα όρθια. Μου ζήτησε να βγάλω αμέσως την ποδιά γιατί αλλιώς θα μου την έσκιζε και έτσι άρχισα σιγά - σιγά να την ξεκουμπώνω μέχρι που την έβγαλα τελείως και έμεινα μπροστά του μόνο με το σουτιέν και το στρινγκάκι, γνωρίζοντας πια καλά ότι δεν τον γλιτώνω τον πούτσο. Άρχισε να με χαϊδεύει σε όλο μου το σώμα με τα χοντρά του χέρια και το νεανικό μου κορμί παραδόθηκε γρήγορα στα χάδια του γέρου. Όλη την ώρα μου έλεγε:

-    «Μωρή πουτάνα γιατρίνα… τον θέλεις τον πούτσο σου!»

Εγώ άρχισα να τον χαϊδεύω στην χοντρή και γεμάτη τρίχες κοιλιά του και μου ζήτησε να του βγάλω το παντελόνι ενώ αυτός με μαλάκιζε παραμερίζοντας το στρινγκ και τοποθετώντας το μεσαίο του δάχτυλο βαθιά μέσα στο υγρό μουνάκι μου. Όταν του έβγαλα το παντελόνι διαπίστωσα ότι δεν φορούσε εσώρουχο και αμέσως είδα μια τεράστια και χοντρή πούτσα να ξεδιπλώνει μπροστά μου, αν και ήταν πεσμένη και ζαρωμένη αφού ήταν γέρος. Πάντα προσέχω τους άντρες κάτω στο παντελόνι για να δω αν έχουν μεγάλο πούτσο και τον συγκεκριμένο γέρο τον είχα παρατηρήσει από πιο παλιά γιατί φούσκωνε πολύ το μπροστινό μέρος του παντελονιού του.

Αφού του τράβηξα πίσω το πετσάκι εμφανίστηκε το χοντρό του πουτσοκέφαλο και ο γέρος μου είπε να του τον παίξω για να σηκωθεί. Έτσι άρχισα να του τραβάω μαλακία με το δεξί μου χέρι και με το αριστερό του χάιδευα τα αρχίδια για να σκληρύνει το καυλί του. Ο κύριος Αλέκος σηκώθηκε από το ιατρικό κρεβάτι και στάθηκε όρθιος μπροστά μου είπε να γονατίσω και να βάλω την πούτσα του στο στόμα μου και να του την πάρω τσιμπούκι. Γονάτισα και τον ρώτησα εάν έχει μαζί του προφυλακτικά γιατί δεν ήθελα να βάλω την πούτσα του στο στόμα μου και να του την γλείψω χωρίς καπότα αλλά τότε ο κωλόγερος με άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πάνω στο πρόσωπό μου λέγοντας μου ότι δεν υπάρχει ανάλογο νούμερο καπότας για τον πούτσο του γιατί είναι τεράστιος, πράγμα που διαπίστωσα και εγώ όταν του τον έπαιζα.

Ο κύριος Αλέκος το σεβάστηκε και μου ζήτησε να τραβήξω πίσω το πετσάκι και να του παρατηρήσω καλά το πουτσοκέφαλο και να του πω αν οι τρυπούλες μου μπορούν να δεχτούν αυτό το μέγεθος. Δεν του απάντησα, σηκώθηκα όρθια μπροστά του και άρχισα να τρίβω το σώμα μου πάνω στον πούτσο του ο οποίος είχε γίνει τεράστιος αλλά όχι ακόμη τόσο σκληρός όσο ήθελα κι αυτός άρχισε να με χαϊδεύει με τα βρόμικα χέρια του σε όλο μου το σώμα, βγάζοντας μου το σουτιέν και μαλάσσοντας τα βυζιά μου που είχαν γίνει πέτρα από την καύλα. Μετά πήγε πάλι στο ιατρικό κρεβάτι, ξάπλωσε δίνοντας μου εντολή να περιφέρομαι στο ιατρείο με το στρινγκ για να με βλέπει και να τραβάει μαλακία.

Με ερεθίζει πάρα πολύ να βλέπω άντρες να τραβάνε μαλακία και καθώς τον έπαιζε, το μουνάκι μου έχυνε. Το έκανα και μετά μου ζήτησε να βγάλω το στρινγκ μου και να μείνω μόνο με τις γόβες. Έτσι βρέθηκα ολόγυμνη μπροστά του και ο κωλόγερος με κάλεσε να πάω δίπλα του για να με δει καλύτερα και να μπορεί να με αγγίζει. Τον πλησίασα κι αυτός έβαλε το χέρι του στο ξυρισμένο μουνάκι μου το οποίο έσταζε από καύλα και μου έχωσε τρία δάχτυλα με δύναμη μέσα βαθιά και άρχισα να ουρλιάζω από ηδονή, ξεχνώντας ότι έξω υπήρχε κόσμος και περίμενε.

Ξαπλωμένος έτσι όπως ήταν ο κύριος Αλέκος ανέβηκα πάνω του και στήθηκα στα τέσσερα γυρισμένη παίρνοντας θέση για 69 και έβαλα το μουνάκι μου ακριβώς πάνω στην γλώσσα του για να μου το γλείψει. Έτσι όπως είχα στηθεί πάνω του, μου άνοιξε τα κωλομέρια για να δει την κωλοτρυπίδα μου και ένιωσα τον δάχτυλό του να αγγίζει την τρυπούλα μου και να προσπαθεί να το χώσει μέσα. Μπροστά μου τώρα είχα την τεράστια ψωλή του και χωρίς να το σκεφτώ άρχισα να του την γλείφω κατά μήκος, χωρίς καπότα, και να βάζω την γλώσσα μου στην τρυπούλα του πουτσοκέφαλου του και να του παίρνω τα λίγα υγρά του.

Άνοιξα το στόμα μου όσο μπορούσα και προσπάθησα να του τον πάρω όλο μέσα στο στόμα, πράγμα αδύνατο αφού ήταν γύρω στα 25 εκατοστά και πολύ χοντρός και έτσι του έπαιρνα πίπα μόνο στο μέρος της πούτσας που χωρούσε στο στόμα μου και γλείφοντας του τα γέρικα αρχίδια. Όσο του τον έπαιρνα πίπα, ένιωθα το μουνάκι μου να χύνει από καύλα και ο κωλόγερος μου δάγκωνε τα μουνόχειλα. Αυτός με γαμούσε με την γλώσσα και το χέρι του και στο μουνί και στον κώλο μου λέγοντας μου ότι θα μου τα ξεσκίσει και τα δύο. Του είπα ότι θέλω πολύ να με ξεσκίσει και να με ξεκωλιάσει αλλά όχι τώρα γιατί δεν είχε καπότες μαζί του αλλά και υπήρχε κόσμος έξω που περιμένει και θα ακουστούμε και να έρθει μετά τις δυο, αφού κλείσω το ιατρείο και να γίνουν όλα πιο άνετα χωρίς πίεση χρόνου για να το ευχαριστηθούμε και οι δύο.

Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι, ξαναντυθήκαμε και έφτιαξα πάλι τον χώρο ώστε να μην καταλάβουν οι άλλοι αυτό που είχε γίνει και του είπα να περάσει μετά έχοντας αγοράσει καπότες και χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Πράγματι ο γέρος μου είπε ότι θα περάσει μετά αφού κλείσω το ιατρείο για να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε αρχίσει και έφυγε. Όταν έφυγε άρχισα να εξυπηρετώ τους άλλους που περίμεναν έξω γρήγορα ώστε να τελειώσω νωρίς και να το κλείσω. Όλη την ώρα σκεφτόμουν τον τεράστιο πούτσο του γέρου μέσα μου και το μουνάκι μου έχυνε συνέχεια. Έτσι κατά τις μία είχα τελειώσει με όλους, έκλεισα το ιατρείο και πήγα στο μπάνιο του ιατρείου για να πλυθώ και να είμαι έτοιμη για τον γέρο.

Κατά τις δυο ο κύριος Αλέκος ήρθε πάλι στο ιατρείο και είχε βάλει σακάκι και γραβάτα για να μου κάνει καλή εντύπωση. Εγώ φορούσα μόνο την ποδιά και τις γόβες και από μέσα τίποτα. Αμέσως μου έδειξε τις καπότες που αγόρασε και μου είπε ότι είχε πάρει και βιάγκρα για να με ξεσκίσει καλύτερα. Είχα χάσει πια τον έλεγχο του παιχνιδιού και πια δεν μπορούσα να κάνω πίσω. Με πλησίασε και άρχισε να μου ξεκουμπώνει την ποδιά, μου την έβγαλε τελείως και έμεινα ολόγυμνη μπροστά του. Μου ζήτησε να γονατίσω και να του ξεκουμπώσω το παντελόνι και να του βγάλω τα παπούτσια, πράγμα που έκανα αμέσως.

Γονατιστή του κατέβασα το άσπρο του σώβρακο και μπροστά στα μάτια μου πετάχτηκε ο γιγάντιος πούτσος του που τώρα όμως ήταν πολύ σηκωμένος και διαγράφονταν και οι φλέβες. Χωρίς να καθυστερήσω, άνοιξα πολύ το στόμα μου, τράβηξα πίσω το πετσάκι για να αποκαλυφθεί το χοντρό κεφάλι και άρχισα να του τον παίρνω τσιμπούκι με μανία και επαγγελματισμό. Ο γέρος θαύμασε τον τρόπο που το έκανα λέγοντας μου ότι είμαι φοβερή στο τσιμπούκι, πράγμα που το είχαν διαπιστώσει κι άλλοι στο παρελθόν. Όσο του έπαιρνα πίπα, ο γέρος με κοιτούσε και το απολάμβανε ενώ εγώ προσπαθούσα να βάλω όσο πιο πολύ μπορούσα μέσα στο λαρύγγι μου γεμίζοντας σάλια το καυλί του. Με κρατούσε από τα μαλλιά και έσπρωχνε το κεφάλι μου με ρυθμό πάνω στον πούτσο του. Όλη την ώρα μου έλεγε:

-    «Ρούφα γιατρίνα πουτανίτσα!»

Το μουνάκι μου έχυνε ασταμάτητα περιμένοντας την στιγμή που αυτή η τεράστια πούτσα θα έμπαινε μέσα μου. Μετά από λίγο σταμάτησα να του παίρνω πίπα και σηκώθηκα όρθια για να μην χύσει γρήγορα. Ο κύριος Αλέκος έβγαλε όλα του τα ρούχα, με πλησίασε με το τεράστιο του καυλί και άρχισε να με φιλάει στο στόμα με πάθος βάζοντας την γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα μου. Με πήγε στο ιατρικό κρεβάτι, με ξάπλωσε, μου άνοιξε τα πόδια και έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα ανοίγοντας μου με τα δάχτυλα του τα μουνόχειλα. Άρχισε να παρατηρεί το μουνί μου μέσα, ανοίγοντας το. Του πήρα το κεφάλι και τον έβαλα να μου κάνει γλειφομούνι.

Ο κωλόγερος έβγαλε τη γλώσσα του, την έχωσε βαθιά μέσα στην μουνάρα μου δαγκώνοντας τα μουνόχειλα και ρουφώντας τα υγρά μου για πολλή ώρα. Μετά μου ζήτησε να γυρίσω και να στηθώ στα τέσσερα για να θαυμάσει τον κώλο μου. Έτσι όπως καθόμουν στα τέσσερα, με την κωλάρα μου τουρλωμένη, άρχισε να με κοιτάει από πίσω ανοίγοντας μου τα κωλομέρια και παρατηρώντας την κωλοτρυπίδα μου, άρχισε να μου την γλείφει με μανία, να μου την γαμάει με την γλώσσα και μου έβαλε κωλοδάχτυλο. Όταν είδε την ανοιχτή κωλότρυπα μου είπε:

-    «Μωρή πουτάνα γιατρίνα, στον έχουν ξεσκίσει τον κώλο! Τι πούτσα έχεις φάει;»

Άρχισε να μου βάζει δάχτυλο και στο μουνί και στον κώλο μέχρι που έφτασε να βάζει και τα τέσσερα γέρικα δάχτυλα του μέσα μου για να μου τις ανοίξει καλά και τις δυο τρύπες, ενώ εγώ ούρλιαζα από καύλα. Τώρα πια ήμουν έτοιμη να γαμηθώ από την τεράστια ψωλή του κωλόγερου. Έτσι είπα στο κύριο Αλέκο να ξαπλώσει ανάσκελα και να κάτσω εγώ πάνω στον πούτσο του για να μπει αργά μέσα μου μέχρι να με ανοίξει και να μην με πονέσει ξεσκίζοντας με. Αφού του έβαλα με μεγάλη δυσκολία την καπότα στο παλούκι του, ανέβηκα πάνω του και με αργές κινήσεις κάθισα με το μουνί μου αλλά μπήκε πάρα πολύ εύκολα όλος μέσα και αμέσως άρχισα με γρήγορες κινήσεις να ανεβοκατεβάζω την ανοιχτή μουνάρα μου πάνω στο γέρικο καυλί του.

Ο κύριος Αλέκος μου έλεγε πρόστυχα βρομόλογα κι εγώ έφτανα από τον ένα οργασμό στον άλλο. Αφού μου γάμησε για τα καλά την μουνάρα μου, με ρώτησε αν έχω γαμηθεί ποτέ από κώλο και όταν του είπα ότι γουστάρω τρελά να μου γαμάνε την κωλάρα με βία και να μου την ξεσκίζουν, πήρα αμέσως το καυλί του και προσπάθησα να καθίσω με τον κώλο πάνω στο χοντρό του πουτσοκέφαλο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να χώσεις 25 εκατοστά χοντρού πούτσου μέσα στην κωλοτρυπίδα ακόμη και αν είναι ανοιχτή όπως η δική μου και έτσι άρχισα να φωνάζω δυνατά από πόνο αλλά και από καύλα όταν ο κωλόγερος μου την ξέσκιζε.

Ο γέρος είχε τρελαθεί από τον τρόπο που του γαμούσα τον πούτσο με τον κώλο και από τον τρόπο που κουνιόμουν, γαμιόμουν και φώναζα. Πραγματικά ένιωσα ότι η ψωλή του γέρου με είχε ξεσκίσει μέχρι τον πάτο της κωλάρας μου. Όταν σταμάτησα να ανεβοκατεβάζω τον κώλο μου πάνω στο καυλί του, άνοιξα τα πόδια μου και άρχισα να τραβάω μαλακία μπροστά του έχοντας πάντα χωμένο τον πούτσο του στον ξεσκισμένο κώλο μου. Έχωσα τα δάχτυλα μέσα στη μουνάρα μου και με ταχύτητα την έτριβα μέχρι που τα υγρά μου άρχισαν να τρέχουν στην κοιλιά του γέρου. Αφού μου άνοιξε τον κώλο καλά σηκώθηκε από το κρεβάτι, μου είπε να στήσω κώλο για να έρθει από πίσω μου αυτός και να μου τον καρφώσει.

Έτσι, ανέβηκα στο κρεβάτι, κάθισα στα τέσσερα στήνοντας κώλο και ο γέρος ήρθε από πίσω μου, άνοιξε με τα χέρια του τα κωλομέρια μου, έφτυσε την κωλοτρυπίδα μου και με δύναμη έχωσε το τεράστιο παλούκι του μέσα στον ήδη παραβιασμένο κώλο μου. Ένιωσα και τα 25 εκατοστά να με ξεσκίζουν! Δεν μπόρεσα να αντέξω από τον πόνο και έτσι άρχισα να βογκάω δυνατά. Όσο φώναζα, τόσο ο κωλόγερος με ξέσκιζε με περισσότερη βία και έριχνε σφαλιάρες στα κωλομέρια μου, τα οποία είχαν γίνει κατακόκκινα από το ξύλο, μπαινοβγάζοντας την πούτσα του με ταχύτητα.

Το βιάγκρα είχε δράσει αρκετά, αφού ο κωλόγερος με γαμούσε σε πλήρη στύση για πάνω από μισή ώρα χωρίς να χύσει. Μετά με ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα, μου άνοιξε τα πόδια και ανέβηκε πάνω μου χώνοντας το παλούκι του βαθιά στην μουνάρα μου και κοιτώντας με στα μάτια, παρατηρούσε τον τρόπο που γαμιόμουν. Έχωσε την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου για γλωσσόφιλο και όσο μου τον έχωνε εγώ του φώναζα:

-    «Ξέσκισε με, κωλόγερε! Άνοιξε μου την μουνάρα!»

Μετά κάθισε πάνω στα βυζιά μου, έβγαλε την καπότα και άρχισε να τον παίζει μπροστά στο πρόσωπό μου για να με χύσει. Εγώ είχα εστιάσει την προσοχή μου στην τρυπούλα του πουτσοκέφαλου γιατί με καυλώνει πολύ να βλέπω άντρες να χύνουν και να πετάγονται τα χύσια τους. Τραβούσε μαλακία τόσο γρήγορα που φοβήθηκα ότι θα πάθει τίποτα ενώ εγώ του έλεγα:

-    «Χύσε με, χύσε με κωλόγερε! Χύσε με στην μούρη. Θέλω παντού τα άσπρα σου χύσια…!!!»

Ξαφνικά ο κύριος Αλέκος σημάδεψε το πρόσωπό μου με την ψωλή του και βογκώντας μου πέταξε τα καυτά του χύσια στην μάπα, χύνοντας με από τον λαιμό μέχρι τα μαλλιά. Πολλά από τα χύσια του έπεσαν δίπλα στο στόμα μου και έτσι έβγαλα την γλώσσα για να τα γευτώ. Ο κωλόγερος συνέχισε να παίζει την ψωλή του στην μούρη μου για να πέσει και η τελευταία σταγόνα πάνω μου. Μου αρέσει πολύ να χύνει ο άντρας μέσα στο στόμα μου όταν του τον παίρνω πίπα και να καταπίνω όλα τα χύσια, αλλά επειδή τώρα ο γαμιάς μου ήταν γέρος προτίμησα να του πάρω λίγα έτσι για τη γεύση.

Έτσι, αφού έχυσε, σηκωθήκαμε από το κρεβάτι, γονάτισα μπροστά του και πήρα πάλι το πεσμένο και ζαρωμένο καυλί του στο στόμα μου και πιπώνοντας το, του το καθάρισα από τα χύσια που είχαν μείνει στο πετσάκι και την βάλανο. Όσο του τον ρούφαγα τραβούσα μαλακία βάζοντας τρία δάχτυλα στην υγρή μουνάρα μου.

Αφού έγιναν όλα αυτά, ξαπλώσαμε πάλι στο κρεβάτι αγκαλιά και άρχισε να μου λέει πόσο ωραία είμαι, ότι όλο το χωριό γουστάρει να με πάρει και ότι δεν περίμενε από μια γιατρίνα σαν εμένα να κάνει τόσο καλό και ανώμαλο γαμήσι. Εγώ του είπα ότι πέρασα πολύ ωραία μαζί του και να μην το πει σε κανέναν. Είμαι σίγουρη ότι το έχει πει σε όλο το καφενείο γιατί έτσι κάνουν όλοι οι άντρες όταν πάνε με μια γυναίκα και ειδικά αυτός ο γέρος που ξέσκισε μια νέα γκόμενα σαν εμένα.

Ο κύριος Αλέκος συνεχίζει να με γαμάει ακόμη και τώρα, μόνο που έχουμε βάλει κι άλλους στο τρελό ερωτικό μας παιχνίδι.

(Copyright protected OW ref: 16392)