Στις διακοπές πέτυχα λαβράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Λίζα πηγαίνει διακοπές με μοναδικό σκοπό να βρει κάποιον άντρα για να πραγματοποιήσει την φαντασίωση της. Εκεί γνωρίζει πραγματικά έναν άντρα που ήταν πέρα από τις προσδοκίες της…

Η ιστορία:

Στις διακοπές μου τελικά κατάφερα να βρω έναν τύπο με τον οποίο πραγματοποίησα τη φαντασίωσή μου: να γαμήσω έναν άντρα. Στις διακοπές ήμουν με μια φίλη μου, η οποία ήξερε καλά τι έψαχνα και συχνά μου έκανε πλάκα γι’ αυτό. Και εκείνη ψαχνόταν αλλά για πιο «σοβαρή» σχέση. Έτσι μερικές φορές εγώ τα βράδια το τράβαγα περισσότερο προκειμένου να βρω τον κατάλληλο. Την πέμπτη μέρα των διακοπών είχαμε κάνει ήδη αρκετές γνωριμίες αλλά δεν είχαμε προχωρήσει ιδιαίτερα με τους γκόμενους που ψιλο-νταραβεριζόμασταν.

Την ημέρα εκείνη πέτυχα το λαβράκι. Ένας τύπος δύο χρόνια μικρότερός μου, πολύ ωραίος, καλοντυμένος και πολύ τζέντλεμαν με προσέγγισε σε ένα μπαράκι με τρόπο πραγματικά αρχοντικό. Πολύ διακριτικός και πραγματικός κύριος κέρασε τα ποτά και προσφέρθηκε να με γυρίσει στο ξενοδοχείο ή να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητό του. Τελικά έγινε φυσικά το δεύτερο. Στο τέλος της διαδρομής σε μια φοβερή παραλία ξεκίνησε η ιστορία της εκπλήρωσης της φαντασίωσής μου. Μη φανταστεί κανείς ότι έγιναν όλα αμέσως. Δεν ήμουν τρελή να του τα κάνω όλα από πρώτο βράδυ. Ωστόσο το πράγμα φάνηκε.

Ο Ανδρέας (το πραγματικό του όνομα δεν αναφέρω για λόγους διακριτικότητας) μου έδειξε ότι όταν τον ακουμπούσα ελαφρά με το δάχτυλο από πίσω και πιο συγκεκριμένα στην κωλοτρυπίδα του, γουστάριζε τρελά. Αμέσως γινόταν πέτρα το καυλί του. Όχι ότι είχε πρόβλημα στύσης ο άνθρωπος.. Κάθε άλλο. Ήταν φορτσάτος και δυνατός. Αλλά το άγγιγμα στον κώλο έδινε το κάτι παραπάνω. Έτσι ήδη από δεύτερη φορά μπήκα στον πειρασμό να προχωρήσω λίγο ακόμα. Όπως ήταν ξαπλωμένος και του έγλειφα τα αρχίδια άρχισα να κατεβαίνω με τη γλώσσα μου και λίγο πιο κάτω. Τον έβλεπα ότι αναστατωνόταν. Όταν μάλιστα άρχισα να του γλείφω την κωλοτρυπίδα άρχισε να μουγκρίζει από καύλα. «Εδώ είμαστε!», σκέφτηκα. «Αυτός θα μου τα κάνει όλα τα παιγνίδια που γουστάρω».

Στη συνέχεια και όπως με γαμούσε στην κλασσική στάση, άρχισα να του χαϊδεύω με το δάχτυλό μου την κωλοτρυπίδα. Με κάθε άγγιγμα γινόταν πύραυλος. Συνέχισα να τον χαϊδεύω από πίσω και μετά από λίγη ώρα τελειώσαμε και οι δύο μαζί. Πήγα στο μπάνιο και όταν γύρισα ήταν ακόμα ξαπλωμένος στο κρεβάτι και μάλιστα αγκαλιά με το μαξιλάρι. Βλέποντας το κωλαράκι του πραγματικά το λιμπίστηκα. Ωραίο και στρογγυλό. Χωρίς δεύτερη σκέψη πέφτω μαλακά πάνω του και αρχίζω να του χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα. Έτσι δήθεν αδιάφορα. Εκείνος δεν είπε κουβέντα. Σε λίγο ανασηκώθηκε λίγο για να βολέψει τον πούτσο του που του είχε ξανασηκωθεί. Με τρέλαινε η ιδέα ότι καύλωνε τόσο πολύ με τα χάδια στον κώλο του. Δεν μπορούσα άλλο να περιμένω. Ήθελα να κάνω ένα βήμα ακόμα…

Άρχισα να τον γλείφω στην πλάτη. Στην αρχή ψηλά και λίγο - λίγο κατέβαινα προς τα κάτω. Φαινόταν να το απολαμβάνει. Όταν έφτασα στον κώλο του, άνοιξα μαλακά τα κωλομάγουλα του και κοίταξα την κωλοτρυπίδα του. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με καυλώνει η θέα μιας κωλοτρυπίδας. Ξεκίνησα γρήγορα το γλείψιμο. Πρώτα μαλακά - μαλακά για μην αντιδράσει και μετά έντονα. Προσπαθούσα να χώσω τη γλώσσα μου όσο γινόταν πιο βαθιά μέσα στον κώλο του. Είχε πάθει την πλάκα του. Του ανασήκωσα λίγο τα πόδια και τον έβαλα να στηρίζεται στα γόνατα. Σαν αυτό που λέμε στα τέσσερα αλλά από την μια μεριά στηριζόταν στο κεφάλι του και όχι στα χέρια του. Εκεί λοιπόν ο κώλος του ήταν πια στο πιο ψηλό σημείο του σώματός τους. Το άριστο θέαμα για μια βιτσιόζα σαν και εμένα. Του έριξα το κωλογλείψιμο της ζωής του. Ταυτόχρονα του μαλάκιζα την πούτσα. Μούγκριζε σαν άγριο θηρίο. Έχυσε πάνω στα σεντόνια γρήγορα.

Σηκώθηκε, πήγε μέσα και όταν γύρισε του είπα ότι δεν είναι δίκαιο αυτός να χύνει και εμένα να με αφήνει έτσι. Μου είπε ότι ήταν πρόθυμος για οτιδήποτε του ζήταγα. Παρά το γεγονός ότι είχα μαζί μου το στραπόν μου, θεώρησα καλύτερο να μην τον βάλω στα βαθιά τόσο γρήγορα. Τον ξαναέστησα στα τέσσερα, του έγλειψα πάλι την κωλοτρυπίδα χώνοντάς του και το δάχτυλο που και που, και αφού έγινε πύραυλος τον έβαλα να με γαμήσει. Ο άνθρωπος δεν παιζόταν. Με ξέσκισε κυριολεκτικά. Με πήρε σε τρεις διαφορετικές στάσεις και με έκανε κάθε φορά να χύσω. Το μουνί μου είχε κυριολεκτικά καεί. Ξέχασα να σας πω ότι τον έχει και σχετικά μεγάλο. Όχι δηλαδή και κανένα τέρας, αλλά σαφώς μεγαλύτερο από τους περισσότερους άντρες που έχω γνωρίσει. Αυτό που λέμε το ιδανικό μέγεθος.

Την επόμενη μέρα τελείωναν οι διακοπές του και έτσι είπαμε να βρεθούμε στην Αθήνα. Στην Αθήνα βρεθήκαμε πάλι μετά από λίγες μέρες. Στο μεταξύ εγώ είχα κάτσει φρόνιμη γιατί θεωρούσα ότι είχα βρει την καλή περίπτωση που έψαχνα. Λοιπόν για να μην σας πολυλογώ την πρώτη φορά που βρεθήκαμε μετά το φαγητό και το ποτό, πήγαμε στο σπίτι μου. Εκεί είχα φροντίσει να έχω αφήσει στο κομοδίνο το στραπόν μου. Έτσι δήθεν άσχετα το είχα αφήσει εκεί. Το πρώτο γαμήσι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στο σαλόνι. Όταν όμως τελειώσαμε και πήγαμε στο υπνοδωμάτιο να ξαπλώσουμε, μόλις είδε το στραπόν το πήρε απευθείας στα χέρια του και άρχισε να το χαζεύει.

-    «Σε τι χρησιμεύει αυτό;», με ρωτάει δήθεν ανήξερα.

-    «Μωρό μου κοίτα να δεις… εμένα μου αρέσει η ισότητα μεταξύ των δύο φίλων. Μου αρέσει σε όλα τα επίπεδα να είμαστε ίσοι. Όπως στη δουλειά έτσι και στο σπίτι και όπως στο σπίτι έτσι και στο κρεβάτι. Κατάλαβες;», του λέω.

Τα έχασε για λίγο, αλλά απάντησε:

-    «Κι εγώ φεμινιστής είμαι. Αλλά νομίζεις ότι πρέπει να είμαστε ίσοι και στο κρεβάτι; Πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα να είμαστε παντού ίσοι».

Έτσι μου έδωσε το πράσινο φως.

-    «Μωρό μου, να δεις ότι θα σου αρέσει…», του λέω.

Και όπως είμαστε τον γυρνάω και του κάνω ένα φοβερό κωλογλείψιμο, φτύνοντας διαρκώς τον κώλο του. Με δύο γρήγορες κινήσεις φοράω το στραπόν μου και του το κολλάω στην κωλοτρυπίδα. Ο πούστης αμέσως έκανε κίνηση για να ανοίξει τα κωλομάγουλα του.

-    «Αγόρι μου, ήρθε η ώρα να πάρεις πίσω λίγο από τον πούτσο που έχεις ρίξει σε μένα και σε άλλα γκομενάκια…», του λέω και αρχίζω να του τον χώνω.

Ο Ανδρέας γουστάριζε τρελά. Μου ζητούσε να του χώσω πιο βαθιά κι εγώ τον ξέσκιζα. Είχα βουτήξει τα κωλομέρια του και τον κούναγα για να γαμιέται καλύτερα. Τρομερό πράγμα να βρίσκεσαι στη θέση αυτού που γαμάει. Επιτέλους γιατί πάντα ήμουν από κάτω. Τώρα βίωνα κι εγώ τη δύναμη του γαμιά. Το κουφό ήταν ότι κι αυτός το απολάμβανε. Έπαιζε την πούτσα του κι εγώ τον γαμούσα. Τελικά έχυσε. Εγώ όχι. Μόνο ψυχική ηδονή αισθάνθηκα. Μετά όμως είχε γίνει πύραυλος. Με γαμούσε με τρέλα και με δύναμη όλη νύχτα. Μου ξέσκισε και το μουνί και τον κώλο. Το πρωί ήμουν κομμάτια.

Το τι έγινε παρακάτω θα το πούμε άλλη φορά. Για σήμερα αυτά. Πάντως αν τύχει καμιά γυναίκα να διαβάσει αυτή την ιστορία, έχω να της πω ένα πράγμα: Είναι φοβερή εμπειρία να βρεθείς στη θέση του άντρα και να κάνεις έναν άντρα γυναίκα έστω και για μισή ώρα. Επίσης πιστεύω ότι όλοι οι άντρες, άλλοι λίγο και άλλοι πολύ, θα ήταν έτοιμοι να κάνουν κάτι τέτοιο. Πάντως και μόνο το γαμήσι που έφαγα μετά άξιζε σαν ανταμοιβή για το γαμήσι που έριξα.

(Copyright protected OW ref: 16467)