Ένα απόγευμα γεμάτο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας νεαρός γεμάτος καύλα, έχει παράλληλη σχέση με δυο κοριτσάκια. Μια μέρα δέχεται τηλεφώνημα και από τις δυο για να συναντηθούν και είναι πρόθυμος να ικανοποιήσει και τις δυο.

Η ιστορία:

Ήμουν γύρω στα είκοσι, γεμάτος από καύλα και πρόθυμα κοριτσάκια ικανά να με ξεζουμίσουν. Είχα παράλληλα σχέση με δυο πανέμορφα μουνάκια, 18 χρονών το ένα, 24 το άλλο. Σάββατο προς το μεσημεράκι, ήμουν μόνος στο σπίτι. Με παίρνει τηλέφωνο η μικρή και μου ανακοινώνει ότι έχει πει στους δικούς της ότι θα πάει για διάβασμα σε μια φίλη της και να την περιμένω. Και μόνο στην ιδέα ότι θα έχω το υπέροχο κορμί της δικό μου για δυο ώρες καύλωσα. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ και πολλά γιατί το τηλέφωνο χτύπησε και πάλι και ήταν η άλλη που μου ανακοίνωνε ότι το βράδυ θέλει να το περάσουμε μαζί. «Ωραία!», σκέφτηκα. «Σήμερα θα περάσουμε καλά!».

Έκανα το μπανάκι μου, ξάπλωσα να χαλαρώσω και περίμενα όλο αγωνία το μικρό! Στις τέσσερις χτυπάει το κουδούνι και ανοίγω την πόρτα και την βλέπω μπροστά μου. Ήταν υπέροχη! Φορούσε μια καρό κοντή φουστίτσα και ένα μικρό κοντό μπλουζάκι που έκανε τα υπέροχα στητά βυζάκια της να δείχνουν ακόμα πιο όμορφα και έτοιμα να τα χαϊδέψω. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα και με άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να με φιλάει χώνοντας την γλώσσα της μέχρι το λαιμό μου! Καύλωσα αμέσως και φάνηκε και βέβαια χάρηκε μόλις το είδε και μου άρπαξε τον πούτσο και μου είπε στο αφτί ότι έχω δυοώρες να της κάνω ότι θέλω! Την ρώτησα αν είναι σίγουρη και μου παραδόθηκε.

Αποφάσισα λοιπόν να την κάνω να κάνει ότι μου ερχόταν στο μυαλό. Την οδήγησα στο σαλόνι και την έβαλα να κάτσει στον ένα καναπέ κι εγώ έκατσα απέναντι της στον άλλο και της είπα να ανεβάσει την φούστα της ψηλά και να αρχίσει να παίζει με το μουνάκι της. Με περίμενε μια έκπληξη γιατί το είχε ξυρίσει τελείως και φαινόταν υπέροχο, γεμάτο από τα υγρά της. Άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της κι εγώ απέναντι της έπαιζα το καυλί μου. Της είπα ότι δεν θα χύσει αν δεν της πω. Την άφησα να το κάνει αρκετή ώρα μέχρι που άρχισε να τρέμει από την πολλή καύλα και τότε της έδωσα εντολή να έρθει στα τέσσερα κοντά μου και να ρουφήξει το καυλί μου.

Υπάκουα ήρθε με το κωλαράκι τουρλωμένο και άρχισε να μου ρουφάει τον πούτσο προσπαθώντας να τον πάρει όλο. Της κράτησα το κεφάλι σταθερό και άρχισα να της γαμάω το στόμα με όλη μου την δύναμη μέχρι που κόντευε να πνιγεί αλλά δεν έκανε πίσω. Αφού χόρτασα το στόμα της την έβαλα στα γόνατα στον καναπέ και πήγα στην κουζίνα και έφερα μια μπανάνα και χωρίς να της πω τίποτα της την έβαλα όλη στο μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω με αυτήν ενώ με τα δάχτυλα μου έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της που άνοιγε σαν τρελή. Η καύλα της ήταν τέτοια που με παρακάλαγε να την γαμήσω από παντού αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια…

Την έπαιζα για αρκετή ώρα χωρίς όμως να την αφήσω να χύσει. Το καυλί μου ήταν έτοιμο να εκραγεί αλλά ήθελα να την παίξω και να την παιδέψω πιο πολύ. Την γύρισα και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι και με τα δάχτυλα μου έπαιζα με τις τρυπούλες της που ανοιγόκλειναν γεμάτες προσμονή. Με μια γρήγορη κίνηση σηκώθηκα και της κάρφωσα το καυλί μου μέχρι το βάθος του μουνιού της και από το στόμα της βγήκε μια απίστευτη κραυγή καύλας που πρέπει να ακούστηκε πολλά τετράγωνα μακριά. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της και να κάνω κυκλικές κινήσεις στο καυλί μου και άρχισε να χύνει το μουνί της με απίστευτη ορμή.

Την γύρισα στα τέσσερα και συνέχισα το μέσα - έξω με δύναμη χώνοντας δυο δάχτυλα στον κωλαράκο της. Έκανε σαν τρελή και έσκουζε από καύλα. Χωρίς να το σκεφτώ έβγαλα το καυλί μου από το μουνί της και το κάρφωσα στο κωλαράκι της. Πρέπει να πόνεσε αλλά δεν τραβήχτηκε και έσπρωξε τον κώλο της προς το μέρος μου και με τρέλανε από καύλα. Πήρα την μπανάνα και με μια κίνηση την έχωσα στο μουνί της και άρχισα να της γαμάω και τις δυο τρύπες. Είχε τρελαθεί από καύλα και έχυνε σαν τρελή!

Είχα φτάσει στα όρια μου και έπρεπε να χύσω. Της το είπα και την ρώτησα που τα θέλει μου είπε όπου θέλω εγώ. Τότε μου ήρθε μια ιδέα… Στο σαλόνι υπήρχε ένα τραπέζι με τζάμι. Της έβαλα το πρόσωπο πάνω στο τζάμι και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου με δύναμη πάνω στο μάγουλο της. Άρχισα να χύνω και τα χύσια μου έπεφταν με δύναμη στο μάγουλο της και στην συνέχεια στο τζάμι προσπαθούσε να τα μαζέψει και το θέαμα ήταν σκέτη καύλα! Αφού τα έγλειψε όλα, καθάρισε καλά - καλά και το καυλί μου και το άφησε καθαρό και έτοιμο για την συνέχεια.

Όμως η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγει. Όπως μου είπε το κωλαράκι της πόναγε αλλά το ευχαριστήθηκε. Έφυγε κουνώντας λίγο περίεργα το κορμί της αλλά έλαμπε ολόκληρη. Όταν μετά από λίγο ήρθε η άλλη, ίσα - ίσα είχα προλάβει να ηρεμήσω λίγο αλλά συνέχισα ακάθεκτος και της έκανα μια επανάληψη και την καταευχαριστήθηκε, μόνο που επειδή είχα πιο πολύ χρόνο οι ρυθμοί ήταν πιο αργοί και βασανιστικοί…

(Copyright protected OW ref: 16259)