Η Μαρκησία κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:  
Υπόθεση: Ένας σκλάβος είναι απόλυτα υποταγμένος και έτοιμος να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες της Αφέντρας του.

Η ιστορία:

-    «Γονάτισε!»

Η φωνή σου ακούστηκε επιτακτική, με ένα αδιόρατο όμως τρέμουλο που πρόδιδε την ανερχόμενη σου λίμπιντο και μόνο που σκεφτόσουνα την συνέχεια! Σε πλησίασα και γονάτισα μπροστά σου στην πολυθρόνα, που καθόσουνα σταυροπόδι. Φορούσες ένα δικτυωτό μπλουζάκι αφήνοντας εκτεθειμένα τα βαριά μεγάλα σου στήθη με τις θηλές ήδη ερεθισμένες. Ένα κόκκινο μικροσκοπικό στρινγκάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γυαλιστερές μπότες, που έφθαναν μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ολοκλήρωναν την ενδυμασία σου. Ήσουν τόσο μα τόσο ερωτική, σε συνδυασμό με τον αυταρχισμό σου απέναντί μου. Γονατισμένος δεν έκανα καμία κίνηση. Περίμενα τις εντολές σου. Σου υποσχέθηκα να παίξω αυτό το παιχνίδι με τον βασικό όρο να γίνω η μαριονέτα σου. Δεν θα έκανα καμία κίνηση λιγότερο ή περισσότερο από ότι μου έβαζες να κάνω πάνω σου.

Για δυο - τρία λεπτά με άφησες να στέκομαι ακίνητος γονατισμένος μπροστά σου με τα μάτια χαμηλωμένα. Διασκέδαζες με την αγωνία της αναμονής μου. Με τη μύτη και το τακούνι της μπότας του ανασηκωμένου σου ποδιού χάιδευες το κορμί μου και τα μούτρα μου, πιέζοντας το τακούνι σου πάνω στις θηλές μου. Ακίνητος όπως ήμουνα με τα χέρια τραβηγμένα πίσω στην πλάτη μου μόνο η βαθιά ανάσα μου που επιταχυνόταν σιγά - σιγά πρόδιδαν το πόσο με ηδόνιζαν τα «παιχνίδια» με τη μπότα σου πάνω μου. Τράβηξες δυο - τρεις ρουφηξιές από το τσιγάρο σου, μέσω της μακριάς λεπτής πίπας που κρατούσες με κοκεταρία στο ένα σου χέρι και ξεφύσηξες τον καπνό πάνω στο πρόσωπό μου λέγοντας:

-    «Για να δούμε αν όλα αυτά που μου περιέγραφες για τον εαυτό σου αληθεύουν…»

Τράβηξες άλλες δύο τζούρες και με ρώτησες:

-    «Πες μου ανάξιε σκλάβε, είσαι έτοιμος να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες μου, χωρίς να φέρεις τον παραμικρό δισταγμό; Απάντησε μου!»

Ξερόβηξα απαλά για να καθαρίσω την φωνή μου και αποκρίθηκα:

-    «Η παραμικρότερη επιθυμία σας Αφέντρα μου για μένα θα είναι αυστηρή διαταγή που θα σπεύσω να εκτελέσω άμεσα χωρίς χρονοτριβές και δισταγμούς. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ παρά ότι θα είμαι υπάκουος με όλο μου το είναι και θα προσπαθήσω πέρα από τις δυνατότητες μου να ικανοποιήσω την αχόρταγη λίμπιντό σας!»

Ικανοποιημένη έσβησες το τσιγάρο και είπες:

-    «Καθάρισε μου τις μπότες. Αργά - αργά ώστε να βλέπω καθαρά τις κινήσεις των χειλιών και της γλώσσας σου».

Πήγα να πιάσω με τα χέρια μου το ένα σου πόδι για να εκτελέσω την εντολή σου, αλλά με σταμάτησες χτυπώντας τον ένα μου καρπό με τη μακριά σου πίπα την οποία την χρησιμοποιούσες τώρα σαν βίτσα.

-    «Σου έδωσα εγώ την άδεια να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου ανίκανο κατασκεύασμα; Τα χέρια σου δεν υπάρχουν. Είναι νεκρά. Μόνο εγώ θα στα "ζωντανέψω" και όταν σου δώσω την άδεια θα τα χρησιμοποιήσεις εκεί που θα σου πω και όπως ακριβώς θα σου πω!»

Η φωνή σου ακούστηκε θυμωμένη. Έφερα τα χέρια μου πίσω ξανά και είπα:

-    «Σας ζητώ συγνώμη κυρία. Δεν θα το ξανακάνω αυτό το λάθος. Συγχωρέστε τον ανάξιο σκλάβο σας…»

Αμέσως έσκυψα, ακούμπησα τα χείλη μου στη μύτη της μπότας σου. Την ρούφηξα για λίγο και μετά έβγαλα έξω την γλώσσα μου και ξεκίνησα να την γλείφω αργά - αργά, δίνοντας σου την ευκαιρία να με παρακολουθείς. Κάθε τόσο μόνο την τραβούσα μέσα στο στόμα μου για να την σαλιώσω και την έβγαζα αμέσως. Αφού διέτρεξα με την γλώσσα μου όλο το κάτω μέρος της μπότας εσύ για να με διευκολύνεις ανασήκωσες το πόδι σου. Άφησα την γλώσσα μου να γλιστρήσει πάνω - κάτω γλείφοντας το στιλέτο τακούνι της, πριν το πάρω ανάμεσα στα χείλη μου και το ρουφήξω σαν να ήταν ένα μακρύς πολύ λεπτός πούτσος.

-    «Συνέχισε σκλαβάκι...», ακούστηκε η φωνή σου πιο ήπια τώρα και λιγωμένη.

Χωρίς να χρονοτριβήσω αφού ρούφηξα για λίγο το τακούνι της μπότας σου, άφησα την γλώσσα μου να σκαρφαλώσει μέχρι ψηλά στα χείλη της μπότας σου ακολουθώντας την ραφή της. Μετά ξαναγλίστρησα προς τα κάτω γλείφοντας την και φιλώντας την παντού και ξανά ανέβηκα προς τα πάνω. Σε κάθε κατέβασμα επαναλάμβανα από την αρχή όλη την διαδικασία περιμένοντας την διαταγή σου.

-    «Αρκετά δούλε. Την καθάρισες μια χαρά! Τώρα κάνε την ίδια δουλειά και στην άλλη μου μπότα!», είπες μετά από λίγα λεπτά αλλάζοντας το σταυροπόδι σου.

Με τον ίδιο πειθήνιο τρόπο έγλειψα, ρούφηξα και γέμισα φιλιά και την άλλη σου μπότα μέχρι που σε άκουσα να με επιβραβεύεις.

-    «Μπράβο σου σκλάβε μου! Μέχρι τώρα ξεπέρασες τις προσδοκίες μου. Για να δούμε παρακάτω τι αξίζεις…»

Άναψες ένα τσιγάρο και μου είπες:

-    «Άνοιξε τα πόδια σου».

Γονατισμένος όπως ήμουνα άνοιξα όσο γινόταν τα πόδια μου κρατώντας όρθιο το κορμί μου. Τράβηξες δυο - τρεις τζούρες ενώ το ένα σου πόδι πέρασε ανάμεσα στα πόδια μου και με τη μπότα σου μου χάιδεψες το εσωτερικό των μηρών μου μέχρι ψηλά στ’ αρχίδια μου ανεβοκατεβάζοντας το αργά - αργά. Σε μια στιγμή σταμάτησες να ανεβοκατεβάζεις το πόδι σου κρατώντας το ψηλά ανάμεσα στα μπούτια μου κι άρχισες να το κουνάς παλινδρομικά μπρος πίσω τρίβοντας τα πάνω από το μποξεράκι που φορούσα.

-    «Κοίτα με σκλάβε. Θέλω να βλέπω στο πρόσωπό σου την καύλα σου! Μπορείς για λίγο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα "χάδια" μου!»

Ανασήκωσα το βλέμμα μου και το κάρφωσα στο δικό σου. Ήδη η ανάσα μου είχε γίνει βαριά. Βόγκηξα νιώθοντας το χάδι της μπότας σου να ερεθίζει τα αρχίδια μου και ο ερεθισμός να μου προκαλεί γλυκές ανατριχίλες σε όλο μου το κορμί. Αυτό το συναίσθημα σε συνδυασμό με το τρίψιμο που δημιουργούσε το μποξεράκι μου πάνω στον πούτσο μου από τη μετακίνηση του μέσω της μπότας σου δημιούργησαν μια έντονη στύση στον πούτσο μου.

-    «Αααχχ, κυρία, είστε τόσο καλή! Με καυλώνετε πολύ γλυκά και άγρια!», αποκρίθηκα βαριανασαίνοντας χωρίς να τραβήξω το μισόκλειστο από την καύλα βλέμμα μου από το δικό σου.

Εντυπωσιάστηκες από το γρήγορο αποτέλεσμα του χαδιού σου πάνω μου παρατηρώντας με ενδιαφέρον το εξόγκωμα κάτω από το μποξεράκι μου. Σήκωσες και το άλλο σου πόδι και με την σόλα της μπότας έτριψες τον καυλωμένο μου πούτσο ταυτόχρονα με την άλλη σου μπότα που έτριβε τα αρχίδια μου.

-    «Κυρία με τρελαίνετε! Είστε τόσο καλή με τον δούλο σας! Με καυλώνετε πολύ!», σου είπα βογκώντας δυνατά από την όντως καυλωτική σου επίθεση με την σόλα της μπότας σου πάνω στον πούτσο μου.

-    «Δείξε μου πόσο σε καυλώνουν οι μπότες μου δούλε. Σου επιτρέπω να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου πάνω στις μπότες μου!»

Δεν περίμενα να το πεις για δεύτερη φορά. Αγκάλιασα με τις χούφτες τις μπότες σου και άρχισα να τις τρίβω πάνω μου δυνατά, καθορίζοντας πλέον εγώ την ταχύτητα κίνησης και την ένταση της πιέσεως. Παράλληλα κουνιόταν και το κορμί μου.

-    «Σου αρέσει βλέπω βρωμιάρη σκλάβε. Καυλώνεις να γαμάς τις μπότες μου, να βαράς μαλακία με τις σόλες τους;»

-    «Ααχχ, ναι! Αφέντρα μου, καυλώνω τόσο πολύ...», απάντησα.

Συνέχισα να αυξάνω το τρίψιμο της μπότας σου πάνω στον καυλωμένο μου πούτσο μέχρι που ξαφνικά σταμάτησα απότομα, λαχανιασμένος από την ένταση.

-    «Γιατί σταμάτησες; Δεν σου έδωσα την άδεια να σταματήσεις δούλε!», μου είπες με θυμωμένο βλέμμα.

-    «Κυρία δεν μου δώσατε επίσης και την άδεια να χύσω... και αν συνέχιζα λίγο ακόμα δεν θα μπορούσα να κρατηθώ…»

Με κοίταξες για λίγα δευτερόλεπτα αιωρούμενη στις σκέψεις σου αν έπρεπε να με τιμωρήσεις ή όχι.

-    «Γύρνα πίσω στην θέση σου! Βγάλε μου τις μπότες!», με διέταξες μετά από λίγο αφού εγώ είχα πάρει την αρχική μου θέση γονατιστός με τα πόδια ενωμένα και τα χέρια μου πίσω στην πλάτη.

Ανασηκώθηκες και στάθηκες όρθια μπροστά μου. Ακούμπησα τα χείλη μου στο χείλος της μιας σου μπότας και για λίγο παιδεύτηκα με το κλιπ του φερμουάρ της. Κατάφερα τελικά να το ξεαγκιστρώσω και δαγκώνοντας το, το κατέβασα σιγά - σιγά μέχρι κάτω στο τέρμα του φερμουάρ. Ο ιδιαίτερος θόρυβος του φερμουάρ σου που άνοιγε ακουγόταν πολύ ερεθιστικός μέσα στην ησυχία του δωματίου. Μετά έκανα το ίδιο και στην άλλη σου μπότα. Κάθισες πάλι στην πολυθρόνα και ανασήκωσες το ένα σου πόδι. Έσκυψα τότε και δάγκωσα κατά μήκος το τακούνι της. Με λίγη προσπάθεια κατάφερα να την βγάλω από το πόδι σου και μετά από λίγο έβγαλα και την άλλη. Αφού τις έβγαλα και τις δύο έμεινα πάλι ακίνητος. Σήκωσες τις πατούσες σου και για λίγο τις έτριψες πάνω από το μπλουζάκι μου στο στήθος μου τσιμπώντας τις θηλές μου και κατηφορίζοντας τες μέχρι την κοιλιά μου.

-    «Γλείψε μου τις πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών μου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου αλλά, μόνο για να κρατάς το βάρος των ποδιών μου ώστε, να μην κουραστώ να τα έχω στον αέρα».

Υπάκουσα αμέσως. Έπιασα με ευλάβεια το ένα σου πόδι και το ανασήκωσα φέρνοντας το κοντά στο πρόσωπό μου. Τα χείλη μου γέμισαν φιλιά την πατούσα σου φτάνοντας στην φτέρνα σου. Εκεί τα δόντια μου για λίγο τραγάνισαν την φτέρνα σου και μετά η γλώσσα μου την έγλειψε σκαρφαλώνοντας στους αστραγάλους σου. Τα χείλη την αντικατέστησαν ρουφώντας τους εναλλάξ πριν τα σύρω γλείφοντας και φιλώντας το πάνω μέρος της πατούσας σου μέχρι τα δάχτυλά σου. Η γλώσσα μου λαίμαργα όργωσε το πέλμα σου πριν ασχοληθώ με τα δαχτυλάκια του ποδιού σου. Ξεκίνησα με το χοντρό σου δάχτυλο. Το βύθισα αργά - αργά ανάμεσα στα χείλη μου μέχρι την βάση του ρουφώντας το ηδονικά σαν να ήταν μία τεράστια κλειτορίδα. Η γλώσσα μου το έγλειψε παντού μέχρι το σημείο στην βάση του που διαχωριζόταν με το επόμενο δάχτυλο.

Το ίδιο έκανα ξεχωριστά ένα - ένα και στα υπόλοιπα τέσσερα σου δάχτυλα και μετά τα πήρα όλα μαζί μέσα στο στόμα μου ρουφώντας τα και σαλιώνοντας τα και μετά γλείφοντας τα μέχρι να στεγνώσει το σάλιο μου. Κάποιο κομμένοι στεναγμοί σου μου έδιναν να καταλάβω ότι απολάμβανες τα παιχνίδια της γλώσσας και των χειλιών μου πάνω στην πατούσα σου. Σε λίγο άφησα κάτω το πόδι σου και πήρα στα χέρια μου το άλλο επαναλαμβάνοντας με την ίδια σχολαστικότητα όλα τα παιχνίδια που είχα κάνει λίγο πριν στην άλλη σου πατούσα. Τελικά ένωσα και τις δύο σου πατούσες αφήνοντας την λαιμαργία των χειλιών και της γλώσσας μου να ξεσπάσει πάνω και στα δέκα δάχτυλά σου μέχρι που με σταμάτησες λέγοντας μου με βραχνή φωνή:

-    «Αρκετά! Υπάρχουν ακόμα πολλά σημεία του κορμιού μου που πρέπει να υπηρετήσεις. Μην ξοδεύεις την ενέργεια σου στις πατούσες μου μόνο…»

Πάλι για δυο - τρία λεπτά δεν ξαναμίλησες αφήνοντας με να περιμένω στην γονατιστή μου στάση. Δεν σταμάτησες στιγμή να με κοιτάζεις. Παρόλο που είχα τα μάτια μου χαμηλωμένα και το βλέμμα μου να κοιτάζει τα δάχτυλα των ποδιών σου, ένιωθα το έντονο βλέμμα σου πάνω μου, σαν να προσπαθούσε να διεισδύσει στο μυαλό μου και να διαβάσει τα όρια της αντοχής μου και της λαιμαργίας μου. Τελικά σε άκουσα να μου μιλάς ξανά.

-    «Σήκω όρθιος και βγάλε το μποξεράκι σου».

Εκτέλεσα αμέσως την επιθυμία σου χαρούμενος γιατί εδώ και ώρα με ενοχλούσε το στενό μποξεράκι μου. Ο μισοκαυλωμένος μου πούτσος τινάχτηκε χαρούμενος στην ελευθερία του φουσκώνοντας κάτω από το ερευνητικό σου βλέμμα ακόμα περισσότερο.

-    «Πλησίασε…», πρόσταξες και ήρθα πιο κοντά σου.

Ανασήκωσες το ένα σου πόδι και με την πατούσα σου χάιδεψες το εσωτερικό των μηρών μου φτάνοντας μέχρι τα αρχίδια μου. Τα δάχτυλα του ποδιού σου τα χάιδεψαν και μετά τα ανασήκωσαν σαν να τα ζύγιζαν για να υπολογίσεις πόσο σπέρμα θα παράγουν. Μετά άρχισες να τρίβεις το πάνω μέρος της πατούσας σου πάνω στα αρχίδια μέχρι πίσω στον κώλο μου, κίνηση που με καύλωσε πολύ κι έκανε τον πούτσο μου να σκληρύνει απότομα και να στέκεται στητός και περήφανος μπροστά στο ερευνητικό σου βλέμμα.

-    «Κράτα μου το πόδι!», με πρόσταξες και το έκανα αμέσως.

Ενώ συνέχισες να τρίβεις τα αρχίδια μου με το ένα σου πόδι, σήκωσες το άλλο και με την πατούσα σου ανασήκωσες τον καυλωμένο μου πούτσο κολλώντας τον πάνω στην κοιλιά μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ένα βογκητό καύλας καθώς άρχισες να ανεβοκατεβάζεις το πέλμα σου πάνω στον σκληρό μου πούτσο τρίβοντας τον ταυτόχρονα πάνω στην κοιλιά μου.

-    «Σου αρέσει ο τρόπος που σε μαλακίζω δούλε; Απάντησε μου και κοίτα με!», με πρόσταξες ανεβάζοντας απότομα τον τόνο της φωνή σου στις τελευταίες λέξεις.

Σήκωσα το βλέμμα μου και κάρφωσα τα μάτια μου στα δικά σου αφήνοντας τους στεναγμούς και τα βογκητά μου ελεύθερα.

-    «Κυρία είστε... Ααχχχ… Τόσο καυλωτική! μμμμ... Με έχετε καυλώσει πολύ άγρια με τις πατούσες σας! Ααχχ… Ναι!!! Έτσι!! Είναι απίστευτη η καύλα που μου δημιουργείτε!»

-    «Δείξε μου πόσο σε έχω καυλώσει και πόσο καυλωτικές βρίσκεις τις πατούσες μου. Πιάσ’ τες με τα χέρια σου και γάμα τον πούτσο σου με αυτές!»

Χωρίς δισταγμό τις πήρα στις χούφτες μου ενώνοντας τες τοποθετώντας κατά μήκος ανάμεσα τους τον πούτσο μου. Μετά τις έσφιξα και άρχισα να τις ανεβοκατεβάζω πάνω κάτω αργά στην αρχή όλο και γρηγορότερα στην συνέχεια.

-    «Αααχχχ… Αφέντρα μου. Είστε τόσο καλή μαζί μου. Είναι τρελή η καύλα που νιώθω από τις πατούσες σας!»

Ξαφνικά σταμάτησα να κουνάω τις πατούσες σου πάνω - κάτω στον πρησμένο από καύλα πούτσο μου λέγοντας:

-    «Αφέντρα μου, με καυλώνετε τρομερά που κοντεύω να χύσω!»

Με κοίταξες με βλέμμα που έλαμψε παράξενα στα λόγια μου. Ξερόγλειψες τα χείλη σου και είπες.

-    «Σου δίνω την άδεια να χύσεις σκλάβε αλλά μετά θα εξαφανίσεις και το παραμικρότερο ίχνος από το σπέρμα σου... όπου και αν πέσει…»

-    «Σας ευχαριστώ πολύ Αφέντρα μου», αποκρίθηκα και ξανάσφιξα τις πατούσες σου πάνω στον πούτσο μου.

Γρήγορα οι κινήσεις μου έγιναν γρήγορες και δυνατές γαμώντας με τις πατούσες σου τον καυλωμένο μου πούτσο.

-    «Κοντεύω κυρία... Αχχχ… Τι καύλα είναι αυτή που μου χαρίζετε!», σου είπα ανάμεσα στην λαχανιασμένη μου και γεμάτη αγκομαχητά ανάσα.

-    «Χύσε για την Αφέντρα σου σκλάβε μου. Ικανοποίησε την επιθυμία της και γέμισε τη με το καυτό σου σπέρμα!», μου είπες με λιγωμένη φωνή.

-    «Τώρα αφέντρα μου. Τώρααα! Χύνωωω! Για σας Αφέντρα μου!! Ναι! Ωωωωω!»

Το σπέρμα μου τινάχτηκε θυμωμένο μέσα από την τρυπούλα του πουτσοκέφαλου μου και προσγειώθηκε πάνω στην κοιλιά, στο στομάχι και στα βυζιά σου. Οι επόμενες ριπές ακολουθούμενες από τις κραυγές και τα βογκητά μου προσγειώθηκαν πάνω στα πόδια σου και ανέβλυσαν γεμίζοντας τις πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών σου με το πηχτό σπέρμα μου. Συνέχισα να κουνάω τα πέλματα σου πάνω στον πούτσο μου για λίγο ακόμα αφού είχε περάσει ο οργασμός μου. Μετά γονάτισα και προσεχτικά έγλειψα τα πέλματα και τα δάχτυλα των ποδιών σου ρουφώντας το σπέρμα μου, καθαρίζοντας τα τελείως.

Στην συνέχεια ανέλαβα τα πόδια σου γλείφοντας τα και καθαρίζοντας τα όπου είχε πέσει το σπέρμα μου, και μετά στην κοιλιά και το στομάχι σου. Στο στήθος σου έκανα σκόπιμα περισσότερη ώρα απολαμβάνοντας την γεύση της ζουμερής σάρκας των βυζιών σου πίσω από το διχτυωτό μπλουζάκι που φορούσες. Πιπίλησα τις χοντρές σου ρώγες νιώθοντας το στόμα μου να μουδιάζει στην γεύση τους. Αλλά κι εσύ απολάμβανες συγκρατημένα αυτά τα καυτά ρουφηχτά φιλιά μου που σε συνδυασμό με το υποτακτικό μου τρόπο να σου καθαρίσω το σπέρμα μου από πάνω σου φούντωσαν τις καύλες σου. Αλλά ακόμα δεν μου τις έδειξες εμπράκτως.

-    «Αρκετά σκλάβε. Έκανες πολύ καλή δουλειά πάνω μου. Πήγαινε να ξεπλυθείς στα γρήγορα και φέρε μετά μια λεκάνη με νερό και πετσέτες να με καθαρίσεις από τα σάλια σου!»

Άναψες ένα τσιγάρο με τη μακριά σου πίπα και λίγο πριν χωθώ στο μπάνιο μου είπες:

-    «Κάνε γρήγορα γιατί μόλις αρχίσαμε. Έχεις πολλά να μου κάνεις για να ικανοποιήσεις όλες μου τις επιθυμίες…»

(Copyright protected OW ref: 16197)