Η Ξένια από το κλαμπ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μάκης πηγαίνει με τους φίλους του σε ένα κλαμπ. Εκεί που απελπίστηκε πως δεν θα γνωρίσει καμιά κοπέλα, τον προσεγγίζει μια κορμάρα κι έπαθε πλάκα. Στη συνέχεια όλα κύλησαν πολύ γρήγορα ώστε να βρεθούν οι δυο τους μόνοι και να ξεσαλώσουν… ερωτικά.

Η ιστορία:

Είναι καιρός τώρα που έχει συμβεί αυτό το γεγονός αλλά δεν είχα το θάρρος να το γράψω. Πριν από ένα μήνα περίπου, είχα βγει με κάτι φιλαράκια, έτσι για να ξεσκάσουμε από την καθημερινή κουλτούρα της πόλης. Πήγαμε λοιπόν σε ένα πολύ κλασάτο κλαμπ γύρω στα δέκα άτομα. Αντροπαρέα ήμασταν και έτσι καθώς περνούσε το βράδυ, είπαμε να βρούμε κανένα κοριτσάκι να χορέψουμε. Το βράδυ περνούσε δίχως να έχουμε βρει κάτι ιδιαίτερο και σαφώς απογοητευμένοι όλοι μου οι φίλοι έφυγαν.

Έτσι μονάχος που ήμουν εγώ, εισχώρησα βαθύτερα στο κλαμπ για να ξεφαντώσω μονάχος. Εκεί λοιπόν που χόρευα, έρχεται και μου κολλάει ένα μωρό πρώτης τάξεως. 23 χρονών, μακρύ ξανθό μαλλί, σαρκώδη χείλη, τέλειες αναλογίες, κορμί που ακόμα και τυφλός θα το πρόσεχε. Για να μην πολυλογώ, αρχίσαμε να χορεύουμε μέχρι που πέσαμε ξεροί στο μπαρ. Της λέω:

-    «Δεν έχω ξαναδεί πουθενά να χορεύουν έτσι…!»

Αυτή τότε μου χαμογέλασε πλατιά με ένα αθώο πουτανίστικο βλέμμα και μου πετάει το όνομα της έτσι ξεκάρφωτα:

-    «Ξένια!», μου λέει.

-    «Μάκης!», της κάνω.

Έπειτα από μια ολιγόωρη συζήτηση της προτείνω να πάμε μια βόλτα με το αμάξι μου. Αυτή αμίλητη.. άλλο που δεν ήθελε. Φεύγουμε λοιπόν από το ένα κλαμπ του Βόλου και πάμε με το αμαξάκι μου μια βόλτα έξω από την πολύ στην παραλία. Κατεβήκαμε και αρχίσαμε το περπάτημα στα πετραδάκια, εκεί που έσκαγε το κύμα. Μιλάγαμε για διάφορα πράγματα ώσπου η συζήτηση άρχισε να γίνεται όλο και πιο καυτή. Αρχίσαμε να μιλάμε για σχέσεις και για τις πιο τρελές φαντασιώσεις μας.

Δεν ξέρω, μάλλον έφταιγε το ποτό και η ζάλη που είχαμε. Αυτή μόλις που είχε χωρίσει και δεν ήταν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Έτσι ήθελε κάποιον να την στηρίξει κι εγώ προθυμοποιήθηκα. Άλλο που δεν ήθελα δηλαδή! Έτσι που της έλεγα να μην στεναχωριέται και ότι αξίζει κάτι καλύτερο, με κοίταξε με ένα βλέμμα που δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τότε έπεσε το πρώτο φιλί. Αργότερα πήραμε και οι δυο πολύ θάρρος και συνεχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Άρχισα να της σηκώνω όλο και περισσότερο το κόκκινο φουστανάκι που φορούσε μέχρι που ένιωσα το στρινγκ της υγραμένο από τα προερωτικά υγρά της.

-    «Όχι εδώ…», μου λέει. «Καλύτερα αλλού…»

Φεύγουμε τότε από την παραλία και πάμε στο σπίτι μου. Εκεί ήπιαμε ακόμα ένα ποτό και στην συνέχεια, μην μπορώντας να κρατηθώ άλλο, πάω και κάθομαι δίπλα της. Άρχισα να την φιλάω παθιασμένα χαϊδεύοντας της το μπούτι. Άρχισα να χαϊδεύω και πιο ψηλά φτάνοντας στο στρινγκάκι της. Είχε πλημμυρίσει από τα υγρά. Τότε αναστέναξε βαριά. Ήξερα ότι την καύλωνα. Παραμέρισα το στρινγκ της και προχώρησα να παίξω με την κλειτορίδα της. Η καύλα της μεγάλωσε και η Ξένια άρχισε να αναζητεί τον πρησμένο πια πούτσο μου. Τον βγάζει έξω και μου λέει:

-    «Θα τον πάρω όλον. Δεν θα αφήσω εκατοστό έξω!», και το παίρνει μέσα.

Το ζεστό στοματάκι της με έκανε να αναστενάξω πολύ βαριά. Τώρα πια είχα βάλει ένα δάχτυλο στο στρογγυλό κωλαράκι της και με το άλλο χέρι έπαιζα με τα ολόστητα βυζάκια της. Η ηδονή ήταν απερίγραπτη. Μια έπαιζε με τον πούτσο μου και μια με τα αρχίδια μου. Νόμισα πως θα εκραγώ, όταν αυτή το κατάλαβε και σταμάτησε.

-    «Όχι εκεί πουτσαρά μου…», μου κάνει. «Δεν είδες τίποτα ακόμα…», ξαναλέει.

Η Ξένια έρχεται τότε και κάθεται πάνω στο πρησμένο πουτσοκέφαλο μου που έψαχνε απεγνωσμένα το ξυρισμένο μουνάκι της. Την πήρα έτσι δίχως να έχει βγάλει πρώτα το στρινγκ της, απλώς το παραμέρισα παραδίπλα, καθώς αυτό πάντα με καύλωνε. Χοροπηδούσαμε σαν τρελοί πάνω στον καναπέ μέχρι που παραλίγο να σπάσει. Γυρίσαμε σε 69. Μου το ζήτησε η ίδια καθώς ήταν η αγαπημένη της στάση όπως μου είπε. Δεν της χάλασα χατίρι και έτσι γεύτηκα το σαρκώδες μουνάκι της που πλατσούριζε στα υγρά του. Δεν κρατήθηκε άλλο και άρχισε να χύνει με δυνατούς σπασμούς και βρομόλογα.

-    «Ξέσκισε την μουνάρα μου πηδίκουλά μου! Ξεχείλωσε την κωλοτρυπίδα μου. Γάμα με, να μην μπορώ να περπατήσω!»

Αφού τελείωσε αυτή, ήταν πια σειρά μου. Την σηκώνω και αρχίζω με μαλακές κινήσεις να της τον βάζω από πίσω. Σε λίγο ο πούτσος μου γλίστραγε πολύ εύκολα. Είχα καυλώσει πάρα πολύ και ήξερα πως δεν θα άντεχα άλλο. Μόλις κατάλαβα πως θα χύσω την πιάνω από τα μαλλιά και της λέω:

-    «Πάρ’ τα πουτανάκι μου! Καριόλα! Ξεσκισμένη πουτάνα!»

Και ανοίγει το στόμα της. Έχυσα μέσα στο γλυκό στοματάκι της κάθε σταγόνα από το σπέρμα μου κι αυτή το κατάπιε όλο δίχως να πέσει σταγόνα έξω. Έτσι τελειώσαμε προς το παρόν. Μετά από λίγη ξεκούραση αρχίσαμε έναν δεύτερο κύκλο οργασμών που κράτησε μέχρι το πρωί.

Με την Ξένια βλεπόμαστε συχνά από τότε και σίγουρα θα κρατήσει για πολύ, μιας και περνάμε και οι δυο καλά. Τώρα ετοιμαζόμαστε να βάλουμε και μια φίλη στο παιχνίδι μας και μάλλον θα τα καταφέρουμε σύντομα. Δεν θα παραλείψω να στείλω τις εμπειρίες μου πάλι. Τα λέμε σύντομα.

(Copyright protected OW ref: 16036)