Η αρχάρια και ο πρωτάρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μάκης έχει βάλει στο μάτι μια κοπέλα που δουλεύει στον πατέρα του. Μια μέρα που χάλασε ο υπολογιστής της, ο Μάκης βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία…

Η ιστορία:

Στη δουλειά του πατέρα μου δουλεύουν δυο κοπελιές και οι δυο πολύ καλές (ειδικά η μια πολύ μουνί). Τον τελευταίο καιρό άρχισα να την προσέχω ιδιαίτερα την μια, Κική την λένε και είναι ψηλή, λεπτή, με φυσιολογικό βυζάκι και κοκκινωπά μαλλιά. Στη δουλειά έρχεται συνέχεια με κολλητά τζιν και στρινγκ, όχι ιδιαίτερα προκλητικά όμως. Παλιά ερχόταν και πιο προκλητικά ντυμένη.

Εγώ έψαχνα συνέχεια αφορμή για να την χουφτώσω. Κάθε μέρα έβρισκα όλο και κάποιο καινούριο τέχνασμα, που όμως πήγαινε χαμένο. Αυτή το είχε καταλάβει βέβαια και κάθε φορά που αποτύχαινα με κοιτούσε με ένα πουτανίστικο βλέμμα. Η δουλειά που κάνει είναι μπροστά σε έναν υπολογιστή οπότε τεντώνεται, τα βυζάκια της φαίνονται καθαρά (ειδικά τις φορές που δεν βάζει σουτιέν). Οι υπολογιστές που δουλεύουν τα κορίτσια, επειδή είναι παλιοί, άρχισαν να δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Έτσι, όποτε δημιουργούν προβλήματα με φωνάζουν για να δω αν μπορέσω να κάνω κάτι.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις, μιας και μιλάμε πιο πολύ από το παρελθόν και ανταλλάσσουμε πιο περίεργες ματιές. Ένα απόγευμα Παρασκευής, οι υπολογιστές μπλόκαραν με αποτέλεσμα ο ένας από τους δυο να μην δουλεύει (παρεμπιπτόντως ο υπολογιστής της Κικής). Μιας και δεν μπορούσα να κάνω κάτι εκείνη τη στιγμή, είπα στον πατέρα μου ότι θα πήγαινα αύριο το απόγευμα (μιας που ήταν και Σάββατο και θα ήμουν μόνος στο γραφείο μπας και τον φτιάξω).

Αμέσως πετάχτηκε και η Κική και είπε στον πατέρα μου να ερχόταν κι αυτή ώστε να έβλεπε τι θα έκανα για να το έκανε κι αυτή. Εγώ αμέσως χάρηκα μιας και θα μπορούσα να κάνω μερικές δοκιμές χωρίς τα βλέμματα πέντε ακόμα ατόμων. Έτσι την επόμενη μέρα, στις επτά το απόγευμα, πήγα στο γραφείο. Σκοπός μου ήταν να της πιάσω κανένα βυζί και κανένα κώλο (απλά πράματα μιας και δεν είχα ακόμα τέτοιες εμπειρίες).

Με του έφτασα και άνοιξα το μαγαζί, να την και η Κική εκεί. Τίποτα το ασυνήθιστο, απλά ντυμένη από πάντα σχεδόν με το τζινάκι και το στρινγκάκι, σήμα κατατεθέν. Άνοιξα την πόρτα και την άφησα να μπει πρώτη ώστε να έχω θέα. Όλα ήσυχα, τίποτα πονηρό. Εγώ προσπάθησα να κάνω κάποιες ενέργειες που πήγαν στράφι. Αυτή τις κατάλαβε αλλά δεν έκανε τίποτα. Έτσι είχα ξεκαυλώσει και ασχολιόμουν μόνο με τον υπολογιστή. Που και που της εξηγούσα τι έκανα αλλά τα περισσότερα τα έπιανε. Χρειάστηκε όμως να πάω στον επάνω όροφο που είναι το πατάρι μας για να πάρω μερικά cδ για εκκίνηση, προγράμματα κτλ., οπότε η Κική ήρθε μαζί μου για να δει που τα έχω, ώστε άμα χρειαστούν να τα πάρει.

Ανεβαίνοντας πρώτη τα στενά σκαλιά, πρόσεξα ότι κουνούσε πιο προκλητικά το ωραίο στημένο της κωλαράκι, πράμα που με ψιλοφούντωσε. Φτάνοντας στο πατάρι, που το χαρακτηρίζει ο χαμηλός φωτισμός του, ψάχνοντας για το φως έπεσα, άθελα μου, πάνω της δίχως όμως να κάνω τίποτα. Ανοίγοντας το διακόπτη το φως που βγήκε ήταν ελάχιστο, ίσα - ίσα που βλέπαμε μπροστά μας. Ψάχνοντας λοιπόν τα συρτάρια για τα cδ βρήκα κάτι cδ που ήθελα στο κάτω - κάτω συρτάρι μιας βιβλιοθήκης που υπήρχε εκεί. Πιάνοντας τη μέση μου, όχι γιατί πονούσα αλλά για να ξεπιαστώ από το σκύψιμο, η Κική νόμιζε ότι είχα τη μέση μου οπότε προθυμοποιήθηκε να τα πάρει αυτή.

Κατάλαβα το παιχνίδι που προσπαθούσε να παίξει. Έτσι κι εγώ δέχτηκα. Με ένα πολύ μα πάρα πολύ προκλητικό τρόπο, έχοντας τα πόδια τεντωμένα και λυγίζοντας τη μέση με τον τρόπο αυτό φαινόταν η παραμικρή λεπτομέρεια του κώλου της. Κάνοντας ότι ψάχνει και δεν το βρίσκει, πήγα να την βοηθήσω κι εγώ. Μη βλέποντας καλά από το λιγοστό φως, λίγο που ήθελα κι εγώ, κόλλησα ακριβώς πάνω στο στητό της κωλαράκι, πράγμα που με έκανε να φουντώσω. Αυτή δεν είπε τίποτα, απλά μου ζήτησε να την βοηθήσω να σηκώσουμε την κούτα με τα cδ.

Μόλις βγάλαμε την κούτα με τα cδ, την αφήσαμε πάνω σε ένα τραπέζι για να βρούμε αυτό που ψάχναμε. Ήμασταν ο ένας απέναντι από τον άλλον. Έτσι, όταν αυτή έσκυψε για να βρει τάχα το cδ, εμένα το βλέμμα μου έπεσε στο προκλητικό κολλητό μπλουζάκι που εκείνη τη στιγμή πρόσεξα ιδιαίτερα. Κατά λάθος μου ξέφυγε ένα: «Πω πω!» χαμηλόφωνο βέβαια αλλά ψιλοακούστηκε. Μόλις το άκουσε εκείνη κατάλαβε γιατί το είπα και χαμογέλασε, χωρίς να πει τίποτα. Εγώ από τη μια ψιλοντράπηκα αλλά από την άλλη είδα ότι με σηκώνει και για κάτι παραπάνω. Μόλις βρήκαμε το cδ που ήθελα με ρώτησε αν ψάχναμε κάτι άλλο. Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι για να μπορέσω να την κρατήσω εκεί πάνω.

-    «Α, ναι!», της λέω. «Ένα cδ που έχω στο κάτω - κάτω ραφάκι απέναντι…»

Μην ξέροντας ούτε εγώ τι cδ ψάχνουμε, άρχισα να κινούμαι προς το απέναντι ραφάκι.

-    «Άσε, μην σκύψεις εσύ, έχεις τη μέση σου. Μην πάθεις τίποτα…», μου λέει.

Καταλαβαίνοντας γιατί το είπε αυτό, ένα μικρό χαμόγελο μου ήρθε και της είπα:

-    «Ευχαριστώ».

Μόλις έσκυψε, η ΔΕΗ, έκανε το πιο σωστό πράμα στην ιστορία της και έκοψε το ρεύμα στο τετράγωνο που βρισκόμασταν για να εγκαταστήσει κάτι κολόνες. Έτσι η λάμπα στο δωμάτιο μας έσβησε και το μοναδικό φως που έμπαινε από το παραθυράκι έφτανε ίσα - ίσα για δούμε τα σκαλιά. Μην χάνοντας την ευκαιρία, λέω:

-    «Δεν βλέπω τίποτα γαμότο μου!»

Και της έπιασα με τα δυο μου χέρια το γραμμωμένο και στημένο κωλαράκι της. Αμέσως μετά σκέφτηκα ότι τώρα θα παρεξηγηθεί, θα φύγει, μπορεί να της ξεφύγει και τίποτα στον πατέρα μου. Αντίθετα, μόλις αυτή σηκώθηκε, αναστέναξε λίγο και χαμογέλασε σαν να μην έγινε τίποτα.

-    «Μιας που το ρεύμα κόπηκε, να πηγαίνω. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στον υπολογιστή ε;», μου είπε.

Ψάχνοντας αφορμή να την κρατήσω εκεί της είπα να περιμένουμε λίγο, γιατί μπορεί να ήταν ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος. Αυτή απάντησε θετικά, πράμα που δεν το περίμενα. Έτσι μου δόθηκε χρόνος για να σκεφτώ τι θα κάνω. Αρχίσαμε να μιλάμε στο γραφείο απέναντι από την βιτρίνα και το φως που έμπαινε μέσα άρχισε να λιγοστεύει μιας και ο ήλιος σιγά - σιγά έδυε. Πως τα κατάφερε από δω πως από ‘κει, μου λέει:

-    «Αχ… μακάρι να ήμουν στην ηλικία σου…»  

Είχε ένα μελαγχολικό βλέμμα.

-    «Γιατί;», την ρωτάω.

-    «Έλα τώρα.. έρωτες, αγάπες, παρέες…», μου απαντάει.

Εγώ την κοιτούσα αμήχανα οπότε με ρωτάει σε μια στιγμή:

-    «Αλήθεια Μάκη, δεν μου είπες, εσύ τα έχεις με καμιά κοπελιά;»

Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να πω, οπότε συμπληρώνει:

-    «Έχει γίνει τίποτα με καμιά κοπελιά;»

Της απάντησα αρνητικά. Της είπα ότι δεν έτυχε ακόμα και μου είπε ότι χάνω και ότι όταν αυτή ήταν στην ηλικία μου της άρεζε να της την πέφτουν και να την κοιτούν και διάφορα τέτοια. Εκείνη τη στιγμή ήρθε και έκατσε πιο κοντά, πράμα που με έκανε να ψιλοανάψω.  Έπιασε και ένα πρόστυχο σταυροπόδι και έριξε το στήθος μπροστά, πράμα που έκανε ένα κάτι στο παντελόνι μου να αρχίσει να φουσκώνει... Οπότε, εκείνη τη στιγμή με μια παράξενη ματιά και χαμόγελο μου λέει:

-    «Δηλαδή είσαι παρθένος;»

-    «Ναι…», της απάντησα, ψιλοκόκκινος καθώς ήμουν, κοιτώντας πάνω - κάτω, δεξιά - αριστερά.

Ψιλογέλασε και μου είπε:

-    «Έλα μωρέ... δεκαοκτώ χρονών παλικάρι είσαι και δείχνεις μεγαλύτερος! Εγώ αν δεν σε ήξερα, θα σε περνούσα για φοιτητή τουλάχιστον!»

(Δεν πρέπει να το είπα, αλλά αυτή είναι 24, οπότε…). Ήρθε και έκατσε λίγο διαγώνια προς τα μένα και πιο κοντά ενώ οι κινήσεις της έκαναν να φανούν οι καμπύλες της και το υπέροχο σώμα της. Εκείνη τη στιγμή μου ζήτησε να κάτσουμε σε ένα σαλονάκι που είναι απέναντι από το γραφείο για να είμαστε πιο άνετα τάχα, και φυσικά εγώ δέχτηκα. Το καλό με το μέρος εκείνο ήταν ότι δεν μπορούσαν να μας δουν από έξω. Κάθισα εγώ στην μια άκρη του καναπέ κι αυτή απέναντι μου με ένα τρομερό σταυροπόδι που με έκανε να φαντάζουμε πολλά και διάφορα... Αυτή το κατάλαβε και φαινόταν να το χαίρεται, αν και νομίζω ότι είχα ψιλοκαυλώσει και λίγο.

Την ρώτησα εγώ τι κάνει ο γκόμενος της ο Πέτρος και τέτοια για να δώσω αφορμή να γίνει κάτι. Εκείνη τη στιγμή ο ήλιος είχε δύσει τόσο που ίσα - ίσα φαινόταν αυτή, μιας και ο ήλιος έπιανε την μεριά της και όχι την δική μου, οπότε εγώ μπορούσα να βλέπω άνετα. Με ρώτησε αν έχουμε κανένα κερί να ανάψουμε και γέλασε. Εγώ το πήρα σαν πλάκα και έφερα ένα κεράκι και το βάλαμε στο τραπεζάκι ανάμεσα μας. Συνεχίσαμε να μιλάμε για σχέσεις ώσπου, κι εγώ δεν ξέρω πως το κατάφερα, και την ρώτησα αν είναι ικανοποιημένη στο σεξ από τον Πέτρο.
Αμέσως σκεφτόμουν ότι έκανα μαλακία που το ρώτησα, αυτή όμως δεν το πήρε έτσι.

Ήρθε κάθισε δίπλα μου και μου έλεγε με πονεμένο τόνο ότι λόγω της δουλειάς του με τον Πέτρο (είναι μπάτσος) έχουν να το κάνουν πολύ καιρό και τέτοια... πράγμα που μου άναψε σκέψεις! Καθισμένη ακριβώς δίπλα μου, εγώ είχα καυλώσει πολύ, και έτσι την έπιασα φιλικά γύρω από την πλάτη για να την στηρίξω μιας και μου έλεγε την ιστορία της με τον Πέτρο με πολύ πονεμένο ύφος, και οι δυο όμως είχαμε καταλάβει που το πηγαίναμε… Αυτή ερεθίστηκε καθώς την έπιασα και έγειρε το κεφάλι της στον ώμο μου, πράγμα που μου προκάλεσε μια μικρή ανατριχίλα. Αυτή το ένιωσε και ανατρίχιασε κι αυτή. Με το άλλο μου χέρι ασυναίσθητα άρχισα να της χαϊδεύω τα μαλλιά (έχω ένα μεγάλο κόλλημα με τα μαλλιά είναι η αλήθεια..). Αυτή με σιγανή φωνή όμως μου είπε:

-    «Ας αφήσουμε τα δικά μου. Με σένα να δούμε τι θα κάνουμε...»

Εκείνη τη στιγμή ακόμα ένα ρίγος με διαπέρασε και άρχισα σιγά - σιγά να καίω. Όταν την ρώτησα με σιγανή επίσης φωνή τι εννοεί, έσπρωξε σιγά - σιγά το κεφάλι της και άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Αυτό ήταν.. εγώ δεν ήξερα που ήμουν.. οπότε με γύρισε στο παρόν αυτή. Με μια γρήγορη κίνηση της, βρέθηκε να κάθεται πάνω στα πόδια μου και να φιλιόμαστε. Εγώ μόλις κατάλαβα τι γινόταν, συμφιλιώθηκα με την ιδέα και κατάλαβα ότι αυτό που ήθελα έγινε. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να σταθώ στο ύψος μου. Την έπιασα με τα δυο μου χέρια από την πλάτη και ενώ φιλιόμασταν στο στόμα με πάθος, αυτή πιο πολύ σαν πιο έμπειρη.. εγώ ακολουθούσα, άρχισα να κατεβάζω τα χέρια μου από την πλάτη της και να τα κατεβάζω σιγά - σιγά στο κωλαράκι της. Επιτέλους το όνειρο μου γινόταν πραγματικότητα. Οπότε καθώς με το δυο μου χέρια έπιανα το κωλαράκι της, το χούφτωνα, το ζούλαγα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο μου ερχόταν.

-    «Αυτό δεν ήθελες τόση ώρα να κάνεις εδώ. Μάθε ότι κάποια πράματα μπορείς απλώς να τα ζητάς χωρίς κανένα φόβο και καμιά ενοχή πλέον…», μου λέει.

-    «Όχι μόνο τόση ώρα, αλλά και καιρό, σε έβλεπα και καύλωνα…», της απάντησα.  

Μόλις της το είπα αυτό, αναστέναξε. Εγώ συνέχισα να της φιλάω το λαιμό ενώ αυτή αναστέναζε σιγά και μου χάιδευε την πλάτη και τα μαλλιά. Σιγά - σιγά και με τους χτύπους της καρδιάς να ανεβαίνουν απότομα, αποφάσισα να της βγάλω την μπλούζα. Μόλις άγγιξα το σουτιέν με τα τρομερά βυζάκια, που τελικά η μπλούζα τα έδειχνε μικρά και φυσιολογικά, που διόλου δεν ήταν μικρά, η ανάσα μου κόπηκε. Χωρίς να της βγάλω το σουτιέν άρχισα να της φιλάω τα βυζιά ενώ ταυτόχρονα της τα έπιανα κιόλας. Αφού τα χάρηκα για κανένα δίλεπτο έτσι, αποφάσισα να της το βγάλω. Και ενώ ο ήλιος είχε πέσει έξω και το κερί ήταν το μόνο που μας φώτιζε πλέον, μου είπε να πάω να κλειδώσω την πόρτα για να μην έχουμε τίποτα επισκέψεις. Με γρήγορες κινήσεις το έκανα.

Μόλις έφτασα, την ξαναέβαλα να κάτσει πάνω μου, και βγάζοντας της το σουτιέν άρχισα να παίζω με τις ρώγες της και να γλείφω να ζουλάω και να χαίρομαι αυτά που τόσο καιρό δεν μπορούσα να δω και άδικα προσπαθούσα. Η καύλα ήταν απίστευτη και της άρεσε και αυτής. Είχε ανάψει και βογκούσε κι αυτό με καύλωνε περισσότερο. Θα μπορούσα να χύσω έτσι αλλά κρατιόμουν με νύχια και με δόντια!

-    «Άντε! Τι περιμένεις; Δεν δαγκώνω!», είπε και ξαπλώνοντας στον καναπέ με παρακινούσε.

Της ξεκούμπωσα το τζιν και σιγά - σιγά με αργές κινήσεις και μεγάλες αναπνοές, της το έβγαλα αποκαλύπτοντας τον μικρό άσπρο στρινγκάκι της. Αρχίζοντας να την φιλάω γύρω από το στρινγκάκι της. Αυτή άρχισε να βογκάει σιγά κι εγώ να τρελαίνομαι. Μόλις κατάλαβε τι ήθελα, γύρισε μπρούμυτα και μου τέντωσε τον κώλο της προς τα πάνω και έχοντας κολλητά τα πόδια της, μου χάρισε ένα αιθέριο θέαμα. Άρχισα να παίζω με το στρινγκ της και μετά σιγά - σιγά της το έβγαλα και άρχισα να παίζω με το μουνάκι της, έτοιμος να χύσω, με την πούτσα μου να είναι έτοιμη να φύγει από το παντελόνι.

Μου ζήτησε να κάνουμε 69 και μιας και αρχάρια, ήταν ότι ακριβώς ήθελα. Μόλις έβγαλε την πούτσα στα χέρια της, δεν ήθελε και πολύ για να ανατιναχτεί και με αργές κινήσεις έκανε ότι έπρεπε για να με καυλώσει. Εγώ Άρχισα να της γλείφω το μουνί να της χώνω δαχτυλάκια ενώ εκείνες τις στιγμές έπλεα σε πελάγη ευτυχίας! Μετά τις πρώτες πίπες κατάλαβε ότι θα έχυνα οπότε έκατσα εγώ στον καναπέ κι αυτή στα τέσσερα και άρχισε να μου παίρνει γρήγορες πίπες. Ααχ! Τον έπαιρνε πολύ προκλητικά, σαν πουτανάκι πρώτης τάξεως, στο στόμα της και με κοίταζε στα μάτια, και κάθε τόσο έβγαζε την γλωσσίτσα της και ξερογλειφόταν χαμογελώντας μου πονηρά…

Με τέτοιο θέαμα δεν μπόρεσα να κρατηθώ πολύ και σε μια στυγνή που μου τον είχε ρουφήξει όλο μέσα, το καυτό σπέρμα μου έφευγε πολύ γρήγορα και πρώτη φορά είδα τόσο σπέρμα να φεύγει από μέσα μου. Έχυσα με σα στο στόμα της πριν ακόμα τη γαμήσω. Μετά από αυτή την εμπειρία έκατσα με τα πόδια ανοιχτά και την πούτσα μου όρθια και να καίει και ήρθε και έκατσε η Κική πω πάνω μου. Σιγά - σιγά με την πούτσα μου στα χέρια της, έβαλε πρώτα το κεφαλάκι μέσα στο μουνί της και με απίστευτη δεξιοτεχνία άρχισε να χοροπηδάει πάνω μου.

Αρχίσαμε να βογκάμε και οι δυο. Η Καύλα και η ηδονή ήταν απίστευτη! Σιγά - σιγά άρχισα να της λέω προστυχόλογα:

-    «Πάρ’ τον όλο πουτάνα! Πόσοι σε έχουν πηδήξει και ξέρεις το επάγγελμα καλά;»

Τα λόγια μου την έκανα να καυλώνει ακόμα περισσότερο! Μετά το γαμήσι αυτό ξανά στα τέσσερα για να ησυχάσουμε λίγο και άρχισα να της γλείφω το ανοιγμένο πια μουνί της που με άνεση έμπαιναν τρία μου δάχτυλα μέσα. Άρχισα να το γλείφω με πάθος και σε μερικές στιγμές το δάγκωνα, πράγμα που την έκανε να ουρλιάζει από πόνο και ηδονή. Παίζοντας συνέχεια με το μουνάκι της, που ήταν και ξυρισμένο λες και ήξερε την εξέλιξη της βραδιάς αυτής, προχώρησα και πιο πάνω ως τον κώλο της.

-    «Όχι και από πίσω! Σε λίγο… Νωρίς δεν είναι;», μου λέει.

Της απάντησα αρνητικά και ότι μια γυναίκα, για να λέγεται πουτάνα πρέπει να τον έχει πάρει και από πίσω και τέτοια. Σιγά - σιγά βρεθήκαμε σε αντιμαχία και προσπάθησα να την πάρω από πίσω. Καθισμένος στον καναπέ ξανά, με ιδρώτες παντού, έπιασα την πούτσα μου και της είπα να μου πάρει μια πίπα. Αρνήθηκε, οπότε την πίεσα να μου πάρει. Κατάλαβα ότι της αρέσει να το άγριο πράμα. Την έπιασα από τα μαλλιά και την πίεσα στην πούτσα μου. Αυτή άρχισε να μου παίρνει γερές πίπες λέγοντας ότι θα μου ρίξει την πούτσα και τέτοια. Όσες ριπές και όσο και γρήγορες να έκανα, δεν μπόρεσε να μου ρίξει τον πούτσο, που για πρώτη φορά κρατιόταν ηρωικά στη θέση του. Την έπιασα από την μέση και την οδήγησα πάνω στο καυλί μου με την πούτσα στο ένα χέρι και με το άλλο να κρατώ τα μουνόχειλα της ανοιχτά, άρχισε ο δεύτερος γύρος…

Σε μια στιγμή ηδονής, άρχισα να της χώνω ένα δάχτυλο στον κώλο ενώ με το άλλο έπαιζα τα βυζιά της. Αυτή κατάλαβε τι θα έκανα και με άφησε βογκώντας συνέχεια από πόνο. Σταματήσαμε για λίγο, αρχίσαμε να φιλιόμαστε ξανά κι αυτή τη φορά την πήρε επιτέλους από πίσω. Με σιγανές κινήσεις έβαλα την πούτσα μου από πίσω της και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε. Απλά ζούσα ένα όνειρο...

(Copyright protected OW ref: 15965)