Έτσι γίνεται το σωστό σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας άντρας είναι συνεχώς καυλωμένος κι έχει ένα πάθος, να γκαστρώσει όσο πιο πολλές γυναίκες μπορεί. Στην αναζήτηση του αυτή, θα γνωρίσει μια μάνα με την κόρη της και θα τα δώσει όλα...

Η ιστορία:

Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν από τους πιο σεξουαλικά έμπειρους. Στα 20 "ξύπνησα", και στα 22 έγινε το μεγάλο μπαμ, και τότε αγρίεψα πολύ. Έγινα σωστό αρσενικό, τόσο σωματικά όσο και στο ότι οι σκέψεις και οι ορέξεις μου μεγάλωναν με τον καιρό.

Ποτέ δεν μου άρεσε το σεξ με προφύλαξη, δεν είχε ρίσκο. Κάτι που εγώ λάτρευα να παίρνω και δεδομένου ότι πάντα ήθελα πολλά παιδιά, δεν με ένοιαζε κιόλας! Έτσι λοιπόν, ένα βράδυ που είχα τρελές καύλες (μπορώ και κάνω πολύ σεξ, με τρελές αντοχές, καθώς και χύνω πολύ) μπήκα στο chat room, κυρίως για να διασκεδάσω, όχι τόσο να ψάξω γκόμενες γιατί από ότι είχα δει οι πιο πολλές, απλά δεν βλεπόντουσαν, κι εγώ αν μη τι άλλο είμαι και θα παραμείνω πολύ επιλεκτικός στο τι κάνω και με ποια.

Πάνω στην πλάκα λοιπόν άρχισα να μιλάω με την Κωνσταντίνα (δεν είναι πραγματικό όνομα, για ευνόητους λόγους). Μου είπε ότι της άρεσε το παρουσιαστικό μου (είμαι γεροδεμένος) και ότι θα γούσταρε να μιλήσουμε λίγο. Η συζήτηση μας, πήγε γρήγορα στο πονηρό και κολάσιμο. Άρχισε να μου λέει πράγματα που την καύλωναν, και ήταν ότι ήθελα να ακούσω εκείνη την στιγμή. Με άναψε απότομα. Την ρώτησα αν σε όσα λέει, πρωταγωνίστρια ήταν η ίδια. Μου το αρνήθηκε. Δεν την πίστεψα βεβαίως.

Πέρασαν δύο μέρες, και ξαναμιλήσαμε. Γρήγορα την παρέσυρα στις φαντασιώσεις μου. Ποιές είναι αυτές; Να αφήνω εγκύους, να γκαστρώνω όσες γυναίκες γουστάρω. Ιδίως όσες είναι παντρεμένες να μην ξέρουν οι άντρες ότι τα δυνατά και υγιή παιδιά είναι δικά μου. Οι γυναίκες που είχα βγει τις παρέσερνα στις ορέξεις μου και έκαμπτα τις αντιστάσεις τους εύκολα σχετικά. Κι αυτή γούσταρε τις ιστορίες μου με άλλες. Μου είπε ότι είμαι πραγματικό αρσενικό και θα γούσταρε ένα γνωρίσει την κόρη της σε εμένα να την κάνω γυναίκα. Να την γκαστρώσω μπροστά της, να την κάνω γυναίκα.

Η ιδέα με τρέλανε, και την διέταξα να μιλήσει με την κόρη της. Μου αρέσει να διατάζω, να ξέρει η γυναίκα την θέση της, να ξέρει ότι ένας πραγματικός άντρας ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένος με μία και μόνο γυναίκα. Να της αρέσει να βλέπει τον άντρα της να γκαστρώνει κι άλλες, κι αυτή η μάνα και κόρη ήταν έτσι.. όπως τις ήθελα. Μια μέρα μετά της είχε μιλήσει και η κόρη το ήθελε. Μου έδωσε ένα σπίτι που είχαν ανοίκιαστο και έτσι πήγα εκεί, να τις συναντήσω, να τις στρώσω, να κάνω την κόρη γυναίκα πραγματική, να χύσω πολλές φορές μέσα της και να σταματήσει να είναι ένα άτακτο πουτανάκι.

Τις είχα να με υπηρετούν σε όσα ήθελα, μα όλα! Όταν μπήκα, έκατσα στο καναπέ και τις έβαλα και τις δύο γονατιστές μπροστά μου. Και είπα:

-    «Θα με γλείψετε ταυτόχρονα. Αλλά μόνο όποια κάνει την καλύτερη πίπα θα γεμίσει το μουνάκι της με τα ψωλοχύματα μου».

Την έβγαλα έξω, και η μικρή (στα 21), έμεινε. Είδε την χοντρή μου ψωλή και δεν ήξερε καν αν χωράει στο στόμα της. Η μάνα δεν άφησε χαμένο χρόνο. Με πήρε και άρχισε να με ρουφάει. Κοίταξα την κόρη με άγριο βλέμμα και της είπα:

-    «Μωρή πουτάνα, τι κοιτάς; Να σε γκαστρώσω ήρθα. Αν χάσεις από την μάνα σου, δεν θα το κάνω!»

Η μικρή όρμηξε στα αρχίδια μου και άρχισε να τα γλείφει με μανία, σαν να μην υπάρχει αύριο. Της είπα:

-    «Παρακάλα τον Αφέντη σου, να σου τα αδειάσει στο μουνάκι σου».

Και το έκανε με νάζι:

-    «Αφέντη μου, γκάστρωσε την σκλάβα σου. Τιμώρησε την!»

Έδωσα μια δυνατή σφαλιάρα στην καθεμία τους, και είπα στην κόρη να ξαπλώσει ανάσκελα στο πάτωμα. Η μάνα κατάλαβε τι θα γινόταν και έχωσε το μουνάκι της στο στόμα της κορούλας, κάθοντας πάνω της. Πήγα κι εγώ από πάνω, και της τον έχωσα, χωρίς προετοιμασία, χωρίς γλείψιμο. Έτσι δυνατά, ξερά. Ούρλιαξε από πόνο και καύλα.

Είχα να χύσω δύο μέρες, και όσο σκεφτόμουν ότι θα γκάστρωνα άλλη μια τρελαινόμουν. Της άνοιξα τέρμα και δυνατά τα πόδια και έδιωξα την μητέρα της από πάνω. Την πλησίασα πιο πολύ, της κρατούσα το κεφάλι, και άρχισα να την σφυροκοπάω στο μουνάκι όλο και πιο δυνατά. Με παρακάλαγε να χαλαρώσω. Πόναγε αλλά δεν καταλάβαινα. Η μητέρα της ήρθε από πίσω και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια που ήταν πρησμένα, ήθελαν να αδειάσουν. Έδωσα μερικές δυνατές σφαλιάρες στην μικρή και της φώναξα:

-    «Άνοιξε κι άλλο το μουνί σου πουτάνα! Ώρα να σε γκαστρώσει ο Αφέντης σου! Θα σου γεμίσει την μήτρα μέχρι πάνω!!!»

Και εκείνη το έκανε… άρχισε να χύνει και να ουρλιάζει και από πίσω η μάνα της να φωνάζει:

-    «Ναι, γκάστρωσε το, το τσουλάκι μου. Κάνε την γυναίκα!

Εγώ έχυνα τρελές ποσότητες μέσα της. Η συνέχεια είναι μεγάλη και θα την γράψω μετά. Η ιστορία πάντως συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Και όχι μόνο με αυτές, ακόμη αναζητώ γυναίκες έτοιμες για όλα…

(Copyright protected OW ref: 15742)