Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια σχέση δυο ανθρώπων που ξέρει τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Μια σχέση ερωτική που δεν έχει όρια και μια γυναίκα που σκοπός της ζωής της είναι να ξεσκίζεται άνευ όρων…

Η ιστορία:

Γενικά θα έλεγα ότι είμαι οπτικοαουστικός τύπος. Μ’ αρέσει να βλέπω γυναίκες να χαϊδεύονται, να τις βλέπω να φαντασιώνονται και να διηγούνται τις φαντασιώσεις τους, είτε χαϊδεύοντας το κορμί τους, είτε παλλόμενες πάνω στον πούτσο μου, ανάμεσα σε βρισιές και εντολές πάθους του στιλ: «Σκίσε τη μούνα μου βαθιά!».

Με την Αλέκα δεν ξέρω πως και γιατί, ποτέ δεν ζητήσαμε ο ένας από τον άλλον κάτι περισσότερο… Η Αλέκα είναι μια γυναίκα ψηλή, μέτριας εμφάνισης στο πρόσωπο, λίγο γεματούλα (αν ήταν χοντρή θα το έλεγα), και ίσως με το μεγαλύτερο στήθος που έχω δει ποτέ ζωντανό και αληθινό.

Το μόνο που σίγουρα είχαμε ήταν σεξουαλική χημεία. Για τα άλλα δεν παίρνω όρκο, ποτέ δεν το ψάξαμε. Απλά γαμιόμασταν τόσο καλά, τόσο συντονισμένα και δεν υπήρχαν καθόλου αναστολές, κι εμένα αυτό που με έφτιαχνε περισσότερο ήταν η λατρεία που είχε στον πούτσο μου. Τον λάτρευε, δεν τον χόρταινε. Όπως έλεγε και η ίδια: «Είμαι υποταγμένη στις ορέξεις του!». Βέβαια όλα αυτά ήταν απόρροια μιας απόλυτα σίγουρης σεξουαλικά γυναίκας, που ήξερε τι ήθελε, πως το ήθελε, πότε και από που…

Ένα βράδυ λοιπόν, στην αρχή της γνωριμίας μας, καθισμένοι στον καναπέ στο σπίτι της, και ύστερα από ένα δυνατό οργασμό και δικό της και δικό μου, μιλάμε γενικά και αόριστα για το σεξ τις φαντασιώσεις των αντρών και των γυναικών. Έχουμε πιει και τέσσερα - πέντε μπουκάλια κρασί και την ρωτάω περί αυνανισμού.

-    «Θα σου τα πω όλα γαμιά μου…»

Άναψε ένα τσιγάρο και ξεκίνησε…

-    «Για μένα είναι πολύ ωραία αίσθηση να είμαι μόνη μου στο σπίτι. Τα βράδια μπορώ να είμαι γυμνή αυτό είναι το πιο ωραίο από όλα. Κυκλοφορώντας ελεύθερη στο σπίτι και το σώμα μου να ακουμπά παντού και τυχαία κάτι να γαργαλάει τις ερωτικές μου ζώνες. Η αίσθηση που έχω όταν κάθομαι στην καρέκλα γυμνή, νιώθω το σκληρό ύφασμα να τρίβεται στον κώλο μου, τα στήθη μου ελεύθερα που σε κάθε κίνηση κουνιόνται. Το ξέρεις ότι είμαι περίπτωση, καυλώνω από μόνη μου με το παραμικρό…»

Σηκώθηκε και έκατσε στην καρέκλα.

-    «Όταν είμαι μόνη μου, κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή, αρχίζω να τρίβομαι πάνω στην καρέκλα προσπαθώντας να ανοίξω τον κώλο μου και να νιώθω το σκληρό ύφασμα, καθώς αρχίζω να ψάχνω στο ίντερνετ με φράσεις όπως: ξεκωλιάρα, καριόλα, σπέρμα, χύσε με… γενικά βάζω ότι μου λείπει, ένα καλό γαμήσι. Το βαρέθηκα το ήπιο μελιστάλαχτο σεξ. Καλό ήταν κάποιες φορές, αλλά τώρα έχω ανάγκη για κάτι πιο σκληρό, κάτι που να με συνεπαίρνει.

Στον έξω κόσμο είμαι συνεσταλμένη. Γενικά σαν χαρακτήρας δεν έκανα πολλές τρέλες αλλά πάντα μου άρεσε να φαντασιώνομαι. Ίσως εκεί είναι ο αληθινός εαυτός μου και έπρεπε να τον φέρω στην μικρή πραγματική ζωή μου. Από μικρή είχα φαντασιώσεις και πριν αρχίσω να κάνω έρωτα, έβλεπα κρυφά ερωτικά έργα και σιγά - σιγά ανακάλυψα τα hard core. Τα έπαιρνα από το δωμάτιο του αδελφού μου και καθόμουν κλεισμένη και τα έβλεπα για ώρες. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα.

Μετά την έκπληξη μου, ένιωθα την καύλα στο κορμί μου, χαϊδευόμουν και έτριβα το μουσκεμένο μουνάκι μου μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου, καθώς παρελαύνουν γυναίκες που τις γαμούσαν σαν σκύλες από κάθε τρύπα. Έχυναν αυτές οι τεράστιες πούτσες και έχυνα κι εγώ καθισμένη στην καρέκλα. Όλα τα έκανα πνιχτά μέσα σε ησυχία. Με φώναζε η μητέρα μου από την κλειδωμένη πόρτα για φαγητό ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι μου και την άλλη τρυπούλα πίσω μου.

Ο αληθινός εαυτός μου έβγαινε μόνο στα κρυφά και για λίγο. Προσπαθούσα να χώνω ότι έβρισκα μέσα μου αρκεί να ήταν σκληρό και μακρύ, και κάπως έτσι έχασα την παρθενιά μου. Μου την πήρε ένα μπουκάλι απόγευμα Κυριακής. Ήταν ωραία αλλά από τις φωνές μου, λόγω της αχαλίνωτης καύλας μου, μπούκαρε στο δωμάτιο ο πατέρας μου. Χάος! Μετά από αυτό με ακολουθούσε μια ντροπή αλλά δεν θα ξεχάσω την αίσθηση που μου έδινε αυτό το μπουκάλι μέσα στον κόλπο μου.

Σιγά - σιγά το μυαλό μου έφτιαχνε τις δικές του εικόνες για να με καυλώνει. Το είχα σπείρει με φρέσκο σπόρο τσόντας φαίνεται. Έκανα σεξ με άντρες και το μυαλό μου φανταζόταν άλλα. Είχα μέσα μου το δικό μου σεξ. Στις σχέσεις μου ήμουν τρυφερή ντρεπόμουν να εκδηλωθώ. Έτσι μόνο δυο φορές που γαμήθηκα μετά από μεθύσι, με τυχαίο άντρα, τα είχα δώσει όλα. Τον στέγνωσα από σπέρμα τον πούστη.

Πέρσι το καλοκαίρι είχα κάνει και την πρώτη μου παρτούζα στο νησί που πήγα με την φίλη μου. Εκεί είχα ένα συγκλονιστικό γαμήσι. Ήμουν και τυχερή γιατί είχα βρει δυο πολύ καυλωμένα παιδιά που με ικανοποίησαν όπως το ήθελα. Ούτε τα ονόματα τους δεν έμαθα. Το μόνο που γνώρισα καλά ήταν τις γλυκές τους πούτσες. Μμμ…»

Ενώ τα έλεγε όλα αυτά, με κοίταζε μέσα στα μάτια καθώς το χέρι της έτριβε απαλά την κλειτορίδα της και το άλλο το σάλιωνε για να τσιμπήσει τις ρώγες της. Άρχισε να τρίβει πιο πολύ τον κώλο της πάνω στην καρέκλα.

-    «Μου έρχονται συχνά εικόνες από αυτό το γαμήσι. Αλλά τέλος με το παρελθόν, τώρα έχω πιάσει φωτιά. Καίγομαι και μόνο με φρέσκο σπέρμα μπορώ να σβήσω αυτή την καύλα μου…!»

-    «Δεν παίζει έτσι…», της λέω. «Θα συνεχίσεις να μου λες και θα σε βλέπω να παίζεις και να καυλώνεις τη μουνάρα σου. Θέλω να σε δω να γαμιέσαι για πάρτη μου…»

Χαμογέλασε, με κοίταξε με ένα λιγωμένο βλέμμα εξουσίας, ήρθε από πάνω μου και σκύβοντας πάνω μου είπε:

-    «Απόψε θέλω να γίνω το πουτανάκι σου!»

Έσκυψε πάνω στον πούτσο μου και τον ρούφηξε. Γύρισε, έδωσε ένα σκαμπίλι στο κωλομάγουλο της και πήγε προς τα μέσα. Εγώ απλώθηκα πάνω στον καναπέ, άνοιξα τα πόδια, άναψα κι ένα τσιγάρο και την περίμενα… Καθώς γύριζε στο σαλόνι, κρατούσε ένα μεγάλο δονητή. Σταμάτησε στην πόρτα, άρχισε να τρίβεται στην πόρτα, αγκαλιάζοντας το ξύλο με τα κωλομάγουλα της ενώ με τα χέρια της έτριβε τα βυζιά της.

-    «Θες να δεις το πουτανάκι σου να γαμιέται πουτσαρά μου;»

-    «Ναι! Και να μου μιλάει πρόστυχα και να μου λέει ότι σκέφτεται που το καυλώνει…»

Έκατσε ξανά στην καρέκλα κι έβαλε και τις πατούσες επάνω. Καθόταν με ανοιχτό το καλά ξυρισμένο μουνί της που άρχισε να βρέχει το ύφασμα και να γυαλίζει στο λιγοστό φως των κεριών. Πήρε το δονητή κι άρχισε να τον γλείφει, κοιτώντας με στα μάτια. Έβγαζε περιπαικτικά τη γλώσσα της καθώς το χέρι της χάιδευε το στήθος της. Άρχισε να τον κατεβάζει αργά ανάμεσα στο στήθος της  και γλίστραγε προς τα κάτω βάζοντας τον στον κόλπο της. Αφού έτριψε λίγο την κλειτορίδα της, το έβγαλε και το έγλειψε.

-    «Ήθελα το ‘άρωμα μου’ να το γευτώ. Με καυλώνει τόσο η γεύση μου!»

Με καύλωνε κι εμένα να την βλέπω ακόμα πιο πολύ και το ξαναέβαλε στο καυλωμένο μουνί της. Εγώ απέναντι της χάιδευα τον ερεθισμένο πούτσο μου και είχα απορροφηθεί τελείως από το θέμα που μου προσφερόταν απλόχερα. Αυτή η γυναίκα ήξερε τι ήθελα ακριβώς χωρίς να πω τίποτα. Με έφτιαχνε τόσο πολύ… Άρχισε να βγάζει επιφωνήματα καύλας. Έβλεπα στις εκφράσεις την ηδονή να ξεχειλίζει σε όλο της το κορμί που είχε πάρει τη μορφή τόξου.   

-    «Γαμιέμαι για πάρτη σου καυλιάρη μου! Όλα θα τα κάνω για τον πούτσο σου! Μμμμ… Το μουνί μου καίει και σε θέλει ψωλαρά μου!»

Σηκώθηκα αργά και πήγα κοντά της. Της έπιασα τα μαλλιά και τράβηξα πίσω το κεφάλι της. Της ρίχνω μερικά πουτσοσκάμπιλα και της λέω:

-    «Σαν καλό πουτανάκι θα κάνεις ότι σου πω. Θα σου δίνω τον πούτσο μου στα χείλη να τον πιπιλάς αλλά θα πρέπει να μου λες ότι φαντασιώνεσαι τα βράδια που παίζεις μόνη σου…»

-    «Ναι γαμιά μου, ότι θες. Σκέφτομαι τα βράδια ότι είσαι εδώ και διάφορες ψωλίτσες χαϊδεύουν το κορμί σου και σε τσιμπουκώνουν και σε γλείφουν και σε μένα κάτι ψωλαράδες παίζουν τα καυλιά τους πάνω από τις βυζάρες μου. Προστάζεις να με γυρίσουν στα τέσσερα και να με φέρουν μπροστά στο καυλί σου. Τον παίρνω μέσα στο στόμα μου ενώ έχεις βάλει έναν από αυτούς να μου γλείφει τις τρυπούλες μου. Είμαι απόλυτα καυλωμένη και δεν αντέχω θέλω τον πούτσο μέσα μου…»

Έχωσε με δύναμη το δονητή μέσα στην μουνάρα της και πήρε τον πούτσο μου βαθιά στο λαιμό της. Με ρούφαγε καθώς η γλώσσα της τυλιγόταν γύρω από τον πούτσο μου. Εγώ της κράταγα το κεφάλι, της γάμαγα το στόμα, τσίμπαγα τις ρώγες της, κι αυτή ξέσκιζε το μουνί της με τον δονητή σε φρενήρη ρυθμό. Πέταξε τον πούτσο μου από το στόμα της και λέει:

-    «Εσύ κι ο άλλος ο γαμιάς με πετάτε κάτω και με παίρνετε. Αυτός στο στόμα κι εσύ στη μουνάρα μου. Με σκίζετε βαθιά κι εγώ χύνω στο καυλί σου! Τώρα είμαστε μόνοι μας και με παίρνεις από το κωλαράκι ενώ μου μιλάς πρόστυχα. Είμαι η πουτάνα σου μωρό μου, στα δίνω όλα! Για την πούτσα σου!»

Όλη την ώρα αυτή κρατάει τον πούτσο μου και τον παίζει κοιτώντας με στα μάτια. Δεν κρατήθηκα πολύ ακόμα… Την σήκωσα και την έβαλα στα τέσσερα.

-    «Τρίβε την κλειτορίδα σου και βάλε τον δονητή στο μουνί σου καριολάκι!»

-    «Ναι γαμιά μου…»

Έπεσε στα τέσσερα και έκανε ακριβώς ότι της ζήτησα. Πήγα από πίσω της και άρχισα να την γλείφω παντού. Ήταν τόσο υγρή και όποτε η γλώσσα μου πέρναγε από ευαίσθητες περιοχές τιναζόταν και μούγκριζε..

-    «Πάρε με καυλιάρη μου! Χώσε μου τον πούτσο σου. Δεν αντέχω άλλο…»

-    «Θα σου σκίσω το κωλαράκι ψωλίτσα!»

-    «Ναι γαμιά μου, πάρε με. Είμαι δική σου!»

Γλίστρησα αργά και βασανιστικά στο κωλαράκι της, χωρίς να κουνιέμαι για να την νιώσω να γεμίζει παντού. Της έριξα ένα σκαμπίλι στο κωλομάγουλο.

-    «Τώρα θα σε ξεπατώσω!», της είπα κάτι σαν απειλή, σαν υπόσχεση.

Άρχισα να κουνιέμαι αργά και να κρατιέμαι από τα μαλλιά της που έπεφταν στην πλάτη της. Την ένιωθα να σπρώχνει κι αυτή ενώ το χέρι της κράταγε τον δονητή βαθιά μέσα της και χάιδευε τα αρχίδια μου κάθε φορά που έσπρωχνα. Άρχισα να βυθίζομαι με δύναμη και ο ρυθμός μου ανέβαινε…

-    «Γάμα το πουτανάκι σου ψωλαρά μου. Ναι! Έτσι… Ααααα! Τι πούτσος είναι αυτός!»

-    «Δικός σου είναι μουνίτσα μου! Για να σκίζει τις τρύπες σου!»

Την πήδαγα με δύναμη και την άκουγα να φωνάζει ότι χύνει από παντού.

-    «Σε χύνω καριόλη! Πάρ’ τα όλα! Ααααααααα!»

-    «Κι εγώ θα σε χύσω παλιοκαριόλα!»

Με μια απότομη κίνηση γύρισε, τον πήρε στο στόμα και άρχισε να ρουφά τον πούτσο μου σαν τρελή. Κατάπιε όλο το σπέρμα μου που εκτοξεύτηκε με δύναμη στο βάθος του λαιμού της. Ξέπνοοι πέσαμε στο πάτωμα την φίλησα…

-    «Ήταν ο καλύτερος οργασμός που είχα ποτέ!»

-    «Και για μένα μωρό μου…»

Αυτή η ‘σχέση’ ήταν ίσως από τις πιο ειλικρινής που είχα την τύχη να κάνω. Δεν πιστεύω ότι ούτε ο γαμιάς της ο μέγας ήμουν, ούτε ο ψωλαράς, αλλά δεν το κρύβω ότι μου άρεσε να το ακούω…

(Copyright protected OW ref: 15664)