Η συνάδελφος από το γραφείο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Από την ημέρα εκείνη που κάναμε έρωτα με τη Δώρα ξεκίνησε μία απίστευτα ερωτική σχέση που συνεχίζεται μέχρι τώρα. Είμαστε μαζί περίπου τέσσερις μήνες και περνάω τόσο εγώ όσο και εκείνη φανταστικά. Περιττό να πω ότι τα ερωτικά μας παιχνίδια συνεχίστηκαν πιο έντονα από την πρώτη φορά. Συνήθως πηδιόμασταν στο σπίτι της αφού μένει μόνη της και ώρες κυρίως απογευματινές.

Πάντα έπαιρνα τα κλειδιά του σπιτιού της και πήγαινα νωρίτερα από εκείνη κανένα μισάωρο. Έκανα μπάνιο και την περίμενα. Τη δεύτερη φορά μετά από το τελευταίο βράδυ βρεθήκαμε στο γραφείο. Εκείνη είχε πάει Σάββατο για δουλειά να τελειώσει κάποια πράγματα και εγώ για τις δικές μου δουλειές. Ήταν περασμένες έξι το απόγευμα και ήμασταν μόνοι μας.

Φυσικό όπως ήταν αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και να χαϊδεύω τα υπέροχα βυζιά της. Ο φόβος μήπως έρθει κανένας υπήρχε αλλά η καύλα μας ήταν τόσο μεγάλη που δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Ήμουν όρθιος στο γραφείο της και εκείνη καθιστή στην καρέκλα. Μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και έβγαλε έξω το πούτσο μου που ήταν σκληρός και πονούσε από καύλα.

-    «Με τρελαίνει η μυρωδιά σου μωρό μου... μπορώ να σε φιλάω με τις ώρες!»

Τον πήρε απαλά στο στόμα. Τον έγλειφε με απαλές κινήσεις σε όλο το μήκος. Εγώ όρθιος να ελέγχω μήπως και έρθει κανένας και μας δει. Το τσιμπούκι που μου έκανε ήταν απίθανο. Τον έβλεπα να γυαλίζει από τα σάλια της και τρελαινόμουν. Το παντελόνι είχε κατέβει μέχρι τα γόνατά μου και εκείνη συνέχιζε. Κάποια στιγμή όπως ήμουν όρθιος με γύρισε και άρχισε να με φιλά στα κωλομάγουλα. Με το αριστερό της χέρι χάιδευε το καυλί μου και με το άλλο το κώλο μου. Τρελάθηκα..

-    «Είσαι τρελή, το ξέρεις;»

-    «Ναι καύλα μου… για σένα και μου αρέσει…!»

Δεν άργησε να βρει το σημείο. Άφησε τον πούτσο μου και με τα δύο της χέρια άνοιξε τα κωλομέρια μου και άρχισε να με γλείφει από πίσω.

-    «Ααααααχ...»

Η ηδονή που ένιωθα ήταν απίθανη.. πέρναγε με τη γλώσσα της όλο το μήκος της σχισμής του κώλου μου.. και κοντοστεκόταν στην τρύπα μου. Στην αρχή την έγλειφε για να την μαλακώσει και μετά την ένιωθα να εισβάλλει μέσα αργά, ηδονικά. Έλιωνα τα πόδια μου δεν με κρατούσαν. Πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν με προβλημάτιζαν καθόλου.

Πάντα μου άρεσε να γλείφω το μουνί και τον κώλο μιας γυναίκας αλλά ποτέ δεν το είχα νιώσει από γυναίκα αυτό. Και ήταν εκεί η Δώρα μια γυναίκα να μου παίρνει την παρθενιά της τρύπας μου με τη γλώσσα της και να λιώνω. Ένιωθα αδύναμος να αντιδράσω... η γλώσσα της πλέον έμπαινε μέσα μου για τα καλά τα βογγητά μου ήταν πιο δυνατά.

-    «Χμμμμ… Ωωωωω… Με πεθαίνεις μωρό μου!»

Απότομα με γύρισε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Είχε περάσει το χέρι της κάτω από τα αρχίδια μου και μου έβαζε δάχτυλο κανονικό. Πόνος; Καθόλου. Καύλα... ατελείωτη. Άρχισε πλέον να ανεβοκατεβάζει το στόμα της στον πούτσο μου. Το δάχτυλο μπαινόβγαινε πίσω μου.. Δεν άντεχα άλλο..

-    «Θα χύσω καύλα μου…»

-    «Μμμμμμμ…», ακούστηκε από το μπουκωμένο στόμα της και το δάχτυλό της μπήκε πιο βαθιά μέσα μου.

Δεν άργησα..

-    «Χύνω καύλα μου.. Χύνωωωωωωωωω!!!»

Και άρχισα να αδειάζω όλα μου τα υγρά μέσα στο στόμα της.. Εχυνα με δύναμη και αρκετή ώρα... Κάποια στιγμή που τελείωσα σηκώθηκε από την καρέκλα και με φίλησε. Δεν κατάλαβα πως έγινε μέσα στην ένταση της καύλας μου. Εκείνο που κατάλαβα ήταν οτι φιλούσα τη Δώρα και το στόμα της ήταν γεμάτο από τα υγρά μου.. Ναι..δεν τα είχε καταπιεί όλα..μου έδωσε να δοκιμάσω τα χύσια μου αναμεμιγμένα με τα σάλια της και την μυρωδιά από την τρύπα μου από πίσω.

Τη φιλούσα σαν τρελός και μου άρεσε. Πότε δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να κάνο κάτι τέτοιο με γυναίκα. Δεν χρειάστηκε να πάμε στην τουαλέτα. Εμένα με έιχε καθαρίσει τελείως. Μόλις μαζευτήκαμε και κουμπωθήκαμε τότε ήρθε κάποιος στο γραφείο.

Στο τσακ τη γλιτώσαμε..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")