Η Ράνια και το κέρατο στον κολλητό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Άρης πηγαίνει με τον κολλητό του και την κοπέλα του κολλητού για μπάνιο σε μια απομακρυσμένη παραλία. Κάποια στιγμή φεύγει ο κολλητός του να πάει για τσιγάρα και η κοπέλα του που έμεινε μόνη με τον Άρη, άρχισε να του κάνει κόλπα πουτανίστικα. Κι ο Άρης σαν καλό και καυλωμένο αγοράκι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Η ιστορία:

Γεια σας φίλοι του xstream. Διαβάζοντας τις ιστορίες είπα να γράψω κι εγώ τη δικιά μου που έγινε πριν δυο εβδομάδες περίπου στο Αλεποχώρι. Είχαμε ξεκινήσει να πάμε για μπάνιο εγώ ο Μάνος, ο κολλητός φίλος μου, και η Ράνια η κοπέλα του Μάνου. Η Ράνια είναι 1.80 με ξανθό μαλλί κοντό και τέλεια βυζιά και κώλο. Δηλαδή γκόμενα που μόλις την βλέπεις θέλεις να την γαμήσεις.

Πήγαμε λοιπόν για μπάνιο και μόλις τελειώσαμε είπαμε να πάμε κάπου να ξαπλώσουμε λιγάκι να ξεκουραστούμε και μετά να φύγουμε. Βρήκαμε ένα μέρος απόμακρο από την παραλία και τον δρόμο και καθίσαμε κάτω από ένα δέντρο και ξαπλώσαμε. Τότε ο Μάνος ήθελε τσιγάρα αλλά είχαν τελειώσει και είπε να πεταχτεί να πάρει. Όταν έφυγε ο Μάνος, η Ράνια πήγε να ανάψει το τελευταίο τσιγάρο που είχε και έψαχνε τον αναπτήρα της. Σηκώθηκε στα τέσσερα και άρχισε να ψάχνει τη τσάντα της. Είχε γυρίσει τον κώλο της προς τη μούρη μου και έβλεπα το σορτσάκι που φορούσε να ανοίγει τα κωλομέρια της δείχνοντας μου μια εκπληκτική θέα.

Εκείνη την ώρα δεν άντεξα άλλο και άπλωσα το χέρι μου και της χάιδεψα τον κώλο. Δεν την είδα να αντιδρά και συνέχισα περισσότερο τρίβοντας το μουνάκι της. Τότε την άκουσα να βογκάει από καύλα. Γύρισε προς το μέρος μου και χωρίς να μου πει τίποτα, άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου που ήταν ήδη μεγάλος.

-    «Πού το έκρυβες αυτό;», μου λέει και μου τραβάει το σορτσάκι και βγάζει έξω τον πούτσο μου.

Μου τον έπαιζε με πολύ δύναμη ενώ εγώ χάιδευα το τρομερό στήθος της. Τότε ανεβαίνει από επάνω μου γυρίζοντας σε στάση 69 και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο. Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου έχουν ξανακάνει. Τον έπαιρνε όλο μέσα στο στόμα της και τον κράταγε και μετά πάλι έξω. Εγώ έγλειφα το μουνάκι της και την άκουγα να βογκάει. Δεν άντεξα για πολύ και άρχισα να χύνω στο στόμα της. Ήταν τρομερή καύλα! Δεν έβγαλε τον πούτσο μου καθόλου από το στόμα της την ώρα που έχυνα.

Αφού τελειώσαμε πήγε να σηκωθεί να ντυθεί. Εκείνη την ώρα γύρισε ο Μάνος και μας είδε. Τότε γυρίζει και της λέει:

-    «Αυτά κάνεις μωρή πουτάνα όταν λείπω;»

Εγώ είχα κοκαλώσει. Τότε της λέει:

-    «Δείξε μου τι κάνατε. Δείξ’ τα μου όλα!»

Τότε η Ράνια με βάζει κάτω μου βγάζει τον πούτσο έξω και αρχίζει να μου τον γλείφει. Βλέποντας τη πάλι στον πούτσο μου καύλωσα. Ο Μάνος είχε κάτσει στην άκρη και μας κοιτούσε.

-    «Γάμησε την τη πουτάνα!», μου λέει.

Τότε σηκώνομαι και πηγαίνω από πίσω της όπως καθόταν στα τέσσερα και το βάζω στο μουνάκι της. Ήταν σκέτη καύλα! Άρχισα να την γαμάω γρήγορα και δυνατά. Τράβαγα τα βυζιά της ενώ εκείνη μου φώναζε να την σκίσω. Κοίταξα τον Μάνο τότε και τον είδα να μας κοιτάει και να το παίζει. Σήκωσα την Ράνια όρθια, την έβαλα να ακουμπήσει σε ένα δέντρο και πήγα πάλι από πίσω της. Άρχισα να τη γαμάω πάλι δυνατά. Το κωλαράκι της ήταν πολύ στενό και βογκούσε λυσσασμένα.

-    «Αχ! Έλα παίδαρε… Χώσ’ τον μου όλον μέσα! Ααααχ… Ναι! Έτσι μ’ αρέσει. Να με σκίζεις και να χτυπάνε τα αρχίδια σου στα κωλομάγουλα μου…»

Παράλληλα άρχισε να μου ζουλάει τα αρχίδια και να μου χαϊδεύει τον κώλο. Δεν άντεξα άλλο… γύρισε, γονάτισε μπροστά μου και άρχισα να χύνω σαν τρελός. Γέμισε το στόμα της και το πρόσωπο μου με τα χύσια μου. Τότε τον πήρε στο στόμα της και τον καθάρισε τελείως. Εξαντλημένος εγώ ξάπλωσα πάλι και είδα την Ράνια να πηγαίνει προς τον Μάνο ο οποίος είχε χύσει τρεις φορές επάνω του. Άρχισε και του έγλειφε τα χύσια από τη κοιλιά του και να του γλείφει τον πούτσο.

Βλέποντας την ξανακαύλωσα και άρχισα να τον παίζω. Όταν μου ήρθε να χύσω, πήγα πάνω από την Ράνια που έγλειφε τον Μάνο και έχυσα πάνω στον κώλο της και στην πλάτη της. Μόλις τελείωσε με τον Μάνο, ξαναγύρισε σε εμένα και μου καθάρισε τον πούτσο από τα χύσια. Μετά ξαπλώσαμε και οι τρεις μαζί και μας πήρε ο ύπνος. Από τότε, όποτε πάω σπίτι της Ράνιας, γίνεται χαμός και άμα είναι και ο Μάνος, μας βάζει και γαμιόμαστε και μας διατάζει πως να γαμηθούμε. Αυτή ήταν η ιστορία μου.

(Copyright protected OW ref: 15564)