Η γκόμενα του κολλητού μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι του φίλου του προκειμένου να γνωρίσει την καινούργια του κοπέλα. Κάποιο αναπάντεχο γεγονός κάνει τον φίλο του να φύγει ξαφνικά κι έτσι να μείνει μόνος με την κοπέλα που μόλις γνώρισε. Τότε θα διαπιστώνει ότι οι διαθέσεις της κοπέλας είναι πονηρές…

Η ιστορία:

Καλησπέρα. Είμαι υποστηριχτής του xstream από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε λειτουργία. Σερφάρω μέσα σε αυτό και διαβάζω διάφορες ιστορίες. Έτσι αποφάσισα κι εγώ να σας γράψω μια πραγματική ιστορία, έτσι για να υπάρχει μέσα στις τόσες που έχετε.

Είχα έναν φίλο τον οποίο τον έλεγαν Μιχάλη. Λοιπόν εκείνος είχε γνωρίσει μια κοπέλα η οποία λεγόταν Ισμήνη. Εκείνος μου μιλούσε καθημερινά για εκείνη λέγοντας μου πως ήταν πολύ όμορφη, πολύ καλός χαρακτήρας και τρομερά καλή στο σεξ. Έτσι μετά από πολλές μέρες που μιλάγαμε για εκείνη μου ζήτησε να πάω σπίτι του για φαγητό και φυσικά για να γνωρίσω την κοπέλα του. Τέλος πάντων, αφού ετοιμάστηκα, πήρα μερικά γλυκά και το έβαλα για το σπίτι του Μιχάλη. Λοιπόν όταν έφτασα με υποδέχτηκε εκείνος αφού με έβαλε να καθίσω.

-    «Ισμήνη, έλα να δεις τον φίλο μου…», της φώναξε.

Και ξαφνικά βλέπω έναν άγγελο να ξεπετάγεται από την κουζίνα. Ήταν ψηλή, ξανθιά με μάτια πράσινα, αρκετά καλό στήθος και πολύ έντονες καμπύλες. Φορούσε ένα μαύρο προκλητικό φόρεμα που μόλις έκρυβε το μαύρο επίσης κιλοτάκι της. Εκείνη καθώς ήρθε μου αποκρίθηκε με ένα χαμόγελο προκλητικό:

-    «Χαίρω πολύ! Ο Μιχάλης μου, μου λέει πολλά για σένα και τελικά δεν είχε άδικο…»

Τέλος πάντων εκείνη πήγε μέσα για να ετοιμάσει το φαγητό κι εγώ έμεινα με τον Μιχάλη να τα λέμε, όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνει η Ισμήνη και αφού μιλάει για κανένα τέταρτο, λέει στον Μιχάλη:

-    «Μιχάλη ήταν η μητέρα σου και είπε πως έχει κλειστεί απ’ έξω από το σπίτι της και θέλει να πας να την βοηθήσεις να μπει μέσα».

Εκείνος πράγματι παίρνει την μάνα του στο κινητό της και του λέει πως τον χρειάζεται. Τότε, αφού έκλεισε το τηλέφωνο μου ζητάει συγγνώμη και μου λέει να μην φύγω αλλά να περιμένω για λιγάκι με την Ισμήνη μέχρι να γυρίσει από την μητέρα του για να φάμε όλοι μαζί. Αφού πήρε τα κλειδιά του αμαξιού του, είπε στην Ισμήνη:

-    «Κάνε λίγο παρέα στον Πέτρο (εγώ) μέχρι να έρθω».

Μόλις έφυγε, η Ισμήνη παράτησε το φαγητό και ήρθε να μου κάνει παρέα. Κάθισε κολλητά δίπλα μου στον καναπέ και μου μιλούσε πολύ ναζιάρικα και προκλητικά. Εγώ βέβαια βλέποντας την τόσο όμορφη και ναζιάρα είχα καυλώσει πολύ και κάποια στιγμή όπως μιλούσαμε για την δουλειά μου, πήρε το μάτι της το φουσκωμένο μου παντελόνι. Χωρίς να πει ούτε λέξη, άρχισε να χαϊδεύει το καυλωμένο μου καυλί και να μου λέει πόσο την ανάβω.

Τότε άρχισα να την φιλάω στον λαιμό με πάθος. Μετά της κατέβασα το μαύρο φόρεμα και άρχισα να της γλείφω τις καυλωμένες ρώγες της. Καθώς την έγλειφα, εκείνη άρχισε να ξεκουμπώνει το φερμουάρ μου και να βγάζει έξω το καυλί μου. Τότε άρχισε να μου τον παίζει ενώ εγώ της έγλειφα το στήθος της. Μετά την έγδυσα και άρχισα να της γλείφω το υγρό της μουνάκι που… Θεέ μου, ήταν ξυρισμένο!

Μετά, αφού βογκούσε ασταμάτητα, της έχωσα το καυλί μου μέσα στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω. Εκείνη βογκούσε περισσότερο τώρα και μου έλεγε:

-    «Μην σταματάς, συνέχισε…»

Της έκανα όσες στάσεις ήξερα ώσπου εκείνη άρχισε να χύνει. Τότε άρχιζε να μου βάζει νυχιές στην πλάτη μου λέγοντας:

-    «Πιο δυνατά! Συνέχισε… αααααχχχ…»

Εγώ μετά από λίγο ήθελα να χύσω και ξαφνικά της χώνω το καυλί μου μέσα στο στόμα της και αφού έχυσα μέσα σε αυτό εκείνη άρχισε να μου γλείφει το καυλί μου και να πίνει τα χύσια μου. Μετά την γύρισα από πίσω και άρχισα να της γλείφω την στενή της κωλοτρυπίδα. Η Ισμήνη τότε άρχισε να φωνάζει:

-    «Ααααχ… Μη! Δεν θέλω από πίσω. Δεν το έχω ξανακάνει…»

-    «Σώπα και απόλαυσε το. Στο κάτω - κάτω, μόνο τη γλώσσα μου χρησιμοποιώ…», της είπα.

Ο πούτσος μου και μόνο στην ιδέα ότι θα την πάρει από πίσω είχε γίνει ηφαίστειο. Σταμάτησα να την γλείφω και έτριψα το πουτσοκέφαλο μου πάνω στα μουνόχειλα της και άρχισα να της τον βάζω αργά και ηδονικά μέσα στο πλημμυρισμένο μουνάκι της. Η Ισμήνη αφέθηκε και άρχισε να βογκάει…

-    «Μμμμ… Ααααχχχ… Ναι! Έτσι…»  

Είχε κλείσει τα μάτια της και το απολάμβανε. Τότε εγώ με μια κίνηση τον έβγαλα και τον έσπρωξα στην στενή της σουφρίτσα. Αμέσως άρχισε πάλι να διαμαρτύρεται…

-    «Μη! Όχι σου είπα από εκεί!»

Πήγε να τραβηχτεί αλλά εγώ την κράτησα μετά δυο μου χέρια και αδιαφορώντας για τα παρακαλετά της, της τον φόρμαρα. Ήταν πολύ στενή και στην αρχή μπήκε μόνο το κεφαλάκι. Μου πήρε κανένα δίλεπτο και καμιά δεκαριά σπρωξιές έως ότου ο πούτσος μου να μπει όλος μέσα στον πισινό της. Αχ! Τι καύλα ήταν αυτή! Με αργές κινήσεις άρχισα να την γαμάω στο στρογγυλό κωλαράκι της

Μετά από κάμποση ώρα όταν ήταν να ολοκληρώσω για τέταρτη φορά. Άρχισα να της κάνω ισπανικό και τελικά έχυσα πάνω στα σφιχτά καυλωμένα βυζάκια της. Εκείνη άρχισα να τα απλώνει σε όλο της το σώμα και τέλος, αφού πλύθηκε και έκανε μπάνιο, ξαναντύθηκε. Μετά από λίγο ήρθε ο Μιχάλης, φάγαμε και λίγο πριν φύγω μου είπε η Ισμήνη στα κρυφά:

-    «Αύριο το βράδυ στις δέκα ο Μιχάλης έχει βάρδια. Σε περιμένω να με κάνεις ξανά να νιώσω γυναίκα».

Και από τότε βλεπόμαστε ταχτικά για να κάνουμε σεξ. Ελπίζω να συνεχίσω για καιρό να γαμάω αυτόν τον άγγελο.

(Copyright protected OW ref: 15524)