Ο οργασμός που μου προκαλείς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια γυναίκα είναι τόσο καυλωμένη που θέλει να έχει αλλεπάλληλους οργασμούς από το χοντρό εργαλείο του άντρα που την τρελαίνει…

Η ιστορία:

Ένιωθα ζέστη και πήγα να κάνω ένα μπανάκι. Όση ώρα έκανα μπάνιο σε σκεφτόμουνα και ομολογώ ότι είχα ερεθιστεί αρκετά. Σε σκεφτόμουν να με χαϊδεύεις ερεθιστικά παντού με τα χέρια σου και τη γλώσσα σου. Δεν ήθελα όμως να παίξω το μουνί μου και γι’ αυτό αποφάσισα να βγω από το μπάνιο και τη φαντασίωση μου.

Τυλίχτηκα με το μπουρνούζι μου και πήγα στο δωμάτιο μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και άνοιξα την τηλεόραση. Εσύ όμως δεν έφευγες από το μυαλό μου. Σου έστειλα ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό και σου είπα ότι έχω μόλις βγει από το μπάνιο και φοράω μόνο το μπουρνούζι μου. Μου απάντησες ότι όταν οι γυναίκες βγαίνουν από το μπάνιο είναι για «φάγωμα». Σε ρώτησα αν θα ήθελες να «φας» κι εμένα και μου απάντησες: «Από την κορυφή μέχρι τα νύχια».

Ήμουνα πολύ ερεθισμένη. Μου είπες πόσο σου αρέσει να πιπιλάς. Εγώ σου τόνισα πόσο μου αρέσει να πιπιλάνε τις ρώγες μου. Σου είπα ότι να μου πιπιλάνε τις ρώγες, με ευχαριστεί τόσο πολύ που μπορώ να φτάσω σε οργασμό και χωρίς να αγγίξεις κανένα άλλο μέρος του σώματός μου. Μου είπες ότι δεν πρέπει κανένα σημείο να μένει παραπονεμένο και μου περιέγραψες τον τρόπο με τον οποίο σου αρέσει να αγγίζεις και να ερεθίζεις μια γυναίκα. Με είχες ερεθίσει τόσο πολύ που έφτανε ένα άγγιγμά σου για να φτάσω σε έναν εκρηκτικό οργασμό.

Το μουνί μου ήταν πολύ υγρό. Ήμουν ανάσκελα στο κρεβάτι, είχα ανοίξει το μπουρνούζι και έτριβα τις ρώγες μου που ήταν σκληρές από την καύλα. Σου είπα ότι θέλω να γλείψω την κοιλιά σου την ώρα που με το ένα χέρι θα χαϊδεύω τον καυλωμένο πούτσο σου, ενώ με το άλλο χέρι θα χαϊδεύω το σημείο του δέρματος που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τα αρχίδια σου (πύελος).

Σου είπα ότι είναι καλύτερα να σταματήσουμε την συζήτηση αυτή και να την συνεχίσουμε κάποια άλλη φορά. Εσύ συμφώνησες γιατί δεν ήσουν σε κατάλληλο μέρος για να κάνεις μια τόσο καυτή συζήτηση. Σου είπα ότι θα τα πούμε αργότερα και σου έστειλα φιλάκια. Όμως η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που δεν θα μπορούσα να ηρεμήσω. Η μόνη λύση ήταν να παίξω το μουνί μου και να χύσω.

Έβγαλα το μπουρνούζι μου και έμεινα γυμνή πάνω στο κρεβάτι. Άνοιξα τα πόδια μου και άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα μου με αργές κινήσεις που όλο και αυξάνονταν σε ένταση μαζί με την καύλα μου. Σε φανταζόμουν να με γλείφεις παντού. Στην αρχή στο λαιμό, στην κοιλιά, στα μπούτια, μετά στα βυζιά και μετά στο μουνάκι μου που ήταν μουσκεμένο από την καύλα. Σε ήθελα τόσο πολύ και ήμουν τόσο καυλωμένη. Ένιωθα να με αγγίζεις. Η φαντασία μου έκανε παιχνίδια με το κορμί μου. Όσο πιο πολύ σε σκεφτόμουν, τόσο περισσότερο καύλωνα.

Έσπρωξα δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί μου και άρχισα να τα κουνάω μέσα - έξω. Η τρυπούλα του μουνιού μου έκαιγε. Οι ρώγες μου είχαν γίνει σκληρές σαν πέτρα. Ένιωθα την ηδονή να με γεμίζει. Τα δάχτυλά μου έσκιζαν το μουνί μου με δύναμη. Φανταζόμουν ότι ήταν ο πούτσος σου που μου γαμούσε το υγρό μουνάκι μου. Από το στόμα μου έβγαιναν άναρθρες κραυγές ηδονής. Ήθελα τόσο να σου τηλεφωνήσω να με ακούσεις αλλά ήξερα ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει γιατί δεν ήσουν στο σπίτι.

Συνέχισα να φαντάζομαι ότι ήμουν μαζί σου και απολάμβανα τα χάδια σου, τα φιλά σου, το γαμήσι από τον χοντρό πούτσο σου. Δεν μπορούσα να αντέξω για πολύ ακόμα. Ένιωθα τον οργασμό μου να πλησιάζει. Κουνούσα τα δάχτυλά μου με μανία μέσα - έξω και τα κάρφωνα όλο και πιο βαθιά μέσα στην καυτή τρύπα μου.

Ρίγη άρχισαν να ξεχύνονται σε όλο μου το κορμί. Ο οργασμός άρχισε να με κυριεύει. Οι συσπάσεις που ένιωθα ήταν τόσο έντονες, ξεκινούσαν από το μουνί και την κοιλιά μου και κατέληγαν σε όλο μου το σώμα. Τα υγρά μου, έτρεχαν από το μουνί μου και έπεφταν επάνω στο κρεβάτι μου.

Ένιωθα πολύ κουρασμένη αλλά ήταν τόσο γλυκιά αυτή η κούραση που δεν θα με πείραζε να την ένιωθα δέκα φορές τη μέρα.

(Copyright protected OW ref: 15031)