Δεν ήταν μόνο κουμπάρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η ώρα του γάμου έρχεται και η νύφη διαλέγει για κουμπάρο κάποιον που μαζί του είχε ελεύθερη σχέση. Παραμονές του γάμου, η νύφη έχει άγχος και πηγαίνει να συναντήσει τον κουμπάρο αλλά… με πονηρές διαθέσεις.

Η ιστορία:

Με λένε Καραμέλα, όχι το όνομα μου, αλλά για εδώ έτσι θα με λέω, είμαι 25 ετών, 1.64, αδύνατη με ωραίο μεγάλο στήθος, κόκκινα βαμμένα μαλλιά και πολύ έξαλλες ορέξεις. Θεωρώ ότι το σεξ πρέπει να γίνεται, αλλιώς γιατί υπάρχει;

Πρόσφατα παντρεύτηκα τον Βασίλη. Είναι ωραίο παιδί και πολύ καλός γαμιάς. Παρότι όμως παντρεύτηκα, δεν σκοπεύω να αφήσω το αγαπημένο μου χόμπι, δηλαδή το σεξ! Λοιπόν έφτασε η στιγμή να διαλέξω κουμπάρο/κουμπάρα, και ήξερα ήδη ποιον ήθελα.. τον Μπάμπη. Ο Μπάμπης είναι 23 ετών, με γυμνασμένο σφιχτό σώμα (παίζει σε ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά τους ξεσκίζουν στις ασκήσεις -έχω πάει να τον καμαρώσω) είναι μελαχρινός με καστανά μαλλιά, καστανά μάτια και πολύ πρόστυχο μυαλό χα χα!

Μαζί ήμασταν σε ελεύθερη σχέση, δεν είχαμε δεσμεύσεις, γι’ αυτό άλλωστε πήρα το ελεύθερο να του ζητήσω να γίνει κουμπάρος μου. Ο Μπάμπης δέχτηκε αμέσως φυσικά και χάρηκε κιόλας. Αυτό το παιδί είχε γεννηθεί για μένα. Είχε ακριβώς το ίδιο μυαλό. Να πω την αλήθεια φοβήθηκα μήπως πληγωθεί που παντρεύομαι ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι! Λοιπόν ο γάμος θα γινόταν σε νησί, δεν λέω τοποθεσίες μην καρφωθώ γιατί και ο αντρούλης μου μπαίνει σε site τέτοια. Έτσι ο Μπάμπης μου είπε θα έκλεινε ξενοδοχείο να έρθει.

Ήρθε τελικά, και πήγα να τον δω. Είχα καιρό να τον δω. Είχε ομορφύνει και είχε σφίξει περισσότερο. Φιληθήκαμε (στο μάγουλο βρε, τι νομίζατε;) και μύρισα το άφτερ σέιβ του. Με ερέθιζε πολύ. Δεν ξέρω αν ήταν η μυρωδιά ή η αίσθηση του ανδρικού άφτερ σέιβ πάνω του. Αφού τα είπαμε γύρισα σπίτι. Φυσικά ο άνδρας μου δεν γνώριζε ότι πηδιόμουν παλιά με τον... κουμπάρο, αν το ήξερε δεν θα με άφηνε καν να τον διαλέξω. Πραγματικά όμως δεν είχα σκοπό να γαμηθώ με τον Μπάμπη πριν το γάμο.. απλά έγινε.

Μια μέρα πριν το γάμο με έπιασε τρόμος, ξέρετε αυτά τα «μια ζωή με τον ίδιο» και «μάλλον δεν είμαι έτοιμη» κι ένιωσα να πνίγομαι. Έτσι, χωρίς να πω κάτι σε κάποιον, έτρεξα στον Μπάμπη, γιατί είναι και καλός ακροατής. Όταν μου άνοιξε φορούσε το κοστούμι που είχε διαλέξει. Ήταν ώχρα μοντέρνο, με μπλε πουκάμισο μέσα, χωρίς γραβάτα, είχε και σώμα και τον έκανε απλά ακαταμάχητο. Έπεσα απευθείας στην αγκαλιά του. Εκείνος ούτε ρώτησε γιατί απλά είπε:

«Ηρέμησε…»

Αφού κάθισα και πήρα μια ανάσα, του είπε τις φοβίες μου, και έγειρα πάνω του, και σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ λίγο τις καταστάσεις. Έτσι, δήθεν ασυναίσθητα, άρχισα να χαϊδεύω πάνω - κάτω το μπούτι του, κοντά στον πούτσο του. Εκείνος δεν αντιδρούσε. Για μια στιγμή νόμιζα ότι πάει χαμένο το όλο πράγμα, και ξαφνικά νιώθω να τσιτώνεται το παντελόνι.

-    «Χίλια συγνώμη…», είπε ακολουθώντας το βλέμμα μου.

Εγώ τον κοίταξα…

-    «Γιατί ζητάς συγνώμη; Εγώ σε χαϊδεύω τόση ώρα!», απάντησα με περισσότερο «μέλι» στην φωνή μου.

Ο Μπάμπης, παρότι κάναμε ελεύθερη σχέση, ήταν σεβαστικός, δεν ήταν του «να σε πηδήξω και δεν πειράζει που παντρεύεσαι», σηκώθηκε όρθιος και έβαλε τα χέρια στις τσέπες. Ήταν προφανές ότι ήθελε να ξεκαυλώσει. Μετά γύρισε και με κοίταξε…

-    «Γιατί τα κάνεις αυτά;»

Δεν ήταν θυμωμένος, απλά περίεργος. Εγώ απάντησα:

-    «Γιατί μου αρέσεις πολύ!»

Στην απάντηση μου γύρισε από την άλλη κι έβαλε το χέρι μάλλον στον καβάλο του για να δει αν του είχε πέσει (δεν έβλεπα ήταν πλάτη).

-    «Και ο άνδρας σου, ο Βασίλης;», ρώτησε χωρίς να γυρίσει.

Έτσι επινόησα ένα ψέμα για να τον κάνω να νιώσει λιγότερες τύψεις για τον Βασίλη.

-    «Με έχει απατήσει κι εμένα…», είπα δήθεν πληγωμένη.

Ο Μπάμπης γύρισε και με κοίταξε κατακεραυνωμένος. Το καυλί δεν είχε πέσει. Πώς να πέσει; Αν τον βλέπατε θα ξέρατε γιατί αντράκι μιλάω.

-    «Σε απάτησε; Και πώς τον παντρεύεσαι;», ρώτησε.

Εγώ του είπα ότι ζήτησε συγνώμη κτλ., αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Μάλλον πείστηκε γιατί χαμογέλασε και κάθισε στο κρεβάτι. Είχε βγάλει το σακάκι και φορούσε μόνο το μπλε πουκάμισο και το ώχρα παντελόνι του κοστουμιού. Έδειχνε τόσο τέλειος! Οι πλάτες του ήταν γραμμωμένες, πλατιές και τα μπράτσα του σφιχτά. Σηκώθηκα σαν καλή πουτάνα και άρχισα να του κάνω μασάζ στους ώμους. Άλλο ένα φετίχ του Μπάμπη. Αν ήθελες να τον ανάψεις χωρίς να γίνεις πρόστυχη, μπορούσες απλά να του κάνεις μασάζ στις πλάτες, χαλάρωνε πολύ και συνήθως καύλωνε.

Καλά θυμόμουν… το φούσκωμα στο παντελόνι μεγάλωσε. Έτσι όπως έτριβα τις πλάτες του, έβαλα το χέρι μου μέσα από άνοιγμα του πουκαμίσου μπροστά στο στήθος του, δεν ήταν πολύ τριχωτός, είχε τρίχες στο στήθος που κατέβαιναν σε απαλό τόνο ως την κοιλιά και κάτω, έκαιγε ολόκληρός, σκληρό στήθος. Έπιασε το χέρι μου (το μέρος που ήταν έξω από το πουκάμισο) και το φίλησε αισθησιακά μέχρι πάνω. Να, κάτι τέτοια έκανε πάντα και με έλιωνε αυτό το παιδί. Εγώ κατέβηκα στην κοιλιά και συνέχισα να κάνω μασάζ.

Τελικά μόνος του άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο, το άφησε ανοιχτό και στηρίχτηκε στα χέρια του, προτάσσοντας την λεκάνη του καθιστός. Ήξερα τι ήθελε, και το έκανα. Σηκώθηκα και πήγα μπροστά του, γονάτισα κοιτώντας τον μέσα στα μάτια, και έβγαλα τον πούτσο του από το παντελόνι. 17 πόντους, χοντρός… τον έπαιξα με το χέρι μου και μετά άρχισα να γλείφω σιγά το πουτσοκέφαλο. Ο Μπάμπης έκλεισε τα μάτια και έγειρε πίσω.. το απολάμβανε. Άρχισα να γλείφω τα αρχίδια του… εκεί του ξέφυγαν αναστεναγμοί, και μετά άρχισα να ρουφάω τον πούτσο του κανονικά, χωρίς χέρια. Τον έπαιρνα όλον μέσα.

Ο Μπάμπης έβαλε το χέρι του και άρχισε να με σπρώχνει πάνω. Το πουκάμισο είχε γεμίσει ιδρώτα πάνω του. Τον έκανα να καυλώσει πολύ. Σηκώθηκε απότομα, με έπιασε, με πέταξε στο κρεβάτι κι έβγαλε όλα τα περιττά ρούχα. Τον είχα ολόγυμνο μπροστά μου, σαν μοντέλο από εσώρουχα ήταν, μόνο αφαιρέστε αυτό το γκέι στοιχείο που έχουν όλοι, ήταν αρσενικός. Με τρέλαινε το βλέμμα του.

Εγώ φορούσα ένα μαύρο φόρεμα κοντό. Πήγα να το βγάλω αλλά δεν με άφησε, απλά μου το σήκωσε μέχρι τα μπούτια ίσα να ανοίγουν τα πόδια μου (δεν φορούσα εσώρουχο, είμαι πρόστυχη το ξέρω) και μπήκε μέσα στο υγρό μουνάκι μου, ενώ με κοιτούσε καθώς βογκούσα από την απότομη είσοδο του… άλλο ένα φετίχ γούσταρε να βλέπει τις εκφράσεις μου. Με έπιασε σφιχτά και δυνάμωσε τις κινήσεις του. Το μουνάκι μου είχε πάρει φωτιά. Εγώ έτριβα και χάιδευα το στήθος του που είχε ιδρώσει και ήταν πέτρινο σχεδόν.

-    «Σ' αρέσει πουτανάκι;», με ρώτησε.

Αχ! Βρισιές δώσε μου στο σεξ και ότι θες!

-    «Ναι καριόλη!», απάντησα.

Αυτό τον έκανε να δυναμώσει τις κινήσεις. Τώρα πονούσα κιόλας μαζί με την καύλα αλλά δεν τολμούσα να του πω να σταματήσεις. Νόμιζα ότι θα έχυνε γιατί τραβήχτηκε.. σηκώθηκε και μου έβγαλε το φόρεμα και τα εσώρουχα. Ήμουν κι εγώ ολόγυμνη τώρα. Με πέταξε στα τέσσερα στο κρεβάτι.

-    «Τώρα θα πάρω αυτό που θέλω!», είπε.

Στην αρχή δεν κατάλαβα αλλά όταν άρχισε να μου κάνει πινελάκι το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα ήθελα να φωνάξω: «Ε Μπάμπη όχι, είπαμε κώλο με τίποτα!», έτσι τον σταματούσα πάντα αλλά τώρα όχι, τον είχα ανάψει πολύ. Χωρίς καν να απαντήσει μπήκε στο κωλαράκι μου, με λίγο φτύσιμο. Πήρα φωτιά! Ήθελα να φωνάξω. Άφηνα κραυγές να βγαίνουν, ήθελα να κλάψω. Έσπρωχνε με τόση δύναμη και τόσο πάθος, ενώ μου είχε πιάσει την μέση για να καρφώνει καλύτερα κι ο πούτσος του είχε πρηστεί κι άλλο.

-    «Σταμάτα! Καίγομαι!», είπα, αλλά δεν σταμάτησε.

-    «Θα σου περάσει σε λίγο…»

Όντως μετά από δεκαπέντε λεπτά, ο πόνος δεν υποχώρησε εντελώς αλλά ήταν ανεκτός. Με έχυσε στα βυζιά μου. Η κατάληξη…; Μας πάντρεψε με τον Βασίλη, και πήρε το δώρο που φύλαγα για τον Βασίλη την νύχτα του γάμου.. το κωλαράκι μου!

(Copyright protected OW ref: 14608)