Ζευγάρια σε ανακαλύψεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο ζευγάρια γνωρίζονται μέσα από το site και αποφασίζουν να συναντηθούν. Στην συνάντηση είναι διστακτικοί στην αρχή ώσπου όταν απομονώθηκαν σε μια παραλία, άρχισαν να απελευθερώνονται…


Η ιστορία:

Καλημέρα σε όλους όλες. Η ιστορία είναι αληθινή και διαδραματίζεται ακόμα και τώρα. Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι γύρω στα 45, η Μαίρη και Γιάννης. Είμαστε ένα απλό καθημερινό ζευγάρι. Η γυναίκα μου να είναι αστέρι. Είναι 1.68, 60 κιλά, μελαχρινή, με κοντό καρέ μαλλί, μεγάλο στήθος, καθόλου παχάκια και ένα μικρό φοβερό κωλαράκι, παρά τα χρονάκια της.

Τα τελευταία χρόνια μας μπήκαν ιδέες και αρχίσαμε να ανοιγόμαστε ερωτικά. Κάναμε περισσότερα πράγματα στο σεξ γιατί μέχρι τότε ήμασταν λιγάκι κλασικοί, λέγαμε πιο πολλά στο κρεβάτι και φαντασιωνόμασταν. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μπαίνουμε στο ίντερνετ και να ψαχνόμαστε γενικά για εμπειρίες. Πριν ένα μήνα γνωρίσαμε ένα ζευγάρι στο site. Μιλούσαμε γενικά αλλά καθόλου ερωτικά. Κάναμε παρέα μέσα από το chat και  σιγά - σιγά ανοιχτήκαμε και αποκτήσαμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας και ήταν ωραία.

Έφτασε όμως και η στιγμή που είπαμε να γνωριστούμε από κοντά. Κανονίσαμε συνάντηση σε ένα καφέ στην παραλία. Είχαμε βέβαια μιλήσει και συμφωνήσει με την Μαίρη να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί, χωρίς ζήλιες, αλλά και να φύγουμε αν δεν μας αρέσουν. Όταν τους είδαμε, διαπιστώσαμε ότι ήταν σαν εμάς, ένα ζευγάρι καθημερινό. Ο Τάκης, μικρότερος μου, με ωραίο σώμα και ομορφούλης και η Μελίνα, γεματούλα αλλά είχε κάτι το αισθησιακό επάνω της. Με τίποτα όμως δεν συγκρινόταν με την δικιά μου.

Κάτσαμε να πιούμε καφεδάκι και ήταν σαν να γνωριζόμασταν καιρό. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και ξεκινήσαμε με κουβεντούλα και τα γνωστά που λέει μια παρέα φίλων. Εκείνο που με έκανε εντύπωση, ήταν ότι ο Τάκης ήταν πολύ κύριος σε όλα του. Κάποια στιγμή που πέρασε ένα κοριτσάκι με λουλούδια, πήρε δυο και τα πρόσφερε στις κυρίες. Όλα λοιπόν ήταν όμορφα και ωραία.

Η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε ήταν πάλι σε καφετέρια. Τότε αρχίσαμε να τα λέμε όλα χωρίς υπεκφυγές και ταμπού. Λίγο αργότερα φύγαμε και πήγαμε να κάνουμε μια βόλτα παραλιακά. Έτυχε να πηγαίνω μπροστά εγώ με την Μελίνα και από πίσω ο Τάκης με την Μαίρη.

Γελάσαμε και είπαμε να κάνουμε τα ζευγάρια. Οπότε, πηγαίναμε αγκαζέ όλοι μας. Σουρούπωσε κι εμείς λες και ήμασταν σχολιαρόπαιδα. Πειραζόμασταν και λέγαμε διάφορα. Οπότε σε μια φάση με αγκαλιάζει η γυναίκα μου και μου λέει:

-    «Σ’ αγαπώ…»

Άρχισε να με φιλάει κι όπως με φιλούσε, πετάγεται ο Τάκης:

-    «Εεε! Ζηλεύουμε…»

Όπως λοιπόν ήμασταν, αγκαλιαζόμαστε όλοι σαν τετράδα και ακουμπάμε τα μάγουλα μας. Τότε με φίλησε απαλλά η Μελίνα και πετάγεται η Μαίρη:

-    «E! Τι κάνεις εκεί;», της λέει.

Και αμέσως αγκαλιάζει τον Τάκη και τον φιλάει. Παιδιά άλλη αίσθηση. Μεγάλη καύλα. Ο πούτσος μου, ενώ κοιμόταν, έγινε κάγκελο. Αυτό ήταν.. έσπασε ο πάγος. Φτάσαμε σε ένα παγκάκι, καθίσαμε εγώ με την Μελίνα κι αυτοί συνέχισαν παρακάτω. Δεν θυμάμαι ποιος έκανε την πρώτη κίνηση αλλά ήμασταν αγκαλιά και φιλιόμασταν. Μμμμμ… μου έδωσε και γλωσσόφιλο η κυρία. Μου ρουφούσε τα χείλη κι εγώ, άλλο που δεν ήθελα. Έβαλα το χέρι μου κάτω απ’ το πουκάμισο της και χάιδεψα τα βυζιά της. Πω πω καύλα! Λες και πρώτη φορά χάιδευα βυζιά.

-    «Σε θέλω…», μου ψιθύρισε.

Έγινα ταύρος. Τα φιλιά, φιλιά όμως. Λιώναμε. Αλλά γαμώτο είχε μεγάλη μύτη και με εμπόδιζε. Όταν πέρασα το χέρι μου απ’ το παντελόνι της και ακούμπησα το μουνί της, έπαθα. Γλιστρούσε, έτρεχε και ήταν γεμάτο υγρά. Πρωτόγνωρο.

-    «Μη!», μου είπε. «Δεν αντέχω… Θα φωνάξω».

Σιγά μην σταματούσα! Δεν μας ένοιαζαν τα ζευγαράκια που έκαναν βόλτα. Είχε σουρουπώσει όμως και δεν φαινόμασταν πολύ. Ήταν όμως πολύ καυλιάρα. Με σήκωσε και πήγαμε πίσω από το παγκάκι που είχε θάμνους. Έσκυψε και μου πήρε πίπα αμέσως. Έμεινα. Έκανε φοβερή πίπα!

-    «Σιγά γιατί θα χύσω…», της είπα.

Και τι έκανε; Σηκώθηκε, κατέβασε το παντελόνι λίγο και έσκυψε μπροστά μου. Της έγλειψα την μουνάρα και γέμισα υγρά. Αυτό ήταν. Μαζευτήκαμε και κάναμε τσιγάρο στο παγκάκι. Φιλιόμασταν με τα υγρά μας στα χείλη μας. Μετά σηκωθήκαμε και πήγαμε να βρούμε τους άλλους. Καθόταν αγκαλιά σε άλλο παγκάκι και φώναξε η Μελίνα.

-    «Εεε… Ερχόμαστε!»

Και μαζεύτηκαν. Βλέποντας την γυναίκα μου κατάλαβα από την έκφραση της ότι κάτι έγινε. Οι άντρες ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις για τις γυναίκες μας.

-    «Επ!», λέει η Μελίνα, «Τι έχουμε εδώ;» Και πλησίασε τον άντρα της και του έκλεισε το φερμουάρ του παντελονιού.

Δαγκωθήκανε. Έσπασα την προς στιγμή την αμηχανία λέγοντας:

-    «Η Μελίνα φιλάει υπέροχα!»

Και τότε η Μαίρη πετάχτηκε και είπε:

-    β«Και ο Τάκης φιλάει πολύ ωραία!»

Πιάνω την γυναίκα μου και της δίνω ένα ρουφηχτό φιλί.

-    «Ζηλεύω…», πετάχτηκε η Μελίνα.

Την αγκαλιάζω και της σφραγίζω τα χείλη. Το ίδιο και η γυναίκα μου με τον Κώστα. Φοβερή σκηνή. Η απώτερη καύλα! Μετά φύγαμε. Μόλις φτάσαμε σπίτι, πήγαμε αμέσως στο κρεβάτι και κατευθείαν πήδημα. Η Μαίρη μου έλεγε τι έκανε με τον Τάκη, και όσο μου τα έλεγε ο πούτσος μου ήταν τούρμπο. Κάναμε φοβερό γαμήσι.

Μια άλλη μέρα, έγινε και το άλλο. Το κάναμε μέσω καμερών στο chat. Δεν μας άρεσε πολύ για να λέμε την αλήθεια. Εγώ γαμούσα την Μαίρη, ο Τάκης γαμούσε την Μελίνα και βλεπόμασταν. Χύσαμε σχεδόν μαζί. Μετά κανονίσαμε ένα Σαββατοκύριακο να πηγαίναμε στο εξοχικό τους δίπλα στην θάλασσα. Με την Μαίρη αρχίσαμε να λέμε τι θέλουμε να κάνουμε όταν συναντηθούμε πάλι και οι τέσσερις και η λίμπιντο ανέβαινε στα ύψη.

Η συνέχεια αργότερα…

(Copyright protected OW ref: 14563)