Ο φίλος του μπαμπά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Αφροδίτη γνωρίζει έναν φίλο του πατέρα της και τον γουστάρει πολύ. Άρχισαν να κάνουν παρέα και μια μέρα στο μαγαζί του, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να του το δείξει. Εκείνος είχε ενδοιασμούς στην αρχή αλλά μετά αφέθηκε και η Αφροδίτη θα έχει μαζί του τα καλύτερα πηδήματα της ζωής της.

Η ιστορία:

Ήμουν είκοσι χρονών περίπου όταν ο πατέρας μου, μου γνώρισε τον φίλο του τον Σωκράτη που είναι ζωγράφος. Είχε έρθει πρώτη φορά σπίτι μας και είχα καθίσει μαζί τους γιατί πρώτη φορά γνώριζα ζωγράφο από κοντά. Μιλούσαμε για ζωγραφική και ρώτησε τον πατέρα μου αν θα με άφηνε να πάω στο ατελιέ του να μου κάνει το πορτρέτο και να με χρησιμοποιεί ως μοντέλο που και που…

-    «Γιατί δεν ρωτάς την ίδια;», του λέει. «Είναι μεγάλη κοπέλα για να παίρνει άδεια από μένα. Και στο κάτω - κάτω δεν είσαι κανένας ξένος…»

Εγώ φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Πρώτη φορά θα με ζωγράφιζε κάποιος και είχα μεγάλη περιέργεια να δω πως είναι. Μου υποσχέθηκε πως θα το κρατήσω το πορτρέτο αρκεί να πηγαίνω ενίοτε για να παίρνω τις πόζες που θέλει για να ζωγραφίζει. Έτσι κι έγινε. Δυο μέρες μετά πήγα στο ατελιέ του, που είναι ουσιαστικά μαγαζί με βιτρίνα και έχει και τους πίνακες προς έκθεση, και όποιος θέλει μπαίνει, βλέπει κι αγοράζει. «Μια χαρά!», σκέφτηκα. «Θα χαζεύω και έξω στο δρόμο και θα περνάει και η ώρα για να μη βαριέμαι…».

Έτσι συνεχίστηκε για πολλές μέρες. Μετά το τέλειο πορτρέτο μου, που το ευχαριστήθηκα, του πόζαρα πολλές φορές για να κρατήσει την κίνηση και τις σκιές που ήθελε. Αυτό γινόταν περίπου για πέντε - έξι μήνες όπου φυσικά και γνωριστήκαμε καλύτερα και μιλούσαμε πλέον στον ενικό. Όχι μπροστά στο πατέρα μου φυσικά, που δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Μια μέρα μου ζήτησε ο Σωκράτης αν θέλω να δοκιμάσω να ποζάρω γυμνή. Σοκαρίστηκα και έβαλα τα γέλια.

-    «Πλάκα κάνεις;», του λέω. «Πώς θα γίνει αυτό; Με τον κόσμο να μας βλέπει; Ξέρεις πόσοι θα μαζευτούν στη βιτρίνα; Ούτε για αστείο δεν το κάνω!»

-    «Όχι βρε χαζούλα…», μου λέει. «Θα κλείσω τα στόρια και θα τραβήξω το μεγάλο παραβάν μπροστά στη βιτρίνα όπως όταν θέλω να είμαι μόνος. Τίποτα δε θα φαίνεται. Απλά θέλω να ξεκινήσω μια σειρά με γυμνά, αν φυσικά δεν σε ενοχλεί. Αν έχεις οποιοδήποτε ενδοιασμό δεν σου το ξαναπροτείνω και το ξεχνάμε».

Η αλήθεια είναι πως από τη μια ήθελα να το κάνω γιατί ήθελα να δει το σώμα μου. Μου άρεσε ο Σωκράτης πολύ αλλά ντρεπόμουν γιατί είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, και λόγω της φιλίας του πατέρα μου απέφευγα να το σκέφτομαι. Δυο μέρες μετά του είπα ότι θα το δεχτώ αρκεί να μην είναι το πρόσωπο μου και να μην το μάθει ο πατέρας μου.

-    «Φυσικά κορίτσι μου. Τι θες; Να μας κρεμάσει και τους δυο για χάρη της τέχνης;»

Έτσι ξεκινήσαμε. Γδύθηκα λοιπόν και έκατσα στον καναπέ όπως μου ζήτησε. Η αλήθεια είναι πως αισθανόμουν άβολα γυμνή μπροστά του κι ακόμα πιο άβολα βλέποντας ότι απλά με παρατηρεί όπως θα παρατηρούσε κι ένα ποτήρι. Λίγη ώρα μετά, καθώς καθόμουν ξαπλωμένη στον καναπέ, άρχισα να φαντασιώνομαι διάφορα. E, πολύ δε θέλει αν είσαι και γυμνή. Χωρίς να το καταλάβω καύλωσα κι αυτό φάνηκε στο ξυρισμένο μου μουνάκι έντονα και φυσικά το παρατήρησε ο Σωκράτης. Με κοίταξε ενώ είχε σταματήσει να ζωγραφίζει.

Όταν τον αντιλήφθηκα, από τη μια ντράπηκα αλλά από την άλλη δεν άντεχα. Κατέβασα το χέρι μου και το πέρασα πάνω από το μουσκεμένο μου μουνάκι και του πρότεινα σιωπηλά να γλείψει τα δάχτυλα μου. Αυτός ήρθε δίπλα μου στον καναπέ χωρίς να αφήσει το βλέμμα του από πάνω μου, πήρε τα δάχτυλα μου και τα έγλειψε ένα - ένα.

-    «Ωραία γεύση έχεις μικρή μου! Αλλά δεν νομίζεις πως είμαι λίγο μεγάλος για σένα;»

-    «Δεν με νοιάζει Σωκράτη… Σε θέλω.. Και σε θέλω τώρα. Σε παρακαλώ…»

Δεν χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα. Πήγε τέρμα πίσω στον καναπέ, πέρασε τα πόδια μου δεξιά κι αριστερά του και άρχισε να με γλείφει… στην αρχή αργά και βασανιστικά και μετά άρχισε να μου ρουφάει την κλειτορίδα και να βάζει την γλώσσα του όλο και πιο βαθιά στο υγρό μουνάκι μου, κι εγώ βογκούσα από ηδονή. Μετά με σήκωσε, με πήρε στην αγκαλιά του κι άρχισε να με φιλάει και να χαϊδεύει τις ρώγες μου που είχαν γίνει πέτρα.

Εγώ έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι του κι έπιασα τον πούτσο του που ετοιμαζόταν να εκραγεί. Του έβγαλα το παντελόνι και άρχισα να του παίρνω πίπα με μανία λες και πρώτη φορά έβλεπα πούτσο, αλλά η καύλα μου ήταν μεγάλη. Λίγο πριν χύσει τραβήχτηκε και με έστησε στα τέσσερα στον καναπέ, όπου με χάιδευε με τον πούτσο του, μια στο μουνί και μια στον κώλο, μέχρι να αποφασίσει που θα μου το χώσει.

-    «Σε παρακαλώ…», του έλεγα. «Μη με βασανίζεις άλλο, σε παρακαλώ… Γάμησε με. Δεν αντέχω…»

-    «Το ξέρω μικρή μου καυλίτσα αλλά θέλω να το απολαύσουμε το πρώτο μας γαμήσι…»

Και λίγο μετά μπαίνει μέσα στο μουνί μου με δύναμη και κύματα ηδονής με κυρίευσαν. Δεν καταλάβαινα τίποτα.. ήμουν τόσο καυλωμένη που φώναζα από την καύλα και το πολύωρο γαμήσι. «Που την βρήκε τόση αντοχή…;», απορούσα. Το μουνί μου είχε τσούξει από το πολύ γαμήσι και δεν άντεχα άλλο. Με είχε κυριολεκτικά ξεσκίσει αλλά η καύλα μου δεν έφευγε. Ίσως ήταν και επειδή το είχα απωθημένο αλλά και ο δικός του πούτσος δεν έπεφτε. Μετά από κάθε χύσιμο ήταν πάλι όρθιος. Με είχε κάνει μούσκεμα με έχυνε παντού… στο πρόσωπο, στο στήθος, πάνω στον κώλο μου, μέσα στο στόμα μου.

-    «Μικρή μου πουτανίτσα είσαι όλο εκπλήξεις!», μου είπε όταν τελειώσαμε. «Τι θα γίνει τώρα;»

-    «Τώρα θα πλυθώ και θα πάω σπίτι. Δεν γίνεται να πάω σε τέτοια κατάσταση…», του λέω.

Συμφώνησε και την άλλη μέρα ξαναβρεθήκαμε. Αυτή την φορά ήταν καλύτερο από την πρώτη και όταν τελειώσαμε με άφησε να κάθομαι στον καναπέ με τα πόδια ορθάνοιχτα και να αυνανίζομαι γι’ αυτόν. Αυτός έκατσε απέναντι σε μια πολυθρόνα καπνίζοντας και πίνοντας ουίσκι, με έβλεπε να βασανίζω το μουνάκι μου. Όταν είδε πως είμαι έτοιμη ήρθε και μου το έτριψε ο ίδιος με τα δάχτυλα του και σιγά - σιγά έβαλε δυο δάχτυλα μέσα και με γαμούσε. Όσο εγώ βογκούσα τόσο πιο βαθιά τα έχωνε, τσιμπώντας με το άλλο χέρι της ρώγες μου ώσπου του ούρλιαξα ότι χύνω.

Από τότε έχουνε περάσει περίπου δέκα χρόνια κι εγώ συναντιέμαι με τον Σωκράτη κρυφά. Πάντα και κάνουμε το καλύτερο μας πήδημα, δυο - τρεις φορές την εβδομάδα, χωρίς να υποψιάζεται κανείς τίποτα. Από τότε μέχρι τώρα έχω κάνει σχέσεις αλλά σαν τον Σωκράτη κανείς δεν με έχει ικανοποιήσει έτσι. Συνεχίζει και έρχεται σπίτι μας και κάνει παρέα με τον πατέρα μου, και όποτε βρίσκει την ευκαιρία κλέβουμε ένα φιλί, μια ματιά, ένα χάδι στα πεταχτά και αμέσως μετά την επομένη, όταν βρισκόμαστε πηδιόμαστε σαν να είναι η πρώτη μας φορά.

Τελευταία έχουμε κάνει την ερωτική μας ζωή λίγο πιο.. πικάντικη ή αλλιώς όπως λέει κι εκείνος, χρωματιστή. Αλλά αυτό θα σας το πω μια άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 14169)