Μια παρτούζα έκπληξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Αγγελική και το αγόρι της βρίσκονται σε ένα ερωτικό παραλήρημα στο σαλόνι του σπιτιού της,  όταν ξαφνικά μπαίνουν στο σπίτι η συγκάτοικος με το αγόρι της. Έχει δεμένα τα μάτια όμως και δεν τους αντιλήφθηκε. Όλοι οι υπόλοιποι συνωμοτούν να κάνουν μια παρτούζα χωρίς να τους καταλάβει η Αγγελική.

Η ιστορία:

Όλα αυτά που θα σας περιγράψω, έγιναν στο διαμέρισμα μου. Ένα βράδυ, ήμουν στημένη στον καναπέ, με τον Βασίλη (το αγόρι μου) να με γαμάει πισωκολλητά με τον μακρύ και χοντρό πούτσο του. Τα μάτια μου ήταν δεμένα με ένα μαντίλι. Τα κάνω κάτι τέτοια συχνά πυκνά γιατί με κάνουν να αισθάνομαι ευάλωτη στις ορέξεις του και οξύνουν τις άλλες μου αισθήσεις.

Στο στερεοφωνικό είχαμε μουσική αρκετά δυνατά για να μην ακουγόμαστε στην πολυκατοικία. Τότε γύρισε σπίτι η Μάγδα (μαζί της νοικιάζω το διαμέρισμα) και ο Γιώργος, το δικό της αγόρι, που μας είδαν στο σαλόνι ακριβώς σε αυτή την στάση. Ο Βασίλης δεν σταμάτησε καθόλου να με γαμάει κι εγώ καυλωμένη και τυφλή όπως ήμουν, με το στέρεο ανοιχτό στο διαπασών, δεν τους κατάλαβα.

Με τη Μάγδα και τον Γιώργο δεν υπήρχαν ντροπές. Την Μάγδα την ήξερα από μικρή και τώρα δουλεύαμε στο ίδιο σούπερ μάρκετ,  ενώ όλοι μαζί και με τον Γιώργο έχουμε κάνει μαζί γυμνισμό. Τα παιδιά δεν άργησαν να καυλώσουν και το μυαλό της Μάγδας κατέβασε ένα άκρως ερωτικό σχέδιο (όπως μου είπε) στο οποίο συμφώνησαν και οι τρεις τους στο λεπτό, χωρίς να καταλάβω εγώ τίποτα. Η Μάγδα είναι εξπέρ σε κάτι τέτοια.

Ο Γιώργος ξεντύθηκε και μαλάκισε την πούτσα του μέχρι που έγινε πέτρα. Περίμενε μέχρι που ο Βασίλης άλλαξε στάση και όταν ο Βασίλης έβγαλε την πούτσα του, πήρε αυτός την θέση και συνέχισε να με γαμάει με μεγαλύτερη ορμή! Δεν πέρασε πολύ ώρα και έχυσα σαν σκύλα πιστεύοντας ότι το αγόρι μου με έκανε και έχυσα. Όταν πήγα να βγάλω το μαντίλι, ο Βασίλης με σταμάτησε λέγοντας μου:

-    «Δεν είχε τελειώσει ακόμα. Θα σε ξεσκίσω μέχρι να τελειώσω κι εγώ!»

Εγώ μέσα στην σύγχυση και την καύλα, δεν έφερα καμία αντίρρηση. Ο Βασίλης όμως έκανε νόημα και ο Γιώργος με έριξε στα γόνατα στο χαλί και ξεκίνησε πάλι να με γαμάει, σχεδόν με μίσος. Από τότε και για καμιά ώρα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα δύο αγόρια άλλαζαν βάρδια στο μουνί μου. Μέσα στην καύλα μου φώναζα στον Βασίλη:

-    «Ξεμούνιασε με! Κάνε με την πουτάνα σου!!!»

Ακούγοντας αυτά που έλεγα οι άλλοι, παραξενεύτηκαν γιατί όσο κολλητοί και να ήμασταν, δεν με είχαν ξανακούσει να μιλάω έτσι. Τα παιδιά γελούσαν με αυτά που έλεγα και ειδικά όταν ενώ ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που με γάμαγε εκείνη την στιγμή, απαντούσε κανονικά! Σιγά - σιγά ή αντοχή τον παιδιών τελείωνε, όχι όμως πριν με κάνουν να χύσω άλλες δύο φορές. Ο Βασίλης με οδήγησε πάλι στον καναπέ και μου είπε:

-    «Θέλω να χύσω στο πρόσωπο σου μωρό μου…»

Και έτσι εγώ τεντώθηκα περιμένοντας το καυτό σπέρμα του. Εκείνη την στιγμή τράβηξαν το μαντίλι από τα μάτια μου και βρέθηκα φάτσα - κάρτα με τις δύο πούτσες και την Μάγδα να τα καταγράφει όλα με την δικιά μου καινούργια ψηφιακή βιντεοκάμερα! Για μια στιγμή θύμωσα και όρμησα να πάρω την κάμερα από τα χέρια της, αλλά τα δύο αγόρια με ξανακάθισαν κάτω. Με τις δύο ολόιδιες, πανέμορφες ψωλές πού είχα μπροστά μου κατάλαβα γιατί δεν κατάλαβα τίποτα αλλά και ότι δεν μπορούσα να θυμώσω σε κανέναν τους.

Με την Μάγδα να καταγράφει τα πάντα, άρχισα να τους γλείφω μέχρι που και οι δυο σχεδόν ταυτόχρονα έχυσαν σε όλο το πρόσωπο μου. Σηκώθηκα και αγκάλιασα την Μάγδα και την φίλησα παιχνιδιάρικα στο μάγουλο, γεμίζοντας και εκείνη με χύσια. Έχουν περάσει πέντε μέρες από τότε που έγινε το περιστατικό και οι σχέσεις με τα παιδιά είναι οι ίδιες, ενώ όσες φορές έχω παίξει το βίντεο και είδα τον εαυτό μου να γαμιέται, καυλώνω τόσο πολύ, που μαλακίζομαι και φτάνω σε οργασμό.

Το μόνο που μου έχει μείνει απορία, είναι πως έγινε να πετύχουν εμένα και τον Βασίλη όταν κάνουμε σεξ και ταυτόχρονα να σκεφτούν ένα τέτοιο σχέδιο τόσο γρήγορα και να το εκτελέσουν χωρίς δισταγμό. Πιστεύω ότι το είχαν στημένο αλλά κάθε φορά που τους ρωτώ μου γελάνε περίεργα και μου λένε ότι με πείραξε ότι δεν κατάλαβα τίποτα. Ας είναι…

(Copyright protected OW ref: 14668)