Στα δίχτυα του ψαρά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιάννης κάνει παιχνίδι με μια συνάδελφο που είναι παντρεμένη. Μια μέρα που ο άντρας έλειπε, βρίσκει ευκαιρία ο Γιάννης να την καλέσει για βραδινό ψάρεμα και η… ψαριά τελικά, αποδείχτηκε πολύ καλή!

Η ιστορία:

Κάποια μέρα παίρνω ένα τηλεφώνημα από κάποια συνάδελφο, όχι στην ίδια εταιρεία αλλά στο ίδιο επάγγελμα, για κάποιες πληροφορίες. Ήταν τόσο καυλιάρικη η φωνή, που μιλώντας μου άρχισε να φουσκώνει ο πούτσος μου. Τελειώνοντας την συζήτηση, άρπαξα την ευκαιρία να την καλέσω για γνωριμία.

Τηλεφωνώντας μια εγώ και μια εκείνη, για αρκετούς μήνες αλλά δεν τα καταφέραμε να συναντηθούμε. Και δώσ’ του η φαντασία μου να καλπάζει για εξωτικά γαμήσια και πίπες και ότι άλλο ήθελε προκύψει.

Μια μέρα ήμουνα καλεσμένος σε κάποιο τραπέζι και πηγαίνοντας, πως τα έφερε η τύχη, κάθισε δίπλα μου ένα μανούλι από αυτά που ονειρεύεται το κάθε αρσενικό για τρελά γαμήσια. Συστηθήκαμε και… ω τι έκπληξη! Ήταν αυτή που προσπαθούσαμε επί μήνες να συναντηθούμε. Όλη την ώρα η φαντασία μου οργίαζε και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να την ξεμοναχιάσω. Τελικά δεν έγινε κατορθωτό. Όμως ανταλλάξαμε τηλέφωνα και υπόσχεση ότι σύντομα θα συναντηθούμε κάπου μόνοι.

Πάνε μέρες και έρχονται, χωρίς να γίνει κατορθωτό για δυο λόγους, λόγω της δουλειάς και ότι είμαστε και οι δύο παντρεμένοι. Ένα βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα, αποφάσισα να πάω για ψάρεμα και πηγαίνοντας προς το λιμάνι πήρα την απόφαση να της τηλεφωνήσω γνωρίζοντας από την προηγούμενη μέρα, όπως μου είπε η ίδια, ότι ο άνδρας της και τα παιδιά της θα απουσίαζαν στο εξοχικό τους.

Την παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και της ρίχνω την ιδέα να πάμε μαζί στην βάρκα. Αντί για αυτό, με καλεί να πάω στο σπίτι της, μιας και ήταν ολομόναχη. Δεν χάνω ευκαιρία και σε χρόνο ρεκόρ είμαι έξω από το σπίτι της και εκείνη να με περιμένει. Αυτό ήταν. Με περίμενε με ένα διαφανές μεταξωτό και όπως έπεφτε το φως πάνω της, είδα ότι δεν φορούσε τίποτα εκτός από αυτό. Οι ρώγες της είχαν τόση καύλα που ήτανε έτοιμες να εκραγούν.

Περνώντας μέσα στο σπίτι και χωρίς δεύτερη σκέψη, την πήρα και αρχίσαμε. Η γλώσσα μου έχει γίνει ένα με την δική της και ο πούτσος μου έχει πάρει φωτιά. Άρχισα να την φιλάω και κατέβαινα προς τις ρώγες, και παίρνοντας τις στο στόμα μου, άρχισε να σπαρταρά από ηδονή και να συσπάται και να τρέμει από την καύλα που είχε καθώς παράλληλα της έχω βάλει το ένα δάχτυλο στο μουνί και το άλλο στην κωλότρυπα της. Σπαρταρούσε και παρακαλούσε για γαμήσι.

Της πήρα τα πόδια στους ώμους μου και το ωραίο μουνάκι ξυρισμένο και βρεγμένο καθώς ήταν, με την κλειτορίδα κατακόκκινη και πρησμένη. Αρχίζω από τα μουνόχειλα και αρχίζω να την γαμάω σιγά - σιγά με την γλώσσα και να γίνονται δύο τα δάχτυλα στην κωλότρυπα της. Το τι τρέμουλο και το τι παρακάλι έπεφτε, δεν περιγράφεται.

Την παίρνω στα χέρια όπως ήταν και την πάω στην κρεβατοκάμαρα της λέγοντας της ότι θα την γαμήσω στο ίδιο κρεβάτι που το κάνει με τον άνδρα της κι έτσι θα με θυμάται πάντα. Την πετάω στο κρεβάτι κι αυτή μου αρπάζει το φερμουάρ και που πετάει τον πούτσο έξω και αρχίζει ένα τρομερό 69. Να συσπάται, να τρέμει και να χύνει απανωτά. Ένιωθα τον πούτσο μου ότι ήταν έτοιμος να εκσφενδονίσει όλα τα χύσια του και όπως τον ρουφούσε και τον έπαιρνε μέχρι το λαρύγγι, την έχυσα μέσα στο στόμα και τα κατάπιε όλα.

Συνέχισε να τον πιπιλάει μέχρι που τον καθάρισε εντελώς και άρχισε τα παρακάλια για να την γαμήσω.

-    «Γάμησε με και δεν αντέχω άλλο…»

Στήνεται στα τέσσερα και με μια απότομη κίνηση της κάρφωσα τον πούτσο μου στο ξυρισμένο μουνάκι της. Την γαμούσα και την γαμούσα και ετοίμαζα με κωλοδάχτυλα το κωλαράκι της το οποίο εντωμεταξύ έχω κάνει ολοκόκκινο από τα χτυπήματα. Και δώσ’ του να νιώθω στον πούτσο μου τα απανωτά χύσια της και οι τρίχες του πούτσου μου να είναι μούσκεμα.

Καθώς της γαμούσα το μουνάκι, την βγάζω απότομα και της καρφώνω το κωλαράκι. Το άτιμο ήτανε παρθένο! Τότε άκουσε όλη γειτονιά τα βογκητά της από τον πόνο και από την ηδονή. Της γάμησα καλά και το κωλαράκι της και όταν ήμουνα έτοιμος να χύσω. Κόλλησε πάνω μου για να τα πάρει όλα στον κώλο της. Έτσι και έγινε.

Καθώς η ώρα προχωρούσε της πρότεινα να έρθει μαζί μου στη βάρκα (βλέπετε έπρεπε να πάω στο ψάρεμα) κι αυτή δέχτηκε. Πήγαμε, πήραμε την βάρκα και ανοιχτήκαμε στην θάλασσα. Καθώς ήμουνα έτοιμος να αρχίσω το καλάρισμα τον διχτυών, μου έρχεται μια φαντασία και την στήνω στα τέσσερα, της σκίζω το κιλοτάκι, την τραβάω πάνω μου και της καρφώνω τον πούτσο στο μουνάκι της.

-    «Έτσι θα σε γαμάω και την ίδια ώρα θα ρίχνω και τα δίχτυα στη θάλασσα για κανένα ψάρι…»

Μέχρι να τελειώσω από το καλάρισμα των διχτυών, αυτή ήτανε στα τέσσερα και ο πούτσος μου έκανε εναλλάξ καταδύσεις, μια στο μουνάκι της και μια στο κωλαράκι της. Όταν ήμουνα έτοιμος να χύσω και της το είπα, γύρισε, τον πήρε στο στόμα της και άρχισε το γλείψιμο και δεν άφησε σταγόνα να πέσει κάτω.

Ξημέρωσε και έπρεπε να σηκώσουμε το δίχτυα, να σαλπάρουμε, κατά την διάλεκτο των ψαράδων. Άρχισα τότε να σαλπάρω τα δίχτυα κι αυτή δίπλα μου. Τότε μου κατεβάζει το φερμουάρ και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της και αρχίσει το γλείψιμο και το κατέβασμα όλο και πιο βαθιά. Τον έπαιρνε όλον μέχρι την ρίζα.

Εγώ εντωμεταξύ να σαλπάρω τα δίχτυα και να βγάζω τα ψάρια. Το έπαιρνε από το στόμα για κάποια λεπτά και μετά στήνεται στα τέσσερα μόνη της, παίρνει το πούτσο μου όπως ήταν, και τον χώνει στο μουνί της και αρχίζει να λικνίζεται και να κάνει προς και πίσω.

Σε κάποια στιγμή οι καύλες άναψαν και παρατάω τα δίχτυα και της ρίχνω ένα βίαιο γαμήσι που ο πούτσος μου τρυπούσε και έμπαινε στη μήτρα της.

(Copyright protected OW ref: 13490)