Το ζευγάρι της ηδονής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα παράνομο ζευγάρι είναι γεννημένο για τον έρωτα. Η καύλα και η ηδονή είναι στο φουλ και το σεξ μεταξύ τους δεν έχει τελειωμό…

Η ιστορία:

Είμαστε ένα ζευγάρι που ζει για την ηδονή. Τα ονόματα δεν έχουν σημασία. Ηλικία: 28 και 29. Είμαστε καλοί φίλοι αλλά πάντα μας άρεσε να «διασκεδάζουμε» λίγο παραπάνω μεταξύ μας, χωρίς ποτέ να θελήσουμε να κάνουμε σχέση. Πλέον, έχουμε ο καθένας τη δική του ερωτική ζωή, αλλά πάντα βρίσκουμε χρόνο για λίγη κοινή «διασκέδαση».

Όπως εκείνο το Σάββατο… Η ιστορία είναι 100% αληθινή. Είναι γραμμένη από την αντρική πλευρά, αλλά την υπογράφουμε κι οι δύο.

Σάββατο μεσημέρι

Ήμουν ξαπλωμένος στον καναπέ. Φορούσα μόνο το εσώρουχο. Ένα μαύρο μποξεράκι. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο για διάφορα. Άρχισα να ερεθίζομαι. Έτσι χωρίς προφανή αιτία. Φαίνεται πως η αιτία είσαι εσύ. Σου μιλάω και ερεθίζομαι. Καυλώνω. Ασυναίσθητα βάζω το χέρι μου και αγγίζω τον πούτσο μου πάνω από το εσώρουχο. Τον νιώθω να μεγαλώνει. Η συζήτηση συνεχίζεται. Και η στύση μου το ίδιο. Καυλώνω κι άλλο. Βάζω το χέρι μου μέσα στο εσώρουχο. Μμμμ… είναι σκληρός. Σε σκέφτομαι να στέκεσαι δίπλα μου και σκληραίνει κι άλλο. Τον χαϊδεύω από πάνω μέχρι κάτω. Πιάνω τα αρχίδια μου. Τα νιώθω καυτά. Μαλακίζομαι αργά, καθώς μιλάμε. Αρχίζω να ανασαίνω πιο βαριά. Ευτυχώς δεν το προσέχεις.

Κλείνουμε το τηλέφωνο μετά από λίγο και συνεχίζουμε την κουβέντα με μηνύματα. Σε ρωτάω αν σου αρέσει να καυλώνεις τους άντρες. Αν θες να τον παίζουν για σένα. Αναρωτιέμαι αν έχεις καταλάβει τι κάνω με το άλλο χέρι μου την ώρα που σου γράφω το μήνυμα. Μου απαντάς ότι σου αρέσει η ιδέα. Συνεχίζω. Σε ρωτάω αν θες να ξέρεις πότε καυλώνω και χαϊδεύομαι για σένα και πως να σου το λέω όταν συμβαίνει. Βλέπεις στην τηλεόραση μια ταινία και σου έρχεται η ιδέα: «Θα σε κάνω βασίλισσα!». Αυτό θες να σου λέω; Εντάξει, έγινε κιόλας.

Σου στέλνω αμέσως το πρώτο μήνυμα-σύνθημα: «Θα σε κάνω βασίλισσα». Αποκαλύπτομαι! «Έχω καυλώσει μαζί σου και τον παίζω. Σε σκέφτομαι να με βλέπεις ή να με ακούς και συνεχίζω το παιγνίδι μου». Αναρωτιέμαι αν θα με βοηθήσεις να τελειώσω. Κι όμως στέλνεις οδηγία και μια εικόνα που είναι καρφωμένη στο μυαλό μου. Και στο δικό σου, όπως φαίνεται. Στέλνεις μήνυμα: «Να το χαϊδέψεις όπως εκείνο το βράδυ στο σπίτι σου πριν πάμε στο πάρτι…». Τι βραδιά εκείνη!

Καθόμουν στον καναπέ, εσύ γονατιστή μπροστά μου, χαμηλότερα. Τον έπαιζα μπροστά στο πρόσωπό σου για να δεις πόσο με ερεθίζεις. Ανοίγεις το στόμα σου, βλέπω τη γλώσσα σου να βγαίνει και τα χείλια σου φυλακίζουν τον πούτσο μου. Τι τσιμπούκι! Οι χειλάρες σου αγκαλιάζουν το καυλί μου και η γλώσσα σου χορεύει πάνω στο πουτσοκέφαλο. Κι όταν σηκώνεις τα μάτια για να δεις πόσο με καυλώνεις, τρελαίνομαι! Τρομπάρεις τον πούτσο μου για ώρα. Δεν θέλω να τελειώσω γρήγορα, Θέλω να κρατήσει κι άλλο. Δεν αντέχω όμως. Τα αρχίδια μου έχουν φουσκώσει, τα κρατάς στα χέρια σου. Κι όταν το δάχτυλό σου τρίβει την κωλοτρυπίδα μου, δεν μπορώ να κρατηθώ, Χύνω. Χύνω συνέχεια. Χύνω στο στόμα σου, στο λαρύγγι σου. Τα πίνεις όλα. Μου καθαρίζεις τον πούτσο από τα χύσια. Μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Σε βλέπω να τα καταπίνεις και αρχίζει να μου ξανασηκώνεται.

Πρέπει να φύγουμε όμως. Πάμε μαζί στο πάρτι. Συναντάς το φίλο σου. Φιλιέστε στο στόμα. Αναρωτιέμαι αν το στόμα σου έχει ακόμα τα χύσια μου. Αναρωτιέμαι αν θα πιεις και τα δικά του αργότερα. Είμαι σίγουρος πως εκείνη τη στιγμή κι εσύ τα ίδια σκέφτεσαι. Και το μουνάκι σου υγραίνεται. Πώς μπορώ να μην καυλώνω όταν θυμάμαι τέτοιες καταστάσεις;

Έτσι και τώρα στον καναπέ, το μήνυμά σου μου ξαναθύμισε όλα εκείνα και το καυλί μου δεν μπορεί να μη σκληρύνει κι άλλο. Με ρωτάς πως είναι ο πούτσος μου. «Πώς περιμένεις να είναι, βασίλισσά μου; Σκληρός. Πολύ σκληρός. Για σένα έγινε έτσι. Και μόνο εσύ μπορείς τώρα να τον ελέγξεις, να τον κάνεις να σε γεμίσει πάλι με τα υγρά του. Σου λέω ότι είναι πιο σκληρός κι από πέτρα. Αν βάλεις το χέρι σου θα το διαπιστώσεις. Μέχρι τότε, βάζω το δικό μου χέρι. Τον κρατάω απαλά και τον παίζω γρήγορα. Σιγά - σιγά σφίγγω το χέρι μου περισσότερο και τον νιώθω να αντιδρά. Τεντώνεται κι άλλο. Σε φαντάζομαι να τον ακουμπάς, να μου γλείφεις τα αρχίδια, να μου γαργαλάς την κωλοτρυπίδα. Κι άλλη καύλα…».

Πόσο ακόμα θα καυλώσω για σένα; Το μήνυμά σου: «Σκέψου, μόλις έκανα μπάνιο. Γυρίζω μες στο σπίτι, δοκιμάζω εσώρουχα. Μπα, δεν θα βάλω». Τι θέαμα! Αυτή η κορμάρα γυμνή και υγρή να γυρίζει στο σπίτι! Θέλω να γίνω καρέκλα να καθίσεις πάνω μου. Να μπήξεις το καυλί μου στο μουνί σου και να μείνεις εκεί για πάντα! Να βλέπω τον κώλο σου να χορεύει πάνω στον πούτσο μου. Και μετά να γυρίσεις και να έχω τις βυζάρες σου μπροστά στο πρόσωπό μου. Να τις γλείφω, να τις χαϊδεύω. Να πιπιλάω τις καυλωμένες ρώγες σου και να αγγίζω τα βυζιά σου, άλλοτε γλυκά και απαλά κι άλλοτε βίαια και δυνατά. Σου αρέσει, βλέπω. Νιώθω το μουνάκι σου να χύνει πάνω στον πούτσο μου. Κι ο πούτσος μου καυλώνει συνέχεια τώρα.

Τον παίζω κι άλλο. Θέλω να τελειώσω, νιώθω τα αρχίδια μου να πονάνε από την καύλα. Στο κεφάλι του πούτσου μου εμφανίζονται οι πρώτες διάφανες σταγόνες. Πετάγονται. Βάζω τα δάχτυλα και τις μαζεύω. Φέρνω τα δάχτυλα στο στόμα και δοκιμάζω. Σαν νερό είναι. Τα πρώτα υγρά. Σαν ζεστό και γλυκό νερό. Τα πίνω. Ξέρω ότι σε λίγο θα έρθουν τα υγρά για να τα ρίξω πάνω σου. Αυτά είναι μόνο η αρχή. Και συνεχίζω να τον παίζω. Και χαϊδεύω τα αρχίδια μου. Δε χρειάζεται να τρίψω την κωλοτρυπίδα μου. Δεν θέλω να τελειώσω τώρα. Θέλω να μου δώσεις κι άλλες ιδέες. Σε φαντάζομαι τώρα να ετοιμάζεσαι να βγεις με το φίλο σου ξέροντας ότι μαλακίζομαι για σένα. Σε φαντάζομαι να τρίβεις φευγαλέα το μουνάκι και τις ρώγες σου καθώς ντύνεσαι. Αναρωτιέμαι αν πράγματι δεν φόρεσες εσώρουχο. Αλλά δεν έχει σημασία. Με εσώρουχο ή χωρίς, αυτός ο κώλος είναι απόλαυση.

Το ξέρεις εξάλλου. Γι’ αυτό τον κουνάς έτσι. Θέλω να τον κουνήσεις μπροστά στο καυλί μου ζητώντας τα χύσια μου πάνω του. Φαίνεται πως το ίδιο σκέφτεσαι κι εσύ. Σε ρωτάω τι θέλεις να κάνω με τον καυλωμένο πούτσο μου που κοντεύει να εκραγεί. Μου στέλνεις μήνυμα: «Να τελειώσεις και να σκέφτεσαι ότι είμαι σκυμμένη μπροστά σου, μπρούμυτα». Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω; Να έχω τώρα μπροστά μου την βασιλική κωλάρα σου, τα χέρια σου να κρατάνε ανοιχτά τα κωλομέρια, το κεφάλι σου γυρισμένο για να βλέπεις πόσο με τρελαίνεις και την κωλοτρυπίδα σου να ανοιγοκλείνει από την καύλα περιμένοντας να πιει κάθε σταγόνα που θα της προσφέρω.

Τον παίζω πιο γρήγορα από ποτέ πριν. Το χέρι μου τον σφίγγει. Γρήγορες κινήσεις. Θέλω να σε χύσω. Εκεί. Στον κώλο σου πάνω. Στην πλάτη και τον κώλο. Να γεμίσεις ολόκληρη με τα χύσια μου. Τον παίζω. Γρήγορα. Δυνατά. Μαλακίζομαι. Άραγε καταλαβαίνεις πόσο κοντά είμαι; Πόσο λίγο απέχω από το να σε γεμίσω με τα υγρά μου; Νιώθω τον κώλο σου να κουνιέται. Να χορεύει. Οι βυζάρες σου αναζητούν τα χέρια μου.

Αγγίζω τις ρώγες σου. Σκληρές και καυλωμένες. Ο κώλος σου ακουμπάει πάνω στον πούτσο μου. Κι αυτός παίρνει φωτιά. Αρχίζει να τεντώνεται… Κι άλλο. Τα αρχίδια μου σφίγγουν και νιώθω τα υγρά να φτάνουν στο πουτσοκέφαλο. Έρχονται! Ναι! Χύνω! Χύνω συνέχεια! Χύνω πάνω στον κώλο σου, στην πλάτη... Οι σταγόνες κατρακυλάνε τη σχισμή του κώλου σου μέχρι την τρύπα. Κι εκεί χάνονται. Εξαφανίζονται. Μπαίνουν μέσα στην κωλοτρυπίδα σου. Η τρύπα σου ρουφάει τα υγρά μου. Ανοιγοκλείνει συνέχεια και τα δέχεται μέσα. Μέσα στον κώλο σου. Εκεί βαθιά. Σηκώνεσαι. Δεν σκουπίζεσαι. Δεν προσπαθείς να σκουπιστείς καν.

Τα χύσια μου κυλάνε από την πλάτη σου ακόμη χαμηλότερα. Βιάζεσαι να φύγεις. Έχεις ραντεβού. Ντύνεσαι γρήγορα. Τα υγρά μου κατρακυλάνε τη σπονδυλική σου στήλη και χωνεύονται από τον κώλο σου. Ανατριχιάζεις καθώς τα νιώθεις να κυλούν χαμηλά. Φεύγεις για να βρεις το φίλο σου. Με τα χύσια μου στον κώλο σου. Καυλωμένη ακόμα. Κι εκείνος καυλωμένος θα είναι. Κι αν δεν είναι, θα τον καυλώσεις. Θα τον πιπώσεις και θα σε γαμήσει. Το περιμένεις. Γι’ αυτόν ντύθηκες έτσι. Γι’ αυτόν έβαλες το μοβ τάνγκα. Σε λίγο θα σου το βγάζει. Θα σου τρίβει κι αυτός τα βυζιά, θα σου φιλάει τις ρώγες, θα σου χαϊδεύει την κλειτορίδα, θα σου χώνει το δάχτυλό του στη μουνάρα σου. Τον καυλωμένο πούτσο του, λίγο αργότερα. Κι εσύ θα του ζητάς να σε γλείψει. Χαμηλά. Πίσω. Στην κωλάρα σου.

Θα του ζητάς να γλείψει την κωλοτρυπίδα σου. Και θα αναρωτιέσαι, καθώς σε γλείφει, αν τα χύσια μου είναι ακόμα εκεί κι αν η μυρωδιά μου έχει φύγει από το κορμί σου. Και θα νιώθεις τη γλώσσα του εκεί που κυλούσαν τα ψωλοχύματα μου. Και θα χώσεις τα δάχτυλά σου στη μουνάρα σου. Και θα χύσεις. Έτσι. Χωρίς να γαμηθείς. Σαν καυλωμένη πιτσιρίκα. Και θα χαμογελάς, ξέροντας τι πουτανιές έκανες απόψε. Και θα χαμογελάς νιώθοντας πουτάνα. Η δικιά μου πουτάνα. Κι εγώ θα χύνω για σένα. Όποτε θέλεις. Όπως και σήμερα. Όπως και τώρα…

Βλέπω τα χύσια μου στην παλάμη μου. Τα χύσια που εσύ ζήτησες. Κυλάνε ανάμεσα στα δάχτυλά μου, όπως κυλούσαν στην πλάτη σου. Θα έχεις κι άλλα τέτοια. Πολλά. Όσα θες. Όποτε θες. Όπως και σήμερα. Όπως και τώρα. Πουτάνα μου! Βασίλισσά μου!

(Copyright protected OW ref: 13303)